Találatok a következő kifejezésre: Lehet sikerülni már a (2 db)

Lehet sikerülni fog már a következő gyógyszermentes hónapban?

Másfél hónapja hagytam abba a gyógyszert. Yadine-t. Másfél évig szedtem. A vérzéseimet lerövidítette és könnyebben viseltem a fájdalmakat. Viszont babát szeretnék. Február 26. án hagytam abba, és március elsején megjött még a gyógyszer miatt. Aztán most 28 nap múlva ismét megjött márciusban, ekkor már nem szedtem a gyógyszert, örültem is hogy megjött meg nem is. Próbálkoztunk már ebben a hónapban, de megjött. ÉS 5 napig véreztem, fájni nem nagyon fájt, csináltam tesztet és negatív lett. Már múlóban van. Remélem minden rendben lesz és talán a következ? hónapban, azaz most áprilisban összejön. At nem tudom, hogy kiürült e már a gyógyszer a szervezetemb?l. És hogy nagyobb az esélye most áprilisban hogy lehet teherbe essek, mert végülis megjött rendesen a mensim. Hát..majd meglátjuk. Nem akarom görcsösen, majd jön úgyis ha akar..köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: A gyógyszer, mivel már több mint egy hónapja abbahagytad, rég kiürült a szervezetedbõl! Nem akarlak elkeseríteni, de vannak olyan párok, akik hónapokig, sõt évekig próbálkoznak! Sok sikert!

A gyógyszer, mivel már több mint egy hónapja abbahagytad, rég kiürült a szervezetedbõl! Nem akarlak elkeseríteni, de vannak olyan párok, akik hónapokig, sõt évekig próbálkoznak! Sok sikert!
Soha sem lehet kizárni a terheséget föleg ha nem védekeztek, de azzal nem értek egyet hogy biztos kiürült a szervezetedböl, de az igaz egyéntõl függ mikor mennyi idõ után fógan meg a baba.
A gyógyszer kiürülésével kapcsolatban az un. felezési idõt adják meg, ami azt jelenti, hogy a bevitt hatóanyag fele mennyi idõ alatt ürül ki. Ez egyik tablettánál sem több mint 48 óra. Hónapokról szó sincs! Még az egy hét is sok. Gondoljunk bele, már egy-két tabletta véletlen kihagyásánál is javasolt kiegészítõ fogamzásgátló módszer használata, mivel a tabletta vérszintje ilyenkor gyorsan csökken. Mivel a tabletta hatóanyaga már a szedés abbahagyása utáni héten is csak legfeljebb nyomokban van jelen a szervezetben. sok sikert!

Már kettő missed ab-om volt és most nem akar sikerülni a baba mi lehet most?

az orvos azt mondta hogy próbálkozzunk, de már.

Legjobb válasz: Gondolom az abortuszt mûvi úton fejezték be, mivel most nem sikerül kéne egy vizsgálat, amin megnézik mi a helyzet anyálkahártyával, van -e peteérés rendesen, illetve nem e sérül valami a mûtétek miatt.. Esetleges teherbeesésnél pedig kell kapnod terhességtámogató gyógyszert, hogy ne forduljon elõ..ha nem akar a dokid kivizsgálni,menj egy másikhoz és egybõl úgy kezdd, hogy szeretnél vizsgálatot erre vonatkozólag. Az orvos mi alapján mondta hogy próbálkozz, mert ha megvizsgált és rendben vagy, akkor nem tud mit tenni, türelem kell. Megjön rendesen azóta?

Gondolom az abortuszt mûvi úton fejezték be, mivel most nem sikerül kéne egy vizsgálat, amin megnézik mi a helyzet anyálkahártyával, van -e peteérés rendesen, illetve nem e sérül valami a mûtétek miatt.. Esetleges teherbeesésnél pedig kell kapnod terhességtámogató gyógyszert, hogy ne forduljon elõ..ha nem akar a dokid kivizsgálni, menj egy másikhoz és egybõl úgy kezdd, hogy szeretnél vizsgálatot erre vonatkozólag. Az orvos mi alapján mondta hogy próbálkozz, mert ha megvizsgált és rendben vagy, akkor nem tud mit tenni, türelem kell. Megjön rendesen azóta?
nekem is két missed.abom volt sajnos! januárba és májusba! most kezdõdött a kivizsgálásom, valószinû hogy hormonproblémám van! szerintem te is vizsgáltasd ki magad ahogy az elsõ válaszolo is meg én is mondjuk!
Nekem is 2 m.a. volt, 3 hónapig szedtem clostylbegit-et feleslegesen és utána derült ki, hogy alacsony a progeszteronom, majd mikor simán terhes lettem kaptam 3 hónapig az utrogestant és így ez a terhesség szüléssel végzõdött:) Harcolj ki egy normális hormonvizsgálatot.Nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a váalszokat ép ma voltam vérvételen hotmonszintet néznek két hét múlva lezs eredmény, az elsõ válszólónak nekem abortuszom volt hanem két elhalt babám
És a dokik nem vizsgáltak, hogy mi lehet az ok, amiért elhalt két terhességed is? Csak azt tudom neked mondani, hogy érdemes lenne kicsit utánajárni, hormonvizsgálattal kezdve, ciklusfigyelés stb! Ha az egyik doki nem akar semmit csinálni, menj másikhoz, és próbald kikövetelni!!! Jó jel, hogy 2x sikerült simán a baba, de az már kevésbé, hogy egyik sem maradt meg, én azt gondolom, hogy hormonális okok állhatnak mögötte! Ha rájönnek mi, tudják gyógyszeresen kezelni, és plussz pihivel ki fogod tudni hordani a babát! Ne add fel soha, és ne csüggedj! Csak bízz magatokban!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!