Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyat hogy egy (2138 db)

Lehet olyan hogy egy lánynak van csiklóorgazmusa de nincs hüvelyi orgazmusa?

Barátommal(aki lány)elég jól ismerjük egymást mindent megbeszélünk. Még azt is milyen a pasijával. Mesélte hogy ? még sose ment el hüvellyel csak csiklóval. Saját magának sem tudja. Lehet ilyen?

Legjobb válasz: Igen lehet. Van aki mindkettõt, van aki csak egyiket, és van olyan, aki sajnos egyiket sem képes elérni egész élete során:(

Igen lehet. Van aki mindkettõt, van aki csak egyiket, és van olyan, aki sajnos egyiket sem képes elérni egész élete során:(
csatlakozom az elsohoz.van akinek, egyik, van akinek mindketto van van akinek egyis sincs...
Persze, van.
Sajna én is ezen nõk táborába tartozom. Ugyan a csiklói sem rossz, de ha már lúd, legyen kövér, jöhetne a hüvelyi is :D
Szia! Ez teljesen normális, van akinek mind2 van, van akinek csak az egyik és olyan is van, akinek nincs egyáltalán orgazmusa. A lányok körülbelül 82 %-a csak és kizárólag a csikló ingerlésével jut el a csúcsra vagy él át hasonlót(azaz jön az inger, csak nincs orgazmus), a maradék szerencsés 18 % viszont átéli a G-pont orgazmust is élete során legalább egyszer. Ezt ki lehet tapasztalni, sok gyakorlással hamar rájön az ember, hogy mi a neki legmegfelelõbb.
Petranova a hüvelyi orgazmusra utalt, hogy azt tanulta meg. A nõknél az orgazmus tanult folyamat, nem úgy mint a férfiaknál.
Nem sok az a 82%. Legjobb tudomáson szerint a nõk egyharmadának van csak hüvelyi orgazmusa.
Én is hallottam már 80 körüli %-ról, de én azért ezt nehezen hiszem el. Sok nõ e szám mögé bújik, és beletörõdik, hogy "ez van, én is beletartozom, nekem sincs hüvelyi orgazmusom". Én nem fogadtam el a tényt, el akartam érni, és megtanultam. Petranova
A kérdező hozzászólása: Mit tanultál meg Petranova?
A kérdező hozzászólása: Az a 82% nem sok egy kicsit?
Szia! Az 5.hozzászóló vagyok. Az egyik TV csatornán adják késõ este a Talk sex with Sue-t(Sue Johanson:Szexbeszéd) és onnan rengeteg hasznos információt lehet gyûjteni. Én is onnan tudom a 82 %-ot(vagy kb. annyit). Több adásában is beszélt a G-pont orgazmusról, és mindig ugyanazt az adatot mondta. Szerintem nézd meg ezt a mûsort, és neked is tetszeni fog. Én mindig nézem, mert nagyon hasznos :D Egyébként szinkronizált, úgyhogy fogod érteni :DDD

Winampban lehet olyat, hogy egy számhoz egy képet csatolnék, úgy, hogy amikor megy a zene, akkor kinagyítva látom hozzá a képet. Vagy olyat, hogy mennek a zenék, és hozzá diavetítés, ugyanabban a programban?

Legjobb válasz: Lemezborítónak berakod a kívánt képet, majd a vizualizációt beállítod lemezborítóra. Mondjuk ehhez az kell, hogy minden számod külön mappában legyen, mintha külön albumon lennének.

Lemezborítónak berakod a kívánt képet, majd a vizualizációt beállítod lemezborítóra. Mondjuk ehhez az kell, hogy minden számod külön mappában legyen, mintha külön albumon lennének.

Lehet olyan, hogy egy pasi azért nem akar lefeküdni a barátnőjével, mert túl hamar elmegy, és ezt gáznak tartja?

Elmondása szerint nagyon-nagyon hamar elmegy neki az első.. Ez tényleg ilyen gáz lenne?

Legjobb válasz: Lehet olyan. Az meg, hogy gáz-e mondd meg neki te.

Lehet olyan. Az meg, hogy gáz-e mondd meg neki te.
Igen lehet olyan. Bár érdekes nekem meg pont az szokott a gond lenni, hogy nehezen megyek el nagyon, ha elõször vagyok egy lánnyal. Bár ez neki csak jó.
Igen. Gáznak érezheti, és felfújja (mármint nem a gáz, hanem a probléma).
Voltam már gyorstüzelõ pasival, de nem nevettem ki, megnyugtattam, hogy semmi gond, majd legközelebb. Szép fokozatosan de eljutottunk oda, hogy kimondott soká bírta. :)
Ha petting elején kivered neki, akkor 20 perc múlva kb újra ugyanolyan kemény lesz és sokkal tovább bírja majd ;)
Lehet olyan igen, én is hamar elmegyek, pár másodperc alatt sajnos, és utána rossz érzés hogy csak eddig bírom. Egy ideig szinte nem is igen van kedvem hozzá ez miatt, de aztán fokozatosan megjön a kedv hozzá. Mostanában hogy ritkán csináljuk még lidokainos óvszerrel is csak pár percig megy.

