Találatok a következő kifejezésre: Lehet sikerülni már (3 db)

Lehet sikerülni fog már a következő gyógyszermentes hónapban?

Másfél hónapja hagytam abba a gyógyszert. Yadine-t. Másfél évig szedtem. A vérzéseimet lerövidítette és könnyebben viseltem a fájdalmakat. Viszont babát szeretnék. Február 26. án hagytam abba, és március elsején megjött még a gyógyszer miatt. Aztán most 28 nap múlva ismét megjött márciusban, ekkor már nem szedtem a gyógyszert, örültem is hogy megjött meg nem is. Próbálkoztunk már ebben a hónapban, de megjött. ÉS 5 napig véreztem, fájni nem nagyon fájt, csináltam tesztet és negatív lett. Már múlóban van. Remélem minden rendben lesz és talán a következ? hónapban, azaz most áprilisban összejön. At nem tudom, hogy kiürült e már a gyógyszer a szervezetemb?l. És hogy nagyobb az esélye most áprilisban hogy lehet teherbe essek, mert végülis megjött rendesen a mensim. Hát..majd meglátjuk. Nem akarom görcsösen, majd jön úgyis ha akar..köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: A gyógyszer, mivel már több mint egy hónapja abbahagytad, rég kiürült a szervezetedbõl! Nem akarlak elkeseríteni, de vannak olyan párok, akik hónapokig, sõt évekig próbálkoznak! Sok sikert!

A gyógyszer, mivel már több mint egy hónapja abbahagytad, rég kiürült a szervezetedbõl! Nem akarlak elkeseríteni, de vannak olyan párok, akik hónapokig, sõt évekig próbálkoznak! Sok sikert!
Soha sem lehet kizárni a terheséget föleg ha nem védekeztek, de azzal nem értek egyet hogy biztos kiürült a szervezetedböl, de az igaz egyéntõl függ mikor mennyi idõ után fógan meg a baba.
A gyógyszer kiürülésével kapcsolatban az un. felezési idõt adják meg, ami azt jelenti, hogy a bevitt hatóanyag fele mennyi idõ alatt ürül ki. Ez egyik tablettánál sem több mint 48 óra. Hónapokról szó sincs! Még az egy hét is sok. Gondoljunk bele, már egy-két tabletta véletlen kihagyásánál is javasolt kiegészítõ fogamzásgátló módszer használata, mivel a tabletta vérszintje ilyenkor gyorsan csökken. Mivel a tabletta hatóanyaga már a szedés abbahagyása utáni héten is csak legfeljebb nyomokban van jelen a szervezetben. sok sikert!

Lehet baj ha szülinapomon iszok és rá 3 napra nem várom? Már több mint egy éve próbálkozunk sikertelen de ha most sikerülne akkor mi lesz?

Legjobb válasz: ha most sem sikerül nem azért nem fog mert ittál ilyenkor még nincs köze a kettõnek egymáshoz legfeljebb csak annyi h jobban kívánod a sexet nyugi nem lesz semmi baj

ha most sem sikerül nem azért nem fog mert ittál ilyenkor még nincs köze a kettõnek egymáshoz legfeljebb csak annyi h jobban kívánod a sexet nyugi nem lesz semmi baj
Semmi baj nem lesz. Korai terhességnél még nincs olyan szoros kapcsolat anya és magzat között, mint késõbb. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne kellene mértéket tartani, akár babás vagy, akár nem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek!!
Elõször is Boldog Szülinapot! Másodszor én is a Te cipõdben fogok járni, mert 3 nappal a nemvárt elõtt veszem át a diplomámat (ha a Jó Isten is úgy akarja) és hát biztos hogy megünnepelem!:) A.
Én nem innék, akkor sem, hogyha nem érzi a leendõ baba. De ez mindenkinek a saját döntése.: Boldog szülinapot!!!
szerintem ne ezen aggódj hanem bízz mindent a sorsra én is azon vezsem észre magam h már betegesen figyelek mindent
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat...
A kérdező hozzászólása: remélem nem lesz semmi baj... nagyon akarok már babót, remélem sikerül.. nem sokat innék amúgy sem.
Én úgy szilvesztereztem anno, hogy nem tudtam, de már megfogant a pici. Nem voltam részeg, de 1 pohár pezsgõ és 2 pohár bor lement. Én már ennyitõl is spicces voltam, de a baba egészségesen született. Szerintem 2-3 pohárral belefér a szülinapodon.
A kérdező hozzászólása: idáig nem ittam semmi piát, de most csak a szülinapom van. vagy ne igyak?
A kérdező hozzászólása: babás vok!!! remélem nem lesz semmi baj. ma derült ki!!

