Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan, valaki terhes, (20 db)

Olyan lehet hogy valaki terhes, és egyben T-Mobilos is?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ, bár én eddig csak olyat láttam, hogy szõke, és Yodafonos.

Elképzelhetõ, bár én eddig csak olyat láttam, hogy szõke, és Yodafonos.
én ilyenrõl még nem hallottam, de bármit el tudok képzeni.
én voltam már egyik is, másik is, sõt még mind a kettõ egyszerre is. el tudod képzelni? egyszerre a kettõ!
23:09 vagyok: HIHETETLEN. szóval tényleg van ilyen :)
Persze, hisz még a térerõ is mindig elmegy...
A kérdező hozzászólása: Na végre egy szakértõ!  :)

Azt álmodtam az éjjel hogy terhes leszek és 5-6 hónaposan tudom majd meg mikor nagyobb lesz a hasam ez valóra válhat? Lehet olyan hogy megálmodja az ember a terhességét?

Komoly válaszokat kérek, fontos lenne!! Köszönöm. 19L

Legjobb válasz: Ha terhes leszel,akkor az azért van mert szeretnétek gyereket!Az álmodban pedig megjelenik mert valószínû vágysz arra,hogy terhes legyél!De gondolj bele,hogy miket szoktál álmodni!Valóra is szoktak válna az álmaid?

Ha terhes leszel, akkor az azért van mert szeretnétek gyereket!Az álmodban pedig megjelenik mert valószínû vágysz arra, hogy terhes legyél!De gondolj bele, hogy miket szoktál álmodni!Valóra is szoktak válna az álmaid?
A kérdező hozzászólása: Nem szoktak valóra vállni az álmaim, de épp ez az hogy tiszta valós volt hogy ez megfog történni és pont ugy fogom megtudni hogy terhes vagyok hogy másnap kelek fel és nagy hasam van már!!
Nem hiszem, hogy lehetséges, én észrevettem a terhességem igaz csak a 2. mensim maradt el, úgyhogy jóval késõbb jöttem rá mint ahogy kellett volna. Ha félsz ettõl, akkor még biztonságosabban védekezzetek a pároddal (fogamzásgátló + óvszer), ha pedig szeretnéd, hogy valóra váljon, akkor reménykedj hátha tényleg összejön a baba. :)
Valóra válhat, igen! ÉN pl a szülést álmodtam meg, pedig volt még 2, 5 hetem. Simán lehet, hogy csak akkor veszed észre! Nekem addig kb olyanok voltak a baba mozgásai, mintha a beleim mozogtak volna! És nem is látszott rajtam a terhesség, a buszon is csak a 6. hónaptól adták át a helyet, de csak a nõk..... mert õk azért már kapizsgálják, milyen az ha valaki terhes :D

Olyan létezik hogy valaki terhes miközben menstruál? Van olyan hogy valaki terhes és észre se lehet venni?

Mert ugyan úgy menstruál meg nincsenek rosszul létek. Csak akkor amikor már kés?? Akkor az se biztosíték hogy ha megjön a menszesz akkor nincs baba? Már akkoris kell félni amikor megvan?

Legjobb válasz: Akkor rossz könyvbõl készült az utolsó kommentelõ. Menstruálhat, a petefészkek felváltva mûködnek.

