Találatok a következő kifejezésre: Lehet peteérés 18. és 23 (1 db)

Lehet peteérés a 18. és 23 nap között egy 16 éves lánynak?

Azt hiszem a 18. napon volt a barátn?m peteérése és akkor szeretkeztünk. Persze még sz?z volt szal nem kell olyan "nagy" menetre gondolni. Épp, hogy csak eljutottam én a csúcsra, de mielött elmentem volna kihúztam bel?le a péniszem és megvártam míg vége a "folyásnak" és utána húztam le a gumit, de ugyanakkor mégis parázok fiú létemre, hogy a barátn?m ett?l terhes lehetett. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: vagyis rosszul fogalmaztam. Bocsánat. Nem akkor volt a peteérése hanem olyan idõben lehetett. ezért kérdeztem, hogy ez az 5 nap alatt isvolt több aktus és, hogy lehetett-e még akkor peteérése

A kérdező hozzászólása: vagyis rosszul fogalmaztam. Bocsánat. Nem akkor volt a peteérése hanem olyan idõben lehetett. ezért kérdeztem, hogy ez az 5 nap alatt isvolt több aktus és, hogy lehetett-e még akkor peteérése
Gumiban csináltátok? És nem is benne mentél el? Akkor szerintem nem kell ennyire aggódni! Persze, hogy lehet peteérése neki is, de attól még nagyon icipici a valószínûsége, hogy ettõl terhes lesz!!! Nem szabad ennyi aggódással elrontani az együttlétet. Ha nagyon féltek, akkor gumi mellett hazsnáljatok pharmatexet és még a gumi kiszakadása esetén is "meg vagytok mentve".
A peteérés eléggé kszámíthatatlan dolog. Azt mondják félidõben van, azaz egy 28 napos ciklus esetében 14. nap körül. De ez nem mindenkinél van így, meg a ciklus sem mindig 28 napos és vannak rendkívüli peteérések és tini korban ez még nehezebben meghatározható, hiszen még nem rendszeres a ciklus és ilyenkor még többször fordul elõ rendkívüli peteérés. Szóval lehetett neki. De felesleges aggódnod, hiszen gumi is volt, ki is vetted, nyugi.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tisztelt Doktor úr! Makacs sárgás híg folyásom van. Méhnyak gyulladást állapítottak meg már régebben is. Ami betadin kúp kezelésre sem jött rendbe. A laborvizsgálat több bélbaktériumot mutatott ki a hüvelyváladékból. Kérdésem, hogy ebben az esetben haszná

Tisztelt Doktor úr! Makacs sárgás híg folyásom van. Méhnyak gyulladást állapítottak meg már régebben is. Ami betadin kúp kezelésre sem jött rendbe. A laborvizsgálat több bélbaktériumot mutatott ki a hüvelyváladékból. Kérdésem, hogy ebben az esetben használna-e a Vitagyn C krém? Köszönettel!

1

Tisztelt Doktor úr! A lányom 18 éves és már második honapja, hogy nem menstruált és elvittem a nögyogyázhoz és azt mondta a doktor úr, hogy nem terhes, de írt föl egy norcolut 5 mg tablettát és 2×1 kellett neki szedni 10 napig. Sajnos menstruáció még mind

Tisztelt Doktor úr! A lányom 18 éves és már második honapja, hogy nem menstruált és elvittem a nögyogyázhoz és azt mondta a doktor úr, hogy nem terhes, de írt föl egy norcolut 5 mg tablettát és 2×1 kellett neki szedni 10 napig. Sajnos menstruáció még mindig nincs, ezért szeretném a doktor úr véleményét kikérni. Köszönöm tisztelettel, egy anyuka.

1

Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok, véreredmények (hormonszinteket néztek) szerint is a változókorban. A menstruációm 2, 5-3-4 havonta van – egyre kevesebb, emellett szinte az összes klimaxos tünetet produkálom. Az orvosom a korábbi erős fejfájásom miatt R

Tisztelt Doktor Úr! 42 éves vagyok, véreredmények (hormonszinteket néztek) szerint is a változókorban. A menstruációm 2,5-3-4 havonta van – egyre kevesebb, emellett szinte az összes klimaxos tünetet produkálom. Az orvosom a korábbi erős fejfájásom miatt Remifemin Plust és Cikatridina kúpot javasolt. A kérdésem az lenne, mennyi ideig használjam ezeket? A hőhullámaim és az idegesség, hangulatváltozások most már szinte nincsenek, csak a hüvelyszárazság okozta viszketés, csípő érzés. Válaszát köszönöm. Üdvözlettel: Gabi

1

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy méhnyakgyulladás esetén is hatásos a vitagyn c krém? A labor bélbaktériumokat mutatott ki, és erős sárgás folyásom van. Köszönettel: gaga

1

Üdvözlöm! Vitagyn krémet használom, de a hat napi használat közben megjött a menstruáció. Így is jó a hat napos turnus, hogy közbe jött a ciklus? Mitöl van, hogy néha fájdalmat érzek a nemi szervemen?

