Találatok a következő kifejezésre: Lehet pezsgötablettát terhesseg (4 db)

Vas+C pezsgőtablettát lehet inni terhesség alatt? És multivitaminosat?

Mert a véd?n?m azt mondta hogy nyugodtan igyak,csak kiváncsi vagyok a ti véleményetekre.Egy 27 hetes kismama

Legjobb válasz: szia! Ez nem lehet kérdés. Én még a terhesvitamint is "reklámozom" :)) 35 heteske

szia! Ez nem lehet kérdés. Én még a terhesvitamint is "reklámozom" :) ) 35 heteske
Szia! Persze, nyugodtan ihatod a vasas tablettát. Én semmilyen vasat nem tudtam szedni, így maradt a pezsgõtabletta. Attól nem voltam rosszul... és még finom íze is volt. A multis nekem nem ízlik, nagyon mû íze van.

Lehet pezsgötablettát inni terhesseg alatt? Igy probalom potolni a kalciumot es magneziumot.

Legjobb válasz: Persze, én is így pótoltam a magnéziumot, de ajánlott gyógyszertárba megvenni ott tudnak segíteni hogy mennyit szabad egy nap meginni belõle.

Persze, én is így pótoltam a magnéziumot, de ajánlott gyógyszertárba megvenni ott tudnak segíteni hogy mennyit szabad egy nap meginni belõle.
Persze hogy lehet. A kálciumot én is pezsgõtablettában iszom.
Lehet.Mái napig iszom a magnézium, c vitamin és a kalcium pezsgö tablettát és 41 hetes vagyok.A dokim ajánlotta.
Az én orvosom a Magnezium Diasporal 400 ectra-t ajánlotta, ami italgranulátum, a napi adag 1 tasak
Ez nem gyógyszer, nyugodtan szedheted, de ha bizonytalan vagy, akkor az orvosodat kérdezd meg.
Lehet kálcium pezsgõtablettát inni, én is ittam napi rendszerességgel. A terhesség nem feltétlenül jelenti azt, hogy tönkre mennek a fogaid.


Ti melyen és mennyi magnéziumot szedtetek a terhesség elején? Lehet néha néha multivitamin pezsgőtablettát inni a magnézium és a terhesvitamin mellet? Nem lesz sok?

Legjobb válasz: Èn mindakét terhességemnél csak ha görcsöltem keményedtem vettem be magnéziumot. Az elsönél rengeteget szedtem, mert mindig görcsöltem. De ha volt 1-2 nap olyan hogy nem görcsöltem akkor nem vettem be. Másodiknál meg talán ha 10 db-t összesen beszedtem, annyira nem görcsöltem és keményedtem. Èn amondó vagyok amire nincs szükség nem kell beszedni.

Èn mindakét terhességemnél csak ha görcsöltem keményedtem vettem be magnéziumot. Az elsönél rengeteget szedtem, mert mindig görcsöltem. De ha volt 1-2 nap olyan hogy nem görcsöltem akkor nem vettem be. Másodiknál meg talán ha 10 db-t összesen beszedtem, annyira nem görcsöltem és keményedtem. Èn amondó vagyok amire nincs szükség nem kell beszedni.
Ha sok magnéziumot szedsz hasmenésed lesz, túl lehet adagolni, de ahhoz elég komoly mennyiség kell. Magnézium rendszeres szedését orvos szokta javasolni, és érdemes is vele megbeszélni ha rendszeres szedést szeretnél. Csak a terhesvitaminban vagy csak multivitaminban lévõ (napi 1-2 adag) magnézium nem az a mennyiség amivel túl lehetne adagolni a magnéziumot. Terhesvitamin+multivitamin+ magnézium minden napos szedését viszont már érdemes orvossal egyeztetni.
A terhesség utolsó hónapjában szedtem MagneB6-ot. Azt is csak azért, mert nagyon emlegették a dokik, hogy hát kellene szedni. Nem görcsöltem, nem feszültem, nem lábdagadtam, de már annyit maceráltak, hogy szedtem. Napi 1-et.
Bocs, nem feszültem, hanem keményedtem. vagy mi. Nekem nem volt ilyen, nem is igazán tudom mit jelent.
Az elején nem szedtem egyáltalán, a második labornál viszont kiderült, hogy van egy kis hiányom belõle, azóta szedegetek néha, Magnerotot, vagy MagneB6-ot, mikor melyiket, de utóbbit könnyebb lenyelni.
2 vagyok: Én eleinte 3x1 Magnerot szedtem , aztán közepén csak akkor szedtem ha görcsöltem, a végén pedig a 36. hétig 2x1 Magnerot szedtem. 36 hét után nem javasolják a szedését. (legalább is az én dokim)
Én 14 hetes km vagyok napi 3000 mg magnéziumot kell szednem de én ezt sokallom. Magnerotot szedek 6 szemet egy nap. (ill nem ennyit mert csalok)
Én is csaltam nekem 6x3 Magnerot volt kiírva, de 3x1 is elég volt. Próbáltam Magneb6-ot és magne citricit (vagy ilyesmi) meg valami magnézium pezsgõtabletátt is de nekem egyik sem volt jó, mert legalább 6db ot kellett szednem, hogy használjon. De a Magnerot 3x1 bevált (de az orvos úgy tudja 6x1 szedek)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!