Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan a terhességi teszt (9 db)

A terhességi teszt csak terhességkor mutat pozit? Vagy van olyan hogy mástól? Menstruáció elött álok 2-3 nappal.3 tesztet csináltam és mind pozi. Nem lehet hogy nem terhes?

Legjobb válasz: Ha mindhárom pozi, akkor baba van! Kivétel, ha vmilyen olyan gyógyszert kaptál, ami befolyásolhatja(gondolok itt pl hormonkezelésre)

Ha mindhárom pozi, akkor baba van! Kivétel, ha vmilyen olyan gyógyszert kaptál, ami befolyásolhatja(gondolok itt pl hormonkezelésre)
Ez bizony baba, küldjél nekem is azokból a csíkokból, egy hónap múlva én is szívesen nézegetném :) Gratulálok!
Akkor bizony terhes vagy. Szeretnéd a babát? Vagy nem terveztétek?
Sok erõt és szerencsét kívánok a babához és az anyasághoz :) Ismerek olyan lányt, akit rögtön leírtak, mikor megtudták, hány évesen szült, pedig õ szívvel-lélekkel nevelte a fiát, szóval én azóta nem általánosítok ;)
A kérdező hozzászólása: 14-én negatív utánna 15, 16 és 17-án csináltam a tesztet ami pozi let.
Pont egy hét múlva kellene megjönnie vagyis remélem nem! Fájdogál a hasam alja 2 napja ez lehet terhesség vagyis a beágyazódás jele? atesztet mikor lehet leghamarabb? Van 10 legérzékenyebb meg van egy clearbluem is! várom a válaszotokat
Nekem a nemvárt elött 6nappal màr kimutatta, úgyhogy ez tuti terhessèg!! Gratulálok!!Egy kérdés ha valaki tud ebben segíteni hcg értékem 366 hány hetes lehetek?valaki tudja segítsen!!! Köszi
A kérdező hozzászólása: 18 éves vagyok. Miért???
Hány éves vagy??
Ha beszéltél a pároddal, mindenképp menj nõgyógyászhoz, mihamarabb, õ megállapítja 100%-ra, és tudtok beszélni a továbbiakról is!
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!!! Nem igazán terveztük a babát. Ezt mét át kell beszélni a párommal
A kérdező hozzászólása: Nem szedek gyógyszert.
Gratulálok, legyen a szemed fénye :) Biztosan baba van! Sok sikert, kitartás, hidd el, az anyaság az élet legjobb dolga!

Lehet olyan hogyha a terhességi teszt negativ, menzi 4 napja késik, tünetek vannak a teszt ellenére babát várok?

Legjobb válasz: Tesztelj újra reggeli vizelettel! Lehet, hogy még nem volt elég hcg a szervezetedben, ezért lett negatív.

Tesztelj újra reggeli vizelettel! Lehet, hogy még nem volt elég hcg a szervezetedben, ezért lett negatív.
Persze hogy lehet!!!!!!Várj pár napot és tesztelj újra!
Lehet. Nekem csak a 6. héten mutatta a teszt a babót. Akkor már hasi uh-val is látta a doki.
Szia! Igen lehetsz, ezért írom mindenkinek, hogy várjon azzal a teszttel, legalább 4-5 napot mensikimaradás után, mert így jár mint Te, és csak görcsöl rajta. Persze sajna álterhes is lehetsz, ha nagyon akarod a babut.Várj 3-4 napot, NE ÉLD BELE MAGAD!!!!, akkor tesztelj elsõ reggeli vizelettel, ha még akkor sem jön meg persze, és ha akkor is nega, menj orvoshoz, nehogy petefészekciszta legyen.Szorítok, írj mi van.Egy öreg róka

Mennyi idő után megbízható a terhességi teszt? Olyan tesztet csináltam, amire az van irva, h már az első nap ha késik a mensi meg lehet csinálni és elvileg kimutatja.

