Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan nyomtatni, mint ami (2 db)

Lehet olyan fóliára nyomtatni, mint ami a kólásüvegeken van?

Kapható olyan spéci papír hozzá? És sima nyomtatóval is lehet nyomtatni?

Legjobb válasz: a nyomtatóknak kell egy bizonyos minimális vastagság, különben nem tudják rendesen megfogni a "papírt". Az általad kérdezett fólia ehez túl vékony. de lehet kapni nyomtatható fóliákat nagyobb papírboltokban. Ezek vastagabbak. Van öntapadós is és vannak színesek is. Alapból átlátszóak. Van tintasugaras és van lézer változat is.

a nyomtatóknak kell egy bizonyos minimális vastagság, különben nem tudják rendesen megfogni a "papírt". Az általad kérdezett fólia ehez túl vékony. de lehet kapni nyomtatható fóliákat nagyobb papírboltokban. Ezek vastagabbak. Van öntapadós is és vannak színesek is. Alapból átlátszóak. Van tintasugaras és van lézer változat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, utána fogok nézni.

Hogyan lehet olyan borítót nyomtatni, mint ami a játékokon és filmeken van?

Azok a borítók ilyen (nem akarok hülyeséget mondani, de) kartonpapírból vagy valami keményebb papírból vannak, de milyen papír is az pontosan, és 1 mezei nyomtató tud olyat nyomtatni? És mennyivel fogyaszt több patront, ha többet fogyaszt?

Legjobb válasz: A hivatalos neve:FOTÓPAPÍR,és attól függ hogy mennyire mezei,valamint nem sokkal fogyaszt többet inkább itt a papír ára a húzós!

A hivatalos neve:FOTÓPAPÍR, és attól függ hogy mennyire mezei, valamint nem sokkal fogyaszt többet inkább itt a papír ára a húzós!
Ha fotóminõségû nyomtatást akarsz, akkor sok tintát fog fogyasztani, hogy szép egybefüggõ legyen a kép.
Ha jó minõségben szeretnéd nyomtatni, akkor ahhoz sok tinta el fog fogyni, és jó minõségû borítókép kell hozzá. Ha szépet és csillogósat (nem sima papírra), akkor lézernyomtatóval vastag papírra tudsz nyomtatni, amibõl lehet kapni fényeset. Ez nem kimondott fotópapír, így nem sokkal drágább a sima papírnál. Ilyen papírra tintasugaras nyomtatóval is tudsz nyomtatni, ha tud ilyet a nyomtató. Ha csak pár darab borítót szeretnél, akkor inkább nyomtattasd ki valakivel vagy valahol, anyagilag jobban jársz. Ha nagyon sokat akkor én befektetnék egy színes lézernyomtatóba. Ha csak magadnak otthonra, akkor sima mezei papírra, sima mezei nyomtatóval közepes minõségben nyomtasd.
A kérdező hozzászólása: igazából én gyûjtöm a játékokat, (sajnos csak másoltan tudom egyelõre, anyagiakban nagyon megterhelõ lenne mindet eredetiben, még használtan is venni), de a látványuk nagyon ronda, amikor egy sima cd-tokban vannak benne, és nem egy szép dvd-tokban borítóval. Akkor kénytelen leszek a jó öreg sima a4-es papírra hagyatkozni :/ (a nyomtatóm tud fotót nyomtatni amúgy, és tintasugaras)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!