Találatok a következő kifejezésre: Lehet probléma, a (4769 db)

Normál a vérnyomásom, lehet probléma a vérkeringésemmel?

Legjobb válasz: Igen lehet, ha attól félsz hogy vérkeringési problémáid vannak fontos hogy sportolj sokat és sok folyadékot igyál, Ja és menj el orvoshoz! Sajnos van ismerõsöm aki nagyon pórul járt mert késõn derült ki hogy vérkeringési problémái vannak :(

Igen lehet, ha attól félsz hogy vérkeringési problémáid vannak fontos hogy sportolj sokat és sok folyadékot igyál, Ja és menj el orvoshoz! Sajnos van ismerõsöm aki nagyon pórul járt mert késõn derült ki hogy vérkeringési problémái vannak :(

Szerintetek lehet probléma a kapcsolatunkban az, hogy a barátnőm nem tud főzni?

23 évesek vagyunk és a barátn?m nem tud f?zni, pedig már azt tervezzük, hogy összeköltözünk.

Legjobb válasz: okoska31 (1) Én õszintén tisztelem, akik jól fõznek! Nekem az konyhamûvészet, de fura, hogy azt írod, probléma ha meg sem akarja próbálni a lány. Tõlem például annyira távol áll (az érdeklõdésembõl), hogy kb. ki kellene fordulnom magamból ahhoz, hogy megtanuljam. Félreértés ne essék: a terhek egyenlõ elosztásának híve vagyok, de a fõzés nekem olyan "pepecselés", ami tényleg kimaradt (helyette nagyon sok más dolog bejött!) Szóval, ha szeretek valakit, teszek érte mást, de szerintem mindketten jobban járunk ha nem én vagyok az, aki neki fõz. ;D

