Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan párkapcsolatban hogy a (4 db)

Lehet olyan egy párkapcsolatban hogy a felek tulzottan szeretik egymás, és ez vezet szomorusghoz és rosszkedvhez, és rontja a kapcsolatot?

Legjobb válasz: Talán olyan van hogy túlzott ragaszkodás, amitõl egy idõ után megfulladnak az emberek. De olyan hogy túlzott szeretet... Vagy talán túlzott aggódás, túlzott féltés, túlzott törõdés, amikor nem engedik a másikat "élni". Na az az ami rontja a kapcsolatot. A szeretet - enged is.

Talán olyan van hogy túlzott ragaszkodás, amitõl egy idõ után megfulladnak az emberek. De olyan hogy túlzott szeretet... Vagy talán túlzott aggódás, túlzott féltés, túlzott törõdés, amikor nem engedik a másikat "élni". Na az az ami rontja a kapcsolatot. A szeretet - enged is.
Nálunk majdnem ráment a kapcsolatunk a férjemmel az elején arra, hogy pokolian szerettük(szeretjük mind a mai napig) egymást, de õ nem bízott magában, hogy elég jó nekem, és ebbõl lett egy nagy adag féltékenység.Nah az majdnem taccsra tett minket, de szerencsére egy idõ után sikerült levetkõznie.(Nagyjából 9 hónap kellett.)Azóta nem féltékeny senkire.Most hogy baba jön, meg már eszébe sem jut ilyen, sõõt, õ kérdez rá, hogy mi van azokkal a barátokkal, akikre korábban pokolian féltéken volt:) Most hogy a féltékenység elment, maradt a szeretet/szerelem, ami még most is olyan, mint az elsõ napokban, és nemh szomorúságot nem okoz, de kimondhattalanul boldoggá tesz. A nagy szerelem csak akkor fáj, ha valamelyik fél úgy érzi viszonzatlan.
Én most hasonló cipõben járok. Az utóbbi idõben túlzottan ragaszkodok a páromhoz, és félek ezzel tönkreteszem a kapcsolatunkat. Ahányszor csak tudom felhívom. Az eszemmel tudom, hogy ezen változtatni kellene, de az érzéseimet nem tudom kontrollálni, pedig bármilyen nehéz is, muszáj lesz, mert ez csak rajtam múlik. Túlzott szeretet nincs, csak túlzott ragaszkodás, amikor megpróbálod a másikat rövid pórázon tartani, mert estleg félsz, hogy elveszíted. Én ezentúl megpróbálok reálisan gondolkodni, ezt tanácsolom neked is.:)
Nagyonis lehet, ilyenkor kb. az van, h nem tudjátok együtt élvezni az életet. De ez rengetegszer megesik emberekkel is, akik nincsenek párkapcsolatba. Valahogy igen.. túl nyomott.. túl szoros a dolog, és már semmi másra nem tudsz gondolni. Ez olyan, mintha úgy élnél 18 éves korodig, hogy majd milyen lesz, ha 18 leszel.. kihagytad az elõtte lévõ idõszakot. Szóval a megoldás a függetlenség, próbáljátok meg élvezni az életet, és ha már így összehozott a sors titeket, akkor együtt! De ilyenkor vigyázni kell arra, hogy ne függ tõle annyira, h szinte már rettegsz, hogy mi lesz ha nem lesz veled... Ez a legfõbb gond.
Lehet bizony.
Ha a hosszú távú kapcsolatot vesszük figyelembe én megbukok rajta az nekem nem megy, hogy miért?, nem tudom egyszerûen naponta változhatnak dolgok és ki vagyok én aki ez ellen küzdjön.De az hogy minden formájában alkalmatlan lenne valaki olyanról még nem halottam lehet hogy léteznek de akkor azokkal tényleg nincs rendben minden.Hogy emellett milyen életet él mellékes.
létezik, tapasztalatból mondom...
ha nem szeretnél akkor létezik. ha szeretnél, akkor nem, csak olyan, hogy nem találod a megfelelõ partnert.
Lehet h önbizalom hiányos vagy és azért..nem viccelek
Elég gusztustalan ember lehetsz ez alapján... A párkapcsolatodról is nagyon jó képet ad az, hogy neked az számít, ki elõtt vagytok a pároddal. Normális párkapcsolatban, amiben nem ilyen felszínes, rosszindulatú emberek vannak, ugyanolyan jól esik megölelni a párodat bármilyen körülmény között. Hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek, pofám leszakad helyetted... Örülj a boldogságodnak, az egy jó dolog, de azért mások nyomorát élvezni... Tudok gratulálni!
Valami "önbizalom-löket" lehet neked, ami önmagában nem gáz hogy próbálod növelni, de ilyen módszerrel, hogy a másik szerencsétlenségét használod fel erre, önzõ és gonosz dolog. Másrészt te mi alapján döntöd el, hogy valaki szerencsétlen és nincs esélye párkapcsolatra? Szóval ez inkább valami jellembeli kérdés lehet nálad, hozzátenném, nem túl szerencsés...
Ja hogy komoly volt a kérdés? Akkor simán paraszt vagy.
A kérdező hozzászólása: #1, #7, #8 válaszolóknak köszönöm a normális válaszát.
Ezt nem lehet megfejteni. Igazából neked kéne tudnod. Valószínû azért mert tudod hogy neki kicsi az esélye arra hogy párja legyen és ugye a jelenlétében te örülsz annak hogy nem vagy az õ helyzetében. Az ilyen embereket ez alapból érzékenyen érinti ha tudja magáról hogy szerencsétlen csajozás terén és látja hogy mások ölelkeznek elõtte valószínû az a szomorkás tekintete vagy irigysége tesz téged boldogabbá. Ez valóban csúnya dolog mert nem igazán tudhatod mit érez az illetõ. Engem ez kifejezetten érzékenyen érint ha elõttem ölelkeznek a párok amikor tudom hogy nekem senkim sincs és nem is ismerkedek valami könnyen. De azért nekem is volt részem ilyenben hogy ölelkeztem percekig egy lánnyal aki rövid ideig a barátnõm volt. Õ tudta hogy ez engem érzékenyen érint így direkt így csábított el. Hiba volt összejönnöm vele ez tény, de ez van fájdalmas volt a szakítás.
Mert azt hiszed, hogy attól te már vagy valaki, mert van párkapcsolatod. De te még így sem vagy boldog, mert akkor nem gondolnál ilyen hülyeségekre. Vagy egyszerûen csak gonosz vagy és élvezed, ha másnak rossz.
Gyerekeeeek! Elsõszámú netes szabály - Ne etesd a trollokat!
Alapból nem illik mások elõtt ölelkezni, kivétel mondjuk a repülõtéren, ha pont jön haza a párod, és már nem láttad egy éve, de akkor sem percekig kell ölelkezni.
Csúnya vagy, sok pénzzel.
mert görény vagy!
mert autista vagy
Hát én akkor éreztem hasonlót amikor a férjem egyik haverja (lány) meg akarta kapni a férjemet. Pár nappal az esküvõnk elõtt akarta befûzni. Szóval amikor az esküvõn látott minket a lány, akkor igen, azt éreztem hogy hehe, õ az enyém és nem kapod meg...és sokat ölelgettem, és jól esett, hogy a lány is látja. Mérges voltam a csajra na....6 éve volt rá hogy összejöjjenek, de neki akkor kellett amikor a férjem már engem akart elvenni... Egyébként azért érezhetsz ilyesmit, mert tudat alatt felsõbbrendûnek érzed magad a párkapcsolatod miatt. Önértékelési zavarra vall. Mert ha nincs senkid, akkor kevesebbnek érzed magad. 27/N


