Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan, negatívak a (35 db)

Lehet olyan hogyha a terhességi teszt negativ, menzi 4 napja késik, tünetek vannak a teszt ellenére babát várok?

Legjobb válasz: Tesztelj újra reggeli vizelettel! Lehet, hogy még nem volt elég hcg a szervezetedben, ezért lett negatív.

Tesztelj újra reggeli vizelettel! Lehet, hogy még nem volt elég hcg a szervezetedben, ezért lett negatív.
Persze hogy lehet!!!!!!Várj pár napot és tesztelj újra!
Lehet. Nekem csak a 6. héten mutatta a teszt a babót. Akkor már hasi uh-val is látta a doki.
Szia! Igen lehetsz, ezért írom mindenkinek, hogy várjon azzal a teszttel, legalább 4-5 napot mensikimaradás után, mert így jár mint Te, és csak görcsöl rajta. Persze sajna álterhes is lehetsz, ha nagyon akarod a babut.Várj 3-4 napot, NE ÉLD BELE MAGAD!!!!, akkor tesztelj elsõ reggeli vizelettel, ha még akkor sem jön meg persze, és ha akkor is nega, menj orvoshoz, nehogy petefészekciszta legyen.Szorítok, írj mi van.Egy öreg róka

Szerintetek lehet olyan, hogy a nem várt elött egy nappal negatív a teszt, majd másnap úgy csinál mintha megjönne, de nagyon kicsit dp pár napra csak, de vér szinű. Lehet baba?

Legjobb válasz: hát éppen lehet baba, ha nem jön meg rendeseen akkor tesztelj néhány nap múlva, de az is lehet hogy ez a nagy meleg zavarta össze a ciklusodat.

hát éppen lehet baba, ha nem jön meg rendeseen akkor tesztelj néhány nap múlva, de az is lehet hogy ez a nagy meleg zavarta össze a ciklusodat.
Nekem pont igy jott a baba. A nem vart elott egy nsppal negatív, majd nem vart napján kis verzes. Pojt olyan es annyi mint amikor elkezdodil a mensim. Nagyon csalodottak voltunk a parommal.este vártam h. Meginduljon jobban a verzes de semmi.Aztan reggel sem jottsemmi.:) ))) 21hkm

Lehet olyan, hogy negatívak a tesztjeim, mégis terhes vagyok?

Nekem olyan tüneteim vannak, mintha babás lennék, ma barnáztam, holnap nem kellene megjönnie. De... eddig még soha nem volt másfél napig barnázás. Holnap kiderül. Olvastam itt, hogy az is számít, hogy kevesebb a vérzés mennyisége, ha mégis megjönne. Bármi lesz, 1 hét múlva dokihoz megyek.

Legjobb válasz: A tüneteim: 5 napja fáj a mellem, fel van puffadva a hasam, Olyan erõs szagokat érzek, amit más nem, és olyan dolgoktól lesz hányingerem,amit eddig simán elviseltem. Pl. ma az állatorvos rendelõjében nagyon rámjött... Nekem mensi elõtt kb. fél nappal szokott egy kis halvány barna lenni, aztán meg is jön. A ciklusaim 28 naposak. Valamiért úgy érzem, hogy most sikerül. megérzés... tegnap negatívat teszteltem, holnap reggel megint tesztelek.

