Találatok a következő kifejezésre: Lehet peteérés nélkül (23 db)

Lehet peteérésem tojásfehérjefolyás nélkül is? Egyáltalán nincs folyásom, semmilyen, túlvagyok a félidőn.

Legjobb válasz: Mibõl gondolod, hogy peteérésed van? A peteérés a menstruáció megjövése elõtt 14-16 nappal volt. Én mióta figyelem mikor van peteérésem sosem látok olyan folyást amit kellene mert elég gyakran vagyunk együtt így mindig hígabb a folyásom. Ha egyáltalán nincs folyáson nem hinném, hogy peteérésed van, vagy már terhes vagy, vagy csak egyszerûen most nincs termékeny idõszakod. Ha nagyon érdekel, hogy mi a helyzet érdemes LH tesztet venned és méh nyakat nézned.

Mibõl gondolod, hogy peteérésed van? A peteérés a menstruáció megjövése elõtt 14-16 nappal volt. Én mióta figyelem mikor van peteérésem sosem látok olyan folyást amit kellene mert elég gyakran vagyunk együtt így mindig hígabb a folyásom. Ha egyáltalán nincs folyáson nem hinném, hogy peteérésed van, vagy már terhes vagy, vagy csak egyszerûen most nincs termékeny idõszakod. Ha nagyon érdekel, hogy mi a helyzet érdemes LH tesztet venned és méh nyakat nézned.
A kérdező hozzászólása: LH tesszteztem én a 12. naptól, ma volt a 16. nap.Tegnap reggel volt talán pozitív, de az sem igazán, a tesztcsík egyszínû volt a kontrollal, azóta csak halványabb:( Voltak ovus fájdalmaim is, de folyásom semmi, nem értem.
Nekem is pont ez a problémám. Ebben a ciklusban kevesebb folyásom van, és nem tudom miért. Én mérem a hõmet, és az alapján volt peteérésem. Én is kíváncsi lennék, hogy ez normális e?
Ez engem is érdekelne.

Lehet mensi peteérés nélkül?

lehet hgoy nincs pé-m,de h? alapján van.honnan látnám hogy nincs pé-m?

Legjobb válasz: Lehet pé nélkül mensi, persze! De ha méred a hõdet és látszik a pé, akkor van peteérésed! :)

Lehet pé nélkül mensi, persze! De ha méred a hõdet és látszik a pé, akkor van peteérésed! :)
A kérdező hozzászólása: babát szeretnénk igen, a baj csak hogy a párom akkor volt csak itthon amikor jelöltem, azota nem volt subidubi, sajnos.majd a hétvégén érkezik és egy hetet marad itthon, jövö heten lesz elvileg pé-m, szóval pont jo lesz, a lesz mert most kiábrándultam a dokinál nagyon.
Elég hosszúak a ciklusaid, lehet hogy csak késõbb lesz!
Én is hasonlóan vbagyok, mint Te! Nekem is 16 nap volt a luteálisom. Babát szeretnétek amúgy? Mert akkor kellene peteéréskor is subidubizni....:)
A kérdező hozzászólása: de tegnap uhn a 8.napon semmit nem látott a dokim, nem volt érésben lévö tüszöm.egy se
A hõd egyértelmûen mutatja! Van peteérésed!!!:)
A kérdező hozzászólása: multhavim
A kérdező hozzászólása: nemrég pcom volt, most jön rendbe a ciklusom, 4 honapja rendszeres, de igy is lehet hgoy nicns pé-m? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e6666b7b62d15cb1783765.. ez a mulhavim.
Lehet sajnos! Bár nekem most mondta a doki, hogy szerencsére ritka. A praxisa alatt nem sok olyan nõvel találkozott, akinek normális ciklusa volt és mégsem volt pé-e! De a hõdbõl tudsz következtetni!
Fel a fejjel! Szurkolok nektek! Hajrá!

Erősödhet az ovuteszt, ha egyáltalán nincs peteérés? Nem ovulációra gondoltam, mert azt tudom, hogy lehet peteérés ovu nélkül, hanem maga a peteérésre.