1

Tisztelt Doktor Úr! Fél éve megszakadt a 8 hetes terhességem. A terhességem hosszú idő után úgy jött végre létre, hogy elkezdtem szedni a PreMens tablettát és palástfű teát ittam. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, a tablettát abbahagytam. Azóta még eg

Tisztelt Doktor Úr! Fél éve megszakadt a 8 hetes terhességem. A terhességem hosszú idő után úgy jött végre létre, hogy elkezdtem szedni a PreMens tablettát és palástfű teát ittam. Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, a tablettát abbahagytam. Azóta még egyszer volt egy pozitív tesztem, de még aznap elkezdtem vérezni, ekkor csak a teát ittam. Az orvosom a következő hónapban elkezdte a hormonvizsgálatot, a ciklus 2. napján jó lett az eredmény, a 21. napi vérvétel eredménye még nincs meg. A kérdésem az lenne, ha esetleg közben megint létrejött egy terhesség, de azonnal meg is szakadt (szokatlanul erős vérzés miatt gondolom ezt), akkor ez befolyásolhatja-e a hormonvizsgálat eredményét. (a vizsgálatok hónapja alatt nem szedtem semmit). A másik kérdésem, hogy érdemes-e szednem a tablettát, ha terhesség alatt úgyis abba kell hagynom. Köszönöm a segítséget.

1

Tisztelt Doktor Úr! Julia vagyok 65 éves, már legalább 30 éve van visszatérő hólyaghurutom. Minden alkalommal mikor kivizsgáltak, nem találtak semmi gyuladást, vagy baktériumot. Sajnos egyetlen dolog használ ha iszom egy pálinkát – nem vagyok alkoholista

Tisztelt Doktor Úr! Julia vagyok 65 éves, már legalább 30 éve van visszatérő hólyaghurutom. Minden alkalommal mikor kivizsgáltak, nem találtak semmi gyuladást, vagy baktériumot. Sajnos egyetlen dolog használ ha iszom egy pálinkát – nem vagyok alkoholista -, de ha az megárt akkor elmúlik. Most ez a dolog rosszabodott, mert már tartani sem tudom a vizeletemet, nagyon befolyásolja az idegállapotom. Inkontinenciám nincs, mert azt hólyag felfüggesztő mütéttel megoldották, ha köhögök vagy tüsszentek nincs problémám. Kérem ha tudd segítsen, hogy hova vagy kihez forduljak. Köszönettel Júlia

1

Tisztelt Doktor Úr! Már hét éve küszködöm visszatérő méh és húgyhólyag gyulladásokkal. A méhemet más okok miatt három hónappal ezelőtt eltávolították. Most ismét visszatért a hólyaggyulladás. A tenyésztés az antibiotikum kúra után a vizeletben nem mutatot

Tisztelt Doktor Úr! Már hét éve küszködöm visszatérő méh és húgyhólyag gyulladásokkal. A méhemet más okok miatt három hónappal ezelőtt eltávolították. Most ismét visszatért a hólyaggyulladás. A tenyésztés az antibiotikum kúra után a vizeletben nem mutatott ki semmit, a hüvelyben viszont Enterococcus faecalist találtak. Most is kaptam antibiotikumot, és hüvelykúpokat. Abban kérném a segítségét, hogy én mit tudnék tenni, hogy ne térjen vissza a gyulladás? Az intimhigiéniát nagyon igyekszem betartani, vigyázok a felfázásokra is. Mi az amit megtehetek még?

1

Tisztelt Doktur Úr! A férjemmel élek már 6 éve, 34 éves vagyok, nem esek teherbe. Soha nem szedtem semmit rengeteg vizsgálaton voltam, tágítót is kaptam. Injekciós beavatkozáson is voltam, de nem lettem terhes. Alkoholt nem fogyasztunk, én dohányzok. Reng

Tisztelt Doktur Úr! A férjemmel élek már 6 éve, 34 éves vagyok, nem esek teherbe. Soha nem szedtem semmit rengeteg vizsgálaton voltam, tágítót is kaptam. Injekciós beavatkozáson is voltam, de nem lettem terhes. Alkoholt nem fogyasztunk, én dohányzok. Rengeteg orvosnál jártam, a professzor azt mondta, ilyet még nem látott, makk egészséges vagyok. Még műtéten is voltam Laporoskopia és hysteroskopia a méhemmel, de semmit nem találtak. Hormonvizsgálat eredménye is jó. Stimulációs kezelésen is voltam 2009-ben, azóta nem voltam az orvosnál. Sajnos a műtéti beavatkozás nagyon sok pénzbe kerül, ami nekem nincs. Mert 1 injekciós beavatkozás 60000ft-ba kerül. Ovitrell injekcióval se sikerült sajnos. Ön szerint mondjak le a gyerekről?

1

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves leszek ebben az évben. A vérzésem néha késik, más klimaxos tüneteim nincsenek. Az elmúlt évben csináltam egy 6 hónapos PreMens kúrát a PMS tünetek csökkentése miatt. Használt a készítmény. Minden évben rendszeresen járok nőgyóg

Tisztelt Doktor Úr! 50 éves leszek ebben az évben. A vérzésem néha késik, más klimaxos tüneteim nincsenek. Az elmúlt évben csináltam egy 6 hónapos PreMens kúrát a PMS tünetek csökkentése miatt. Használt a készítmény. Minden évben rendszeresen járok nőgyógyászati rákszűrésre, most is voltam egy pár napja. Megállapították, hogy van egy cca. diónyi miómám, ami még tavaly nem volt. Ha nem okoz panaszt, egy év múlva kell mennem. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: 1. Megint tartanék egy PreMens kúrát. A miómám miatt lehet? 2. Nem lehet, hogy a tavalyi kúra hozzásegített a mióma kialakulásához? Köszönettel: Katalin

1
