Találatok a következő kifejezésre: Lehet peteérésem menstruáció (42 db)

Lehet peteérésem menstruáció után 4 nappal?

A ciklus.hu szerint 27-én van ovulációm.de ez akkor is igaz ha havonta,de mindig más id?ben menstruálok?

Legjobb válasz: A 27-e gondolom egy adott hónapra vonatkozott, hisz a hónap mindig más szakaszában menstruál egy 28 napos ciklussal rendelkezõ nõ. Amúgy manapság peteérés bármikor lehet, nem egy esetet hallottunk, aki menses elõtt, után, alatt esett teherbe... Nyugi, felejtsd el ezt a sok "szart" és élj nyugodtan, hamarabb összejön a baba)

A 27-e gondolom egy adott hónapra vonatkozott, hisz a hónap mindig más szakaszában menstruál egy 28 napos ciklussal rendelkezõ nõ. Amúgy manapság peteérés bármikor lehet, nem egy esetet hallottunk, aki menses elõtt, után, alatt esett teherbe... Nyugi, felejtsd el ezt a sok "szart" és élj nyugodtan, hamarabb összejön a baba)
Szia! Egyetértek az elõttem szólóval. Feleslegesen stresszeled magad ezzel a hülye számítgatásokkal. Ha akar úgyis jönni fog, másrészt, meg az ovulációt nem lehet pontosan behatárolni, hogy a legalkalmasabb. Nekem, (és neked is ajánlom, )amikor csak jól esik. Ne akard görcsösen, és hidd el sikerülni fog.

Nov2-án kezdődött a menstruációm 28-29 napra jön meg, kb;mikor lehet peteérésem. A peteérés változhat havonta vagy mindig egy bizonyos időben történik?

Legjobb válasz: igazából ha el múlik a vérzésed rá 14 napra van pete érés!azt meg úgy veszed észre ha tojásfehérjés váladékod van!szerintem igen havonta is eltérhet bár nem vagyok benne biztos csak abból gondolom hogy valakinek többször is van pete érése egy hónapban!bár lehet ez nem függ össze!remélem tudtam valamit segíteni!

igazából ha el múlik a vérzésed rá 14 napra van pete érés!azt meg úgy veszed észre ha tojásfehérjés váladékod van!szerintem igen havonta is eltérhet bár nem vagyok benne biztos csak abból gondolom hogy valakinek többször is van pete érése egy hónapban!bár lehet ez nem függ össze!remélem tudtam valamit segíteni!
A 14 nap nem pontos, mert ha 28 napos a ciklusod, akkor tényleg a menstruációd elsõ napjától számított 14. napon van, de ha 29, akkor már a 15. napon, és így tolódik. Egyébként változhat, hogy mikor van, ha nem egyforma hosszúak a ciklusaid.

Valaki megnézné a görbémet ha megkérhetném. Az elözö menstruáciom 3 hete késet, most volt elméletileg 5 napja peteérésem és most 3 napja barnázok. Mi lehet ez baba vagy lehet a menstruáciom szorakozik megint?

http://ciklus.hu/images/diagramok/5103c683d060cde3102050515d..

Legjobb válasz: Szia ! ez a görbe nem túl informatív. 1: két hõ adat nem mond semmit. 2: reggeli ébredési hõ a mérvadó.

Szia ! ez a görbe nem túl informatív. 1: két hõ adat nem mond semmit. 2: reggeli ébredési hõ a mérvadó.
A kérdező hozzászólása: oks értem akkor elkezddek reggel hömérözni
De ha barnázol egy orvos látogatás nem ártana, szerintem. De hõmérõzni, csak reggel. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: mamár inkább cska fehéres a folyásom ill nagyon halvány barnás és szurkál a hasam nemértem
Igen, sajnos van ilyen.
Igen, sajnos igen. Más hormon felelõs a peteérésért, más a tüszõrepedésért, más a menstruációs vérzésért. Sajnos, becsaphat minket a dolog, érdemes ovu-teszttel ellenõrizni magad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, az orvosom elrendelte a hõmérõzést, aztán meglátjuk a többit.

Hogy lehet valakinek menstruáció előtt pár nappal peteérése és így terhessége? Ez lehetetlen!

Saját példa: Most ért véget tegnap a menzeszem. Tehát ez azt jelenti, hogy a megérett pete nem hasznosulhatott, így a megvastagodott méhfal vérzés kíséretében távozott. Akkor mégis hogy lehet meg annak az esélye, hogy a mai szex alkalmával akár teherbe is eshetek? Annyian mondogatják, hogy nincs biztonságban senki, ha mensi után szexel védekezés nélkül, mert akkor is teherbe lehet esni. De hogyan, mikor a mensi épp annak a bizonyítéka, hogy már elhalt az érett pete, ami találkozhatott volna a spermával??? Annyira nem értem...

