Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan párkapcsolatban hogy (8 db)

Lehet olyan egy párkapcsolatban hogy a felek tulzottan szeretik egymás, és ez vezet szomorusghoz és rosszkedvhez, és rontja a kapcsolatot?

Legjobb válasz: Talán olyan van hogy túlzott ragaszkodás, amitõl egy idõ után megfulladnak az emberek. De olyan hogy túlzott szeretet... Vagy talán túlzott aggódás, túlzott féltés, túlzott törõdés, amikor nem engedik a másikat "élni". Na az az ami rontja a kapcsolatot. A szeretet - enged is.

Talán olyan van hogy túlzott ragaszkodás, amitõl egy idõ után megfulladnak az emberek. De olyan hogy túlzott szeretet... Vagy talán túlzott aggódás, túlzott féltés, túlzott törõdés, amikor nem engedik a másikat "élni". Na az az ami rontja a kapcsolatot. A szeretet - enged is.
Nálunk majdnem ráment a kapcsolatunk a férjemmel az elején arra, hogy pokolian szerettük(szeretjük mind a mai napig) egymást, de õ nem bízott magában, hogy elég jó nekem, és ebbõl lett egy nagy adag féltékenység.Nah az majdnem taccsra tett minket, de szerencsére egy idõ után sikerült levetkõznie.(Nagyjából 9 hónap kellett.)Azóta nem féltékeny senkire.Most hogy baba jön, meg már eszébe sem jut ilyen, sõõt, õ kérdez rá, hogy mi van azokkal a barátokkal, akikre korábban pokolian féltéken volt:) Most hogy a féltékenység elment, maradt a szeretet/szerelem, ami még most is olyan, mint az elsõ napokban, és nemh szomorúságot nem okoz, de kimondhattalanul boldoggá tesz. A nagy szerelem csak akkor fáj, ha valamelyik fél úgy érzi viszonzatlan.
Én most hasonló cipõben járok. Az utóbbi idõben túlzottan ragaszkodok a páromhoz, és félek ezzel tönkreteszem a kapcsolatunkat. Ahányszor csak tudom felhívom. Az eszemmel tudom, hogy ezen változtatni kellene, de az érzéseimet nem tudom kontrollálni, pedig bármilyen nehéz is, muszáj lesz, mert ez csak rajtam múlik. Túlzott szeretet nincs, csak túlzott ragaszkodás, amikor megpróbálod a másikat rövid pórázon tartani, mert estleg félsz, hogy elveszíted. Én ezentúl megpróbálok reálisan gondolkodni, ezt tanácsolom neked is.:)
Nagyonis lehet, ilyenkor kb. az van, h nem tudjátok együtt élvezni az életet. De ez rengetegszer megesik emberekkel is, akik nincsenek párkapcsolatba. Valahogy igen.. túl nyomott.. túl szoros a dolog, és már semmi másra nem tudsz gondolni. Ez olyan, mintha úgy élnél 18 éves korodig, hogy majd milyen lesz, ha 18 leszel.. kihagytad az elõtte lévõ idõszakot. Szóval a megoldás a függetlenség, próbáljátok meg élvezni az életet, és ha már így összehozott a sors titeket, akkor együtt! De ilyenkor vigyázni kell arra, hogy ne függ tõle annyira, h szinte már rettegsz, hogy mi lesz ha nem lesz veled... Ez a legfõbb gond.

Ha olyan fontos az ismerkedésnél az igényesség, akkor hogy lehet olyan sok igénytelen embernek igényes emberrel párkapcsolata?

Utcán is látok embereket, de sok ismerősöm is elég igénytelen, hiányzó fogak, zsíros haj stb párkapcsolata és ráadásul általában a másik fél igényes.

Legjobb válasz: Az igényesség nem azt jelenti, hogy napi 8 órát flóraszeptben ázol. Neked még biztos nem volt zsíros a hajad soha.

