Találatok a következő kifejezésre: Lehet olvasni a (319 db)

Ebook olvasó (kindle) segítségével mennyire lehet olvasni a pdf formátumú fénymásolatokat?

Egyáltalán be lehet ezeket valahogy olvasni, mondjuk egy kindle paperwhite-ba ? mek.oszk.hu honlapján sok ilyen könyv van, nyomtatni nem akarom, de számítógépről meg nem tudom őket olvasni.

Legjobb válasz: http://mek.oszk.hu/11700/11768/11768.pdf ilyen könyvekre gondoltam... Ezeket be lehet olvasni valahogy, ebookokba ?

A kérdező hozzászólása: http://mek.oszk.hu/11700/11768/11768.pdf ilyen könyvekre gondoltam... Ezeket be lehet olvasni valahogy, ebookokba ?
A kindle-nek van egy saját e-mailcíme, amelyre el kell küldened a pdf fájlt (convert legyen a mail tárgya), és az olvasóra tökéletesen megfelelõ formátumúra konvertálja.
Egy kindle 5 birtokosaként állítom, hogy a Calibre nevû programmal, ha nem rossz minõségû a pdf (tintapacás betûk, régi, kopott könyv, nehezen megkülönböztethetõ betûk), akkor az említett program simán átkonvertálja jó minõségû .mobi formátumba, egyéb hasznos lehetõségek miatt is ajánlom a programot. Ha pedig a konvertálás rosszul sikerült (karakterfelismerõt használ), akkor simán pdf-ként olvashatod a kindle-n, ez esetben zoomolni tudsz. Nekem eddig semmi bajom nem volt a pdf-ekkel, mindig találtam megoldást. az említett honlap mellett még van sok más oldal is, érdemes keresgélned, vannak, ahol mobi formátumban lehet letölteni magyarul klasszikusokat, ingyenesen, persze, vagy épp az amazonnak is van rengeteg (sajnos nem találtam még magyar nyelvûeket) ingyen letölthetõ könyve. Ha van egyéb kérdésed, privát üzenetben.
A pdf nem e-könyv formátum. Persze megértem, hogy az ilyen régi, rossz minõségû nyomatoknál már az egy óriási dolog, hogy egyáltalán valamilyen elektronikus formában hozzáférhetõvé tették õket, de ez a dolgon nem változtat.

A SIM kártya tartalmát be lehet olvasni a számítógépbe kártyabeolvasóval?

Nincs a gépen se bluetouth, sem adatkábelem sincs. Állandóan kapok egy MMS-t, amit a telefonom nem tud megjeleníteni. Lehet, hogy a SIM kártyán rajta van?

Legjobb válasz: A SIM tartalmát lehet olvasni, módosítani megfelelõ olvasóval, de az MMS nem lesz rajta, nem alkalmas ennek tárolására.

A SIM tartalmát lehet olvasni, módosítani megfelelõ olvasóval, de az MMS nem lesz rajta, nem alkalmas ennek tárolására.
Milyen telefon? Okostelefon, android esetén az MMS-t állítsd be, és az adatforgalmat kapcsold be. Mobilinternet és MMS beállítása http://androidhungary.com/2009/09/vodafone-t-mobile-es-panno.. http://www.t-mobile.hu/lakossagi/szolgaltatasok/uzenetkuldes.. http://www.telenor.hu/szolgaltatas/uzenetkuldes/mms Létezik SIM kártya olvasó http://www.bestdigital.hu/sim-kartya-olvaso-usb-szoftver-p-1.. de nem hiszem, hogy ez kell neked. (nem ott van az az MMS amit még meg se kaptál, csak egy értesítést kaptál a nem fogadott MMS-rõl)
A kérdező hozzászólása: Igen, csak értesítést kaptam, hogy nem tudja a telefonom megjeleníteni, de jön minden nap. Nem okostelefon.

Egy lánynak lehet olvasni a tekintetében?

Teljesen másmilyen arckifejezése van egy képen, amikor nem vagyok vele, mint mikor igen...

Legjobb válasz: Igen, lehet. :)

Igen, lehet. :)
Igen
Igen.
A kérdező hozzászólása: akkor is lehet másmilyen a tekintete, ha tudja hogy a közelében vagyok, de nem beszéltünk? Annyira nem akarom részletezni, de ha pl nem vagyok ott ahol õ, akkor félelmet látok az arcán egy egy képen, ha meg tudja hogy ott vagyok akkor örömöt. Remélem van ilyen, mert ha nincs, akkor nem vagyok komplett.
A kérdező hozzászólása: eddig elég egyértelmûek a válaszok. remélem akkor nincs légüres tér a fejemben :)


Van olyan honlap, ahol lehet olvasni a forma 1-es partykról?

