Találatok a következő kifejezésre: Lehet reményem, most terhes vagyok (2 db)

Lehet reményem, hogy most terhes vagyok?

Kb 10 napja néha görcsöl a hasam valamikor jobban , valamikor kevésbé, van, hogy fél napokig pedig semmi. Olyan mintha meg akarna jönni, de 6 napi késés után eddig semmi. Már nagyon reménykedek, de félek, hogy megint meg fog jönni. Egyébként máskor pontos. Néha rámtör az émelygés és feszülnek a melleim. A h?m 37.2°c . Van még reményem?

Legjobb válasz: van , de pont ma válaszoltam egy ilyen kérdésre. ne reménykedj, hanem vegyél tesztet és reggel csináld meg, mutatnia kell!!

van , de pont ma válaszoltam egy ilyen kérdésre. ne reménykedj, hanem vegyél tesztet és reggel csináld meg, mutatnia kell!!
igen, igen, pont ezek a tüneteim, lécci lécci ird meg nekem akár privibe is, mert az én idegeim szétpattannak már, nekem még 4 napom van a nemvártig.remélem h babásak vagyunk.drukkolok és irj!!!!
Remélem van KÉT CSÍKOS a teszted...... Szorítok! Írj majd! :)
Remélem már a pisit gyûjtöd??? Nagyon drukkolok neked, az én teszetem máj 7-én lett pozitív!
Szerintem is teszteljj és meglátod terhes vagye- vagy sem!
Tesztelj! Drukk! Majd írd meg! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Eddig nem mertem tesztelni, mert mindig csalódás volt a vége és félek a görcsök miatt, viszont az émelygés, a mellfeszülés és a hõ bíztató. Sokan éreznek mindjárt megjön érzést és terhesek, ezzel nyugtatom magam. Reggel tesztelek.
Hogy bírtad ki tesztelés nélkül, ha babát szeretnél? :) Irány tesztért!
AZONNAL TESZTELJ!!!FUTÁS TESZTÉRT! drukkolok!!!
Nekem pont ilyen tüneteim voltak!!! VAN REMÉNY!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak, akik bíztattak. Reggel teszteltem és végre pozitív. Még fel sem fogtam igazán.. Mindenkinek drukkolok, akik hasonló cipõben járnak.

7 hetes 2 napos terhes vagyok. Most voltam orvosnál, aki nem látott szívhangot és szerinte vetélés lehet belőle. Azt mondta 50-50%. De a papírra azt írta: Elhalt terhesség.5 nap múlva kell uh-ra mennem. Van még remény?

petezsák 31 mm CRL 6 mm

Legjobb válasz: A szívhang általában a 6.-7.hét környékén alakul ki. szerintem nem biztos, hogy elhalt a baba, várj még egy kicsit.

A szívhang általában a 6.-7.hét környékén alakul ki. szerintem nem biztos, hogy elhalt a baba, várj még egy kicsit.
nem túl bíztató a doki. Az a kicsi szív még 5 nap múlva hátha mutat valamit azért kell várni. Ne aggodj, nem minden uh gép éshozzátartozó orvos profi. Amit nem tudok, hogymiért írta ezt a papírra..mert azszerint arra vár , hogy önállóan kitisztul a szervezeted, és nem kell beavatkozni mûvileg..remélem nem gondolta komolyan..csak a babára koncentrálj és biztos veled marad.
az egyik ismim 9hetes, ugyanígy járt. Neki holnap veszik el a babát, de mondtam neki, kérjen egy utolsó uh-ot hátha... Nyugodj meg!!!
nem akarlak elkeseríteni de sajnos én is így jártam bár bíztam de a lelkem mélyén tudtam, hogy halott a baba.mikor mentem a kontroll uh-ra akkor bíztam bent hogy nincs baj de sajnos elhalt a terhesség.Remélem nálad másképpen lesz.De ha netán baj van ne keseredj mert 3 hónapmúlva lehet probálkozni.mi is így tettünk sok sikert és értesíts mi van veled mi szorítunk 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és a bíztatást. Jövõ héten írok!
hát sajnos én is igy voltam, januárban csak 10hetesen mondta a doki hogy baj van addig szépen fejlödött, de szivhang az nem volt, de én reménykedtem mert a 2babámnak 8-9között lett szivhangja, és biztam benne hogy ez is igy lesz amin sajnos nem lett, aztán elhalt de nekem rögtön azt akarta hogy maradjak, de én másnap reggel mentem be és vették el, mire vár még egy hetett hogy neked is bajod legyen, ?most ismét terhes vagyok, 6hetes 1napos, és nincs még szivhang azt mondták jövö héten kell hogy legyen, mi az 5honapot ki vártuk, de 6ot javasolnak hogy az a biztos,
én a 31 hetes vagyok nálam is vártak pár napot mielött beavatkoztak.sõõõt még utánna egy teljesen véletlen miatt derült ki hogy bent hagytak valamit.Az orvosok ujjabban ilyen felelõtlenek TISZTELET a kivételnek ami sajnos elég kis százalék.Ha van lové akkor van megbecsülés is.Az elsõ babánál nem volt dokim sz.... rám most van dokim most körülugrálnak.Jók legyetek és vigyázzatok magatokra mindenki.
Sajnos én is hasonlóan jártam, egy hét bizonytalanság után a második uh-n már nem volt ott a petezsák, de én kitisztultam, és nem kellett kórházba mennem, ja és nekem azt mondta a doki, hogy 2- 3 hónap múlva nyugodtan lehet próbálkozni, és nem kell félévet várni. Nagyon hamar rendbe lehet jönni fizikailag, de lelkileg még mindig kivagyok, és ha kismamát látok majdnem sírok. De arra próbálok gondolni, hogy biztos beteg lett volna, és a következõ babával nem fog ez történi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat is! Még reménykedem benne hátha... Csak nem értem, hogy miért írta a papírra, hogy 'elhalt' ha még nem biztos benne. Többen javasolták, hogy menjek el esetleg másik orvoshoz is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!