Találatok a következő kifejezésre: Lehet simogatni a (30 db)

A szegedi vadasparkban meg lehet simogatni a lajharokat ha 'orokbe fogadom'?

Legjobb válasz: Konkrétan a kérdésedre nem tudom a választ, de ha lajhárt akarsz simogatni, a budapesti állatkertben eddig mindig volt rá lehetõségünk. A pálmaház egy részén szabadon vannak a lajhárok, és az elmúlt 3 évben, amikor ott voltunk, mindhárom alkalommal meg tudtam õket simogatni, nagyon barátságosak.

Konkrétan a kérdésedre nem tudom a választ, de ha lajhárt akarsz simogatni, a budapesti állatkertben eddig mindig volt rá lehetõségünk. A pálmaház egy részén szabadon vannak a lajhárok, és az elmúlt 3 évben, amikor ott voltunk, mindhárom alkalommal meg tudtam õket simogatni, nagyon barátságosak.
Nem hiszem, hiszen ezzel csak jelképesen leszel kicsit a "gazdája", mert pénzzel támogatod õt, illetve az állatkertet.
az elsõhöz csatlakozom, ugyan ki van írva, hogy ne simogassuk a lajhárt, de gyakorlatilag mindenki simogatta õket :D
amíg valamelyik hülyét meg nem harapja és akkor lesz visítás. Ugyan az mint a selyemmajmok esete. Okos apuka még fel is emelte a gyereket, hogy be tudjon nyúlni a rácson. Aztán õ volt felháborodva, hogy a majmok nem voltak annyira cukik és haraptak.

Megszületett már az abonyi állatkertben a kisoroszlán? Mennyi idős korától lehet simogatni?

Legjobb válasz: Igen, legalábbis a honlapon van egy kisoroszlán. Azt nem tudom, hogy mikortól lehet, egyáltalán meg lehet-e simogatni. Itt talán több infót találsz: http://maganzoo.fw.hu/

Igen, legalábbis a honlapon van egy kisoroszlán. Azt nem tudom, hogy mikortól lehet, egyáltalán meg lehet-e simogatni. Itt talán több infót találsz: http://maganzoo.fw.hu/

A barátnőmnek szeretnék valami kisállatot venni ajándékba. A kutya, macsaka madár kilőve. Olyan kéne amit lehet simogatni, megjátszani vele. én csincsillára gondoltam. Esetleg vmi ötlet?

Legjobb válasz: Ezt a barátnõddel beszéld meg. Állatot nem túl jó ötlet ajándékba adni úgy, hogy a másik fél nem tud róla. Egyébként a csincsilla az pont nem az az állat, amit nagyon simogatni lehet, és ráadásul nagy ketrec kell nekik, ami nem olcsó, és egyedül nem is szabad tartani.