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. Egyértelmûen pozitív volt, ahol jelöltem, de a hõ nem megy felfelé, ami jelentheti, hogy mivel az LH sok volt szervezetemben, megérhetett a petesejt, de mivel nem megy fel a hõ, nem biztos, hogy kiszabadult, nem volt elég sárgatestserkentõ hormon.... Persze nem tudni pontosan, de én erre tippelek.

Nekem volt ilyen: http://ciklus.hu/images/diagramok/e8a8c01707d4ad259efbbff02e.. Egyértelmûen pozitív volt, ahol jelöltem, de a hõ nem megy felfelé, ami jelentheti, hogy mivel az LH sok volt szervezetemben, megérhetett a petesejt, de mivel nem megy fel a hõ, nem biztos, hogy kiszabadult, nem volt elég sárgatestserkentõ hormon.... Persze nem tudni pontosan, de én erre tippelek.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! De én arra gondolok, hogy nem érik pete sem! Az ovuteszt meg erõsödik. Ilyen lehet?

Lehet-e tüszőérés és tüszőrepedés peteérés nélkül? Ha van, annak mi a jele?

Legjobb válasz: Nem. A tüszõrepedés azt jelenti, hogy a tüszõ megreped és kiszabadul a petesejt. Olyan lehet csak, hogy a szervezet készül a peteérésre, aztán a tüszõ még sem reped meg valamilyen ok miatt. Szerencsés esetben az ilyen tüszõ a következõ ciklusban nyomtalanul felszívódik, kevésbé szerencsés esetben ciszta lesz belõle.

Nem. A tüszõrepedés azt jelenti, hogy a tüszõ megreped és kiszabadul a petesejt. Olyan lehet csak, hogy a szervezet készül a peteérésre, aztán a tüszõ még sem reped meg valamilyen ok miatt. Szerencsés esetben az ilyen tüszõ a következõ ciklusban nyomtalanul felszívódik, kevésbé szerencsés esetben ciszta lesz belõle.
Nem. Inkább fordítva!

Lehet peteérés mellfeszülés nélkül is?

Eleinte mindig feszülni szokott a mellem, amíg szedtem a gyógyszert és el?tte is..

Legjobb válasz: Nekem meg eddig nem feszült most viszont érzem és peteérés után vagyok pár nappal. Ez abszolút nem mérvvadó!!! Szerintem most már inkább figyelsz magadra, és azért tûnnek fel ilyenek. Lehet babát akarsz? ;-)

Nekem meg eddig nem feszült most viszont érzem és peteérés után vagyok pár nappal. Ez abszolút nem mérvvadó!!! Szerintem most már inkább figyelsz magadra, és azért tûnnek fel ilyenek. Lehet babát akarsz? ;-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, szeretnék, csak nem tudom, hogy gyógyszer után, mikor lehet peteérésem.

Lehet peteérésem tojásfehérjés nyák nélkül?

A h?m leugrott,de nincs nyák.12.napon vagyok,mint múlt hónapban.

Legjobb válasz: Szia. Igen lehet! Én is a hõmbõl láttam hogy volt tüszõrepedés, mert felugrott másnapra (leesést nem tapasztaltam, nem mindíg lehet elkapni) és most lassan betöltöm a 13. hetet. Így legyetek együtt, mi akkor is voltunk amikor még lent volt a hõm és akkor is amikor megugrott a hõm. De semmi folyásom nem volt akkor. Tehát lehet pé tojcsi nélkül! Hajrá! Drukk hogy baba legyen!

Szia. Igen lehet! Én is a hõmbõl láttam hogy volt tüszõrepedés, mert felugrott másnapra (leesést nem tapasztaltam, nem mindíg lehet elkapni) és most lassan betöltöm a 13. hetet. Így legyetek együtt, mi akkor is voltunk amikor még lent volt a hõm és akkor is amikor megugrott a hõm. De semmi folyásom nem volt akkor. Tehát lehet pé tojcsi nélkül! Hajrá! Drukk hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem, holnap még feljebb kúszik a hõm, akkor biztos leszek benne.Tegnap reggel+este együtt voltunk, akkor hajnalban esett le, ma már a cl.-en volt, ma este, is egymásnak esünk, hátha.