Az igényesség nem azt jelenti, hogy napi 8 órát flóraszeptben ázol. Neked még biztos nem volt zsíros a hajad soha.
FELSZÍNES GYÖKÉR VAGY
A kérdező hozzászólása: Fõként a csúnya, hiányzó fogú embereknek is. Pl: Minap a buszon volt egy pasi, fekete hiányzó fogai voltak és viszonylag csinos barátnõje volt.
Örülj neki hogy egy ilyen csaj akinek ez is megteszi nem téged talált be.
nem lehet, hogy csak te látod õket igénytelennek?:D én nem szoktam ilyet látni, max olyat, hogy csinos lány kevéssbé helyes pasi vagy fordítva, de az nem igénytelen attól még.
A zsíros tisztaság kérdése.Van, aki hajlamos is rá, hogy gyorsan zsírosodik a haja, plusz munkahelyen, ahol védõfelszerelés kell.Az igényesség más.
A páromnak is van oldalt hiányzó foga összesen 3. Attól még nagyon igényes pasi.... Foga meg nemsokára lesz amint a többszázezer meglesz rá.... ugyanis ez nem kevés pénz... 110 ezer volt hogy a rosszakat kiszedték kezelték stb. a berakás még többe kerül...nem egy sampon ára vagy egy márkás pólóé... Amúgy szép, igényes és normál módban élõ család vagyunk. Az meg hogy van akit igénytelennek látsz...én sem vagyok annyira top mondjuk egy kimeritõ 8 órás melós nap után vagy egy kirándulás után stb stb... Nem mindegy mikor látod õket milyen helyzetben.
Ez is függ pl attól, hogy milyen erõsen kötõdik egymáshoz a két fél... Pláne ma mikor egyre kevesebb pénze lesz az embereknek, hogy ilyenekre is költsenek, mint drága fogászati beavatkozások. Ha valami testi probléma van akkor már azonnal véget is kell vetni a kapcsolatnak? Eldobjuk egymást mert megváltozott a másik testileg? Már nem olyan mint volt? Hányan gondoltok arra, mikor párt kerestek, összejöttök valakivel, hogy majd milyen lesz 70-80 évesen akár? Amikor már ráncos a bõre, hajlott a háta, betegségei vannak? Akkor/addigra elhagyjátok? Nem is folytatom inkább elmélkedjetek ezeken ti is...
Talán mert gazdagok.

Párkapcsolatban élők. Volt már olyan eset, hogy más személlyel szexuális álmotok volt. Lehet akár ismeretlennel vagy akit éppen ismertek?

El?fordult már veletek ilyen? Én nagyon szeretem a párom, de már volt rá példa h azt álmodtam h lefeküdtem egy sráccal,és ami nagyon durva h akkor álmomban nem is emlékeztem arra h van barátom. Reggel b?ntudatom is volt, h ott feküdt mellettem a szerelmem.

Legjobb válasz: Szia! Persze. Az álmokról senki sem tehet. Amiatt ne legyen bûntudatod, ez egy olyan dolog, amirõl tényleg nem te rendelkezel. Én reggelente azt sem tudom ki vagyok, nemhogy azt, hogy van-e párom :D Semmi baj, álmodozz nyugodtan, legalább ennyi magánszférád legyen :):)

Szia! Persze. Az álmokról senki sem tehet. Amiatt ne legyen bûntudatod, ez egy olyan dolog, amirõl tényleg nem te rendelkezel. Én reggelente azt sem tudom ki vagyok, nemhogy azt, hogy van-e párom :D Semmi baj, álmodozz nyugodtan, legalább ennyi magánszférád legyen :) :)
Nálam is nemrég ez volt... De nem tehetsz róla. :) Például én olyan baromságot álmodtam, hogy egy pappal... :D úgyhogy...
Nem álmodtad...kisfiam
De bizony, hogy álmodtam. :D De atyám, ha nem így gondolja, akkor eléggé félrekettyintett. ;) :D :P