Már kettő missed ab-om volt és most nem akar sikerülni a baba mi lehet most?

az orvos azt mondta hogy próbálkozzunk, de már.

Legjobb válasz: Gondolom az abortuszt mûvi úton fejezték be, mivel most nem sikerül kéne egy vizsgálat, amin megnézik mi a helyzet anyálkahártyával, van -e peteérés rendesen, illetve nem e sérül valami a mûtétek miatt.. Esetleges teherbeesésnél pedig kell kapnod terhességtámogató gyógyszert, hogy ne forduljon elõ..ha nem akar a dokid kivizsgálni,menj egy másikhoz és egybõl úgy kezdd, hogy szeretnél vizsgálatot erre vonatkozólag. Az orvos mi alapján mondta hogy próbálkozz, mert ha megvizsgált és rendben vagy, akkor nem tud mit tenni, türelem kell. Megjön rendesen azóta?

Gondolom az abortuszt mûvi úton fejezték be, mivel most nem sikerül kéne egy vizsgálat, amin megnézik mi a helyzet anyálkahártyával, van -e peteérés rendesen, illetve nem e sérül valami a mûtétek miatt.. Esetleges teherbeesésnél pedig kell kapnod terhességtámogató gyógyszert, hogy ne forduljon elõ..ha nem akar a dokid kivizsgálni, menj egy másikhoz és egybõl úgy kezdd, hogy szeretnél vizsgálatot erre vonatkozólag. Az orvos mi alapján mondta hogy próbálkozz, mert ha megvizsgált és rendben vagy, akkor nem tud mit tenni, türelem kell. Megjön rendesen azóta?
nekem is két missed.abom volt sajnos! januárba és májusba! most kezdõdött a kivizsgálásom, valószinû hogy hormonproblémám van! szerintem te is vizsgáltasd ki magad ahogy az elsõ válaszolo is meg én is mondjuk!
Nekem is 2 m.a. volt, 3 hónapig szedtem clostylbegit-et feleslegesen és utána derült ki, hogy alacsony a progeszteronom, majd mikor simán terhes lettem kaptam 3 hónapig az utrogestant és így ez a terhesség szüléssel végzõdött:) Harcolj ki egy normális hormonvizsgálatot.Nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: sziasztok köszi a váalszokat ép ma voltam vérvételen hotmonszintet néznek két hét múlva lezs eredmény, az elsõ válszólónak nekem abortuszom volt hanem két elhalt babám
És a dokik nem vizsgáltak, hogy mi lehet az ok, amiért elhalt két terhességed is? Csak azt tudom neked mondani, hogy érdemes lenne kicsit utánajárni, hormonvizsgálattal kezdve, ciklusfigyelés stb! Ha az egyik doki nem akar semmit csinálni, menj másikhoz, és próbald kikövetelni!!! Jó jel, hogy 2x sikerült simán a baba, de az már kevésbé, hogy egyik sem maradt meg, én azt gondolom, hogy hormonális okok állhatnak mögötte! Ha rájönnek mi, tudják gyógyszeresen kezelni, és plussz pihivel ki fogod tudni hordani a babát! Ne add fel soha, és ne csüggedj! Csak bízz magatokban!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!