Ezt a barátnõddel beszéld meg. Állatot nem túl jó ötlet ajándékba adni úgy, hogy a másik fél nem tud róla. Egyébként a csincsilla az pont nem az az állat, amit nagyon simogatni lehet, és ráadásul nagy ketrec kell nekik, ami nem olcsó, és egyedül nem is szabad tartani.
esetleg degu, hörcsög (bár ezek annyira nem "simogatni valók") meg még van esetleg a vadászgörény :)
szerintem vegyél neki törpenyulat. én kaptam egyet pár éve és tökre örültem neki:)
Ne kisállatot vegyél! A lehetséges ellenérvek: -õ allergiás rá vagy egy családtagja -nincs pénzük az állatra -nem tetszik neki, nem szereti azt a fajtát stb -az egyik családtag irtózik tõle -lusta takarítani, nem foglalkozik vele eleget, nincs ideje rá -nem fordít rá kellõ idõt, gondoskodást(pl étrend) -nem tudja hova tenni -gondolom nem fogsz neki egy 6-20.000. ft-os ketrecet venni, állattal, felszereléssel -a csajszi se tud venni, ezért vmi kis akváriumba rekeszti bele -eredménye állatkínzás, döglött kisállat 10x gondold meg, mielõtt kisállatot vennél neki!
elõzõ vagyok ... nem tom hogy sikerült tel számnak írni az 1500-4000ft -ot... :)
a tengerimalac nem annyira olcsó mint ahogy azt néhányan mondték...:100x50.es ketrec , 2 malackakaja ... az egész felszereléd is már 20000ft... :P én a törpehörit, japán táncolóegeret, aranyhörcsögöt vagy patkényt ajánlok... törpehöri: 50x30x20 as ketrec, terrárium 2000-6000 ft aranyhöri:60x40x30 as ketrec, terrárium 3000-6000 ft japán táncoló egér: 40x20 as terrárium! 1500-4000 ft(belõlük min.2-4 db-ot kell tartani!!!) patkány: 60x40x30 as ketrec! 3000-6000 ft(belõlük 2-õt kelll tartani! ) mindegyik aranyos kisállat nem túl sok pénz a tartás... :)
Házi legyet.Azzal játszhat is olyan megfoglak-elengedlek játékot.S majd simogat téged.Ha meg a legyet megunta, agyoncsapja s kész.Élve is volt haszna, s megdögölve még hasznosabb.
a tengerimalacot én is ajánlom. de tényleg bizonyosodj meg róla, hogy õ is szívesen fogadná, és el tudná-e látni megfelelõen. én is malacot kaptam anno a barátomtól, és imádom a kis kucut :D
Mennyi idõs a barátnõd? Mert ha nem felnõtt, akinek önálló lakása van, akkor azt sem árt megérdeklõdni, hogy a szülei engedik-e..... Mert hiába szeretne õ, ha a kedves papa és mama kiteszi azt az állatot az utcára...
A kérdező hozzászólása: persze tudom megbeszélem vele:) kipuhatolom h milyet szeretne..:)
Élõlényt NEM adunk ajándékba! Azt megteheted, hogy mondjuk ráírod egy papírra, hogy ez egy ilyen fajta állat, amit késõbb te választhatsz ki magadnak, de magát az állatot nem szabad elõre megvenni. Nem tudhatod, hogy tényleg ilyet szeretne-e, vagy szeretne-e (vagy lehetne-e) bármilyen állatot egyáltalán.
A kérdező hozzászólása: a tengerimalac nem hangoskodik este?
Szerintem a csincsilla tökéletes ajándék. Különleges és aranyos, puha. :) )
Tengerimalac! Nekem volt, barátomtól kaptam, és imádtam! A malacot mármint, azóta a pasas már a férjem. :) És még mindig imádom. Tök jó fejek, ha türelmes a lány, szépen kézhez szoknak, és nem nehéz õket tartani. Nem is büdös, csak persze nem árt takarítani. ;) Elég olcsón meg is úszod.
Törpenyúlra szavazok!
szerintem a csini a legjobb. Aranyos, puha, TISZTA!!! Ha érdekel van eladó. 2 honapos Standard 3000- Paks, de szekszárdig szállitjuk!!
Dzsungi...
Ha olyat sikerül választani amelyik nem lesz annyira szelíd akkor nem tudod simogatni. Inkább tengerimalac, törpenyuszi szereti jobban ha sokat simogatják.
dzsungi!! Nekem is van de egyszer sem harapott meg
Dzsungáriai Törpehörcsögöt! Nekem is az van, és nagyon szereti ha simogatják!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. én is inkább aranyhörire gondoltam de mivel nekem még nem volt hörcsögöm csak tengerimalac, ezért nem voltam benne biztos:)
nekm törpe hörim van meg tengeri malcaom, de törpehöri , bárs zelid, de nem szereti ha sokat van nyaggatva, nagyon jol elvan ö a maga kis rezidenciáján, mikor kiveszem hoyg megsimizem, pár perc után méár harapdál.hoyg elég, tegyem vissza.tehát, ö nem az a tipikus simogatom egész nap...fajtájú állat. inkább arany höri a kkor.
Én is az aranyhörire szavazok:) Nekem van, egész kicsi volt, mikor megvettem, félt is tõlem, de foglalkoztam vele, mindig szaglászta a kezem stb...és még soha senkit nem harapott meg, mert megszokta az emberek közelségét!
aranyhöri mert naobb és nem fél annyira mondjuk ez csak tapasztalat nem bizti h így van de én aranyhörire szavazok
A kérdező hozzászólása: tudom, csak az a baj h allergiás vagyok a tengerimalacomra:( nyuszit meg nem engednék a szüleim, ezért szeretnék hörcsögöt
Szerintem is a Dzsungáriai törpehörcsög

Hogyan lehet kedvesen visszautasítani valakit, ha meg akarja simogatni a kutyát?