Lehet bizony.
Ha a hosszú távú kapcsolatot vesszük figyelembe én megbukok rajta az nekem nem megy, hogy miért?, nem tudom egyszerûen naponta változhatnak dolgok és ki vagyok én aki ez ellen küzdjön.De az hogy minden formájában alkalmatlan lenne valaki olyanról még nem halottam lehet hogy léteznek de akkor azokkal tényleg nincs rendben minden.Hogy emellett milyen életet él mellékes.
létezik, tapasztalatból mondom...
ha nem szeretnél akkor létezik. ha szeretnél, akkor nem, csak olyan, hogy nem találod a megfelelõ partnert.
Lehet h önbizalom hiányos vagy és azért..nem viccelek
Elég gusztustalan ember lehetsz ez alapján... A párkapcsolatodról is nagyon jó képet ad az, hogy neked az számít, ki elõtt vagytok a pároddal. Normális párkapcsolatban, amiben nem ilyen felszínes, rosszindulatú emberek vannak, ugyanolyan jól esik megölelni a párodat bármilyen körülmény között. Hihetetlen, hogy vannak ilyen emberek, pofám leszakad helyetted... Örülj a boldogságodnak, az egy jó dolog, de azért mások nyomorát élvezni... Tudok gratulálni!
Valami "önbizalom-löket" lehet neked, ami önmagában nem gáz hogy próbálod növelni, de ilyen módszerrel, hogy a másik szerencsétlenségét használod fel erre, önzõ és gonosz dolog. Másrészt te mi alapján döntöd el, hogy valaki szerencsétlen és nincs esélye párkapcsolatra? Szóval ez inkább valami jellembeli kérdés lehet nálad, hozzátenném, nem túl szerencsés...
Ja hogy komoly volt a kérdés? Akkor simán paraszt vagy.
A kérdező hozzászólása: #1, #7, #8 válaszolóknak köszönöm a normális válaszát.
Ezt nem lehet megfejteni. Igazából neked kéne tudnod. Valószínû azért mert tudod hogy neki kicsi az esélye arra hogy párja legyen és ugye a jelenlétében te örülsz annak hogy nem vagy az õ helyzetében. Az ilyen embereket ez alapból érzékenyen érinti ha tudja magáról hogy szerencsétlen csajozás terén és látja hogy mások ölelkeznek elõtte valószínû az a szomorkás tekintete vagy irigysége tesz téged boldogabbá. Ez valóban csúnya dolog mert nem igazán tudhatod mit érez az illetõ. Engem ez kifejezetten érzékenyen érint ha elõttem ölelkeznek a párok amikor tudom hogy nekem senkim sincs és nem is ismerkedek valami könnyen. De azért nekem is volt részem ilyenben hogy ölelkeztem percekig egy lánnyal aki rövid ideig a barátnõm volt. Õ tudta hogy ez engem érzékenyen érint így direkt így csábított el. Hiba volt összejönnöm vele ez tény, de ez van fájdalmas volt a szakítás.
Mert azt hiszed, hogy attól te már vagy valaki, mert van párkapcsolatod. De te még így sem vagy boldog, mert akkor nem gondolnál ilyen hülyeségekre. Vagy egyszerûen csak gonosz vagy és élvezed, ha másnak rossz.
Gyerekeeeek! Elsõszámú netes szabály - Ne etesd a trollokat!
Alapból nem illik mások elõtt ölelkezni, kivétel mondjuk a repülõtéren, ha pont jön haza a párod, és már nem láttad egy éve, de akkor sem percekig kell ölelkezni.
Csúnya vagy, sok pénzzel.
mert görény vagy!
mert autista vagy
Hát én akkor éreztem hasonlót amikor a férjem egyik haverja (lány) meg akarta kapni a férjemet. Pár nappal az esküvõnk elõtt akarta befûzni. Szóval amikor az esküvõn látott minket a lány, akkor igen, azt éreztem hogy hehe, õ az enyém és nem kapod meg...és sokat ölelgettem, és jól esett, hogy a lány is látja. Mérges voltam a csajra na....6 éve volt rá hogy összejöjjenek, de neki akkor kellett amikor a férjem már engem akart elvenni... Egyébként azért érezhetsz ilyesmit, mert tudat alatt felsõbbrendûnek érzed magad a párkapcsolatod miatt. Önértékelési zavarra vall. Mert ha nincs senkid, akkor kevesebbnek érzed magad. 27/N

Keresztényeknél alapvető dolog, hogy csak olyannal élnek párkapcsolatban, vagy házasságban akik szintén keresztények? Szó sem lehet arról, hogy ateistával legyen?