Van olyan hogy valakik nem illenek össze és ezért nem lehet gyerekük? Ismertek olyat hogy egy párnak évekig nem jött össze a baba holott mindketten egészségesek voltak, aztán mikor mindketten új párkapcsolatot kezdtek akkor hipp hopp sikerült?

Legjobb válasz: Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D

Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D
Igen, nem is egyet. Sõt, olyan párt is ismerek, akiknek több orvos is azt mondta, hogy soha nem lehet gyerekük, legalábbis a nõnek, de a férfinek is komoly gondjai voltak a hímivarsejtjeivel. Ehhez képest 10 év után elváltak, a nõ egy futókapcsolatból pár hónap után teherbe esett, pár évre rá pedig jött a tesó. Férjnél szintén rövid idõn belül gyerek lett.
Tom Cruise és Nicole Kidman isa ilyen pár volt szerintem.
Én is ismerek. 15 évig voltak házasok, minden kivizsgálás, lombik és társai meg volt a gyerek mégsem jött. Mindketten belefásultak, ráment a kapcsolatuk. Kb 40 évesen elváltak, mindkettejüknek lett új párja és pár hónapon belül gyereke is.
Igen abszolùt igaz! A barátnöm nem esett teherbe a fèrjètöl 6 èvig! El is váltak mert ez miatt tönkrement a kapcsolat.. Mindketten egèszsègesek voltak ès mindent megpróbàltak..Az ùj barátjàtól egyböl teherbe esett! Azóta màr a màsodikat vàrjàk!
1. vagyok Jah, az kimaradt, hogy a volt férjnek is született gyereke másik nõtõl késõbb...
Igen, 2 ilyen párt ismerek. Késõbb mindenkinek lett saját gyereke :)
én is ismerek ilyet, akinek az új kapcsolatából lett gyerkõc. ezt állítólag tudják vizsgálni mielõtt valaki babát tervez. de olyat is ismerek akiknek meg kiderült, hogy azért nem jön össze, mert apának lassúak voltak a "srácok", rásegítettek és ikreik lettek :)
Ismerek ilyet, igen, bár nem hipphopp, de összejött, míg az elõzõ kapcsolatból 10 év alatt sem.
Igen. A férj elõzõ barátnõjét teherbe ejtette.a feleségével nem jött össze a baba. Asszonyka egyszer félre lépett, és mivel úgy gondolta vele van a probléma, nem védekezett. Egybõl teherbe esett. A férj azóta sem sejt semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!