Találatok a következő kifejezésre: Lehet olyan, a ciklus nem marad (4 db)

Lehet olyan, hogy a ciklus nem marad ki és terhes vagy?

Legjobb válasz: Én már hallottam ilyenrõl, de nem hinném, hogy gyakran elõfordul, ha korábban nem volt zavar a ciklusokban. (nem vagyok szakember)

Én már hallottam ilyenrõl, de nem hinném, hogy gyakran elõfordul, ha korábban nem volt zavar a ciklusokban. (nem vagyok szakember)
szia én teherbe esés után még 2szer menstruáltam.ritka de elõfordul
Nekem se maradt ki és a többi terhességi jel beigazolódik rám. Ilyenkor most mit jelent terhes vagyok vagy nem???
Szióka!Az anyukám 36éves volt amikor a hugommal terhes lett, õ 4hónapos koráig mensizett vele.Azért ment el a nõgyógyászhoz, mert nagyon fájt a melle.Akkor derült ki hogy miért.Ritka de elõfordúlhat.üdv 18hetes kismama
Mikor volt ez az idoben?Hany nappal ezelott?Mert sztem varjal egy hetet es csinalj egy tesztet!:)
A kérdező hozzászólása: Most jött meg tegnap és ma is inkább csak barnázgatok ma is elég volt 3 tampon annyira kevés van! Szerinted babás lehetek?
Hat nagyon elkepzelheto!Ez a barnazas arra utal!Majd figyeld meg azt is, hogy hany napig tart.Ha kevesebb mint 3 akkor ra par nappal tesztelhetsz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Aranyos vagy:DD! Remélem lesz valami:) )! Puszi.
A kérdező hozzászólása: Már mulik is el a mensim! Péntek felé tesztelhetek?
Szia!Mi lett a dokinál?Nekem már az 52. napom ez, igaz 1 napot megvolt 5 nappal ezelõtt.Én csak jövõhéten tudok dokihoz menni, remélem semmi komoly!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elsõnek: nem is voltál orvosnál? magától megjött?
Szia, én már írtam korábban. Nagyon sajnálom és teljesen megértem, hogy mit élsz át. Én is ugyanígy jártam kb. 2 hónapja. Már több, mint fél éve próbálkozunk, aztán késett 9 napot, de végülis megjött nekem. Pedig azt hittem már, hogy esetleg sikerült.
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos a ma reggeli is negtív lett! :(:(:( Du megyek a dokihoz uh-ra, majd megmondja mi van velem és mi legyen! Azért tudjátok ez lekileg azért dúrva. másféle próbálkozunk sikertelenül, végre késik, az ember kezd reménykedni, és egy ht után a tesztek negatívak... olyan mintha az embert arcon csapnák és kiröhögnék... és persze ki tudja mi derül ki mi van már megint, miért marad el?
Eredmény?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek dokihoz, de akkor lehet hogy reggel még csinálok egy tesztet! Hátha nálam is így lesz, legalább is egy pici remény még maradjon!
Nekem a 38. napon mutatta ki elõször:)
Lehet, hogy csak nagyon késõn mutatja ki, volt már rá példa, de inkább ne éld bele magad.
A kérdező hozzászólása: Baba már biztos, hogy nem lehet? Lehet olyan, hogy csak nagyon késõn mutatja ki a teszt valamiért?
Valószínüleg nem volt peteérésed, és ezért késik a havid. Így is meg fog jönni de jóval késõbb mint kellene. Menj orvoshoz ha a következõ hónapban is elõfordulna, mert lehet hogy kicsit felborult a hormonháztartásod.
nekem az elõzõ 14 napos késéssel jelentkezett. az oka pedig késõi peteérés volt. az utána lévõ ciklusom rendben volt (31 napos, ennyi szokott lenni)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!