Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan, napokig (740 db)

Lehet olyan napot/napokat tartani amikor nem számolod a kcalt hanem azt eszel amit akarsz? (lent)

És még egy kérdés...ilyen nap mennyi lehet? mert valaki azt mondja kett? valaki hogy csak egy...:/ amúgy fogyó végén járok.

Legjobb válasz: hát figyelj,ha nagyon akarsz akkor heti1x attól függ mennyit ennél nem mindegy,hogy 3500kcal-val bûnöznél vagy 2300al érted ugye? meg vissza tudnál állni?

hát figyelj, ha nagyon akarsz akkor heti1x attól függ mennyit ennél nem mindegy, hogy 3500kcal-val bûnöznél vagy 2300al érted ugye? meg vissza tudnál állni?
A kérdező hozzászólása: persze vissza. azzal nincs gond. :) meg nem ilyen 5000et ennék csak mert tartok ilyen napot. :) :D
Persze, hogy lehet. A diéta nem az önbüntetésrõl, vagy a fakírrá válásról szól, hanem egy kiegyensúlyozott egészséges táplálkozásról. Ha meg már 20% alá csökkentetted a testzsírod, akkor igazán belefér néha valami ínyencség.

Hol és mennyiért lehet olyan napi jegyet váltani ami minden tömegközlekedési eszközre jó, Londonban?

Legjobb válasz: metróaluljárókban/pályaudvaron a jegypénztárnál és a jegykiadó automatáknál. az ára attól függ, hanyas zónákra váltod. www.tfl.gov.uk itt fenn vannak az árak

metróaluljárókban/pályaudvaron a jegypénztárnál és a jegykiadó automatáknál. az ára attól függ, hanyas zónákra váltod. http://www.tfl.gov.uk itt fenn vannak az árak
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!

Van olyan nap hogy nem nagyon érzem a baba mozgását! Baj lehet vagy mi történik? 23 hetes vagyok! A hasam nől rendesen, de tegnap nagyon virgonc volt ma meg.! 2 napja széklet rekedésem is van! Mi lehet?

Legjobb válasz: én is 23 hetet betöltött km vagyok,és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást,akkor azért fordulj orvoshoz,hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném,és másnap reggel se,tuti aznap elmennék orvoshoz!

én is 23 hetet betöltött km vagyok, és vannak olyan napok amikor nem annyira izgága.ha hosszabb ideig nem érzed a mozgást, akkor azért fordulj orvoshoz, hosszabb idõnél én a két napot értem.én ha egy nap nem érezném, és másnap reggel se, tuti aznap elmennék orvoshoz!

Szerintetek lehet olyan, hogy a nem várt elött egy nappal negatív a teszt, majd másnap úgy csinál mintha megjönne, de nagyon kicsit dp pár napra csak, de vér szinű. Lehet baba?

Legjobb válasz: hát éppen lehet baba, ha nem jön meg rendeseen akkor tesztelj néhány nap múlva, de az is lehet hogy ez a nagy meleg zavarta össze a ciklusodat.