De mi van akkor ha csak pár napja vagyok terhes? Úgy hallottam, h olyan 14napos terhesség kell ahoz, h a teszt kimutathassa. Mennyire igaz ez? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)

A beágyzódás az együttlét utáni 7-12 napon történik meg. Ezért szokták azt mondani, hogy két héttel utána teszteljünk, mert a beágyazódást követõen néhány nappal termelõdik annyi HCG a szervezetben, amit már kimutat teszt. VAgyis ha viszonylag szabályos a ciklusa valakinek, akkor ez pont a köv. menstruáció idejére esik. Ha csak pár napja vagy terhes, akkor ahhoz képest számolj, és tesztelj. (Értelem szerûen, ha megjön közben, akkor már nem kell...)
Na, csapó kettõ. Én a fogantatás utáni 12. napon teszteltem nagyon halvány pozitívat 10-es érzékenységû teszttel, reggeli pisibõl. Egy héttel késõbb már 25-ös érzékenységû teszttel, délutáni pisibõl is pozitív volt, mert a HCG mennyisége a kezdetek után nagyon gyorsan nõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha mondjuk a 28.nap elõtti napokban lettem terhes akkor azt a 33.napon még nem tudja kimutatni a teszt?Ugyanis akkor teszteltem, de negatív, és már a 35.napnál járok és semmi.
Minden nõnél más és más tempóban növekszik a HCG mennyisége. Nekem már 12 nap is elég volt a pozitív teszthez, de van, akinek három hét is kell a fogantatástól, mire a teszt pozitívat mutat. A másik lehetõség, hogy sajnos nincs baba, nincs HCG, ezért negatív a teszt.
Ja igen, 7 nap még rémesen kevés egy potitív teszthez! Hiszen - ismétlem - ekkor a baba még be sem ágyazódott, a HCG még nem termelõdik, tehát nincs mit kimutasson a teszt. A 12-14. nap elõtt semmi esélyed pozitív tesztre.
Bocs kicsit itt hagytam a gépem, nem láttam, hogy már enn yien írtak... 22:16os

Érdeklödnék kinek volt olyan, hogy csak pár hét után mutatta ki a terhességet de elötte mindig negativ volt a teszt? És az mitöl lehet?

Legjobb válasz: mitõl számítva a "pár" hetet? miután kimaradt? Ha terhesség áll fent, kimaradás után 5-8 nappal már biztos pozitív bármelyik teszt.

mitõl számítva a "pár" hetet? miután kimaradt? Ha terhesség áll fent, kimaradás után 5-8 nappal már biztos pozitív bármelyik teszt.
nekem az 5hónapos terhességemet nem mutatta ki a Gabriel teszt!
Édesanyámnak a vérvétel sem mutatta ki a terhességet, egészen a 12. hétig. Kapott is a hormonzavarára gyógyszert, plusz akkor volt tüdõszûrés a faluban, és még egy jó kis Pesti iskolakirándulós buszozás is belefért. Decemberben töltötte a 14. életévét a hormonzavarnak diagnosztizált tesóm. :)
17:59nek: A kimaradt menzesz után 3héttel!
Szia!2- tesztem volt 3 és 10 nap késés után.Amikor a 2.mensi kimaradás közeledett akkor mentem dokihoz és 6 hetes voltam és már szívhang is volt.Egyszerûen nem hittem el, semmi terhes tünetem nem volt, csak a mellbimbóm fájt.Bocs, hogy hosszú voltam, tehát még nincs veszve semmi.Sok sikert!32h.km.
A kérdező hozzászólása: jolvan akkor még van egy kis remény 1 hét mulva megyek dokihoz aztán majd meglátjuk mit mond amugy érzem egy kicsit a hasam alját mintha megakarna jönni de semmi
Kimaradt mensim után 9 nappal a teszt negatív volt, rá két napra a doki is azt mondta, hogy nincs baba. Utána 2 hetesen a teszt még mindig negatív volt, doki írt fel gyógyszert, hogy megjöjjön a menzeszem. Nem jött meg másodjára sem, hiába a gyógyszer. Én nem teszteltem közben, mert rengeteget dolgoztam+ nászútra készültünk...mikor hazajöttünk nászútról már gyanús volt 2 kimaradt mensi. Most 2 és fél hónapos nagylány a "negatív tesztem":)
3 héttel az együttlét vagy a kimaradt mensi idõpontja után?:) -> elõzõnek.
Nekem az elsõ babámnál 3hét után lett pozitív a teszt. Igaz, nem csináltam minden nap, csak hetente.
nem csak terhesség miatt késhet. Stressz, idegeskedés, ciszta, petefészek gondok.... ezek mind okozhatják. Egy nõgyógyász többet és okosabbat tudna mondani neked!
A kérdező hozzászólása: ezért nem értem mert valaki azt mondja, hogy már 1 hét mulva tuti kimutatja valakinek meg csak pár hétre rá nekem már 2 hete késik 3 negativ teszt :((
Nekem a második tehességemet a menszesz elmaradása után 2 héttel még a legprofibb teszt sem mutatta ki, csináltam vagy 5 tesztet, vártam egy hetet, és akkor már mutatta... Nem tudom mitõl lehet. Biztos rosszul pisiltem. :)
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy megirtátok már csak 4 nap és én is megtudom, hogy mivan??

Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? És hol lehet azt kapni? Olyan érdekelne ami bolti, nem aukciózós.

Legjobb válasz: Szia! Én a Gábriel tesztre esküszök! Mindhárom terhességemnél ez a fajta mutatta a terhességet, a többi nem nagyon. Patikában vettem, de láttam már Tescoban is. Annó 800 ft volt.

Szia! Én a Gábriel tesztre esküszök! Mindhárom terhességemnél ez a fajta mutatta a terhességet, a többi nem nagyon. Patikában vettem, de láttam már Tescoban is. Annó 800 ft volt.
Én clearblue-t használtam, nálam az vált be nagyon, pár nappal a mensi elõtt kimutatja a terhességet.
A gabriel szerintem nem túl érzékeny, de lehet tévedek. Nekem nem vált be, ahogy a Qupido sem, annak ellenére, hogy 10-es érzékenységû, nem mutatott semmit, amikor a többi teszt igen. Szerintem ez a kettõ azért nem túl jó, mert kazettás, nekem a sugaras tesztek jöttek be leginkább. Én peteérés után 9. napon teszteltem. A Qupido semmit sem mutatott, a ClearBlue és a Corax Be Sure (Dm-ben lehet kapni mindekettõt) halvány második csíkot. A Qupido miatt kicsit elbizonytalanodtam, ezért másnapra beszereztem egy ClearBlue digitális tesztet is, az egybõl kijelezte a pluszt:) Szóval, én ajánlom ezeket a teszteket, de fõleg a digitális tesztet, az nagyon profi és nem kell gondolkodni, hogy most a második csík csík-e vagy miért halvány, stb, hanem egybõl kijelzi az eredményt.
Ja, és a digitális ClearBluet lehetett kapni a Westend gyógyszertárban (tel: 288-0350, meg tudod kérdezni, hogy most van-e nekik), illetve innen is rendeltem: http://www.babaproject.hu, elég gyorsak voltak. De tudom, hogy több gyógyszertárban is lehet már kapni, csak kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen lányok a válaszokat!

Lehet olyan hogy három hónapos terhességet nem mutatja ki a Lilly teszt?

Legjobb válasz: Csináltam már többet is...hol volt halvány csík hol nem. Csináltam másikat is...ott nem volt. Nem értem :D Meg nem rózsaszín, csak olyan átlátszó, halvány vonal :D Fura...

A kérdező hozzászólása: Csináltam már többet is...hol volt halvány csík hol nem. Csináltam másikat is...ott nem volt. Nem értem :D Meg nem rózsaszín, csak olyan átlátszó, halvány vonal :D Fura...
Akkor menj el a dokihoz! Még nem voltál??????
A kérdező hozzászólása: Nem ! Nem is nagyon gyanakodtam, mert védekeztünk! És azóta eddig minden hónapban rendesen 28 napra volt mensim is. Igaz 3 napnál nem tartott tovább, de az elsõ nap egész élénk piros volt. Nem is éreztem semmit. Most viszont szédülök már egy hete..olyan fura érzés...Melleim is normálisan megduzzadtak mensi elõtt, aztán nem fájtak mikor elmúlt...Ezek alapján én nem gondoltam terhességre...viszont elmegyek akkor dokihoz...
Szia Kérdezõ, Mi lett veled? Terhesség? Fontos lenne, mert nekem is hasonló eredmények jöttek ki lily-vel, 3 szor is:(, de mensi sehol. Igaz még csak 4 napot késik.
legfeljebb akkor, ha a teszt túl régi, minõségileg rossz. De három hónaposan már annyi hormont kell termelj, hogy a legócskább is ki kell, hogy mutassa.
3 hónaposan már tuti kimutatná, olyan nincs hogy nem!
A kérdező hozzászólása: háát 2011 van ráírva dátumként :) Én látom a teszten a control vonalat erõsen. A másikat csak akkor ha fény felé fordítom, de az nem rózsaszín hanem egy hajszál vékony fehér vonal. Szerintem az a terhességi csíknak a helye(mármint azt jelöli, hol kellene beszinezõdnie). Vagy nem? Lehet ez pozitív?
csinálj egy másik tesztet. lehet hogy rossz a teszt, attól függetlenül hogy milyen lejárati dátum van rá irva (pl fényt kapott). De 3 hónapos terhességet már biztos hogy ki kell mutatnia.
De akkor mibõl gondolod hogy terhes vagy? pláne hogy 3 hónapos? Mert az is lehet hogy tényleg terhes vagy de csak mondjuk 2 hete és azt meg nem biztos hogy kimutatja!

