Találatok a következő kifejezésre: Lehet peteérés ciklusom 13. napján (5 db)

Lehet peteérés? A ciklusom 13. napján reggel a wc papíron pici vér csík volt és következő alkalommal pedig folyásom halvány rózsaszínű?

Fél éve próbálkozunk a második babával,még szoptatok és ez id?tájt ilyen még nem volt fájt 3 napig a baloldali petefészkem.A ciklus 10 és 12 napján is együtt voltunk és még utánna 1 nap.Vajon jókor?Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: lehet pé is. de én nempont erre gyanakodnák. nekem mondjuk volt olyan hogy pirosas volt a folyás és gomba volt viszketés nélkül

lehet pé is. de én nempont erre gyanakodnák. nekem mondjuk volt olyan hogy pirosas volt a folyás és gomba volt viszketés nélkül

Ciklusom 13. napján volt spontán peteérésem, tehát lehet hogy terhes vagyok. Péntektől Norcolutot kell szednem, hogy megjöjjön. Árthat a kialakuló babának?

Pcos- vagyok,és magától nem jön meg.A mensi a következ? stimulációhoz kell.A Norcoluton az van,h "sárgatest-hormonszer? anyag,noretiszteron".

Legjobb válasz: Elvileg a sárgatesthormon nemhogy árt a babának, hanem segíti a megtapadását. vagyis, ha terhes, vagy, nem is fog megjönni, akár szeded, akár nem. Nem vagy még tesztképes napon esetleg? Mert akkor feloldhatnád egyszerûen a dilemmát.....

Elvileg a sárgatesthormon nemhogy árt a babának, hanem segíti a megtapadását. vagyis, ha terhes, vagy, nem is fog megjönni, akár szeded, akár nem. Nem vagy még tesztképes napon esetleg? Mert akkor feloldhatnád egyszerûen a dilemmát.....
Ha tutira volt pé-d, akkor pedig megjön magától is, nekem is ez volt a bajom és amikor volt pé-m, akkor nem is kellett a norcolut, mert megjött, persze 60-90 közötti ciklusaim voltak. Én mst nem szedném be a helyedbe, de péntekig még felhívhatnád a dokidat.


Ha nincs peteérés is megemelkedik a hő? A ciklusom 13. napjától a hőm 36, 8 fok felett van, azonban az ovuálciós mikroszkóp még a ciklus 16 napján sem mutat peteérést. mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: Biztos hogy nincs peteérésed? Nézték uh-al? Mert nekem is emelkedik a hõm, de a petéim nem igazán akarnak megérni és megrepedni.Lehet hogy valami gond van velük. Beszéld meg az orvosoddal.

Biztos hogy nincs peteérésed? Nézték uh-al? Mert nekem is emelkedik a hõm, de a petéim nem igazán akarnak megérni és megrepedni.Lehet hogy valami gond van velük. Beszéld meg az orvosoddal.
szerintem inkább tesztet vegyél, ovu tesztet, az megbízhatób, mint a mikroszkóp, igaz, hogy drágább, de megéri. És én úgy tudom, hogy a hõ, ha nincsen pé nem emelkedik meg, hiszen ezért találták ki a hõmérõs módszert, hogy így is tudd magadat ellenõrizni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mi lehet ez? Peteérés vagy valami más? Ma vagyok a ciklus 10. ik napján (Aug.13-án jött meg két napra).

Fáj a hasam bal oldalon,néha görcsölök,megkeményedik,néha hasogat és olyan mintha tágítanák a hüvelyem,feszít,nyilal a fájdalom a hüvelyembe!

Legjobb válasz: Lehet peteeres. Nälad a 2 napos mensi keves?

Lehet peteeres. Nälad a 2 napos mensi keves?
A kérdező hozzászólása: Igen, kevés eddig 5-6 nap volt elõtte utána barnázással! Most egy pici barnázás, két nap mensi és egy nap barnázás a végén!
Nem csinältäl terhessegitesztet?
A kérdező hozzászólása: De, csináltam Tegnapelõtt/szerdán/ sajnos negatív!
Akkor ez korai pe lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!