Találatok a következő kifejezésre: Lehet peteérés 12 (24 db)

Lehet tegnap volt peteérésem? 27 napos ciklusnál lehet a 12 napon?

Tegnap volt a 12 napom. Már két napja volt tojásfehérje folyásom. És tegnap este jelentkezett egy nagyon er?s és fájdalmas petefészek fájdalom(nálam peteéréskor van ez). Ma reggel a 36,2(tegnapi) értékr?l a h?m felugortt 36,5-re. Lehetett tegnap peteérésem? Általában 27 naposak a ciklusaim, bár nemrég operáltak így a ciklusom még lehet picit rövidebb.(hosszabb sosem volt).

Legjobb válasz: lehetett igen pé-d a 12. napon. és a három tizedes hõugrás is bíztató. ciklus második felében igyál palást füvet, vagy palást tinktúrát.

lehetett igen pé-d a 12. napon. és a három tizedes hõugrás is bíztató. ciklus második felében igyál palást füvet, vagy palást tinktúrát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) Még annyi, hogy most néztem a wc-n és a nyákban volt minimális rózsaszín. Ez lehet a peteérés utáni napon is? Vagy ma lenne? De a hõm tegnap volt nagyon alacsony ma meg már magas.
várjuk meg a holnapi hõdet. azért még ma szerintem legyen egy kis összebújás :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma nem tudunk csak holnap. Remélem azért belefér.:(
Nagy valószínûséggel valamilyen hormonális probléma áll a háttérben.
Hogy megnyugodj, csinálj tesztet. Aztán érdemes lenne ezzel a problémával, ha nem áll fennt terhesség, elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: Nem hogy megnyugodnék, de kiugranék a bõrömbõl, ugyanis nagyon szeretnék babát.Elég fura volt a mesim is.elõtte szombaton volt egy kis vérzés, mahd hétfõn barna azt hittem utána megjön, de kedden is barna volt. Szerdán megjött de igazán még csütörtökön volt meg rendesen, pénteken már kevesebb és szombaton szinte semmi.Vasárnap meg teljesen elmúlt.Lehet vesezek tesztet, ha semmi elmegyek dokihoz, mert szúr a hasam sokszor.

Lehet peteérés a 12. napon?

Azért kérdezem,mert mindig 30-32 naposak a ciklusaim,ilyen hamar sose szokott peteérésem lenni,de tegnap olyan volt a folyásom,mint peteéréskor,volt egy kis haszurka is.Ma egy kis halvány rózsaszín is volt a folyásban.A ciklus.hu szerint a 18. nap környékén lenne p.é. és az eddig még mindig bejött,ahogy ott írták.Lehetséges?

Legjobb válasz: Ja és 36.8 volt reggel a hõm.

A kérdező hozzászólása: Ja és 36.8 volt reggel a hõm.
Én ma vagyok a 10.dik napon és én is ugy vagyok vele hogy olyan folyásom mint peteéréskor! Nekem pedig majd 23-a körül hogy legyen! Nekem is van egy kis szurka!
VEGYÉL OVU TESZTET, ÉS NÉZD A HÕDET... :)
Enis epp erre voltam kivancsi hogy lehetett a 12.napon peteeresem!Volt este rendesen has szurkallasom, mint mikor megakar jonni a menzeszem!Es este eggyuttvoltam a baratommal!De nemtudom mennyi volt az eselyem hogy babas maradtam!

Fehér kicsit nyulós (de nem túl hosszaan nyulik) váladékom van. Nov 12 jött meg és 16. ig tartott. Ez lehet már a peteérés egyik jele?

Legjobb válasz: Szia, sajna nem tudom, de azért írok, mert nekem is nov 12-én hött meg. Én hõmérõzök, és nekem is peteérésgyanús jeleim vannak, de korainak tartom. Menzes óta 36,4-36,5 ; tegnapelõtt 36,3 ; tegnap 36,2 volt ma meg 36,7...Most ez azt jelenti, hogy peteérésem volt tegnap?? a 7. napon??? Ha valakinek van ilyen tapasztalata, engem is érdekel... Lehet mindkettõnknek a ciklusunkban ilyen korán volna a peteérése?