5 Miért lenne szégyen? Ti (fiúk) is tudtok k.félni, ahhoz nem kell nagy tudás. :)
Ápold nyugodtan õket, mehetsz a mezõre ökröket hajtani. :) Tiszta jóindulatból írom. És persze húzd ki a netkábelt is..:)
okoska31 (1) Én õszintén tisztelem, akik jól fõznek! Nekem az konyhamûvészet, de fura, hogy azt írod, probléma ha meg sem akarja próbálni a lány. Tõlem például annyira távol áll (az érdeklõdésembõl), hogy kb. ki kellene fordulnom magamból ahhoz, hogy megtanuljam. Félreértés ne essék: a terhek egyenlõ elosztásának híve vagyok, de a fõzés nekem olyan "pepecselés", ami tényleg kimaradt (helyette nagyon sok más dolog bejött!) Szóval, ha szeretek valakit, teszek érte mást, de szerintem mindketten jobban járunk ha nem én vagyok az, aki neki fõz. ;D
Majd megtanul, egyébként meg aki tud olvasni az tud fõzni :) egyébként meg bármily furcsa, de a hímnemûek is beléphetnek a konyhába és õk is fõzhetnek néhanapján...
az a probléma, vagy lehet, ha nem is akarja megpróbálni, hogy neked fõzzön, mondjuk hétvégenként. esetleg együtt fõzhettek. De, TE MEG EDD MEG!!!!! Ha neked fõzi, és gürizik vele, TESSÉK MEGENNI!!! És õszintén megmondani, hogy legközelebb mit csináljon másképp, hogy ehetõ is legyen.:) (voltam én is kísérleti nyúl...:) )
2-t osztom. Nálunk pl. épp a barátom fõz, õ tud (jobban), és imádja is: évek óta remekül mûxik, én szándékosan ilyen srácot "kerestem", (sosem vonzott a fõzés, egyszerûen nem érdekel). De több ilyen párt ismerek. Õ meg imádja csinálni, és komolyan, amikor ezt az elején megtudtam róla, kb. dupla olyan szexinek tartottam mint elõtte. :) Na, szerintem nem értitek félre, de tényleg nagyon bejött!
ezt az aki olvasni tud, fõzni is tud dumát öcsém elõadta egy korábbi szakácsnak.... átalakult aki fõzni tud, egészen jól dob célba - dumára...:)
Amelyik nõ nem tud fõzni, az hogy fogja majd etetni a gyerekeket? Az ilyen max. szeretõnek jó, de feleségnek nem.
Utolsó: én sem tudok, de a gyerekért megtanulok. A másikról meg annyit, hogy a gyereket a nõ szüli. Feleségnek nem való? Ez engem sosem hatott meg, mert még egyedül is vállalnék gyereket! Pont én szoktam írni, hogy (manapság) már csak az a fickó való apának is (szóval "házasságra", együttélésre) aki vmennyire házias is (besegít).
*A "többi" meg lehet mondjuk szeretõ, "spermadonor". :)
22-es: amikor már megszülted a gyereket, késõ lesz megtanulni. marhára szerencsésnek kell lenned, hogy legyen idõd kíséreletezni a gyerek mellett, esetleg egy teljesen elszúrt kaja helyett egy másikat megcsinálni. én sokat segítek a házimunkában, de ha a feleségem nem tudna/akarna fõzni, és a többi házimunkát sem tudná/akarná megcsinálni, tuti nem vettem volna feleségül. egyedül meg ne vállalj gyereket, egy gyereknek kell apa is.
"én sokat segítek a házimunkában, de ha a feleségem nem tudna/akarna fõzni, és a többi házimunkát sem tudná/akarná megcsinálni, tuti nem vettem volna feleségül." Majd a gyerek elõtt gyakorlok, megtanulom a bébiételek készítését.:) (Ha nagyobb lesz pedig az apja is fõzhet neki, ahogy most is a párom fõz). Ha pedig egyedül nevelem- nem kérdés, hogy én fogok, ugyebár. Az, hogy kit "veszel" feleségül nem zavar- mert én nem igazán vágyom házasságra, sõt. Esküvõnk valószínûleg nem is lesz. "egyedül meg ne vállalj gyereket, egy gyereknek kell apa is." Ha nem találtam volna számomra alkalmas apajelöltet, bizony, egyedül vállalnám. Nem ragaszkodnék makacsul mindenáron az apához- de találtam, pont olyat, aki kiegészít (házimunkában is: én takarítok, õ fõz, például).
