Találatok a következő kifejezésre: Lehet probléma, a 38 (7 db)

Lehet probléma, hogyha a 38. héten az átlagosnál kevesebb a magzatvíz és egész nap kőkemény a hasam?

A pocakomon nem is látszik, hogy egy 3,6 kg-os baba van bennem és már egész álló nap k?kemény a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Asszem közel állsz a szüléshez ha igy keményedik a hasad. Kevés a vized? Doki erre mit mondott?? Ha a magzatvized akár csak csöpögne is akkor azt is észre kellene hogy vedd. Ha észre veszed hogy nedves minig a bugyid akkor szivárog a magzatviz, de ne aggódj mert az akár a szülés kezdetéig újratermelõdik. A dokid mondta volna ha ez probléma lenne. Valószinû elég igy is a vized mennyisége. Üdv: 5 hetes kislány anyukája

Szia! Asszem közel állsz a szüléshez ha igy keményedik a hasad. Kevés a vized? Doki erre mit mondott?? Ha a magzatvized akár csak csöpögne is akkor azt is észre kellene hogy vedd. Ha észre veszed hogy nedves minig a bugyid akkor szivárog a magzatviz, de ne aggódj mert az akár a szülés kezdetéig újratermelõdik. A dokid mondta volna ha ez probléma lenne. Valószinû elég igy is a vized mennyisége. Üdv: 5 hetes kislány anyukája
Szia!A magzatvíz 3 óránként újracserélõdik.Az sem biztos, hogy kevés.Engem is anno bennfogtak, hogy nagy baba, kevés magzatvíz, aztán tök normál volt minden.Az uh sem 100 %.Ha szivárogna tényleg észrevennéd.Színtelen szagtalan.(A vizelet is csuroghat, mivel a babuci buksija nyomja a hólyagodat.)

Felső méretem 38-as, alsó 44-46-os. Orvosi diétával és sporttal sem megy le comb-csípő-fenék részről a túlsúly. Mi lehet a probléma, hogy lehet ezekről a részekről eltüntetni a súlyfelesleget?

Legjobb válasz: 1. testalkat, már elérhetted az egészséges súlyodat. 2. az orvosi diéta semmi. Gabonát eszel? Tejterméket eszel? Keményítõt viszel be mással? Ha igen, akkor egy vakvágányon vagy, semmi meglepõ nincs azon, hogy nem érzed megfelelõnek a dolgokat, a táplálkozásod is relative távol áll a megfelelõtõl. Az orvosok igen korlátozottan hatékonyak sok dologban, nem biztos hogy minden úgy van ahogy õk elképzelni vélik.

1. testalkat, már elérhetted az egészséges súlyodat. 2. az orvosi diéta semmi. Gabonát eszel? Tejterméket eszel? Keményítõt viszel be mással? Ha igen, akkor egy vakvágányon vagy, semmi meglepõ nincs azon, hogy nem érzed megfelelõnek a dolgokat, a táplálkozásod is relative távol áll a megfelelõtõl. Az orvosok igen korlátozottan hatékonyak sok dologban, nem biztos hogy minden úgy van ahogy õk elképzelni vélik.
Biztos hallottál már róla, hogy külbönözõ testfelépítések vannak. Van aki alma forma, van aki körte és van aki homokóra. Te ezek szerint a körte formába tartozol. Ennek az a jellemzõje, hogy a felsõ test vékonyabb mint az alsó. Nem biztos, hogy ezeken az arányokon fogsz tudni változtatni bármilyen diétával, sporttal. Esetleg a válladat tudnád szélesebbé gyúrni.
Inkább a sport rovatban tedd fel ezt a kérdést, majd ott kiokosítanak.
Vizsgáltasd meg magad lymphodema-ra! Lehet, hogy az a baj.
A kérdező hozzászólása: 3-asnak köszönöm a tippet!
comb-csípõ-fenék: ott nem egészségtelen a zsír. Ha zavar, akkor sportolj.
A kérdező hozzászólása: a 38 °C fokot úgy értem amikor a játék fut
Ha játékot futtatsz, két dolog felforrósodik. A vga és a processzor. Tisztittasd ki.


Abban nincs cukor úgy tudom.
Semmi baja nem lesz tõle. Én is néha iszom light kólát, kb havonta 1szer egy fél litert mert nagyon jól esik hogy édes és se cukor se CH nincs benne. Ennyitõl nem lesz bajuk a kicsiknek. Ne aggódj! Sok boldogságot a terhesség végére, nemsokára már a karodban tarthatod a babádat! 32 hetes kismami
Utolsó vagyok, nekem is terhességi diabéteszem van! Kitartás lassan azt eszel amit csak akarsz! :)
Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babának!Ha éppen ezt kivántad, akkor egészségedre!:) ))
Tisztelt Hölgyem! Igen, mindenképpen javaslom a szakorvosi vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Igen, mindenképpen javaslom a szakorvosi vizsgálatot. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!