A kérdező hozzászólása: A tüneteim: 5 napja fáj a mellem, fel van puffadva a hasam, Olyan erõs szagokat érzek, amit más nem, és olyan dolgoktól lesz hányingerem, amit eddig simán elviseltem. Pl. ma az állatorvos rendelõjében nagyon rámjött... Nekem mensi elõtt kb. fél nappal szokott egy kis halvány barna lenni, aztán meg is jön. A ciklusaim 28 naposak. Valamiért úgy érzem, hogy most sikerül. megérzés... tegnap negatívat teszteltem, holnap reggel megint tesztelek.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló! A tüneteim megvannak, sõt, a másik mellem is fáj, mintha egész éjszaka rajta feküdtem volna, és reggel elájultam. Még ma is csak barna egy pici vérzéssel, ha lehet annak mondani 1-2 cseppet...
szerintem i shamar tesztelsz...még meg sem jött...biztos utálni fogtok ezért a hsz ért, de nekemm mindíg ilyen tüneteim vannak mensi elõtt....és mindíg reménykedem is, aztán megjön...azért drukkolok...
Az elsõ válaszoló vagyok. Ó de sajnálom. Szerintem hamar tesztelsz. Esetleg menj dokihoz és akkor lehet látja már hogy a méhnyálkahártya megvan vastagodva és akkor lehet h tényleg babás vagy. Tünetek megvannak még?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok biztatást, nagyon jól esik, tényleg! Ma reggel negatívat teszteltem, sajnos, de még mindig nem jött meg... 2 nap múlva megint tesztelek.
Sok sikert!!!Ági (31 hetes kismama):D
Szorítok én is!Sajnos a nök nagy része hasonló cipöben jár.Szeretne de nehezen vagy egyáltalán nem esik teherbe.Ez már olyan mint egy "népbetegség"!!Amúgy az elsö terhességemnél (még nem tudtam h az vagyok)nekem is meg jött!Úgyhogy ha mégis véreznél ne leseredj el, lehet akár baba is!Reggel olvasom a választ!
szia a clearblue teszt nagyon jó, szerintem azt vegyél nekem már amensi elõtt 5 nappal kimutatta a babucit, szorítok neked hogy holnap jó hírekkel szolgálj
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon köszönöm, aranyos vagy :)
Köszönjük :) ) Én nagyon szurkolok érted! Várom a reggelt :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a biztatást! Jó hallani, hogy vannak kivételek! Gratulálok a gyermekedhez! Reggel megírom ide, hogy mi lett!
Nekem már van egy 8hós fiam.Amikor kimama voltam vele a 8héten csináltam tesztet és NEGATÍV lett! Sajnos nagyon nem megbízhatót vettem. De nálad szerintem bármi lehet! A tünetek megvannak, reméljük a megérzésed sem csal! Ha gondolod írd meg mi lett a holnap reggeli tesztelés eredménye :)
DOKI! tényleg nem riogatni akarlak, de ájulás, barnázás, vérezgetés méhenkívüli terhesség jele is lehet! Ne parázz, csak menj dokihoz, akkor baj nem lehet! Ha baba, és jó helyen van, akkor sem jó a pár csepp vér sem! Irány a doki, hogy megnyugodj!

Hogyan lehet negatív fotofilmből (már előhívott) pozitívat csinálni házilag? Hallottam valami olyat, hogy a scanner is képes ilyesmire, ha igen hogyan? Amúgy diafilmbe szeretnék képet gyártani.

Legjobb válasz: Házilag nem lesz könnyû dolog, hiszen speciális szkenner kell hozzá, amelyik felülrõl világítja meg a negatívot, miközben az alsó világítás nem mûködik. Utána ki kell szûrni a hordozóréteg színét. Ezt régebben egy komolyabb fotólaborban meg tudták csinálni.

Házilag nem lesz könnyû dolog, hiszen speciális szkenner kell hozzá, amelyik felülrõl világítja meg a negatívot, miközben az alsó világítás nem mûködik. Utána ki kell szûrni a hordozóréteg színét. Ezt régebben egy komolyabb fotólaborban meg tudták csinálni.
beszkenneled és a beszkennelt képet átszerkeszted
"hiszen speciális szkenner kell hozzá..." Annyiban speciális az ilyen scanner, hogy nagyon nagy a DPI értéke, és rendszerint van egy film befûzésére rögzítésére alkalmas kerete. A bescannelt negatívból pedig szinte bármelyik képszerkesztõvel lehet pozitívat készíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lehet olyan internetes fórumot indítani, ahol cégekkel kapcsolatos negatív tapasztalatokat szeretnék összegyűjteni? Lehet ennek bármilyen jogi akadálya? Pl. Beperelnek becsületsértésért, vagy leszedetik a bejegyzéseket, stb.