"Ha nem találtam volna számomra alkalmas apajelöltet, bizony, egyedül vállalnám." Azért mondjuk egy ilyen, óvodai/iskolai szituációba is gondolj bele, amikor megkérdezik a többiek a gyerekedtõl, hogy hogy hívják az apukáját. Szénné fogják cikizni, amikor kiderül, hogy nincs apja.
Egyébként egzisztenciálisan megengedhetném magamnak, hogy egyedül szüljek- szóval, nekem ezzel tud többet "adni", hogy megosztjuk a házimunkát. Tényleg egyenlõen, mivel számomra fontos a munkám is. :) De szerencsére (eddig) nagyszerûen mûködik, mivel õ sem egy "házitündért" keresett. :)
"Azért mondjuk egy ilyen, óvodai/iskolai szituációba is gondolj bele, amikor megkérdezik a többiek a gyerekedtõl, hogy hogy hívják az apukáját. Szénné fogják cikizni, amikor kiderül, hogy nincs apja." Ez nem elég indok- mellesleg, már jóval toleránsabbak (több családot ismerek, ilyeneket). Én meg azt nem értem, amikor ezért nem válik a nõ. Erre hivatkozva. Apuka otthon "elviselhetetlen", maradandó lelki károkat okoz a gyereknek- hát, akkor inkább a "cikizés". Persze, egyik sem jó! Mellesleg én rugalmas vagyok, írtam, hogy nem szülök egyedül, ha van alkalmas társ. :)
"mellesleg, már jóval toleránsabbak" Alábecsülöd a csoportban tobzodó kisgyerekek gonoszságát.
okoska31: Jogos. Korrekt. :) A gyerekért még ezt is!:D De addig jól megvagyunk így (a párom fõz)- "utána" is õ fog, mivel nagyságrendekkel jobban szereti, jobban megy neki. :) De nálunk is több példa van erre a családban- és jó példák. :)
és egyébként azt is írtam, hogy lehet együtt is fõzni. azt, hogy a férfiak is fõzhetnek a saját családomban tapasztaltam - szüleimnél apu áll a konyhában, anyu csak kuktáskodik.:)
nem tudom hányas szólított meg, de íme a válaszom rá: el fogsz jutni odáig, hogy elkezdesz fõzni. tudod mikor? amikor gyereked születik. két lehetõséged lesz: vagy a nagymamákkal fõzetsz le elõre, vagy elkezded megtanulni, mert a gyerekednek fõzni fogsz. márpedig akkor jobb nem a gyereken kísérletezni, hanem egy felnõttön - na, ez lehet a pasid:) egyébként meg a kérdés feltevésébõl azt éreztem, hogy a kérdezõ szeretné, ha a párja fõzne idõvel - ezért IS fogalmaztam meg így a választ. azt pedig a saját szememmel láttam, hogy a gyerekért egy igazi konyhai antitalentum, aki még a forralt vízhez is szakácskönyvet vett elõ, elkezdett fõzni, és idõvel egészen jól belejött. (na, nem õ fog egy Dubarry pulykaszeletet összedobni, de azért tud már vmit.)
Igen, de én a hagyományokat ápolom!
Mondjuk elgondolkoztató, hogy régen amikor a "férj" egész nap talpalt a mezõn, meg hajtotta a jószágokat, és aljazta õket, meg a több hektár földet mûvelte akár napszámban, a nõ otthon, a gyerekek közelében összeütötte az ebédet. De ma már, amikor én is lehúzom a néha napi 10 óra munkát a cégemnél (+ mikor mi jön), akkor este úgy fer, ha fifti-fiftiben házimunkázunk. (Erre értettem, hogy én más részt vállalok belõle). Na meg hétvégén is- van ugyebár a fõzés, meg kis fûnyírás, kb. ennyi. Fûnyírást is szívesen vállalom, vagy pakolászás, de a fõzéssel való pepecselést meghagyom a barátomnak.:D
Én 20éves lány vagyok. Most fogunk összeköltözni a barátommal. 1-2 fogást el tudok készíteni, de a párom is. Viszont mivel én nemsokára otthon leszek a gyerekkel így a saját dolgomnak érzem hogy amire idõm van otthon, azt megcsináljam mire hazaér. Viszont miért lenne szégyen az ha egy lány nem tud fõzni? Régen persze mikor csak a férfi dolgozott a nõk meg otthon voltak, ez volt a módi, de ha a nõ is dolgozik/tanul akkor miért csak az õ dolga lenne? De nyilván nem azok írják azokat a kommenteket hogy a nõ csak kefélni tud fõzni nem, akik keresnek is annyit hogy eltartsák az asszonyt....