hát éppen lehet baba, ha nem jön meg rendeseen akkor tesztelj néhány nap múlva, de az is lehet hogy ez a nagy meleg zavarta össze a ciklusodat.
Nekem pont igy jott a baba. A nem vart elott egy nsppal negatív, majd nem vart napján kis verzes. Pojt olyan es annyi mint amikor elkezdodil a mensim. Nagyon csalodottak voltunk a parommal.este vártam h. Meginduljon jobban a verzes de semmi.Aztan reggel sem jottsemmi.:) ))) 21hkm
Jó kérdés. Mutatsz képet priviben? Nagyon eltérõ válaszokat fogsz kapni, mindenkinek más a szép. 20/F
A kérdező hozzászólása: elküldtem nektek is a linket elvileg:)
A kérdező hozzászólása: várom a véleményeket.:)
Linket légyszi :)
A kérdező hozzászólása: elküldtem.:)
linkelheted nekem is!
"Nem tudom eldönteni azért nincs senkim mert csúnya vagyok?" Biztos hogy nem ez az oka, ez a szépség dolog olyan relatív. Nekem is tetszett már olyan lány, akirõl nemhogy a többiek, de még én is azt mondtam hogy nem szép, de mégis megfogott benne valami (méghozzá a külsõjében, mert akkor még nem ismertem, szóval a belsõ tulajdonságai biztos nem befolyásolhattak). Ezek szerint tényleg létezik olyan, hogy kisugárzás? "Egyik nap szépnek látom magam másik nap olyan csúnyának hogy sírni tudnék." Ez velem is szokott lenni (fiú létemre). Van olyan nap hogy öröm tükörbe néznem, szinte virulok, máskor viszont olyannak látom magam, hogy az életkedvem is elmegy. Ez szerintem hangulat, fáradtság és kedv függõ dolog. Nemtudom hogy pont erre gondoltál-e :D
egy linket esetleg én is elfogadok, ha még aktuális a dolog :D elõzõ voltam, szia
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó igen ilyesmire gondoltam amúgy:) küldtem linket
ide is linkelhetnél :P
Linkelsz nekem is?
külsöre nicns veled semmi baj. Csak azt a piercinget nem kelllet volna felvenned. Olyan szép arcod lenne nélküle is.
Küldj képet privátban és megmondom mi a baj. Így nem tudom mit vársz tõlünk. 19/F
mutass egy képet mert akkor az optikai részét kilöhetjük. :) vagy besézlgessünk és akkro a belsöddel is megismerkedhetünk. :)
A kérdező hozzászólása: itt nem tudok képet küldeni belinkelem privátba nektek a facebookom.csak õszintén!köszi elõre is:)
A kérdező hozzászólása: elküldtem mind hármótoknak elvileg.amúgy nem tudom mit vártam.valami olyan választ hogy így általánosságba mondjuk ha külsõre átlagos vagyok és a belsõm jó akkor miért nincs senkim.:D nem itt keresek párt vagy ilyesmi csak már nem tudom mi baj lehet velem ami olyan vészeees :D
Mondatonként sorrendben: 1 - nem valószínû, mert nem is attól függ. Nem éppen attraktív lányt is láttam már jóképû sráccal, fordítva meg még többször, bár lehet arra csak hamarabb felfigyelek mert megnézem a csajt. :) 2 - Azt csak a másikat megismerve lehet eldönteni, hogy a belsõvel minden rendben van-e. És akkor is az összehasonlítási alap a saját értékrendszer, nem feltétlenül csak olyan ideák, mint az önzetlenség, a kedvesség, az õszinteség... 3 - Szép/csúnya? Ezt - ahogy feljebb írták - elég könnyû eldönteni. :) 4 - Az biztos, hogy viselkedés nagyban befolyásolja hogy mit gondolnak rólad mások. A munkahelyemen pl. van egy csajszi, akinek az alakja nem éppen elõnyös, az arca sem valami csodaszép, mégis kedves, közvetlen, mosolyog és valószínûleg éppen emiatt vonzónak is tûnik.
En is kapom a linket?:)
A kérdező hozzászólása: elküldtem:)
én is szeretnélek megnézni :)
Egyáltalán nem vagy csúnya, nekem a piercing is tetszik :) Még egy kis önbizalmat kérek (mert tényleg nincs miért határozatlannak lenned), és ha te ki leszel békülve önmagaddal, akkor a világ is szebbnek fog látni, hidd el (ez olyan reklámszövegnek hangzik, de igaz :D ) 18as voltam.

Mi lehet ez? 5 hete szülttem és van olyan nap amikor folyton pisilni kell menni, de csak 1-2 csepp jön és kellemetlen érzés. Valami baj lehet?

Van mikor egész nap ilyen és van mikor semmi bajom.Olyan kellemetlen,nem fáj és nem is csíp.

Legjobb válasz: szerintem menj el dokihoz, lehet hogy "felfaztal". Nekem akkor volt ilyen, mikor feherje meg bakterium volt a vizeletemben, de en orakat gubbasztottam egy törölközön, mert oltari kinokat eltem at, mikor nem tudatm az egy cseppemet kiengedni. Ne vard meg mig ez lesz a vege, en sokaig halogattam a dokit aztan a vegen mar ver is volt a vizeletemben, ez valamilyen hugyuti fertözes, antibiotikummal kb 2 nap utan enyhültek a tünetek es kb egy het alatt gyogyultam meg teljesen, ugy hogy a vizeletem is kitisztult. Ha megegyszer lenne tuti nem varnek, azonnal iratnek gyogyszert, csak megnezik a vizeleted (haziorvos), ir ra gyogyszert es tul vagy rajta. (persze lehet mas is, de azzal is dokihoz kene menni...)