Kicsit idegesítő, hogy a belvárosban 10 percenként meg kell állnom a kutyával, mert meg akarják simogatni. Ráadásul elég távolságtartó, nem szereti, ha idegenek csak úgy letámadják. Természetesen nem harap meg senkit, de hiába mondom az embereknek, hogy nem túl barátságos a kutya, nem érdekli őket, mennek utána, és aztán csodálkoznak, ha a kutya figyelmeztetésül morog. A kisgyerekektől meg kifejezetten fél a kutya, de én mégis mit mondjak egy 3 éves babának, miért nem simizheti meg? Ti hogyan csináljátok?

Legjobb válasz: "bocsánat, sürgõs dolgom van, sietnem kell , már így is késésben vagyok "

"bocsánat, sürgõs dolgom van, sietnem kell , már így is késésben vagyok "
Ha a fentiek nem használnak, simán mondhatod azt is, h inkább ne, mert bolhás a kutyus és te is tele vagy már bolhacsípésekkel, nem szeretnéd, h átmenjen rájuk is. Garantáltan ki fognak kerülni titeket ;)
Mért kéne kedvesen? az emberek nem igazán értenek a kedves szavakból sajnos. Ne nyúljon hozzá és kész. egy rövid "nem kéne" sokszor megteszi.. vagy egy "ne nyúlj hozzá" ha meg megkérdezik hogy mért akkor a válasz azért mert.. egymás autóját se simogatjuk érthetõ okokból, idegen kutyákat mért kell sose értettem. ckc spánielt meglátok én is érzek késztetést :D de többnyire sikerül elnyomnom, ha nem akkor meg megkérdezem a gazdát hogy szabad e... szerintem ez tök alapvetõ lenne.
hiába nem harap mond neki hogy nem szereti a kutyus és megharap
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Vidéken lakom, itt sokan szeretik kérdés nélkül lerohanni a cukika kutyuskákat...
Én Budapesten lakom a 11. kerületben. Úgy látszik itt kúltúrált emberek élnek, mert még soha nem fordult elõ, hogy valaki kérdés nélkül megsimogatta. Mindig meg szokták kérdezni. :) De mondd nekik ilyenkor azt, hogy "légy szíves ne simogasd meg". Szerintem ez udvarias. Indokolni meg felesleges, fõleg a felnõtteknek, nem az õ dolguk. Az én kutyusom sincs oda a kisgyerekekért, így amikor kisgyerekesek kérdezik, meg szoktam õket kérni, hogy nagyon finoman simogassák meg a kutyust, különben megijed. Nem kell nekik különösebb magyarázat, ezek után úgy nyúlnak hozzá mint egy hímes tojáshoz. :) Mivel te szeretnéd ha egyáltalán nem simogatnák meg, mondd azt a gyerekeknek, hogy nem szabad megsimogatni, mert nagyon fél a kutyus. Ennyi.
Szerintem te még szerencsés helyzetben vagy ha nem tudsz mit mondani, én tudnék de tõlem meg se kérdezik hanem egybõl nyúlnak a pórázon lévõ kutyámhoz. Volt olyan hogy a metróban nyugodtan aludt a hordózójában odajött egy 40 év körüli nõ és az alvó kutyát elkezdte piszkálni, majdnem megharapta mázlija volt, hogy idõben elhúzta a kezét.
Mondd azt, hogy beteg és most viszed állatorvoshoz. Az már egy visszatartó módszer. Mert esetleg félnek, hogy megkaphatják a valamit.
Ezt mondd nekik. Légyszi ne simogasd meg, mert nem szereti az embereket/fél tõled, köszi.
Mondod, hogy félsõs, és nem szereti az idegen kezet. ennyi:D nehogy már neked kelljen magyarázkodni, amikor õ a te kutyád.
Ez melyik város? Budapesten rengeteg kutya van, és senki nem akarja õket simogatni. Én annyit mondanék csak félõs a kutya inkább ne simogassa meg.
lazán közlöm h ne simogassák meg mert harap...
Az én esetemben, ha kérdés nélkül hozzá akar nyúlni, nem "tyutyujgatom" õket, egy határozott NEM! Vissza sem kérdeznek, hogy miért, benne van a NEM hangsúlyában! Aki van olyan intelligens, hogy megkérdezi, megsimogathatja-e, Õ csak egy kissé kielégítõbb választ kap: NEM szereti a kutya sem, s én sem, - elmosolyodom, s közlöm:..csak nézni szabad! Ha kisgyermek nyúl felé:kisérõjének:"VIGYÁZZON RÁ, HARAP a KUTYA!" Ne frusztráld magad emiatt, nem Neked kell!!!Legyél határozott, ezt lehet udvariasan is tenni!