Annál szebb dolog nincs, mikor várandós az ember, ez a nagy elõnyünk a férfiakkal szemben:) Velünk a babóka 9 hónapot tölt együtt, ezért egy gyerek sosem fogja tudni szívbõl utálni az anyját, bármit is tesz az vele.
Az én anyukám mikor terhes volt az öcsémmel õ is menstruált...
én is pont így vagyok most vele!!Én is féllek hogy az e vagyok!!Hát nemtom hallottam már olyanról h lehet de sztem csak az 1 hónapban...amúgy szoríttok majd neked h ne légy az!!! :) )) de tee is ám.. :DD
az anyám amikor velem terhes volt, ö is menstruált, és ezzel riogat folyton...
Nem minden nõnél van ez így. Egyesek petefészke a hormontermelés megváltozása miatt leáll, másoké meg nem. És nem az volt a kérdés, hogy minden nõ menstruál-e terhesség alatt, hanem hogy létezik-e hogy valaki menstruál terhesség közben. Létezik.
Sajnos igen, így nem lehet teljesen biztos a nõ, még ha menstruál is. Pont emiatt gondolkozom én is egy terhességi teszten...Semmi tünet, meg is jött, semmi szokatlanság, de azért para az van. Nem bízom meg az óvszerekben :S
Akkor rossz könyvbõl készült az utolsó kommentelõ. Menstruálhat, a petefészkek felváltva mûködnek.
Sajnos elõfordul hogy valakinek megjön (miközben lehet hogy terhes), csak akkor lényegesen kevesebb a vér mennyisége, hallottam már sok ilyen esetet :(
3 ilyen esetrõl is tudomása volt az orvostudománynak az elmúlt 100 évben. :)
lehet hogy felváltva mûködnek, de sok nõ egyáltalán nem menstruál amikor terhes, na akkor ki is készült rossz könyvbõl?
Hát, ha csak a közvetlen környezetemben nézek szét, szinte minden nõ menstruált míg terhes volt. Anyukámnak az 1. hónapban, a barátnõmnek a 2. hónapban "jött meg". A sogórnõméknek összesen 5 gyerekük van, de minden gyereknél menstruáltak 3(!) hónapig. Szóval, van ilyen, hidd el.
és ezek a mensik rendes mensik voltak? köszi elõre is a választ!
és akik mensiznek az elején a teszt mikor lesz pozitív? vagy mikor teszteljenek egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Akkor a nõknek ez miatt is szarabb a pasik nem menstruálnak nem szûlnek jobb a szex is nekik. Erre a nõ még agódjon azért is h terhes. :S:S:S ez nem jól van így. Na köszönöm szépen a válaszokat. Errõl elbeszélgetnék egy orvossal, hogy több dolgot tudjak meg. De így veletek is jó volt ezt megbeszélni :D

Lehet olyan, hogy rendesen mensi időben megjön, rendesen vér (talan kevesebb mint szokott) és megis terhes valaki? Lehet egyáltalán? Valakivel történ ez már? Ha igen, mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Rendesen megjött 2 hónapig, de kevesebb volt és csak 3-4 napig tartott. A doki sem tudja, miért lehetséges, de azt mondta, hogy az ilyen megesik. Talán azért, mert a szervezet emlékszik..

Rendesen megjött 2 hónapig, de kevesebb volt és csak 3-4 napig tartott. A doki sem tudja, miért lehetséges, de azt mondta, hogy az ilyen megesik. Talán azért, mert a szervezet emlékszik..
Szia! Nekem is idõben megjött, kevesebb, mint szokott és inkább barnásabb volt! Pár nappal késõbb pedig + terhességi tesztem volt! Az orvosom azt mondta, hogy ezt hívják emlékeztetõ vérzésnek!
Szia!Én most pont ebben a dilemmában vagyok!Hétfõn megjött viszont nem is vér csak erõs barna de nem az a pecsételõ!Darabokat nem találtam benne talán egy egész picit de az is mákszemnyi viszont mostmár hat napja sûrûn van hányingerem és sokat szédülök!Ma a harmadik nap már szinte semmi nem folyik!A mellbimbóim körül pici piros pontok vannak bár nem érzékenyek!Néha vannak szagok amiket feltûnõen erõsen érzek és hülyeségnek hangzik de sokszor hal szagát érzem annak is aminek köze sincs a halhoz!Nem tudom mire gondoljak!Jövõ hét hétfõre jelentkeztem be dokihoz átjárhatósági vizsgálatra és még mindíg reménykedem, hogy talán megúszom!
A kérdező hozzászólása: És rendes idõben is? Rendesen vér??
A kérdező hozzászólása: Ez vicces..mert én is jövõ héten megyek átjárhatósági vizsgálatra:) . Nekem is csak két napig volt meg, de rendesen vér, viszont elég kevés. Hányingerem van, a mellem feszül..nem tudom mire gondoljak.
Te is reménykedsz, hogy mégsem kell kínoztatni magad?Szedsz valami gyógyszert vagy peteérés serkentõt?Én bromot+clostit és 13.napon kaptam choragon szurit!Arra is gondoltam már, hogy a rosszullétek attól vannak de miért egy hónap után?
A kérdező hozzászólása: Én semmit nem szedek, nalam minden okes a ciklusommal és volt, hogy teherbe is estem, de sajnos elvesztettem õket. Most végére járok az egésznek és valami miatt a doki ezt a vizsgálatot is kéri..nem értem miért. De igen, én is mindig reménykedem :) . És ez most tényleg nagyon furcsa dolog. Nem csinálsz tesztet??? Régota rajta vagy a baba projecten már?
Két éve próbálkozunk és most kell végig zongoráznunk a vizsgálatokat!A prolaktinom volt magasabb a kelleténél amúgy a ciklusom azt hiszem rendben van nekem is csak az orvos biztosra akar menni!Ha lesznek még kételyre okot adó dolgok csinálok tesztet mielõtt megyek dokihoz de úgyis uh-val kezdi abból meg kiderül ha van valami!Kicsit tartoka vizsgálattól mert hallottam jót és rosszat is!!!Sok sikert!Remélem segíteni fog és te is meg tudod tartani a babát ha jön bár arra szerintem gyógyszer kellene nem átjárhatósági vizsgálat!
A kérdező hozzászólása: Ma voltam ultrahangon a HSG-hez és nincs baba!! De..a ciklusom 7. napjan van egy hatalmas érett tüszõm a jobb oldalon, ami még nagyon nagyon korai és valószínû az okozza ezeket a tüneteket. Kaphattam valami extra hormon adagot, ami összezavarta ott a dolgokat. Nálam ennyi..hétfön vissza kell mennem, hogy van e változás. Nálam ennyi :) !!