Legjobb válasz: Pál arra buzdította a keresztényeket, hogy „csak az Úrban” kössenek házasságot (1Korintusz 7:39).Azért adta ezt a tanácsot mert elõfordul, hogy az egyedülálló keresztények arra a következtetésre jutnak, hogy a felemás iga jobb lenne, mint az a magány, amit éreznek. Vannak, akik úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják a Biblia tanácsát, és olyan személlyel kötnek házasságot, aki nem szolgálja Istent. De ennek újra és újra szomorú a vége. Az ilyen személyek azt veszik észre, hogy nem tudják megosztani az élet legfontosabb dolgait azzal, akivel házasságot kötöttek. Az ebbõl fakadó magány sokkal nagyobb lehet, mint amit a házasság elõtt bármikor is tapasztaltak. Ám örömre ad okot, hogy több ezer egyedülálló keresztény bízik a házasságkötésre vonatkozó isteni tanácsban, és lojálisan meg is fogadja azt

Pál arra buzdította a keresztényeket, hogy „csak az Úrban” kössenek házasságot (1Korintusz 7:39).Azért adta ezt a tanácsot mert elõfordul, hogy az egyedülálló keresztények arra a következtetésre jutnak, hogy a felemás iga jobb lenne, mint az a magány, amit éreznek. Vannak, akik úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják a Biblia tanácsát, és olyan személlyel kötnek házasságot, aki nem szolgálja Istent. De ennek újra és újra szomorú a vége. Az ilyen személyek azt veszik észre, hogy nem tudják megosztani az élet legfontosabb dolgait azzal, akivel házasságot kötöttek. Az ebbõl fakadó magány sokkal nagyobb lehet, mint amit a házasság elõtt bármikor is tapasztaltak. Ám örömre ad okot, hogy több ezer egyedülálló keresztény bízik a házasságkötésre vonatkozó isteni tanácsban, és lojálisan meg is fogadja azt
Pál sehol nem írja azt, hogy a megtérés elõtti vegyes házasságokról beszélne. A Biblián végig vonul a vegyes házasságok sora, hol negatív, hol pozitív eredménnyel.Kedves kis felekezetek, csúnya dolog az endogámia, ha a szerelem és szeretet útjában áll. Egyáltalán nem kell leírni már a megkötés elõtt a hívõ nem hívõ házasságokat, és a hitetlen fél megtér, akkor is hiába volt? Explicit tiltás nincs, tanács az van. Minden kapcsolat más és ebben joga van az embernek mérlegelnie. Ja és ez vonatkozik a felekezet közötti keresztény vegyes házasságokra is. Különösen, hogy ott igazi felemás igáról nem lehet szó.
Bár én nem vagyok még abban a korban, hogy házasságon gondolkodjak, de számomra nem lenne gond ha ateista lenne a párom. Bármi lehet, csak szcientológus meg Jehova Tanúja ne.
A kérdező hozzászólása: Persze vallásellenesség nélkül!
Szia! Ide fognak linkelni egy másik Igét a funik, ami nem teljesen errõl szól és nem konkrét tiltást mond, de én azt mondom amit az apostol, a hívõ férj megszenteli a hitetlen feleséget, és a hívõ feleség a hitetetlen férjet. A szent írás nem tiltja, inkább nem ajánlja. Ha két fél szereti egymást tiszta szívbõl, akkor nincs akadálya de nehéz az ilyen párkapcsolat/házasság.
Az elõttem szólóval értek egyet, Pál arra az esetre írta, hogy a hívõ megszenteli a hitetlent, ha megtérése elõtt kötöttek házasságot, és a házastárs még nem tért meg. Ez azért nem ugyan az a helyzet. A Jézusba vetet hit reményt ad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, igen elgondolkodtatóak! esetleg ha még van valakinek errõl véleménye szívesen várom! :)
én hívõ vagyok, de nagyon sok ateista barátom van, akikkel jókat szoktunk beszélgetni az élet kis és nagy dolgairól. egy barátságba sztem belefér ha különbözõen gondolkodtok a hit kérdéseirõl, de a szerelemben nálam nem. filozófus alkat vagyok, szüntelenül "nagy kérdéseken" töröm a fejem, ezért nekem nagyon fontos h a szerelmem egyben szellemi partner is legyen 18/L

Van olyan hogy valakik nem illenek össze és ezért nem lehet gyerekük? Ismertek olyat hogy egy párnak évekig nem jött össze a baba holott mindketten egészségesek voltak, aztán mikor mindketten új párkapcsolatot kezdtek akkor hipp hopp sikerült?