Lehet olyan, hogy egy valakinek az anyja az osztályfőnöke?

Pl. általános vagy középiskolában.

Legjobb válasz: Tudtommal olyan lehet csak hogy abban a suliban tanít de õt nem taníthatja . De csak valami ilyet hallottam . Nem tudom biztosan.

Tudtommal olyan lehet csak hogy abban a suliban tanít de õt nem taníthatja . De csak valami ilyet hallottam . Nem tudom biztosan.
a sulimban az oszt.társam apja volt a matektanárunk, szóval törvény biztos nem tiltja
Én olyanról tudok, hogy az általános iskolában a történelem tanár tanította a törit a lányának. Szín ötös volt a lány, milyen meglepõ. :)
Én egy olyan lányt ismerek a gimimbe, ahol a lány osztályfõnöke az apja. Persze a suli strébere -.-
Egy ismerõsömet tanította az apja földrajzból, és mondta, hogy egy párszor otthon még hozzáírt a dogájához. Szerintem nincs olyan kitétel, hogy ne lehetne egy gyereknek a saját szülõje az osztályfõnöke.
Azt nem tudom, hogy osztûályfõnök lehet-e, de nekem általánosban a nagynéném volt az angoltanárom. Azt mondták azért, mert a két tanár közül a másik az osztálytársam anyukája volt, így inkább ezt a felállást választották. :)
Nekem unokatesóm volt a tanárom okj-n:D nagy arc mindig elhülyültünk de csak 4es lettem, szinte semmit nem tanultam azért nem lettem 5ös:D
okj az más tészta... elméletileg nem lehetne, és szeretik a szülõk - diákok is kerülni ezeket a helyzeteket, de elõfordul hogy megesik ilyen csak hogy példálózzak - általánosba felsõ tagozatba osztálytársam apja lett az osztályfõnökünk :) mondjuk örültem neki, nagy arc, szerette õt mindenki :) õ tartotta a föcit meg a bioszt is :D viszont suliba nem igazán látszott hogy apja-fia, nem kivételezett vele, sõt, még többet is várt el tõle :) és bizony, ha úgy volt, neki is beírta az 1-est kegyetlenül, és ugyanúgy beleszámította a jegyébe - bár így is ötös volt, mint minden másból, amolyan suli strébere xD és ha ez még semmi, akkor ott van az is, hogy az anyukája meg az éneket tanította nekünk - elkerülhetetlen lett volna, fõleg hogy egyetlen énektanár :D

Lehet olyan, hogy egy 3 hós baba elaludjon mikor éhes?

Sajnos még mindig nem tudom sokszor hogy miért sír,mert annyira sírós kisbaba.Már születése óta ha odakínálom neki a cicit mindig elfogadja,van olyan hogy 2 órát is szopizna ha hagynám,de ha elveszem fél óra múlva t?le akkor is látom hogy elég volt neki.A hasa nem fáj,nincs melege nem fázik csak ordít és egyszer csak bealszik. Éhesen is alszik egy ekkora baba?Most kb.6,20 deka körül van.A válaszokat el?re is köszönöm!!

Legjobb válasz: Szia. Ha igazán éhes lenne, biztos enne. De ezek szerint álmosabb mint éhes.Nekünk olyan volt hogy fürdés után következik a kaja, éhes is volt meg fáradt és nyügös, de nem tudott enni (biztos éhes volt)csak orditott és nagy nehezen elaludt. Én meg kérdeztem magamtól:akkor most nem vacsizik? Fél óra mulva felkelt és jóizüen elfogyasztotta a vacsit. Ne aggódj. Ha éhes ugyis kéri és elfogadja, ha nem, ne eröltesd, várj egy kicsit. Remélem tudtam egy picit segiteni. 5 hós baba anyukája.

Szia. Ha igazán éhes lenne, biztos enne. De ezek szerint álmosabb mint éhes.Nekünk olyan volt hogy fürdés után következik a kaja, éhes is volt meg fáradt és nyügös, de nem tudott enni (biztos éhes volt)csak orditott és nagy nehezen elaludt. Én meg kérdeztem magamtól:akkor most nem vacsizik? Fél óra mulva felkelt és jóizüen elfogyasztotta a vacsit. Ne aggódj. Ha éhes ugyis kéri és elfogadja, ha nem, ne eröltesd, várj egy kicsit. Remélem tudtam egy picit segiteni. 5 hós baba anyukája.
az álmosságtol, fáradtságtol is tudnak nagyon sirni..