szerintem menj el dokihoz, lehet hogy "felfaztal". Nekem akkor volt ilyen, mikor feherje meg bakterium volt a vizeletemben, de en orakat gubbasztottam egy törölközön, mert oltari kinokat eltem at, mikor nem tudatm az egy cseppemet kiengedni. Ne vard meg mig ez lesz a vege, en sokaig halogattam a dokit aztan a vegen mar ver is volt a vizeletemben, ez valamilyen hugyuti fertözes, antibiotikummal kb 2 nap utan enyhültek a tünetek es kb egy het alatt gyogyultam meg teljesen, ugy hogy a vizeletem is kitisztult. Ha megegyszer lenne tuti nem varnek, azonnal iratnek gyogyszert, csak megnezik a vizeleted (haziorvos), ir ra gyogyszert es tul vagy rajta. (persze lehet mas is, de azzal is dokihoz kene menni...)

Több az olyan nap, amikor alig-alig mozog a babám. A 10 mozgás mindig megvan, és a szívhangot is mindig nézem, de mitől lehet ez?

Mindig azt olvasom, hogy másnak milyen sokat mozog, nálunk pedig ez pont nem így van.S?t.Több az olyan nap amikor alig-alig mozog. A 10 mozgás mindig megvan, és a szívhangot is mindig nézem, de mit?l lehet ez? Állandóan emiatt aggódom. És 2 napja nem is olyan er?teljes a mozgás.

Legjobb válasz: szia...szerintem semmi ok az aggodalomra, mivel a babanak vannak nagyo mozgekony napjai es vannak nagyon nyugott napjai....en 25hetes kismama vagyok es nalam is nagyon valtakozok a napok, van amikor nagyon gyengen erzem mozogni, de van amikor azt hiszem kiugrik a hasamol....nyugi es sok kitartast...gratula a babahoz

szia...szerintem semmi ok az aggodalomra, mivel a babanak vannak nagyo mozgekony napjai es vannak nagyon nyugott napjai....en 25hetes kismama vagyok es nalam is nagyon valtakozok a napok, van amikor nagyon gyengen erzem mozogni, de van amikor azt hiszem kiugrik a hasamol....nyugi es sok kitartast...gratula a babahoz
Szia! Ne izgulj, nem is biztos, hogy minden mozdulatát érzed! Ezen kívül rá ugyanúgy hatással vannak az idõjárás, a frontok, mint ránk. Illetve attól is függ, Te mennyire fárasztod ki magad. Feküdj le, kapcsolj be valami nagyon kellemes, lágy zenét, hallgassátok! Túlnyomó részben a babák reagálnak rá:) ) 36 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Boldog babavárást!
Szia! Ne aggódj! Az én babám is alig mozog, épp csak bejelentkezik olykor. De nekem eléggé a medencémen fekszik és lehet, nem is érzek minden mozdulatát. De az is lehet, hogy csak lusti. Az elsõ babám is ilyen lustika volt és születése után nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba volt kevés sírással. Boldog babavárást! 31 hetes

Ha valaki napi szinten fél órát jógázik, az lehet olyan edzett, és egészséges, mint egy másmilyen sportot végzõ ember? Egyáltalán a jóga "megdolgoztatja" a testet?

Legjobb válasz: az összes saját testsúllyal végzett edzés alapja a jóga. ez volt az egyik elsõ,ebbõl építkezik a többi is. a napi fél óra egy tejesen jó kezdés és egy idõ múlva úgyis érezni fogod,hogy kevés,ha rendszeresen csinálod és akkor fel lehet tornázni 1 órára, nehezíteni a gyakorlatokat stb,soha nincsen vége,mindig lehet nehezíteni. erre a megdolgoztatja a testet dologra meg itt van két videó,a benne látható emberek csak jógáznak,nem végeznek másfajta edzést. az õ elért eredményük mozgáskultúrában és külalakban remélem jó válasz arra a kérdésedre,hogy megdolgoztatja-e a testet- http://www.youtube.com/watch?v=OIPslnHVPOY http://www.youtube.com/watch?v=loszrEZvS_k