Lehet olyan hogy valakinek nem jön meg a menzesze, de mégsem terhes?

Legjobb válasz: Igen, pl. hormonprobléma vagy ciszta miatt.

Igen, pl. hormonprobléma vagy ciszta miatt.
igen, sokféle oka lehet.
persze h lehet
HAjjaj:(
Persze.
Sajnos igen, sok oka lehet. Milyen egyszerûen és hamar rá is tudnánk jönni, hogy teherbe estünk, ha ezen múlna! De még ha terhes tünetek vannak és úgy marad el a mensi, akkor se tuti, hogy teherbe estünk, mivel pl. a cisztának is ugyanolyan tünetei vannak, mint a terhességnek!!! Sajnos ezt tapasztaltam már párszor, de szerencsére most már minden okés, csak jönne már a baba össze!

Tényleg lehet olyan, hogy valakinek 3 vagy több negatív teszt után lett pozitiv és tényleg terhes is volt?

Azért kérdezem, mert nekem is volt már 3 negatív tesztem, de az el?z? mensim nem olyan volt amilyen szokott. Nagyon görcsölt és szúrt a hasam alja, hányingerem volt, egész nap fel vagyok puffadva (azóta is) rengeteget jártam/járok pisilni. És azóta amióta elment nincs semmilyen folyásom. Ennek ma van a 10. napja. Ilyen még soha nem volt. Ez mit?l lehet, ha nem baba?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ilyen volt, és csakugy mint te fura volt nekem is hogy ilyen nem volt. Sajna nem baba okozta( legalábbis nekem), sõt nagyon sokat késett is, 3-4 hetet, de meg jött! Remélem neked baba okozza! Drukkolok

Szia! Nekem is ilyen volt, és csakugy mint te fura volt nekem is hogy ilyen nem volt. Sajna nem baba okozta( legalábbis nekem), sõt nagyon sokat késett is, 3-4 hetet, de meg jött! Remélem neked baba okozza! Drukkolok
Uccso vok! Hát nekem nincs baba, de még nem tudom van e valami bajom, mensim nincs, csak gyógyszerrel, kaptam beutalot a meddõségire hátha ott találnak valamit. Majd megírom ott mi volt, de az csak sajna szeptemberben lesz!
Attól függ, mikor lehetett a beágyazódás. Mivel nekem teljesen változatos hosszúságú idõnként jött meg, de kb 45 naponként max, ezért nekem ehhez képest 3 hétig nem mutatott semmit a teszt, amikor már gondoltam, hogy meg kéne megint jönnie. De ha rendszeres nálad és rövidebb, akkor kevesebb az esély, hogy a ciklus végén legyél termékeny. De elõfordul. Akkor is el fog csúszni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok. Utolsó neked mi volt? Mert, ha nekem sem baba, akkor jó lenne tudni, hogy mire számíthatok. Orvoshoz persze mindenképpen elmegyek.
Jamég annyit hogy egyik ismerõsöm hiába ment dokihoz semmit nem találtak nála, minden lelete negatív lett, akárcsak nekem és a meddõségin 27 apró cisztát találtak a petefészekben. De reménykedek hogy neked baba lesz a dologban, sok sikert és kitartást! Uccso voltam megint:-)
A kérdező hozzászólása: Szia uccso! Aranyos vagy. :) Remélem neked nem ilyesmi okozza és hamarosan megoldódik. Én tegnap teszteltem egy pozitívat, de sajna 10 perc után látszott erõsebben a csíkom, úgyhogy kétesélyes a dolog. Most várok még egy hetet és újrapróbálom. Drukkolok, hogy hamar összejöjjön nektek az a baba. :)

Lehet olyan, hogy valaki terhes, és mégsem veszik észre hüvelyi ultrahangon?