Utolsó, én is ilyesmit írtam. Különben, hogy mondjak neked valamit: nekem akadt volna, aki el tudna tartani, de kösz, nem kellett. Eszem ágában sem volt feladni a munkámat (amit szerencsére szeretek), és nem azért tanultam majd tíz évig (munka mellett is!), hogy aztán otthon fõzõcskézzek. Nem csak a karrier a fõ, szeretnék gyereket, és tényleg egyenlõen van nálunk megosztva a házimunka- de még arra is figyeltem, hogy nehogy valami nálam nagyságrendekkel többet keresõ fiút fogjak ki (mostani jól keres, de nálam picit kevesebbet), aki majd szépen a fejemhez vágja, hogy õ hozza haza a több pénzt, tehát õ "diktál".
Mért lenne baj? Akkor probléma, ha esetleg nem is akar fõzni. Majd együtt fõztök és megtanul. Nem kell ezen problémázni. Már nem azt a világot éljük, hogy a férj elmegy dolgozni, az asszony meg otthon vezeti a háztartást. Egy férfi is meg tud bármit csinálni, ha akar. Nõknek sincs már manapság több szabadideje. :)
Látom lepontoztátok a "hagyományápolót". :D Én nem tettem volna, pedig ua. a nõ vagyok, aki nem tud (és nem akar) fõzni, és ki is fejtettem, hogy áll nálunk a dolog. Viszont eszembe jutott nagymamám, aki eszméletlen sokat dolgozott "háztartásbeliként" és mesterszakácsokat megszégyenítõ ügyességgel fõzött! :) A férje (nagypapám) is eszméletlen sokat dolgozott, de minden tiszteletem az övék! Mert nagypapától sosem lehetett azt hallani, hogy "fõzz nekem asszony!"- csak azt, hogy "csodás volt, köszönöm!" és mindezt a legnagyobb TISZTELETTEL ejtette ki a száján. :) Mellesleg nagymamám nagyon értelmes asszony volt, könyvtárnyi könyvet gyûjtött-olvasott össze, kitûnõvel végezte az általánost (csak vidéken nõtt fel, és akkor ott nem volt szokás a lányokat továbbtanulni adni). Így alakult, hogy szívesen fõzött egész életében, de tényleg (és ezt õszintén írom!) soha nem "házicselédként" tette. Ehhez persze kellett egy jó férj is. (De én még ezt a tényleg gyönyörû példát látva sem vállalnám, hogy "csak" háztartásbeli legyek!)
11-es vagyok. Nekem is volt aki eltartott, de azt sem akarta hogy fõzzek, eljártunk étterembe. Meg eddig nem is nagyon voltam rászorulva hogy fõzzek. Mindig azt mondtam magamnak, majd ha gyerekem lesz, ráérek fõzni, mert neki mégiscsak olyat adnék amiben tudom is hogy mi van. Igaz még nem mostanában fog szilárd ételt enni, de nem árt gyakorolni elötte. Persze ha majd visszamegyek dolgozni, nyilván megosztjuk jobban a házimunkát, de kozmetikus vagyok így be tudom osztani nagyjából a munkaidõmet úgy, hogy a családot is etetni tudjam :-) De amíg a kórházban leszek szüléskor meg hazamegyek, az elsõ napokban a párom is tud fõzni, mert szerencsére annyira nem suta :-)
valaki azt írta, mehetek a mezõre ökröket hajtani! Na, pont ilyeneket hajtok!
Nem tudom, hogy köztetek ez konfliktus lesz e. Ha szereted a házias ízeket akkor talán. Vagy ha nem keresel jól és mindig rendelni kéne ha nem szendvicset akarsz enni akkor is baj lehet. Az én férjem imádja a fõztöm, nekünk baba is van, neki muszáj fõzni.
Nézd, nagyon jól ismerem õket, de akkor sem elég indok számomra, szóval hagyjuk. :) Mellesleg- engem sem hatott meg soha senki "cikizése", (= számomra esetleg elég értelemmel nem bíró társadalmi normák). Viszont megvan a számomra jó indok (írtam): egy csodás, aranyos, házias fiút, akit igyekszem is megbecsülni. :)

