Találatok a következő kifejezésre: Lehet sárgás-fehér a nyákdugó (3 db)

Lehet sárgás-fehér színű a nyákdugó?

Legjobb válasz: Igen lehet! Az enyim olyan zöldes-sárgás kocsonyás volt!

Igen lehet! Az enyim olyan zöldes-sárgás kocsonyás volt!
Elvileg enyhén véres, ezért rózsaszínes, barnás, kocsonyás állagú...

Mi lehet ez? Ugye nem a nyákdugó? 18 hetes 4 napos vagyok. Ma nagyon kevés nyúlósabb folyásom volt 2szer de csak a wcpapíron és az előbb egy fehér (nem sárgás) 1 forintosnyi nyúlósabb.

Ma voltam uh-n és minden rendben volt, méhszáj is zárt. Ugye nem a nyákdugó???? Az milyen lenne?

Legjobb válasz: Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6,5hós baba anyukája

Szia.Ha az UHn minden rendben volt, ne aggódj. A nyákdugó véres, nem is biztos h nyúlós, nekem legalábbis kis vérzés után elfolyt a magzatvizem, nyúlós dolog sehol. De ha nyúlós, akkor is picit véres. Nyugodj meg, boldog babavárást:) 6, 5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, holnap megyek dokihoz, mondom majd neki. Remélem nem az, csak valami folyás. Kicsit aggódom.
mind két szülésem ugy kezdödött az olyan mintha bepisiltél volna viz szerü anyag
A kérdező hozzászólása: Ma voltam orvosnál, minden ok, méhszáj zárt. Nem tudom mi lehetett.

Nem fehér színű, hanem inkább sárgás "krémes-folyást" észleltem most a tisztaságimon.39hetes vagyok. Ez lehet nyákdugó?

fehér folyásom van, ami nem gond az orvos szerint.de ez ugye most nem fehér

Legjobb válasz: Én most 24 hetes kismama vagyok a második gyermekemet várom, az elsõnél tapasztáltam a nyákdugó távozását ami kicsit véres kocsonyásszerû pacni volt ami pisiléskor nekem a wc-be esett.Utána nemsokára már fájásaim is voltam így jelentkeztem a kórházba és aznap meg is született a kislányom.Ahogy leírod amit tapasztáltál az szerintem nem a nyákdugó volt.Kitartás sok szerencsét kívánok!

Én most 24 hetes kismama vagyok a második gyermekemet várom, az elsõnél tapasztáltam a nyákdugó távozását ami kicsit véres kocsonyásszerû pacni volt ami pisiléskor nekem a wc-be esett.Utána nemsokára már fájásaim is voltam így jelentkeztem a kórházba és aznap meg is született a kislányom.Ahogy leírod amit tapasztáltál az szerintem nem a nyákdugó volt.Kitartás sok szerencsét kívánok!
A nyákdugó barnás szinû pacni. Nekem a szülés elõtt két héttel távozott. Szerintem nem az, amire gondolsz. Kitartás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!