Letezik olyan terhessegi teszt amit a nap barmely idoszakaban meg lehet csinalni? (nem muszaly legelso vizeletbol? )

Legjobb válasz: Nyelvtan könyvet is lehet használni a nap bármely idõszakában, igaz nem muszáj!

Nyelvtan könyvet is lehet használni a nap bármely idõszakában, igaz nem muszáj!
Ha napok óta késik a mensid akkor bármikor megcsinálhatod, kimutatja.
Létezik ilyen, de a reggeli mindig a legpontosabb a magas hcg szint miatt.
A kérdező hozzászólása: Ha nem a kerdesre akarsz valaszolni inkabb ne is irj semmit:) koszi
A kérdező hozzászólása: a tobbieknek koszonom a segitseget
Bármelyiket megcsinálhatod délután is, de reggel, ébredés után a legmagasabb a a hcg koncentrációja a vizeletben, ha terhes vagy, ezért ebbõl tudod a legkorábban megcsinálni. Ha reggel nincs rá idõd, vagy délután veszed meg a tesztet, a reggeli elsõ vizeletet berakhatod lezárt üvegben a hûtõbe is, és délután tudsz tesztelni belõle.
Clearblue a neve! 2000 ft de a legjobb es barmikor csinalhato
A 300 ft-os is ugyanúgy kimutatja..
A kérdező hozzászólása: koszonom a segitsegeteket

Sok olyan hozzászólást olvastam, hogy a hsz írójának csak a 6. héten, vagy azután mutatta csak ki a teszt a terhességet. Ennek fényében lehet okom még mindig aggódni?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nincs okod az aggódásra. A reggeli rosszullétek lehetnek mástól is, pl alacsony vérnyomás... Vagy lehet, hogy így reagál a szervezeted a frontok változására. Ha mégsem vagy egészen nyugodt, akkor irány a nõdoki, õ majd megnyugtat.

Szia! Szerintem nincs okod az aggódásra. A reggeli rosszullétek lehetnek mástól is, pl alacsony vérnyomás... Vagy lehet, hogy így reagál a szervezeted a frontok változására. Ha mégsem vagy egészen nyugodt, akkor irány a nõdoki, õ majd megnyugtat.

Olyan sikertörténeteket várnék, akik vérzéssel kezdték a terhességet. Múlt hét hétfőre nem vártam, pénteken pozi teszt, ma vérzés. Doki nem lát még semmit, csak a petezsákot. Azt mondta bármi lehet! Biztatnátok?

Legjobb válasz: :-) drága, ne aggódj! :-) sógornõm 3 hónapos terhes volt az ikrekkel, amikor furcsán érezte magát, gondolta elmegy dokihoz gyógyszert íratni. Minden hónapban rendszeres menzesze volt, néha megszédült, émelygett, de az elsõ idõben ráfogta a húsvétra. 3 hónaposan ott feküdt a doki ágyán az uh-n, a doki számolgatta a kezecskéket, lábacskákat, egy-kettõ-három!!! Hármas ikrekkel volt kismama és 3 hónapig észre sem vette!!!! Hármas ikrekkel 3 hónapig rendszeres havi vérzéssel. Nagyon picikén születtek, de mind a három egészséges baba!!!!!! 2 kisfiú, egy kislány:-) azóta már igazi rosszcsont, eleven gyerekek! Ne aggódj, pihenj rengeteget!!!!!! Beszélgess a babócával sokat! :-) csak pozitívan! Boldog babavárást, bízom benne, hogy nem lesz semmi baj!!!!! :-)