Mert én ugy érzem, hogy mán mozog is a baba. A párom is éreszte mán a mozgást és láttuk a has mozgását is ahogy hullámzik. ?

Legjobb válasz: Nem a gyomrod korog?:P

Nem a gyomrod korog?:P
Lehet, hogy inkább nyelvtanórára kellett volna menned randizás helyett... Elég valószínûtlen, hogyha már mozog is, ne vegyék észre az ultrahanggal. Ha meg szórakozni kívánsz, ez nem az a fórum, köszönjük a szellemes kérdésedet.
Ez tényleg butuska kérde´s.Ha má a hason is látszik, kb 5-6 hónaposnak kellene lenned.Erröl ennyit...... ha meg tényleg szórakozás, használjatok másik oldalt.

Ha a terhesek első időszakában van menstruáció és az olyan mint máskor, valóban lehet, hogy ennek ellenére kismama az illető?

Legjobb válasz: A barátnõmnek csak a második maradt ki. Az elsõ teljesen olyan volt, mintha nem is lett volna terhes. Meg is lepõdtek, amikor kiderült, hogy nem 6, hanem 10 hetes terhes. Semmi tünete nem volt.

A barátnõmnek csak a második maradt ki. Az elsõ teljesen olyan volt, mintha nem is lett volna terhes. Meg is lepõdtek, amikor kiderült, hogy nem 6, hanem 10 hetes terhes. Semmi tünete nem volt.
Szia! Nekem az elsõ két hónapban fel sem tûnt, hogy terhes lennék, mert rendesen megjött, aztán a harmadik hónapban csak barnás folyásom volt 4 napig, ekkor mentem dokihoz. :) Sajnos nekem a terhességem késõbbi idõszakában is voltak vérezgetõs problémák, de szerencsére semmi baj sem lett belõle, bár azért kíváncsi lennék mitõl volt ez így, de erre a doki sem talált választ. Kisfiam most 7 hetes és békésen szuszog a kiságyban. :) )
ha terhesség alatt menstruáció jelentkezik, az semmiképp sem olyan, mint amikor nem vár babát a nõ, hiszen terhesség alatt a méh felsõ részében beágyazódik a zigóta és maximum egy kis barnás vérzés jelentkezik, ami a méh alsó részében lévõ nyálkahártya leválása.
Szia! Igen, tényleg ugyanolyan volt az elsõ két hónapban a vérzésem. Nem tudom mitõl, talán valamilyen hormonproblémám lehet. :( Azért erre gondolok, mert a szülésem sem fájásokkal indult, hanem magzatvíz szivárgással, kaptam oxitocint, de arra sem megfelelõen reagáltam, aztán szerencsére természetes úton sikerült a szülés, de a tejem nem indult meg úgy mint kellett volna (szinte semmi), tehát a babám tápszeres lett, a méhem is kicsit lassan állt vissza... :( Majd egyszer, ha lesz idõm és fõleg lelkierõm kivizsgáltatom magam. Az viszont mindenért megvigasztal, hogy a Picúr szépen fejlõdik mind testileg, mind szellemileg. :) )
Szia! Most 7 hetes a pici. :) Nekem is voltak problémák a fogamzásgátlókkal, az egyiknek magas, a másiknak alacsony volt a hormontartalma, de volt olyan is, amitõl csak simán rosszul voltam. Remélem hamarosan Neked is összejön a baba! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Köszi az oldalt.Tényleg érdekes dolgokat ír.
Szia Találtam egy oldalt érdekes dolgokat ír, a terhesség alatti "menstruálásról". http://www.femina.hu/baba/milyen_bajt_jelez_a_terhesseg_alat..
A kérdező hozzászólása: Biztos nagyon aranyos a babád:) Természetesen megírom neked mi lesz az eredményem. Én az elsõ tabitól 20 kg-ot híztam, a másiktól pedig nem jött meg a menzeszem. Köszönöm mindenkinek aki irt nekem. Puszika!
Nálam úgy volt, hogy 1.nap mintha rendesen megjött volna, második nap alig valami, 3. nap pedig csak kevés barnázás
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm, hogy visszaírtál. Igy talán még reménykedhetem, hogy tényleg babám lesz.Mert nagyon szeretném.És nekem is voltak hormon problémáim, a fogamzásgátlóktól.2 fajtát szedtem és egyik sem volt jó nekem.Így abba kellet hagynom.:( Mennyi idõs a picid?Örülök, hogy jól van!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy irtatok nekem.Tehet van még esélyem, hogy babát várok.Ez a harmadik nap, hogy mensizek, bár nem olyan erõsen mint szokott(de nem túl nagy az eltérés).De még mindig szédülök és melleim feszülnek, és a fejem is fájdogál de nem folyamatosan.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat. Az utolsó írótól kérdezném:Tényleg ugyanolyan volt a vérzésed mint máskor?És nem volt semmi más jele, hogy babát várnál?Köszönöm még1szer!
Én is így jártam, ez 1, másfél napig tartó "mensi" volt.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A menzeszem 2 és fél napig volt meg.Gyengébb mint máskor utána meg egy kis barnás folyásom volt.A tüneteim (a mell feszülés és szédülés)még van de enyhébb. Jött még egy kis derék fájás(de elviselhetõ) Ma reggel csináltam egy tesztet negatív lett. Nem tudom mi lehet velem. Tanács????? Én szerintem elmegyek orvoshoz.Mára jövõ héten.