Lehet probléma a dologból? Részletek lent!

Szóval. Story a következõ: Felraktuk ismerõsömnek a Win8.1-et(eddig7et használt Annál nem volt ilyen) Fölraktuk a drivereket stb.. Már ezek elõtt is Lassult nála az internet vagy sûrûn elment. A "hálózat"ban rajta kívül még 5 gép kapott helyet valami oknál fogva(nem router-el használja) Wireles-es internet. KÉP>


Lehet problémám a meztelenség miatt?

Otthon sokat vagyok egyedül és saját szobám van , zuhany után nemszoktam felöltözni. van hogy egész nap . általában csak egy pokrócban kelek megyek a lakásban . De hallotam olyasmit hogy kaphatok bizonyos fertőzéseket gombát akármit vagy akár végbéli fertőzést. Próbaltam googlen rákeresni hasonlora de nemvolt találat . aki tud valamit légyszi szóljon hozzá 20/L

Legjobb válasz: Semmi bajod nem lesz, ne aggódj.

Semmi bajod nem lesz, ne aggódj.
Jól olvastad, akármilyen fertõzést elkaphatsz, de nem azért, mert meztelenül mászkálsz. Esetleg egy darab bugyit felvehetsz, hogy ne csupasz ...-tal ülj a pokrócban.
Alsónemût ajánlott hordani, mert nem steril amire ráülsz.
Bugyit hordjál mindenképpen!
Semmi bajod nem lesz, ha otthon meztelenkedsz. Igaz én pasi vagyok és már nagyon régota meztelenkedek itthon a lakásban és a kertben is.
Erre így nem tudok válaszolni, látnom kell a helyzetet! 40F
Mindenhol azt olvasom, hogy ki-hol-hogyan meztelenkedett. Ilyenkor magatokhoz is nyúlnátok? Vagy szexualitás kizárva?

Lehet probléma a headset viseléséből? Kifejtés.

Kb. egy hónapja vettem egy Trust Pulsar headsetet. Az a helyzet, hogy amikor hosszabb ideig viselem, a bal oldalon a fülem alatti résznél furcsa fájdalmat érzek. nem is annyira fáj, inkább irritál. Ez csak azért lehet, mert nyom valami a szivacs rész, vagy komolyabb gond is keletkezhetett?

Legjobb válasz: Nekem is szokott fájni.

Nekem is szokott fájni.
Ha sokat hallgatod és túl hangosan fülzúgás, rosszabb esetben halláskárosodás léphet fel. Lehet hogy csak az idegpályát nyomja, de késõbb a hallócsontok érzékennyé válhatnak.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat:3 Ilyet nem tapasztaltam. De csak az egyik oldalon, ezért furcsa
Ha sokat viseled be is gyulladhat, illetve a kórokozók elszaporodhatnak azon a területen, mert nem szellõzik eléggé, ez is okozhat problémát.

Nemrég jöttem össze egy fiúval, de előtte jóban voltunk nagyon, és egy héten 1szer találkoztunk...gondolom ez most sem fog megváltozni. Lehet probléma a távolság miatt?

Tudom hogy elég csajozós típus. szerintetek megbizzak benne vagy mit csináljak?:S mert 1 héten a suli miattt többször nem tudunk találkozni.amugy 16 és fél éves:)

Legjobb válasz: Nyugodtan elfelejtheted. Diákszerelem. Bocs.

Nyugodtan elfelejtheted. Diákszerelem. Bocs.
Lehet igen, az ilyen kapcsolatok nem tartanak sokáig!Nem azért irtam, hoyg megbántsalak:-)
Szia. Ha összejöttök lehetnek balhék a távolság miatt de max. ilyen 10percesek és az is ritka nálunk pedig Én és a párom között is 240km van és megtudjuk oldani már 7hónapja és ha barátként is ment hozzád akkor ezután is fog szóval szerintem vágj bele és legyetek boldogok:) Mercy
Probléma lesz... 30/f
Ha messze lakik és még csajozós is, hááát...ott bizony sok konfliktus lesz! Készülj, vagy tûrni fogod vagy pedig sírás lesz...
A testvérem(19) és a barátnõje(16) egy évesek, és õk kezdettõl fogva csak hétvégén találkoznak, mert a testvérem kollégista. Eddig még soha nem láttam tõlük nagyobb összeveszést. Szerintem ha jól kijöttök egymással, és meg van a bizalom, akkor sokáig együtt fogtok maradni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokaat :)

Ebből lehet probléma a reptéren?

Segítségeteket szeretném kérni. Van egy Fila táskám (

Legjobb válasz: Szerintem telefonon kérdezz utána a dolgoknak hogy ilyen feltételek mellett lehet-e fõleg ha rugalmas ahogyan állítod. Tudtommal ha néhány cm eltérés van ilyen 2-3 azt még elnézik de ha már 5 cm es eltérések vannak tehát ennyivel nagyobb azt már nem nézik el. Pontosan nem tudom mert még nem repültem ennél a társaságnál de egy ismerõsömnek nem volt gondja vele. De szerintem érdeklõdd meg telefonon nehogy ott helyben derüljön ki, hogy mégsem lesz jó.