:-) drága, ne aggódj! :-) sógornõm 3 hónapos terhes volt az ikrekkel, amikor furcsán érezte magát, gondolta elmegy dokihoz gyógyszert íratni. Minden hónapban rendszeres menzesze volt, néha megszédült, émelygett, de az elsõ idõben ráfogta a húsvétra. 3 hónaposan ott feküdt a doki ágyán az uh-n, a doki számolgatta a kezecskéket, lábacskákat, egy-kettõ-három!!! Hármas ikrekkel volt kismama és 3 hónapig észre sem vette!!!! Hármas ikrekkel 3 hónapig rendszeres havi vérzéssel. Nagyon picikén születtek, de mind a három egészséges baba!!!!!! 2 kisfiú, egy kislány:-) azóta már igazi rosszcsont, eleven gyerekek! Ne aggódj, pihenj rengeteget!!!!!! Beszélgess a babócával sokat! :-) csak pozitívan! Boldog babavárást, bízom benne, hogy nem lesz semmi baj!!!!! :-)
Mi pont így indultunk, azóta már majd'9 hónapos kúszó-mászó nagylány :) Pozitív lett a teszt, de még várni akartam a dokival pár hetet...hát nem jött össze, pecsételõ vérzésem volt, irány a doki. Még csak petezsákot látott, semmit nem nagyon mondott, azt mondta 2 hét múlva menjek vissza. Nagyon féltem... Másfél hét múlva mentem, akkor már másik dokihoz, akkor már volt szívhang, de néha-néha még utána is vérezgettem, úgy a 12. hétig. Voltam több dokinál is így aztán, mindig, amikor elõfordult. Az egyik, akihez régóta jártam már, csak elköltöztünk, de mivel bíztam benne, elmentem hozzá. Õ nyugtatott meg egyedül, a többi nem nagyon foglalkozott velem igazán. Azt mondta, hogy a beágyazódáskor természetes lehet a vérzés, mert gyakorlatilag belefúrja magát a méh falába. Megnézte, hogy nincs-e vérömleny, mert az okozhat gondot, vetélést, de mivel nem volt, megnyugtatott, hogy valószínû ez csak a beágyazódást követõen keletkezett vér, ami szépen lassan kiürül, és hát ez a szerencse, hogy kiürül, nem marad vérömleny, ami miatt leválhatna... Azt javasolta egyébként, hogy a 12. hétig kerüljük az együttléteket a biztonság kedvéért... Úgyhogy van sikertörténet bõven, nekem mindkét testvéremnél vérezgetett édesanyám, és rengeteget olvasni itt is. Úgyhogy a legjobb, amit tehetsz, hogy pozitívan gondolkodsz, és próbálsz megnyugodni..ami tudom, hogy nagyon nehéz! Sok sikert, és jó egészséget kívánok nektek, remélem minden rendben lesz nálatok is :)
Késik a menzesz, vegyes érzések, hiszen nemrégen vetélésem volt. Elmegyek dokihoz, azt mondja de hát Ön vérzik, biztos terhes? Nem hittem szememnek, úristen, mégis megjött, pozitív teszt ellenére?! Uh következett, de hiszen dobog a pici szíve (6 hetes), kaptam gyógyszert és reménykedés következett, hogy velünk maradjon :) Eljött a 13. hét. Elöntött a vér, sírtam, hogy nem, nem akarom, hogy Õ is elhagyjon. Mentõk, kórház.... Sajnálkozva néztek a nõvérek, nyugodjak meg, mindjárt jön egy doki és megvizsgál!Kézi vizsgálódás után csak hümmögés.Ultrahangozni is akar.... IGEN! Dobog az én erõs babám szíve. Diagnózis valami hematóma (vérömleny). Tanács: ne vegyem 100%-nak hogy nem fogja elsodorni, ez a valami. 2 hét idegbaj, és vérömlenynek már nyoma sincs. Innentõl kezdve, nem véreztem, de a 19.-ik hétig szedtem a gyógyszert. Utána még párszor ilyen-olyan dolgokkal rámhozta fiam a szívbajt, a végére is jól megijesztett (nem is szülhettem meg természetesen :/ )de már 3 hónapos életvidám baba :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!