Legjobb válasz: asszem annó nekem is ez volt az elsõ weblapos ötletem. a gond, hogy nem hiteles. nem tudod hitelesíteni. bárki beküldhet bármit rosszindulatból, és mivel te vagy az interface, vagy le kell szedned ha valaki pampog, vagy elintézned a két vitás fél kommunikációját, hogy oldják meg, stb..

asszem annó nekem is ez volt az elsõ weblapos ötletem. a gond, hogy nem hiteles. nem tudod hitelesíteni. bárki beküldhet bármit rosszindulatból, és mivel te vagy az interface, vagy le kell szedned ha valaki pampog, vagy elintézned a két vitás fél kommunikációját, hogy oldják meg, stb..
Már létezik fogyasztóvédelmi blog, Tékozló Homár néven. Itt is negatív tapasztalatok, átverések, lehúzások szerepelnek. Más oldalakhoz képest annyi elõnye van hogy eléggé elterjedt, ezért nagyon gyakori hogy a beküldött vádakra reagálnak a vádban szereplõ üzletek, vagy éppen cáfolják a beérkezõ vádakat. Ezzel a hitelesség megmarad, mert mindkét fél szemszögébõl megismerheti az olvasó az eseteket, és tanulhat is belõle. homar.blog.hu Ha valakinek problémája van, szerintem itt próbálkozzon.

Mi lehet a baj? A tévém képernyője egyik pillanatról a másikra olyan mint a fénykép negatívja.2, 5 hónapja van meg, szinte új.

Legjobb válasz: Ha még új akkor használd ki a garancia adta lehetõségeket! Megkérdezhetem esetleg a márkáját?

Ha még új akkor használd ki a garancia adta lehetõségeket! Megkérdezhetem esetleg a márkáját?
A kérdező hozzászólása: GABA márkájú, ha nem csak el van állítódva akkor maraad a jótállásos szervíz, csak gondoltam hátha egyszerûen át kell állítanom valamit.
Ha nem antenna a bemenet, akkor mozgasd meg a kábeleket, lehet, hogy kicsit kicsúszott...
aha
10000bõl 1 nõnél.
Elõfordul, hogy a szedés után nem indul be újra a peteérés. Ezen doki vagy tud segíteni (általában tud), vagy nem.
egy nõ meghatározott számú petesejttel születik. a fog.gátló megakadályozza a peteérést, ezért pl hha egy évig szeded a gátlót, akkor hogyha abbahagyod, egy évvel tovább lehet gyereked.szóval utána ugyanúgy lehetsz terhes...sõt annyival több ideig van rá esély, amíg szedted a gátlót.
Utolsó, mekkora hülyeséget mondtál... Egy nõnek sokkal de sokkal több petesejtje van, mint amennyi élete során megérik. És itt nem arról van szó, hogy nem marad.... hanem arról, hogy nem indul újra a peteérés, mert a szervezet megszokja, hogy kívülrõl kap hormont, és neki nem kell termelni.
Nekem 13 hetesen lett eloszor pozitiv a teszt!
A kérdező hozzászólása: Jaj köszönöm hogy írtál. Megnyugtattal egy kicsit. Mert papiromra azt írta 6, 15mm-es petezsáknak imponáló képlet látható
Hát ez nagyon furcsa.Én még ilyenrõl nem hallottam
olyan nálam is volt, hogy látott petezsáknak látszó képletet. bár ez még nagyon korai volt (nemvárt elõtt), mondta is hogy még lehet bármi. a "bármivel" már a második trimeszterben vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta szinte biztos benne hogy baba lesz. Folsavat írt
4. vagyok. "a bármi lehet még" olyan értelemben, hogy nem volt biztos, hogy meg is marad, mivel korán láttuk. ha a doki már látja, akkor ott van a baba és nálad már elég kicsi az esélye bármi bajnak!
A kérdező hozzászólása: Hát remélem. Azt mondta még nagyon korai de szerinte az lesz.