Legjobb válasz: Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D

Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D
Igen, nem is egyet. Sõt, olyan párt is ismerek, akiknek több orvos is azt mondta, hogy soha nem lehet gyerekük, legalábbis a nõnek, de a férfinek is komoly gondjai voltak a hímivarsejtjeivel. Ehhez képest 10 év után elváltak, a nõ egy futókapcsolatból pár hónap után teherbe esett, pár évre rá pedig jött a tesó. Férjnél szintén rövid idõn belül gyerek lett.
Tom Cruise és Nicole Kidman isa ilyen pár volt szerintem.
Én is ismerek. 15 évig voltak házasok, minden kivizsgálás, lombik és társai meg volt a gyerek mégsem jött. Mindketten belefásultak, ráment a kapcsolatuk. Kb 40 évesen elváltak, mindkettejüknek lett új párja és pár hónapon belül gyereke is.
Igen abszolùt igaz! A barátnöm nem esett teherbe a fèrjètöl 6 èvig! El is váltak mert ez miatt tönkrement a kapcsolat.. Mindketten egèszsègesek voltak ès mindent megpróbàltak..Az ùj barátjàtól egyböl teherbe esett! Azóta màr a màsodikat vàrjàk!
1. vagyok Jah, az kimaradt, hogy a volt férjnek is született gyereke másik nõtõl késõbb...
Igen, 2 ilyen párt ismerek. Késõbb mindenkinek lett saját gyereke :)
én is ismerek ilyet, akinek az új kapcsolatából lett gyerkõc. ezt állítólag tudják vizsgálni mielõtt valaki babát tervez. de olyat is ismerek akiknek meg kiderült, hogy azért nem jön össze, mert apának lassúak voltak a "srácok", rásegítettek és ikreik lettek :)
Ismerek ilyet, igen, bár nem hipphopp, de összejött, míg az elõzõ kapcsolatból 10 év alatt sem.
Igen. A férj elõzõ barátnõjét teherbe ejtette.a feleségével nem jött össze a baba. Asszonyka egyszer félre lépett, és mivel úgy gondolta vele van a probléma, nem védekezett. Egybõl teherbe esett. A férj azóta sem sejt semmit.

Szerintetek van olyan, hogy valaki csak szeretőnek jó? Vagy mindenkinek lehet esélye normális párkapcsolatra?

Legjobb válasz: Hogy szerintem van olyan, aki csak szeretõnek jó. Semmi negativitás nincs a véleményemben, én is ilyen vagyok. Kicsi korom óta egyedül nevelkedtem nagyobb részben, nem igazán értek a társas kapcsolatokhoz. A puszta testiséget meg tudom adni, de az érzelmi háttérrel már bajban vagyok.