az összes saját testsúllyal végzett edzés alapja a jóga. ez volt az egyik elsõ, ebbõl építkezik a többi is. a napi fél óra egy tejesen jó kezdés és egy idõ múlva úgyis érezni fogod, hogy kevés, ha rendszeresen csinálod és akkor fel lehet tornázni 1 órára, nehezíteni a gyakorlatokat stb, soha nincsen vége, mindig lehet nehezíteni. erre a megdolgoztatja a testet dologra meg itt van két videó, a benne látható emberek csak jógáznak, nem végeznek másfajta edzést. az õ elért eredményük mozgáskultúrában és külalakban remélem jó válasz arra a kérdésedre, hogy megdolgoztatja-e a testet- http://www.youtube.com/watch?v=OIPslnHVPOY http://www.youtube.com/watch?v=loszrEZvS_k
köszi a kedves megszólítást, te is elég jókat szoktál írni:) . viszont ha veszünk egy haladóbb dinamikus, egy power jógát, vagy a videókban látható astangát, akkor az minden csak nem alacsony megterhelés. az kõkemény saját testsúllyal végzett erõedzés, a pulzust is az egekbe tudja emeli ezért kardió is. de ha megnézed a talaj tornában, vagy a street workoutban is rengeteg elem valójában jógapóz, és õket joggal nevezhetjük atlétának. persze mindenki azt találja meg a jógában amit keres, ezért jó, hogy van sok fajta.
Nagy tisztelõje vagyok Korbácsnak, de szerintem nem. Ez persze felfogás kérdése... Edzett és egészséges persze, de ha hozzáteszed, hogy jobban, mint egy másmilyen sportot végzõ ember, akkor nem. Nem lehet egy jógázót izmtömegre összehasonlítani egy súlyemelõvel, vagy testépítõvel, de még egy atlétával sem. A jóga belsõ elválasztású mirigyeket és belsõ szervezek masszíroz, az izmokat erõsíti és nyújtja (tehát nem nagyok lesznek, hanem inkább vékonyak) és megdolgoztatja a testet, ahogy mondod. De valahogy nem mondanám, hogy olyan edzett, mint egy hosszútávfutó, vagy vizipólós. Nem akkora megterhelést kapsz. Ha meg azt mondod erre, hogy de egészségesebb alacsonyabb megterheléssel sportolni, akkor meg igazad van. :) És Korbácsnak is.
Igaz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos válaszaitokat! :)

Tényleg a fogyi alatt lehet egy olyan napot tartani, amikor azt eszel amit akarsz?

Mondták már többen,meg itt is olvastam,hogy akik fogyóznak (1200 kcal) azoknak egy héten egyszer lehet ,,bűnöző" napot tartani. Vélemény?Miket lehet enni?És miből mennyit?

Legjobb válasz: Mindig lehet bûnözni, ha sporttal ledolgozod vagy valaminek a rovására eszed. Egyébként egy bezabálós nap szerintem nagyban visszatudja venni a fogyókúra menetét, mert megzavarja a szervezetet a már nehezen kialakított rendszerében.

Mindig lehet bûnözni, ha sporttal ledolgozod vagy valaminek a rovására eszed. Egyébként egy bezabálós nap szerintem nagyban visszatudja venni a fogyókúra menetét, mert megzavarja a szervezetet a már nehezen kialakított rendszerében.
csinálj ketogén diétát.Abban úgyis van heti 1x visszatöltés.(olvass utána neten)
Egy "rendes" ketogén diétában nincs visszatöltés, csak a ciklikusban. Nem is igazán értem, a ketogén diéta lényege a ketózis és nincs is szükség különösebb mennyiségû szénhidrátra... De a sportolók vagy testépítõk szeretnek ragaszkodni a szénhidrátjukhoz, sõt a fehérjéjükhöz is, így azok leketogénezik azt is, ami fele zsír, fele fehérje, kis szénhidrát, de heti 2 nap visszatöltés... Ez még lehet, hogy jó valamire, bár a ketózist folyton megszakítják, bár nem értek hozzá, valaki felvilágosíthat, ha jobban tudja... De a nõimagazinok aztán már tényleg elvetik a sulykot, amikor ketogén diéta néven banánt, pirítóst és light margarint akarnak etetni az olvasóikkal... Ilyenkor szeretném, ha lenne valami instant isteni büntetés egy alapos fenékbe billentés és alázatos bocsánatkérõ és kiigazító cikk formájában...
Lehet csak nem biztos, hogy olyan jót tesz... Simán a fogyás rovására mehet.
Nem lehet. Szép is lenne...:D Inkább ésszel kell fogyokúrázni, kiszámolt étrenddel és rendszeres mozgással. Amellet meg nyugodtan belefér nasinak egy-egy gyümölcs, cukor/méz kávéba/teába, gyümölcsjoghurt, étcsoki.
A kérdező hozzászólása: Nem teázom, nem kávézom, nem cigizem, nem iszom. utálom a mézet.:) nem lesz bünözõ nap eldöntöttem, maradok a napi 1200 kcal.nál. lemondtam a csokiról, az energiaitalról a chipsrõl... az arany középutat kéne megtalálni, amivel fogyni is fogok!