Lehet hogy csak szex-re hajt? Még nem feküdtünk le. Hisz még csak 4napja járunk, de azért fura hogy csókközben elkezdi simogatni a hasam, meg meg is puszilta 2szer.

Ezt csak úgy fogom megtudni ha nem fogok vele lefeküdni egy ideig?De mennyi lehetne az az id??

Legjobb válasz: Hasra puszi mipért korai ha nem kezd el lejebb menni vagy matatni(xD de hülye vok) addig nincs gond sztem csak kimutatja mennyire szeret

Hasra puszi mipért korai ha nem kezd el lejebb menni vagy matatni(xD de hülye vok) addig nincs gond sztem csak kimutatja mennyire szeret
amig nem a puncidat akarja puszilgatni, nem dugni akar. vagy a hasadat akarja szted megszexelni???? 18 évesen miért lenne korai, ha már többet is akarna?? amugy, ha strigulát akar, vár akármeddig. csak amig veled nem feküdt le, addig kezelget mást.
Ajj ne nyaljátok már a pasi seggét!Egyértelmû hogy a szexre hajt, csak nem mer egybõl belecsapni a levesbe!Rá akar téged vezetni a lényegre.A csajnak kéne érzékeltetni a fiúval hogy na itt az idõ arra a dologra nem fordítva!
Igazából ha csak szexet akar és kell neki a strigula akkor is képes várni (akármennyit).Rám az a srác aki elvette a szüzességem 5 hónapot várt, miután megvoltam neki dobott.Szóval ennyit errõl, vannak nagyon kitartó példányok is.Az, hogy csak szexet akar-e majd az elsõ együttlét után fog kiderülni, ha utána is ugyanolyan kedves marad és bókol, tehát nem vessz 180 fokos fordulatot akkor biztos, hogy nem csak szexet akar.
A kérdező hozzászólása: Ti is aranyosak vagytok, köszönöm. Ezek szerint csak én lihegtem túl, de annyi csalódásom volt már hogy paranoiás lettem.:)
sztem ez nem nyomulás h simogat :) ne aggódj ^^
Nem hinném, hogy a szexre hajt, ez egy aranyos gesztus, én barátom akkor is simogatja a hasam mikor filmezünk és õ tipikusan az a típus, akivel végignézzük a filmet és nem szakítjuk félbe egy menetért, szerintem megnyugodhatsz, egy aranyos sráccal jöttél össze [=
Minden szerelmes pasi /de csaj is/ végsõ soron "szexre hajt". Ez normális. Kinek mennyi együtt járás kell elõtte, ez változó. Tõled is függ, hogy mit engedsz meg. A hasra puszi még nem jelenti azt, hogy már most többet akarna. Ez egy szerintem aranyos "gesztus".
A kérdező hozzászólása: Jaj ez egy kicsit megnyugtató volt.Lehet akkor én vagyok a hülye.
csak szexet akar tõled. szerintem egyértelmû. és tapasztalt is, utánad is még sok kapcsija lesz.
porcica
Hát ha dédelgetni szeretnéd akkor nem a madár legmegfelelõbb.ráadásul ha nem foglalkozol vele vad marad. Anyósom papagája is csíp és nem engedi, hogy megfogják. Valami emlõs jobb erre a célra. Amellett a madarak hangosak is, de te tudod.
Tengeri malac, hörcsõg.
Tengerimalac, nagyon kedves szeretni való állat és ragaszkodó. Simogatásra doromboló hangot ad, fõleg ha fiú. Nem harapnak a hörcsöggel szemben és összenyomni sem könnyû õket. Párban is lehet õket tartani csak akkkor számítani lehet a gyakori csemetékre.
Hát..mindegyik kisállat igényel gondozást, törõdést, de sztem akkor a tengerimalac lenne a legjobb.De azt is hetente kell etetni, rendszeresen takarítani stb.
Törpehörcsög.
Itt egy kis leírás róla.http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://s7.images.www.t..
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos állatnak tûnik, köszönöm :D szívesen tartanék madarakat, de nem tudom, hogy melyik a legmegfelelõbb tapasztalatlan madár tartók számára. (Szakállas amandína, Rizspinty, Gould?) hálás lennék, ha valaki meg tudná mondani.