Szerintem telefonon kérdezz utána a dolgoknak hogy ilyen feltételek mellett lehet-e fõleg ha rugalmas ahogyan állítod. Tudtommal ha néhány cm eltérés van ilyen 2-3 azt még elnézik de ha már 5 cm es eltérések vannak tehát ennyivel nagyobb azt már nem nézik el. Pontosan nem tudom mert még nem repültem ennél a társaságnál de egy ismerõsömnek nem volt gondja vele. De szerintem érdeklõdd meg telefonon nehogy ott helyben derüljön ki, hogy mégsem lesz jó.
Ez szerintem belefér a keretbe, inkább a kerekes bõröndökkel szoktak szívózni.

Repulojegy foglalaskor egy betu el lett irva a nevemben. Ebbol lehet problemam a repuloteren ellenorzeskor?

Legjobb válasz: Elvileg 2 betûig nem gond, de sosem lehet tudni. Én a helyedben felhívnám õket és kijavíttatnám, ezt ingyen megcsinálják, csak a hívásért kell fizetni.

Elvileg 2 betûig nem gond, de sosem lehet tudni. Én a helyedben felhívnám õket és kijavíttatnám, ezt ingyen megcsinálják, csak a hívásért kell fizetni.
Igen.
Nem lesz semmi baj, menj csak nyugodtan.
2 betuig okes, persze ha a neved elso ket betuje van pont elirva, akkor azert hivogatnam oket, hogy bocsi elirtam.
A kérdező hozzászólása: Kulfoldon elek, egy ismerosom foglalta a jegyemet, mindent leirtam neki, de o ugy gondolta, hogy a keresztnevembol hianyzik az utolso betu :/ De akkor csak nem lesz baj... Koszonom a valaszokat!

A monitorom zöldes fényben úszik, próbáltam ki-bekapcsolni mozgatni. A gépház és a monitor egybe van épitve tehát a kábellel nem lehet probléma. A képernyőbeáll. -okat is próbálgattam . Mit tegyek? Celeron cpu 2, 66ghz 504mb ram wind xp

Legjobb válasz: Gondolom laptop lehet, ha egybe van. Szalagkábel hiba, de az is lehet lötyög egy kicsit. Ha csavarokat látsz, húzd meg egy kicsit. Ha szalagkábel, az sajna nagy pénzbe lesz. Nekem most volt a héten cserélve, 20ezerért. :(

Gondolom laptop lehet, ha egybe van. Szalagkábel hiba, de az is lehet lötyög egy kicsit. Ha csavarokat látsz, húzd meg egy kicsit. Ha szalagkábel, az sajna nagy pénzbe lesz. Nekem most volt a héten cserélve, 20ezerért. :(

HP notebook szervizelése (garanciában) tört Win7tel. Ebből adódóan lehet problémám a későbbiekben (pl. : garanciamegvonással)?

Üdv! Adott egy HP notebook tört Win7-tel, azonban most garanciális szervizelésre kerül sor. Kérdés a következ?: kötekedhetnek velem a szervizben a tört vinfos miatt? Esetleg megtagadhatják a garanciális javítást? A Bluetoothszal kapcsolatban van problémám, szóval emiatt turkálnának a gépen.

Legjobb válasz: Az én HP notebookom jótállási szerzõdésében benne van, hogy a garancia addig él, míg nem cseréled le az op.rendszert. Utána elúszik. Más cégeknél is általános ez.

Az én HP notebookom jótállási szerzõdésében benne van, hogy a garancia addig él, míg nem cseréled le az op.rendszert. Utána elúszik. Más cégeknél is általános ez.
Tedd vissza az eredeti operációs rendszert, amit kaptál hozzá és akkor nem lesz gáz. Ha op. rendszer nélkül vetted, akkor Linuxot.
A kérdező hozzászólása: Mindenféle op. rendszer nélkül vettem! Se Linux, se Windows nem volt rajta. A jótállási szabályzatban pedig az van, hogy csak akkor vonják meg a garanciát, ha jogtiszta, ha nem jogtiszta program a gond okozója.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!