Szia, sajna nem tudom, de azért írok, mert nekem is nov 12-én hött meg. Én hõmérõzök, és nekem is peteérésgyanús jeleim vannak, de korainak tartom. Menzes óta 36, 4-36, 5 ; tegnapelõtt 36, 3 ; tegnap 36, 2 volt ma meg 36, 7...Most ez azt jelenti, hogy peteérésem volt tegnap?? a 7. napon??? Ha valakinek van ilyen tapasztalata, engem is érdekel... Lehet mindkettõnknek a ciklusunkban ilyen korán volna a peteérése?
Szia nekem is nov.12-én jött meg és tegnap nálam is nyúlós váladék volt, de az ov teszt és a törpemikrószkóp szerint nincs peteérésem. Lehet, hogy neked is meg kellene nézned valamelyikkel, mert peteérés nem mindenkinek középidõben van. Ja és lehet, hogy pont ezen az oldalon olvastam, hogy valaki azt írta, hogy 14-én már volt nyúlós váladéka de az orvos szerint a peteérése (uh szerint) 18-án volt.

Lehet a 10. napon már peteérés vagy 20. on? Vagy csak 12-16. nap körül?

Olyan fehéres folyásom van...9.nap..és kb. a 20. napon szokott fájni a hasam, azt gondoltam akkor van, pé. Nincs otthon ovu tesztem..szerintetek?

Legjobb válasz: Peteérés napja függ a ciklusod hosszától. A ciklus hosszából levonsz 12-14-et, megkapod a választ :) amúgy tojásfehérjeszerû folyás van peteérés környékén.

Peteérés napja függ a ciklusod hosszától. A ciklus hosszából levonsz 12-14-et, megkapod a választ :) amúgy tojásfehérjeszerû folyás van peteérés környékén.

Lehet-e baba? márc28-ápr. 04-ig volt mensim. Április 11-12-én voltunk együtt, lehet-e baba. Mikor volt peteérés. Nagyon szeretném, ha babás lennék.

Legjobb válasz: Ha a peteéréskor együtt voltatok, minden esélyed megvan a babára! Várd meg a mensit és ha nem jön meg, tesztelj! Hajrá! Minden jót, és szorítok h babás legyél!

Ha a peteéréskor együtt voltatok, minden esélyed megvan a babára! Várd meg a mensit és ha nem jön meg, tesztelj! Hajrá! Minden jót, és szorítok h babás legyél!
Szia! Végülis minden esélyed meg van rá. De, hogy jó idõben voltatok-e együtt, az nagyban függ attól, hogy egyáltalán hány naposak a ciklusaid, mert ezt nem említetted. E nélkül senki nem tudja neked pontosan megmondani, hogy mikor volt körülbelül peteérésed. Olvasd el az alábbi cikket: http://www.babazo.hu/szakertok/20071120-a-termekeny-nap-pete.. vagy elektronikusan kiszámolhatod ezen az oldalon: http://www.babanet.hu/kalkulator.php Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elfelejtettem, hogy a ciklusaim 31 naposak voltak, csak februárban volt kicsit hosszabb, azt gondolom azért, mert akkoriban vizsgára készültem.

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelette

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelette

Tisztelt Doktor úr! Peteérésem előtti napon kezdtem el szedni a Premens tablettát, amit így 12 napja szedek. Azóta peteéréshez hasonló szúró érzésem van folyamatosan, ezért szeretnék érdeklődni, hogy ez a Premens hatása lehet-e. Köszönettel és tisztelettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panaszt valószínűleg nem a Premens tabletta okozza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Peteérés lehet ez a nagy leesés a 12. napon?

17.-18- napon szokott lenni a peteérésem.Ebben a hónapban kezdtem a clostyt.Emiatt lehetett hamarabb a pé-m vagy mi lehetett ez.A hőm nem akar utána felmenni....

Legjobb válasz: Szerintem ez a peteérés

Szerintem ez a peteérés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!