Legjobb válasz: én úgy tudom létezik spontán peteérés is, ami bármikor bekövetkezhet, épp ezért bármikor teherbeeshet az illetõ. persze az esélye nagyon kicsi, de nem kizárt.

én úgy tudom létezik spontán peteérés is, ami bármikor bekövetkezhet, épp ezért bármikor teherbeeshet az illetõ. persze az esélye nagyon kicsi, de nem kizárt.
Ha egy szabályos ciklusokkal rendelkezõ nõt veszünk alapul, akkor középidõtájt van peteérés. Ez eddig ok. Viszont minden legtermékenyebb idõszakában levõ nõnek (20-30 között) van legalább egy-két olyan ciklusa, amelyikben e pete nem lökõdik ki (anovulációs ciklusnak hívják). Ennél fiatalabb vagy idõsebb nõknél több ilyen is lehet, illetve a fiatalabbaknál sokszor még be sem állt a rendszer, tehát ott még másfajta "felfordulás" s lehet. Ilyenkor az történik, hogy a rákövetkezõ ciklusban bármikor kilökõdhet az a petesejt, akár menstruáció alatt, vagy közvetlenül utána, de az is lehet, hogy a következõ ciklus "szabályos helyén" lökõdik ki. Másik eset, hogy egy adott cikluson belül az ovuláció késhet, szinte bármennyit, lehet tehát közvetlenül vérzés elõtt is. Ezeknek a folyamatoknak sok oka lehet, p. betegség, gyógyszer szedés (antibiotikum), vagy lelki okok (stressz), bármi. Ebbõl következik, hogy ha az ember nem követi, hogy mikor van ovulációja, akkor nyilván nem tudja, tehát "bármikor" lehet. A furfang, hogy a hímivarsejtek átlag 3, de szélsõ helyzetben akár 5 napot is képesek várakozni a kilökõdésre, tehát a megtermékenyülés nem feltétlenül az aktuskor történik, lehet napokkal késõbb is. Azt jól tudod, hogy a menstruációkor leválik a méhnyálkahártya, és nincs hol beágyazódnia a petesejtnek. Csakhogy. Feltételezzük, hogy a menstruációd elõtt 2 nappal volt peteérésed, és meg is termékenyültél. A menstruáció szépen lezajlik, mondjuk 4-5 napig vérzel, viszont eközben a megtermékenyült petesejt még csak a petevezetõben vándorol a méh felé, útja minimum 7 nap, de lehet max. 12 nap is. (Mivel pici csillók hajtják elõre.) mire beér a méhbe, addigra a méhfal már újra megvastagodott, és vidáman befogadja a kicsi életet. Hát így.
15:03 vagyok "Spontán peteérés" nincs. Jóval több idõre van szüksége a petesejtnek, hogy megérjen. Amirõl a "legenda" szól, az az eset, amit már leírtam. Az anovulációs ciklust követõen BÁRMIKOR kilökõdhet a petesejt, és annyi valóban hozzá tartozik, hogy egy jókora nõi orgazmus rásegít erre a felszabaduló hormonok miatt. Ezért van ennyi "baleset", nem várt terhesség a ciklusok "furcsa helyén".
Én a kérdésben leírt helyzetben voltam kétszer terhes.Késõi peteérésem van, szabályos 28 napos ciklusaim vannak, és a 22.-23.napon van általában peteérésem.Elsõ terhességemnél az átlagból kiindulva védekeztem, úgy gondolván jóval túl vagyok a kritikus idõszakon(ez a terhesség sajnos 8 hetesen megszakadt), majd a második terhességem tervezésekor ovutesztet használtam, ami a 23.napon lett pozitív, és akkor voltunk együtt, azóta 6 hónapos a kisfiam:) Szóval szerintem minden lehetséges.
Erre a kérdésre én is várom a válaszokat, mert sajnos úgy tûnik legtöbbször mensi elõtt néhány nappal van nekem is, de a cél éppen az ellenkezõ lenne mint nálad.
A kérdező hozzászólása: Hát aki hülye, az vállalja a következményeit... Mármint én... Pedig nem terveztem még egy gyerkõcöt... Hát most be vagyok fosva... :S
Szia! Én arról tudok beszámolni, hogy a mensi után 3nappal voltam együtt a párommal!Terhes lettem! Évi
15:03 nagyon pontosan és jól leírta a dolgot!
Kedves ma 15:33, köszi, hogy leírtad ezt, jó volt hallani.
Ezt nem hiszem. 2
Megint én vagyok és a 2-nak.Elképzelhetõ akkor az hogy ezért több most a mensim, jóval több mint szokott lenni mert most van peteérésem?Bocs ha butákat kérdezek.
A peteérés környékén valóban jellemzõ a "tojcsis" folyás, bár ennél egy kicsit ez összetettebb dolog, hosszú lenne leírni, csak a folyás milyenségére hagyatkozni nem túl okos dolog, mert azt sok minden befolyásolja. Igen, menstruáció alatt is lehet a fent leírt módon teherbe esni. Egész konkrétan a menstruációs véres nyálka a legjobb talaj a hímivarsejteknek a közlekedésre és az életben maradásra, mert az még a "tojcsisnál is tojcsisabb". Némely orvos szokta ajánlani a vérzés alatti együttlétet azoknak, akiknek nem jön össze a baba... 2
Kedves 2.Nekem csak olyan kérdésem lenne hogy amikor a petesejt mensi elõtt szabadul ki akkor van tojcsis folyás is?És az lehet hogy mensi alatt szabadul ki a petesejt, mondjuk szex közben?Mert arra gondolok hogy szerintem nekem nem volt pém a szokott idõben, de lehet hogy mensi alatt ha szexelek akkor kilökõdhet?
Ja, és az esélye éppen annyi, ahány anovulációs ciklusa van a nõnek. Egyébként a védekezés mentes nemi élet Pearl Indexe 85. Ez azt jelenti, hogy 100 nõbõl, akik rendszeresen élnek nemi életet védekezés nélkül, évente csak 85 esik teherbe, tehát a maradék 15 nem, sajnos olyankor sem, ha éppen szeretne...
Remélem pár hét múlva örülni fogsz neki én irígyellek. Hidd el minden jóra fordulj, beszélj az apukával, hátha utána megnyugszol.