Meg lehet simogatni az állatkertben a most született kistigriseket?

Legjobb válasz: A kérdésfeltevés idõpontját látva kérdezem. Egy év alatt egy aranyos kistigrisbõl nem lesz morcos nagymacsek? (ha nem is felnõtt, de már kamasz)

A kérdésfeltevés idõpontját látva kérdezem. Egy év alatt egy aranyos kistigrisbõl nem lesz morcos nagymacsek? (ha nem is felnõtt, de már kamasz)
ártatlan mint a ma született tigris
Biztos meglehetne csak akkor már nem élnének sokáig a kis tigrisek. Te megsimogatod õket átmegy a szagod a tigrisre és az anyja nem tudja hogy kié ez a gyerek és felfalja ! Higgy nekem ez a szakmám biológus vagyok ! Ez a szakmám.
:D Kérdezd meg a mamáját, mit szól hozzá?
Persze, haza is lehet vinni
Szia! Ha az Abonyi magánállatkertrõl kérdezel, ahol 3 kis tigrist lehet simogatni, akkor IGEN!!! Vonattal elmentek Szolnokra és az állomással szemben indul a busz Abonyba. Ott leszálltok a Tesco-nál és kb 10 perc séta és ott vagytok az állatkertnél. 1000 Ft a diák belépõ 10:00 és 15:00-kor hozzák ki a kis tigriseket és ekkor lehet õket fotózni és simogatni... FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY!!!! Németországból jöttek, a mamájuk megbetegedett és itt nevelik õket, kb 12 hetesek... Érdemes mindkét simogatáson ottmaradni, hogy lehessen repetázni!! :)

Lehet simogatni (körkörösen) a hasat terhesség alatt?

Mert én úgy halottam dokitól, hogy nem, mert megindítja a szülést!

Legjobb válasz: Biztosan jól értetted??? Miért ne lehetne :) ezzel símogatod, szeretgeted a kicsit. Ha olajjal vagy testápolóval csinálod, akkor még segít is a bõrnek, hogy rugalmas maradjon, így megelõzheted a csíkok kialakulását. Pocimasszást is lehet finoman csinálni szintén olajjal (oliva-olaj, vagy speckó csíkmegelõzõ-olaj a legjobb), az is hasonló, azaz körkörösen maszírozgatni. Jó simizést! :) 37.kismama

