Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan, a nődoki nem (2 db)

Lehet olyan, hogy a nődoki nem láthatja a 4-5 hetesen teljesen a "babát"?

Csak saccolni tudta, hogy 4-5 hetes terhes vagyok! Azt mondta, két hét múlva keressem meg! Aggódom! ! ! ! ! ! !

Legjobb válasz: Persze. Majd a 6-7. hét körül már biztos látja a szívhangot. Még attól is függ, milyen ultrahang gépe van. Ha a teszted pozitív, ne aggódj.

Persze. Majd a 6-7. hét körül már biztos látja a szívhangot. Még attól is függ, milyen ultrahang gépe van. Ha a teszted pozitív, ne aggódj.
Szia! Nekem is csak a petezsákot látta.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a tanácsokat!!!!
5 hetesen a petezsákot látja max. Nekem 1 héttel késõbb, azaz 6 hetesen már hallotta a szívhangokat, de addig nem érzékelhetõ, tuti! Ne aggódj, minden rendben van! :-)sok sikert! 21 hetes kismammi

Olyan problémám van hogy fertőzött a memóriám. Nod ezt írja:módosult Win32/Dorkbot. B féreg, és azt is hogy nem lehet törölni. Lenne mégis rá valamilyen módszer? Vagy mit csináljak? Zavarja ez a számítógépemet valamilyen formában?

Legjobb válasz: 3. Win32/Dorkbot féreg Elterjedtsége az augusztusi fertõzések között: 3,23% Elõzõ havi helyezés: 4. A Win32/Dorkbot féreg cserélhetõ adathordozók segítségével terjed. A féreg tartalmaz egy hátsóajtó-komponenst is, melynek segítségével távolról átvehetõ az irányítás a fertõzött számítógép felett. Maga a futtatható állomány UPX segítségével tömörített EXE fájl, futtatása során pedig összegyûjti az adott géprõl a weboldalakhoz tartozó felhasználói neveket és jelszavakat, majd ezeket megkísérli egy távoli gépre elküldeni. Többet nem tudok de ezt találtam.

3. Win32/Dorkbot féreg Elterjedtsége az augusztusi fertõzések között: 3, 23% Elõzõ havi helyezés: 4. A Win32/Dorkbot féreg cserélhetõ adathordozók segítségével terjed. A féreg tartalmaz egy hátsóajtó-komponenst is, melynek segítségével távolról átvehetõ az irányítás a fertõzött számítógép felett. Maga a futtatható állomány UPX segítségével tömörített EXE fájl, futtatása során pedig összegyûjti az adott géprõl a weboldalakhoz tartozó felhasználói neveket és jelszavakat, majd ezeket megkísérli egy távoli gépre elküldeni. Többet nem tudok de ezt találtam.
Ez egy trójai, leszedi az Online Scanner: http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/onlineellenorzes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: Az eset oldalát semmilyen formában nemtudom megnyitni. Eddig megtudtam. Kiszolgáló nem található.:S
Ha nem érhetõk el a biztonsági cégek oldalai, akkor ez trójai. Újra kell telepíteni a Windows-t.
Üdv Az Dorkboot egy Féreg, eltávolításához használd az USBFIX és a Malwarebytes programot a blogomból. http://www.virus-stell.com/2010/04/autoruninf-virus-eltavoli.. http://www.virus-stell.com/2010/04/malwarebytes-anti-malware..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!