Találatok a következő kifejezésre: Lehet peteérésem a hőm (54 db)

Olyan lehet, hogy a hőm azt jelzi van peteérés, de még sincs?

Mert hogy belső uh szerint kicsi a tüszőm.

Legjobb válasz: Igen elõfordulhat, ezért érdemes több módszer egyszerre használni.

Igen elõfordulhat, ezért érdemes több módszer egyszerre használni.
A kérdező hozzászólása: ovu tesztre gondolsz?

Mi lehet az oka hogy ebben a honapban alig van nyákom? Lehet hogy nem volt peteérésem? A höm viszont, arra utal hogy volt.

Legjobb válasz: Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.

Légyszi tedd fel a görbid, hogy elemezhessük. Ez nagyon kevés info.
A kérdező hozzászólása: Ime a görbém:hozzá teszem, hogy alig tudtam meghatározni, hogy volt-e egyáltalán folyásom vagy nem, talán egy ici-pici krémes volt.A tojásfehérje is csak egy pici volt.Sajnos ez az 1.görbém amit igy vezetek, igy nem tudok megmutatni régebbit, de az biztos hogy ilyen száraz honapom még nem volt.http://www.ciklus.hu/images/diagramok/97c82873775ed0b65bdbb1..
A kérdező hozzászólása: Még azt hozzá teszem hogy most mértem elöszõr szájban, azelõtt mindig hüvelybe szoktam mérni, és a két mérési hely közt kb.0.8-1 celsius fok különbség van.Tehát hüvelyben magasabb.
Szinte majdnem 100%-ban mondhatom, hogy a 17 cn-on volt péd, ez nagyon eggyértelmûen látszik. Nekem sem szokott lenni olyan elönt nyákom soha. ugyhogy biztos volt péd és ugy nézem tüszõrepid is. Nyugi a 18-as is jó helyen van.

Ha június 30-án volt peteeresem és meg nem jött meg akkor lehet baba? A hőm még mindig fent van.

Legjobb válasz: Hát azért jó lenne tudni,hogy hány napos a ciklusod! Mert,ha 16 napra szokott megjönni, akkor még nem biztos,hogy örülhetsz!

Hát azért jó lenne tudni, hogy hány napos a ciklusod! Mert, ha 16 napra szokott megjönni, akkor még nem biztos, hogy örülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Rendszertelen volt azért is kaptam clostyt ez a második honapom vele és az elsõ havinal 31 napra jött meg.
A kérdező hozzászólása: Jeeeeee most teszteltem egy akkora POZITIVAT!!!:D
Gratulalok!!!!!!Remelem honap vegen en is igy orulhetek!!!konnyu babavarast

Peteérésnél felugrik a testhő, és ha fogamzásgátlót szedek, ami (elvileg) megakadályozza a peteérést, akkor is lehet magas a hőm?

Nekem jelenleg 37 és 37.1 között változik már 3 napja. 1 hét múlva kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ilyen "jót" kérdeztem, hogy senki sem tud valami választ adni? :D

A kérdező hozzászólása: Ilyen "jót" kérdeztem, hogy senki sem tud valami választ adni? :D
hát ha következõ héten kéne megjönnie, akkor nem vagy késésben, peteérés általában fél idõben van, tehát mostanában volt, és pár napig eltarthat, szal ha a bogyó miatt nincs peteérés elvileg akkor is megnövekedhet a hõ, nekem is magasabb volt mostanában, a hormonok azért dolgoznak, de lehet megfázástól is, meg gyulladástól is, nekem szerintem tuti a fogam miatt volt hõemelkedésem, amúgyis magasabb a hõm általában, de nem ennyire van akinek terhesség elõtt, meg menzi idején se magasabb
Semmi.Peteérés miatt éreztél dolgokat.Az, hogy lement a hõd, a közelgõ menszeszt jelzi.Egy-két napon belül megjön.
Ez egy nagy semmi lehetett. A peteérés+ együttlét után ha sikerül a megtermékenyítés, akkor kb a petesejt a 8-10. napra éri el a méhfalat, ahová további 72 óra alatt beágyazódik. A sárgatest ha nem történik megtermékenyítés elkezd sorvadni és visszafejlõdik...ettõl lesz a menstruáció.. Nem utalnak másra a tüneteid, mint arra, hogy most nem sikerült, de ezt ilyenkor nagyon korai lenne megállapítani fõleg gépek nélkül...ha hozzám járnál vizsgálatra, biztosan azt tudnám mondani, legyen otthon teszted, reméljük ha nem jön meg pozitívat jelez és akkor gyere vissza, hogy leírjuk a tényeket.
A kérdező hozzászólása: Csakhogy ez már több mint 1 hete volt és azóta se jött meg...

24. napomon volt a peteérésem, ma vagyok a 38. napon "mindjárt megjön " érzésem van és fájnak a melleim, a hőm fent van. Lehet ez babó attól hogy a 24. napomon volt a peteérés, Terhességkor milyen folyásnak kell jelentkeznie?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.

Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.
Szia! Ha jól értelmezem, akkor tegnap voltál a peteérést követõ 14. napon, tehát már tesztelhetnél is. Természetesen lehet belõle baba, csak ez késõi peteérés. Van ilyen.:-)
A kérdező hozzászólása: A tesztem pozitív lett, viszont azóta sajna már túl vagyok a missed ab.-on is. De persze nem késõi peteérés miatt, hanem mert nem volt életképes! :((

Ha nincs peteérés is megemelkedik a hő? A ciklusom 13. napjától a hőm 36, 8 fok felett van, azonban az ovuálciós mikroszkóp még a ciklus 16 napján sem mutat peteérést. mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Biztos hogy nincs peteérésed? Nézték uh-al? Mert nekem is emelkedik a hõm, de a petéim nem igazán akarnak megérni és megrepedni.Lehet hogy valami gond van velük. Beszéld meg az orvosoddal.

Biztos hogy nincs peteérésed? Nézték uh-al? Mert nekem is emelkedik a hõm, de a petéim nem igazán akarnak megérni és megrepedni.Lehet hogy valami gond van velük. Beszéld meg az orvosoddal.
szerintem inkább tesztet vegyél, ovu tesztet, az megbízhatób, mint a mikroszkóp, igaz, hogy drágább, de megéri. És én úgy tudom, hogy a hõ, ha nincsen pé nem emelkedik meg, hiszen ezért találták ki a hõmérõs módszert, hogy így is tudd magadat ellenõrizni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Lehet peteérésem ha a hőm 36, 7 és tegnap 36, 2 volt?

A ciklusom változó 29-32 nap között mozog!

Legjobb válasz: Tegnap volt a peteérésed. Szóval a legjobb idõpont peteérs elõtt 2 nappal, peteérés napján és egy nappal utána :) Hajrázz még ma is!

Tegnap volt a peteérésed. Szóval a legjobb idõpont peteérs elõtt 2 nappal, peteérés napján és egy nappal utána :) Hajrázz még ma is!
A kérdező hozzászólása: De tegnap voltam együtt a párommal!Lehetek attól még terhes ha kevés volt a spermium?
Simán!!! Nagyon jó idõben voltál a pároddal, és még ma is kellene egyet :)
Ezek szerint elértetted az elsõ válaszom, szóval peteérés elõtti két napban, fõleg az elõttiben jó nagyon ha van szex! Szóval nagyon jó idõben voltatok együtt!

Tegnap mértem a hőmet 36.7 volt. Ma mértem 36.6. Ez a 13. nap. Lehet, hogy volt peteérésem vagy még ez korai lenne?

Legjobb válasz: Peteérést úgy tudod belõni, ha az átlaghõd felé emelkedik a hõd. Az elõtte lévõ napon volt a PÉ. Ha 28. napos a ciklusod akkor igan, mostanában lehet. Érdemes figyelni a nyálkára is. Az utolsó tojásfehérje szerû nyálka illetve a következõ nap amikor nincs, akkor van a peteérése. Vagy az egyik vagy a másik napon. Ha már felment a hõd, akkor túl vagy rajta elviekben.

Peteérést úgy tudod belõni, ha az átlaghõd felé emelkedik a hõd. Az elõtte lévõ napon volt a PÉ. Ha 28. napos a ciklusod akkor igan, mostanában lehet. Érdemes figyelni a nyálkára is. Az utolsó tojásfehérje szerû nyálka illetve a következõ nap amikor nincs, akkor van a peteérése. Vagy az egyik vagy a másik napon. Ha már felment a hõd, akkor túl vagy rajta elviekben.

Miért lehet, hogy a peteérésem csak 15-én esedékes, tegnap és azelőtt a hőm 37, 2C volt, ma pedig csak 36. 9?

Legjobb válasz: Szia! Nem mindenkinek a félidõben van a peteérése. Nem irtad hány hónapja hõmérõzõd magad. Kb 3 hónapos méregetés után lehet levonni következtetéseket, hogy mikor is van Nálad a peteérés. Hallottam már olyan esetrõl akiknél a mensi ideje volt a teherbe esés ideje. Én is mérem a hõmérsékletemet a genetikus tanácsára csak ebben a hónapban mandulagyulladásom és lázam volt. Tehát az adatokat nem tudom figyelembe venni. Ja én vettem ovulációs tesztet és a köv. hónapban együtt alkalmazom a két módszert. Remélem tudtam segiteni.

Szia! Nem mindenkinek a félidõben van a peteérése. Nem irtad hány hónapja hõmérõzõd magad. Kb 3 hónapos méregetés után lehet levonni következtetéseket, hogy mikor is van Nálad a peteérés. Hallottam már olyan esetrõl akiknél a mensi ideje volt a teherbe esés ideje. Én is mérem a hõmérsékletemet a genetikus tanácsára csak ebben a hónapban mandulagyulladásom és lázam volt. Tehát az adatokat nem tudom figyelembe venni. Ja én vettem ovulációs tesztet és a köv. hónapban együtt alkalmazom a két módszert. Remélem tudtam segiteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!