Nem rég megjött a vérzésem, de mégis valamiért vannak olyan tüneteim, hogy gyanakszom, esetleg terhes lehetek. Valóban lehet terhes, ha menstruáltam?

Legjobb válasz: Ha normál mennyiségû és vörös, vagy pirosas volt a vérzésed, akkor szerintem nem vagy terhes. terhesség alatt sokkal kevesebb és barnás vérzés fordulhat elõ. ha gyanakszol, vegyél tesztet és akkor kiderül.

Ha normál mennyiségû és vörös, vagy pirosas volt a vérzésed, akkor szerintem nem vagy terhes. terhesség alatt sokkal kevesebb és barnás vérzés fordulhat elõ. ha gyanakszol, vegyél tesztet és akkor kiderül.
simán!Én pont így jártam nemrég....dec. 27-31-ig rendes piros sok vérzés csak nem görcsöltem, aztán 01.04-én szép pozi teszt...meg is lepõdtem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, minden esetre kivárom a következõnek az idejét, és ha nem is lesz következõ, vagy másmilyen lesz, mint szokott, akkor tesztelek, szurkolok magunknak. :D

Tegyük fel, hogy a lány kézzel elégíti ki a fiút és neki lesz olyan a keze, ha fél órával utánna nyúl fel, akkor is van esélye a teherbeesésre vagy akkor már meghalnak a spermiumok? Lehet így terhes valaki?

16 éves vagyok és minden ilyen magazinban azt olvasom, hogy ha a fiúnak spermás lesz a keze és úgy nyúl fel, teherbe lehet esni. Igaz ez? Ha viszont a fiú kezet mos, a sima vízt?l is meghalnak a spermiumok vagy csak a szappantól? El?fordulhat olyan, hogy szappannal mos kezet és még mindig vannak él? spermiumok a kezén? Én tisztában vagyok valamennyire, hogy mit?l lehet teherbeesni, le kell feküdni valakivel ahhoz hogy ez megtörténjen, de annyi hülyeséget és hiedelmeket írnak ilyenekbe, hogy az ember már azt se tudja, hogy mit higyjen. Ezt csak azért kérdezem, mert nem vagyok tisztába az ilyen dolgokkal, petting közbe is kell-e óvszert használni?Szeretném, ha valaki tisztán elmagyarázná ezt a dolgot, hogy végre mindennel tisztába legyek! El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: A spermiumok a hüvelyben annak savassága miatt erõsen maximum egy órát élnek. DE! A hüvelybõl kb 20 perc alatt egy (nagy) részük a méhbe, onnan a petevezetõbe jut. Ott már kedvezõbb a közeg nekik, napokig is életben maradhatnak. Ha eközben spontán, vagy menetrend szerûen peteérésed van, terhes leszel. Kézmosás után lehetetlen, hogy életképes spermiumok megfelelõ számban maradjanak a kezeden, még, ha vízzel mosod is le csak... Fél órával az után, hogy a kezedre száradt a sperma már nem lehetsz terhes, de mondjuk ki az, aki nem törli le a kezét ilyenkor..? A teherbe eséshez a petting is elég, ha a sperma valahogyan a hüvelyedbe jut, a fenti kritériumok szerint.