Lehet olyan, hogy egy kapcsolat egyszerűen nem működik?

Lényegében ennyi. De nem konkrétan, hogy nem m?ködik hanem inkább nekem tetszik egy lány. És mondjuk hogy nemet mond ,ha elmondom neki.

Legjobb válasz: Persze,hogy lehet önhibádon kívül!Nem biztos,hogy Te rontasz el valamit,lehet,hogy csak szimplán nem jössz be Neki!Ilyen van.Nem kell rögtön kétségbe esni,meg véresen komolyan venni.Ha meg sem próbálod,már vesztettél.Ha viszont megpróbálod,és kudarc ér,akkor sincs veszve semmi,van még millió nõ a világon,akinek lehet,hogy pont Te kellesz.Annak pedig úgy fogsz tetszeni,ahogy vagy,hibáiddal együtt,és úgy fog elfogadni.

Persze, hogy lehet önhibádon kívül!Nem biztos, hogy Te rontasz el valamit, lehet, hogy csak szimplán nem jössz be Neki!Ilyen van.Nem kell rögtön kétségbe esni, meg véresen komolyan venni.Ha meg sem próbálod, már vesztettél.Ha viszont megpróbálod, és kudarc ér, akkor sincs veszve semmi, van még millió nõ a világon, akinek lehet, hogy pont Te kellesz.Annak pedig úgy fogsz tetszeni, ahogy vagy, hibáiddal együtt, és úgy fog elfogadni.

Szerintetek lehet olyan, hogy egy 5 éves gyerek megtanul magától olvasni?

pl. úgyhogy a családtagja olvassa a könyvet, és közben mutatja, hogy hol olvas, és annyira fogékony, hogy megtanulja.

Legjobb válasz: Miért ne tudna? Ha olyan ügyes hogy tudja a karaktert párosítani a hanggal akkor elég könnyen.

Miért ne tudna? Ha olyan ügyes hogy tudja a karaktert párosítani a hanggal akkor elég könnyen.
Igen. Én 6 éves koromra tanultam meg olvasni, nem tudom pontosan hogyan (nem tanított kifejezetten senki, tehát nem mutogatták nekem hogy ez az A betû, az a B betû). Anyám mesélte hogy egyik nap elkezdtem leolvasni a városok neveit a földgömbrõl. Elõször azt hitte, hogy csak megjegyeztem õket. :)
Az enyém három éves és ír-olvas. Mondjuk nem magától tanulta meg, hanem a neten talált oktatóprogramokat, és úgy. Nekünk csak a magyar betûket kellett megtanítani (kérdezgette). Szóval elképzelhetõ...
A kérdező hozzászólása: ha a gyerek tud írni és olvasni akkor kihagyhatja az elsõ osztályt? többibõl ugyanolyan

Mi lesz ha egy alaplapba olyan videokártyát rakunk amivel nem kompatibilis egyáltalán lehet olyat hogy egy videokártya ami belemegy ne legyen kompatibilis?

Legjobb válasz: nem igazán, ha van megfelelõ csatlakozó az alaplapon, akkor a kártya is menni fog, maximum limitációkkal (sebesség vagy szolgáltatásbeli).

nem igazán, ha van megfelelõ csatlakozó az alaplapon, akkor a kártya is menni fog, maximum limitációkkal (sebesség vagy szolgáltatásbeli).
Szélsõséges esetben lehet, de nem jellemzõ. Ennél jóval gyakoribb jelenség hogy az új, erõsebb kártyát a táp nem birja ellátni.
A kérdező hozzászólása: De a kártyát nem cs****-heti el ugye?
Nem, ha nem áram alatt pakolod bele a gépbe.
Op rendszernek is bírnia kell, de szerintem xp-tõl kezdve általában fogja ha meg driver akkor biztos lesz xp-s is még.... (sõt biztos is) BIOS-ra is ügyelj

Skypeon lehet olyat hogy egy ismerősömmel közösen halgatunk zenét winampról h én inditom el halottam olyan pluginról de nem tudom a nevét?

Legjobb válasz: egyszer bejött konfba egy gyerek akit senkisem hívott és nyomatta maxxal a kis grofót és mondta átvettem az irányítást xD EZ MI????

egyszer bejött konfba egy gyerek akit senkisem hívott és nyomatta maxxal a kis grofót és mondta átvettem az irányítást xD EZ MI????
Képet hogy lehet megnyitni? Azt nem látni kell?
A kérdező hozzászólása: Képet értsd úgy, mint kis kép, thumbnail, amit nagyban akarok látni. Tehát úgy, mint egy linket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!