Hogy szerintem van olyan, aki csak szeretõnek jó. Semmi negativitás nincs a véleményemben, én is ilyen vagyok. Kicsi korom óta egyedül nevelkedtem nagyobb részben, nem igazán értek a társas kapcsolatokhoz. A puszta testiséget meg tudom adni, de az érzelmi háttérrel már bajban vagyok.
Szerintem lehetséges.
Régebben azt mondtam volna, hogy mindenkinek van esélye normális párkapcsolatra de most nem tudom mit irjak. Én szeretnék/szerettem volna egy normális párkapcsolatot de valahogy nem jön össze. Mindig csak csalódok és bántanak és csak szexet akarnak ha meglátnak. Pedig normális vagyok. Most ott tartok hogy nem kell normális kapcsolat soha többé és ki kéne próbálni ezt a szeretõi státuszt csak ezzel meg egy baj van: csak olyannal tudok bármiféle kapcsolator is teremteni, akihez érzelmileg vonzódom. És ha érzelem nélkül mennék bele hamar szerelmes lennék.
Annyira furcsa, hogy amikor olvastam a kérdésed, azt gondoltam, mint nõ kérdezed ezt. Szerintem egy ferfinek sokkal könnyebb lehet egy ilyen viszonyból, mint egy nõnek, ha õ a harmadik, mivel a nõk hamarabb esnek szerelembe, es igy nehezebben adják fel a reményt, hogy õket választják... Ha Eleve egyedülálló nõvel kezdesz, megkimeled magad ettol, nem? Van olyan valahol, akinek nem csak szeretõként kellesz, csak igy esetleg elszalasztod, hogy harmadikként vesztegelsz ebben a kapcsolatban. Viszont legalább biztos jó vagy az ágyban, es a leendõ tarsadnak biztos megadod majd ott is, amire szüksége van a boldogsághoz :) :) 30N
kérdezõ: Igen, van olyan nõ, aki csak szeretõnek jó... Ezek a nõk nem értékelik magukat eléggé, áldozatként viselkednek.... ha szeretnél egy "normális" párkapcsolatot, kérdez meg magadtól, mit szeretnél és tedd azt, ami afelé hajt, hogy elérd. ha csak szeretõ vagy, ez csak azt jelenti, hogy legbelül erre érdemesnek tartod magad...és nem érdemelsz mást!!! de azt semmiképpen ne tedd, hogy,
Nincs olyan, hogy valaki csak ennek vagy annak jó. Van olyan, aki csak feleségnek jó, barátnõnek nem? Akkor hogy lesz belõle késõbb feleség? Szóval ez az állapotod szerintem addig tart, amíg magad nem érzed úgy, hogy elég, és kilépsz ebbõl a státuszból. Vagy valakibe beleszeretsz, és jöhet a szivárvány:-)
A kérdező hozzászólása: Ejha.. nem gondoltam volna hogy nõk is vannak ilyen helyzetben... ezt tök furcsa olvasni. Bár a nõkhöz a férfiak elég sokszor közelednek csak szex miatt, ezért kicsit másabb ez. Nekem meg nem megy egyik sem. Én még úgy sem tudok közeledni egy nõhöz, hogy eleve csak szórakozás a cél. Viszont nem akarom úgy leélni az életemet, hogy nem is élveztem belõle semmit, ezért gondolkodom ezen hogy most akkor nekem ezt a szeretõ státuszt kellene-e keresnem eleve.
Ugyanaz a szitu nálam is, mint a 4-esnél. Egyke vagyok, mindig mindent magam kellett megoldanom, egyedül csinálnom és nem nagyon mennek a kapcsolatok, volt már 2, de mindkettõ dugába dõlt. Megtudom különböztetni, hogy ki hogyan közeledik. Ha szexet akar, akkor nincs probléma, ha tetszik, akkor benne vagyok. De ha úgy közeledik, hogy komolyabban, akkor megijedek és nem tudom kezelni. 23/N.
Kérdezõ: nálam hasonló a helyzet, csak nõben. A kapcsolataim nagyrészébõl nem lett komoly kapcsolat, mert nem akartak komolyabban, és sokszor a tudtomon kívül lettem szeretõi státuszban.Volt egy komoly kapcsolatom, és az elõtt illetve az után mostanság is, csak olyanok találnak meg, akik szeretõnek szeretnének.Most épp odavagyok valakiért, aki egyedülálló, mégsem lehet köztünk igazi párkapcsolat...
A kérdező hozzászólása: Én sem akarok az lenni, és nem mondom hogy annak születtem. De úgy alakultak a dolgok, hogy kizárólag így sikerül nõhöz közel kerülnöm. Na most lehet, hogy az én hülyeségem miatt van, de már visszapörgetni nem tudom a dolgokat. Csak nem tudom ez így mûködik-e hosszú távon, ha ezt az életmódot követem.
Senki nem szeretne alapjáraton szeretõ lenni nyilván. :D Szerintem nem mindenkinek lehet esélye normális párkapcsolatra, ha nem találkozol olyan emberekkel az életedben pl., akivel el tudnál képzelni egy komoly, normális kapcsolatot.Tudom sokan hülyeségnek mondanák amit írtam, de hát itt vagyok az élõ példa rá. :)
Normális kapcsolatra mindenkinek megvan a lehetõsége maximum vannak olyan emberek akik nem passzolnának kapcsolati szinten de az ágyban igen ezért lesz belõle csak szex
ÚÚÚÚÚÚRRRRRR IIIIIISSSSSSTTTTTTEEEEEENNNNNN Ilyen kérdést. ÁÁÁÁÁÁ Senki sem alapjáraton szeretõ. ha valaki csak az tud lenni, saját hülyesége és hibája, max a sarokban depizhet miatta. De a normális kapcsolatra, mindenkinek megvan a lehetõsége. A szeretõ lét nem egy normál állapot, akinek esze van nem akar egy háromszög egyik csúcsa lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem is vettem negatívnak csak nem tudtam melyikkel értesz egyet. Nagyon köszönöm a választ, hasznos volt.
Esélye mindenkinek van normális párkapcsolatra! Csak az a kérdés, ki hogyan használja ki ezt a lehetõséget, hogyan él vele ...!?
A kérdező hozzászólása: Na de melyikre gondolsz? :D
persze, létezhet. Nagyon sokat képtelenek arra, hogy komoly kapcsolatot lehessen velük kialakitani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!