Ha állami bölcsődébe jár a gyerek, lehet olyat csinálni hogy nem viszem minden nap hanem pl egy héten 2x vagy 3x?

Ha olyan a munkahelyem hogy nem kell mindennap bemenni. Azért is érdekel,mert a bölcsi még nem nevelői intézmény,vagyis megfordult a fejemben hogy talán ez működhet.

Legjobb válasz: Igen lehet olyat csinálni.Legalábbis ahova az én lányom fog járni ott meg lehet oldani.Kérdezd meg a bölcsit.

Igen lehet olyat csinálni.Legalábbis ahova az én lányom fog járni ott meg lehet oldani.Kérdezd meg a bölcsit.
Nálunk is mûködik ez így a bölcsiben, sõt, az oviból is ki szoktam "kérni" a nagyobbat kb két hetente 1-max 2 napot.
Budapest.Pl én kereskedelemben dolgoztam oda megyek majd vissza.Általában két nap munka két nap szabad.Mikor itthon leszek nem fogom vinni bölcsibe.
Hétfõn megmondod vagy leírod nekik hogy melyik napokon megy. és ennyi
Nálunk ebbõl nem csinálnak gondot, viszont azokra a napokra is ki kell fizetni a gondozási díjat, amikor nem viszem. Csak a kaját lehet lemondani.
Hát, én elég problémázós anyuka vagyok, mindig mindenen aggódok, de ezzel kapcsolatban soha nem aggódtam (és nem is kérdeztem semmit). Vannak napok, mikor itthon tud maradni a kisfiam a férjemmel vagy velem. Ilyenkor szólok, hogy x napon nem viszem, és kész. Ezt soha nem indokoltam, miért, soha nem kérdeztem, hogy baj-e. Valahogy úgy gondoltam, hogy evidens, hogy a saját gyerekemet nem viszem, ha megtehetem. Igaz, korántsem a munkahét felérõl van szó, ha van ilyen, akkor egy napot jelent az adott héten. De soha senki nem tette ezt nekem szóvá, tudomásul vették, és kész. :) Én a helyedben nem szólnék elõre, hogy így tervezed, sõt, amíg nem szokik be a kicsi valamennyire, addig nem is venném ki egy héten két-három alkalommal. Utána meg majd kialakul, ha már beiratod, és utána csinálsz ilyet, szerintem a kutyát nem fogja érdekelni.
Kérdezd meg mindenképpen, mert nálunk az államiban ilyet nem lehet. Az persze belefér, ha 1-2 havonta utazás, stb. miatt nem megy, de hogy rendszeresen csak az idõ kb. felében lenne benn, azt nem fogadják el. Azt mondták, hogy így elvenné a helyet olyan gyerektõl, akinek napi 8 órát (minden nap) dolgoznak a szülei. Helyette magánbölcsit vagy csanát javasoltak.
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyok bejelentve, de nem mindennapos munkám lenne saját cégen belül, és nyugodtabb is lennék ha nem kellene mindennap beadnom. Köszi a válaszokat.Ha megyünk jelentkezni , erre mindenképp kitérek akkor.
A kérdező hozzászólása: Jajj, de jó.Igazolás kell ilyenkor?Ha kell, elég a szülõi igazolás? Melyik városokban vagytok, ahol ez mûködik? É debreceni vagyok.
Én inkàbb olyatt csinálok szabadnapokon hogy ebéd után hozom el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!