Biztosan jól értetted??? Miért ne lehetne :) ezzel símogatod, szeretgeted a kicsit. Ha olajjal vagy testápolóval csinálod, akkor még segít is a bõrnek, hogy rugalmas maradjon, így megelõzheted a csíkok kialakulását. Pocimasszást is lehet finoman csinálni szintén olajjal (oliva-olaj, vagy speckó csíkmegelõzõ-olaj a legjobb), az is hasonló, azaz körkörösen maszírozgatni. Jó simizést! :) 37.kismama
Nekem is azt mondta a nõvérke a kórházban, hogy nem szabad simizni, mert méhösszehúzódásokat idézhet elõ..
Mindennek némileg ellentmond az én példám, mert ha bekeményedik a hasam -és menés közben mindig bekeményedik- és megsimizem akkor kilazul:-) De a körkörös mozdulatokat én is kerülöm, biztos ami biztos.-)Inkább fel-le mozdulattal babusgatom a kislányom.-)
A védõnõm sem javasolta, hogy simogassam a hasamat, mert az stimulálja a méhet, és méhösszehúzódásokat idézhet elõ! Azt mondta viszont, hogy a kezemet tegyem rá a pocakra, mert az megnyugtatja a picit.Úgyhogy én se nagyon simizem, de annál többet beszélgetek vele, miközben azért persze a kezem a pocimon van!
Nekem van hogy a kis béka kidugja a fenekét aköldököm mellett, és addig ot is hagyja, amíg meg nem simizem, és ha nem akott elég simit, akkor megint kidugja...Érzed, hogy mit szabad és mit nem.Mi van hogy olyat játsznk, hogy kiugja a tappancsát én meg visszanyomom finoman egy ujjal.Majd õ megint kidugja...Neki is kell a simi nem csak neked.
Szia! A pocaksimi csak akkor probléma, ha idõ elõtti fájjádok vannak.Engem 30hetesen a rohammentõ vitt be a Klinikára(60km), és a mentõbe azt is megtiltották, hogy a hasam közelében legyen a kezem.Ilyenkor, ha fájjás van leválhat a lepény.Máskülönben nyugodtan lehet simizni.
Nekem is azt mondta a védõnõm, hogy nem lehet, csak rátenni a kezet. De mikor én annó ezt itt megkérdeztem, senki nem hallott ilyenrõl... én nem szoktam körkörösen, csak fel le simizni és semmi baj.-) 25 hetes kismama
Szia!Én is furcsállommagát a feltevést, de én régebben nem ezt hallottam hanem, hogy a nyaka köré tekeredhet a köldökzsinór ettõl.Amúgy én is csinálom, majd a szülsnél 5ször megkérdem biztos nincs e a nyaka körül a zsinór.Amúgy beindítani a szülést nem fogja az tuti.
Elég fura, hogy ezt mondta a dokid!Én is simogattam a pocimat már a terhességem elejétõl fogva, meg a párom is.Úgy néz ki, hogy én a napokban fogok szülni.Már ki vagyok tágulva egy ujjnyira és nem a pocaksimitõl. :) Nyugodtan simogasd a pocikádat, attól nem fog beindulni a szülés, ne aggódj!A babád viszont érzi az érintésedet és ez megnyugtató a számára.Boldog babavárást kívánok! Egy 39 hetes kismama :)
Én orvosoktól, védõnõktõl azt hallottam, hogy 36. hét környékétõl nem ajánlott a has körkörös, hosszú idõn át tartó simogatása, mert elindíthatja a szülést! Én még ott nem tartok, 26 hetes vagyok, de én már most sem teszem. Persze simizni lehet, csak ezt a körkörös mozgást kell mellõzni!

Tengerimalac vagy törpenyúl? Melyik a babusgathatóbb? Persze tudom hogy nem egy plüss de amit lehet simogatni.

Legjobb válasz: Ez természettõl függ.Valamelyik nyuszi szereti valamelyik ki nem állhatja.Malacnál is így van.Meg persze neveléstõl is függ,ha jól kézhez vannak szoktatva akkor mind a kettõ ugyan olyan kezes. De általában a nyúszkók barátságosabbak szerintem.

Ez természettõl függ.Valamelyik nyuszi szereti valamelyik ki nem állhatja.Malacnál is így van.Meg persze neveléstõl is függ, ha jól kézhez vannak szoktatva akkor mind a kettõ ugyan olyan kezes. De általában a nyúszkók barátságosabbak szerintem.
Tengerimalacra szavazok. Kirakom õket a földre, leülök hozzájuk, és ugranak is a lábamra vagy hasamra, hogy simizzem õket :) Nyuszis tapasztalatom nem volt még.
Nekem tengerimalacom van és nagyon szereti, ha simogatom. Engem tengerimalac még nem, de nyúl harapott már meg.
az én nyuszim 5 hónapos koráig volt az "eredeti" gazdinál és amikor érte mentünk akkor ott az ölében gubbaszta nyammogott de az én ölembe már nem marad meg de ha leülök vagy lefekszek mellé és csak hozzáérek már teszi le a popsiját és várja a hosszú simit :)
a malac a legjobb választás!:)
A nyúl. Az én nyuszim imádja, ha simogatom, de attól még ölben nem marad meg.
Nekem tengeri malacom van. Nagyon kezes. Amint meghallja a hangomat, de nem vettem ki egy ideje, fütyül addig, amíg meg nem simogatom. :) Nagyon kis majom tud a malacka is lenni.
A nyúl is jó meg a tengeri malac de as tengeri malac jobban fél meg harap többször mint a nyúl. Így a legjobb a nyúl.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Nekem van egy oroszlánfejû törpenyuszim és õ szereti nagyon ha simogatom =)
nekem van tengerimalacom és õ imádja ha simogatom, mindig kinyújtózik..de törpenyuszim is volt de kb. fél percig bírta a simogatást és utána már mászott is el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!