A spermiumok a hüvelyben annak savassága miatt erõsen maximum egy órát élnek. DE! A hüvelybõl kb 20 perc alatt egy (nagy) részük a méhbe, onnan a petevezetõbe jut. Ott már kedvezõbb a közeg nekik, napokig is életben maradhatnak. Ha eközben spontán, vagy menetrend szerûen peteérésed van, terhes leszel. Kézmosás után lehetetlen, hogy életképes spermiumok megfelelõ számban maradjanak a kezeden, még, ha vízzel mosod is le csak... Fél órával az után, hogy a kezedre száradt a sperma már nem lehetsz terhes, de mondjuk ki az, aki nem törli le a kezét ilyenkor..? A teherbe eséshez a petting is elég, ha a sperma valahogyan a hüvelyedbe jut, a fenti kritériumok szerint.
Szia! Persze hogy terhes lehet így is az ember. Mikor én szexelek a párommal, és õ elmegy, lehúzza a gumit, már mondanom sem kell neki megy magától a fürdõszobába és mosakszik, megmossa a kezét és megmossa azt is, addig nem nyúl hozzám és nem is fekszik mellém. Ha nekem lesz olyan a kezem én is megmosom. Szappannal mossuk meg de ha simán leöblíted akkor is lejön minden róla. Ha vársz fél órát...na eleve szerintem nem vártok fél órát, legalábbis elég higiénátlannak hangzik hogy valakinek spermás a keze vagy a farka fél óráig mert nem mossa meg. Szóval ha olyanok lesztek mosakodni kell és kéz. Felnyúlni akkoris tiszta kézzel kell ha nincs a kezen sperma. Petting közben nem kell óvszert használni, amennyiben vigyáztok hogy ne legyen a nemiszerved környékén olyan és ne érintkezzetek nemileg.
Petting során is teherbe eshet vki, ebben igazad van, mivel az elõváladékban is lehetnek életképes spermák, de ha már levegõvel érintkezik, nem sok esélye van. Másrészt nem olyan könnyû teherbe seni, mások pontosan akkor élnek nemi életet, amikor termékenyek, mégsem esnek teherbe. Szóval szerintem nem lettél terhes, de ha meg akarod magad nyugtatni a menszid napján csinálhatsz egy tesztet. És nem árt az óvatosság, legyen nálatok mindig óvszer, hátha esetleg több is történik.
Spermák vízben v levegõn meghalnak, ahoz közösülni kell.Máshogy nem megy...
Szia! Tény: teherbe csak akkor esik valaki, ha egy hímivarsejt megtermékenyíti a petesejtjét. Az is tény, hogy a spermium gyorsabban éri el a célját "természetes" úton, tehát, ha ejakuláció során jut a hüvelybe, méhbe. Viszont ha azt nézzük, hogy ideális környezetben (nedvesség, hõmérséklet) több órán keresztül is életképesek (akár 24-48 óra), és mindeközben mozognak is... Én úgy gondolom, a legjobb megelõzni az esetleges "vajon.." kérdéseket. Petting alatt szerintem nem kell óvszer, de csak ésszel! És inkább mossatok kezet - akkor már talán szappan is akad a közelben -, ha másért nem is, legalább nem paráztok!
Légyszives ne írjatok akkora baromságot, hogy a spermákl pusztán attól meghalnak, hogy levegõvel érintkeznek... A mesterséges megtermékenyítés önkielégítéssel kezdõdik a férfinél pl, egy pohárba megy az anyag, sehol senki nincs elzárva eközben a levegõtõl...:S A víz nem kedvezõ közeg a spermák számára, de vízben történõ közösüléstõl is simán terhes lehet bárki. Lásd feljebb.
azért arra én kíváncsi lennék, hogy akik szerint a spermák elhalnak a levegõn, azok szerint a hüvelyben és a méhben vákuum vagy esetleg nemesgáz van-e???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!