Attól még lehet peteérésem, hogy nagyon gyenge a menstruációm?

Vetélésem volt pár hónapja, azóta a menzim csak 1 napig tart de nahyon gyenge. Inkább csak kicsit véres nyálka távozik, mint friss vér.

Legjobb válasz: Hát az biztos, hogy a méhnyálkahártyát az nagyon-nagyon pici, mert az távozik a mensruációkor, azt nem tudom hogy a peteéréssel ilyenkor mi a helyzet, de ha meg is termékenyülne nem tudna beágyazódni. Úgyhogy szerintem menj el a dokihoz, és hátha ad valamit amitõl megvastagodik a nyálkád.

Hát az biztos, hogy a méhnyálkahártyát az nagyon-nagyon pici, mert az távozik a mensruációkor, azt nem tudom hogy a peteéréssel ilyenkor mi a helyzet, de ha meg is termékenyülne nem tudna beágyazódni. Úgyhogy szerintem menj el a dokihoz, és hátha ad valamit amitõl megvastagodik a nyálkád.
Szia! Így van, irány a doki. Nekem is ez a bajom, s kaptam rá ösztrogéntapaszt! Eredményrõl még nem tudok beszámolni, mert még csak most használom.
Nekem is nagyon kevés, viszont a méhnyálkahártyám elég vastag, most nézték uh-gal. Szerintem nincs összefüggés. Ja és a peteéréssel sincs összefüggés.

Teherbe lehet esni olyankor mikor még 4nap van a menstruációig? Olyankor is lehet peteérés?

Legjobb válasz: Elvileg bármikor teherbe lehet esni, viszont gyakorlatilag kicsi a valószínûsége. Ha nem akartok gyereket, jobb mindig védekezni.

Elvileg bármikor teherbe lehet esni, viszont gyakorlatilag kicsi a valószínûsége. Ha nem akartok gyereket, jobb mindig védekezni.
bármikor lehet még mensi alatt is akár. ha babát akartok, szexeljetek minden másnap, ha nem szedjél gyógyszert
bármikor teherbe lehet esni, ilyenkor kisebb az esély, de ha nem akartok most babát, akkor ilyenkor is kell védekezni, mert a lehetõség adott

Április 4-én jött meg a menstruációm, 4 napig tartott (3-4. nap nagyon enyhe). Babát szeretnénk. Lehet peteérésem? Többi lent.

Szedem az Elevit terhességi vitamint és iszom a cickafarkfû peteérést serkentõ teát. 6-án, 8-án és 13-án voltunk együtt eddig. Átlag 28 naposak a ciklusaim. De 12-én bõ krémes folyást tapasztaltam, ami elmúlt. Lehet korai peteérés? Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Lehet persze!De meg most is erdemes lenne ovu tesztet elkezdeni használnod,(elvileg a 10.napon vagy es a 13-14.nap szokott lenni 28nap mellett)siman kiderül hogy lesz e normal középidoben peteresed vagy tenyleg korábban megvolt..

Lehet persze!De meg most is erdemes lenne ovu tesztet elkezdeni használnod, (elvileg a 10.napon vagy es a 13-14.nap szokott lenni 28nap mellett)siman kiderül hogy lesz e normal középidoben peteresed vagy tenyleg korábban megvolt..
Szia! Szerintem lehet. Egy ismerõsömnek így jött össze.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!