Létezik olyan, hogy a teszt délelött még negativ délután már lehet látni a második csik helyét?

Persze nem ugyan arrol a esztröl eszélek.Délelött is csináltam egyet és egy másikat délután.

Legjobb válasz: Igen, létezik. A HCG mennyisége folyamatosan nõ.

Igen, létezik. A HCG mennyisége folyamatosan nõ.
ha csak a helyét látod az sajnos szellemcsík.

Ha a 10. DPO-n negatív a teszt abból még lehet baba? Tudom, hogy korai, de olyan sokan írták, hogy ilyenkor már kimutatta a teszt!

Lett rajta egy extra-extra halvány csíkocska, amit csak szugerálással látok ha akarom. Igaz rózsaszín, de nem mondanám pozitívnak. Ráadásul medi lab teszt, amirõl sok rosszat hallottam, de csak ilyen volt a patikában. Reménykedhetek még azért egy picit?

Legjobb válasz: egy pozitív tesztet nem kell szugerálni! Miért nem vártad meg a nem várt menses idõpontját? és csak azután kellett volna tesztelni Okoztál magadnak még pár nagy extra frusztrációt, plusz egy orbitális csalódást, ha mégsem vagy terhes!

egy pozitív tesztet nem kell szugerálni! Miért nem vártad meg a nem várt menses idõpontját? és csak azután kellett volna tesztelni Okoztál magadnak még pár nagy extra frusztrációt, plusz egy orbitális csalódást, ha mégsem vagy terhes!
Én pontosan éreztem decemberben mikor volt Pém, iszonyúan benyilalt a bal petefészkem...11 nap múlva teszteltem 10-es erõsségû vaterás tesztel ami negatívat mutatott pedig tudtam-éreztem, hogy most sikerülnie kellett. Nem tévedtem...14 napon már pozi volt. Nem kell feladni addig amíg nem jön meg:)
"A beágyazódáshoz már soká van. :(" Miért lenne soká hozzá? Beágyazódás kezdete (!) 7-10 nap és 5 napig tart! Az alatt bármikor lehet vérzés. Inkább a menstruációdhoz van túl korán, ha biztosan tudod, hogy ovu után 10-el vagy!
nyugi a vérpöttytõl is lehetsz még terhes, csak várj még 4 napot!nyugi...de tudom mit érzel én már 7.dpo-n is próbálkozgatok, hátha...de nyugi
A kérdező hozzászólása: Rendben. Csak most meg a mikor pisiltem észre vettem egy pici pötty vért a bugyimon. Szerintem nem lesz baba. A beágyazódáshoz már soká van. :( Nem baj. Jövõhónapban új esélyekkel indulok. :)
még korai még várj minimum 4 napot!
A kérdező hozzászólása: Jó köszönöm. Vasárnap megpróbálok még egyet, hátha.
Mutatja egy frászt! 10 dpo-n a hcg minimum értéke csak 17 mlu/ml, a medi lab pedig csak 20-tól mutatja ki. Még ha 10-es teszttel csináltad volna...
A kérdező hozzászólása: Mert türelmetlen vagyok! Tudom, hogy hülyeség volt, de sok helyen olvastam, hogy ilyenkor már kimutatja. :( Mindegy. Akkor elkönyvelem magamban, hogy nem sikerült. Így nem lesz még egy pofáraesés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor még nem adom fel. Nekem is annyira olyan érzésem van, hogy sikerült a bébi! Fáj a cicim is eléggé, pedig menstruáció elõtt sosem szokott! :) De ha nem akkor majd legközelebb. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!