Menstruácios ciklusban a peteérés a "termékenység"? És mikor lehet ovszer nélkül biztonságosan szexelni?

Legjobb válasz: Semmikor. Bármikor lehet extra ovuláció, még a menzesz elõtti napokban is. Ha fogamzásgátlót használsz akkor lehet óvszer nélkül viszonylag biztonságosan szexelni. Bár volt, aki a tabletta mellett is terhes lett.

Semmikor. Bármikor lehet extra ovuláció, még a menzesz elõtti napokban is. Ha fogamzásgátlót használsz akkor lehet óvszer nélkül viszonylag biztonságosan szexelni. Bár volt, aki a tabletta mellett is terhes lett.
bármikor lehet extra peteérés, én is egy iylenböl fogantam anno menstruáció elött egy nappal. Ha nagyon nem aktuális még a baba akkor mindig védekezz.
Az elsõ kérdést nem tudom értelmezni. A peteérés során keletkezik megtermékenyítésre alkalmas petesejt. A második kérdésedre pedig óvszer nélkül akkor biztonságos a szex, ha másfajta módszerrel védekeztek.

Peteérés nélkül nem is lehet teherbeesni? Mert láttam olyan válaszokat, hogy lehurrogták a másikat, hogy nem volt peteérése, és hogy is gondolja, hogy babás?

Legjobb válasz: Ha ezt logikusan végiggondolod: a pete megérik, megreped, és a spermiumok megtermékenyítik az kiszabadult érett petesejtet. Ha nem érik pete egy ciklusban akkor nincs mi megrepedjen és nincs mit megtermékenyíteni.

Ha ezt logikusan végiggondolod: a pete megérik, megreped, és a spermiumok megtermékenyítik az kiszabadult érett petesejtet. Ha nem érik pete egy ciklusban akkor nincs mi megrepedjen és nincs mit megtermékenyíteni.
Peteérés nélkül természetesen nem lehet teherbe esni. Az már más kérdés, hogy tudod-e, hogy volt peteérésed vagy nem. Itt írnak mindenféle tünetekrõl, tesztekrõl, de ezek mind nem biztosak. Lehet peteérésed úgy is, hogy nincs jele és teherbe is eshetsz így.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm szépen, így már világos!
Szia!Ahhoz hogy egy terhesség megfoganjon két sejt szükséges!Az eggyik a hímivarsejt amit apa ad, a másik a petesejt amit anya ad.Ahhoz hogy petesejt legyen peteérésnek kell végbe mennie.így tud csak megtermékenyülni.Ez nem jár mndig tünettel.De elengedhetetlen.
Régen, évszázadokkal ezelõtt még azt hitték az emberek, hogy "a férfi magvából" lesz a gyerek. Már ezt már flderítette az orvostudomány: csak a hímivarsejtbõl önmagából nem lesz gyerek. Ahhoz neked is hozzá kell tenned a magadét, ami az érett, kiszabadult petesejt. Petesejt nélkül nem eshetsz teherbe.

Mensi után 1-2 nappal erős és gyors ráadásul sokáig tartó szexnél lehet peteérés? Lehetek terhes mensi után pár nappal védekezés nélkül?

Legjobb válasz: A hosszú szexnek semmi köze a peteéréshez. Attól függ hány napos a ciklusod.Ritkán,de elöfordul hogy teherbe esnek nök.Inkább ve´dekezzetek.

A hosszú szexnek semmi köze a peteéréshez. Attól függ hány napos a ciklusod.Ritkán, de elöfordul hogy teherbe esnek nök.Inkább ve´dekezzetek.
A kérdező hozzászólása: 28-30 ált.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a7dce5066599198d380828..
Jön az még, ne aggódj!
Az ovuteszt 24-48 órára elõre jelez. Most lesz majd peteérésed, de még nem volt. Vagyis lehet akár ma is, akkor holnapra már magasabb lesz a hõ.
A kérdező hozzászólása: oké akkor nem izgulok annyira .szeretném ha elkapnánk és jönne már a kismanó:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!