Az érdekelne, h mik történnek a forma1 futam utáni partyn. mit csinálnak a pilóták, hol vannak ezek a partyk. Annyira zárt buli lenne ez? még egy képet sem látunk belőle soha.

Mit tudok csinálni, ha csináltam biztonsági mentést frissítés előtt meg is van és az írja ki, h nem lehet olvasni a fájlt!?

Mit csinálhatok? Elveszik mindenem :S (SE Xperia X8 ról van szó)

Legjobb válasz: hogy kell biztonságos mentést?

hogy kell biztonságos mentést?

Mivel lehet olvasni a . Ps kiterjesztésű állományokat és honnan lehet letölteni?

Legjobb válasz: http://www.google.hu/search?hl=hu&client=opera&hs=EXt&rls=hu.. Javaslom keresd ki a neked megfelelõt. Nem olyan bonyolult. XD

http://www.google.hu/search?hl=hu&client=opera&hs=EXt&rls=hu.. Javaslom keresd ki a neked megfelelõt. Nem olyan bonyolult. XD
Photoshop olvassa
a photoshop a PSD-t olvassa emezt valami "Ghost View" nevû progi . Véletlen nem egy Kalkulus nevezetû tárgy miatt kell ? innen letudod tölteni :D:D http://www.math.u-szeged.hu/~szbtmsz/ghostv.html
heló.. a PostScript fileok olvasására Windows alatt elsõ számú program a Ghostscript és a GSview.. elõbbi maga a motor, a GSview csak egy barátságosabb interface.. elõször tehát a Ghostscript-et illik felrakni, után a GSview progit.. a weboldal itt van: http://pages.cs.wisc.edu/~ghost/ a Ghostscript a 9.02-es verziónál tart, innen lehet leszedni: http://pages.cs.wisc.edu/~ghost/doc/GPL/gpl902.htm alul, válaszd ki hogy 32 vagy 64 bites verziót akarod-e felrakni.. ez attól függ, hogy a Windowsod 32 vagy 64 bites-e (mondjuk 64 bites Windowson elmegy a 32 bites Ghost is, fordítva, tehát 32bitesre 64 bites Ghost nem megy) a GSview a 4.9 verziónál tart, innen szedheted le (ugyancsak 32 vagy 64 bites változat) http://pages.cs.wisc.edu/~ghost/gsview/get49.htm megjegyzés: olykor érdemes a .pdf fileokat is olvastatni ezekkel a progikkal, mert az Adobe Reader olykor egy kalap szar....

Hol lehet olvasni a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár-vasútvonal történelméről?

A Wikipédiában semmi érdemi dolgot nem írnak a vasútvonalról, illetve a Google keresője sem képes érdemi találatokat kidobni a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár-vasútvonal történelméről. Hol tudnék a vasútvonal történelméről részeltesen, részeltekbe menően olvasni?

Legjobb válasz: Mivel Sz.fehérvár megyeszékhely, gondolom kell ott lennie megyei könyvtárnak és megyei levéltárnak. Szerintem ott tudnak neked segíteni a kérdéseddel kapcsolatban.

Mivel Sz.fehérvár megyeszékhely, gondolom kell ott lennie megyei könyvtárnak és megyei levéltárnak. Szerintem ott tudnak neked segíteni a kérdéseddel kapcsolatban.
Pontosan. A Fejér Megyei Levéltárat megtalálod a Szent István téren a Belvárosban. Miért fikázza mindenki azt a szócikket? Annyira azért nem rossz...
A kérdező hozzászólása: Mivel a Wikipédia szócikkében a történelme szakaszban jóformán a napjaink történései vannak benne. Semmit sem lehet megtudni a múltról, például hogy mi történt a vasútvonallal az elsõ és a második világháborúban, illetve azok között. Illetve a Rákosi- és a Kádár-korszakban történt történések is érdekesek lehetnek, amiket a Wikipédia szócikke szintén nem ír le.
Túl sok a történt. Hát, annyit lehet tudni a szócikkbõl is, hogy az '50-es években 100 km/h-ra alakították a pályát, meg itt tesztelték a 260-as sínbuszt. A Kádár korszakban élte virágkorát a vonal, nagy teherforgalommal és viszonylag jó személyforgalommal (kb. mint most). Zichyújfalu és Börgönd állomások mindig tele voltak tehervonatokkal. Börgönd "Fehérvár Kelenföldje", sok teherkocsi volt Börgöndre állomásítva, Zichyújfaluban pedig az állami gazdaság és az Agrokomplex tehervonatai foglalták el a vágányokat. Seregélyesen 3 vágány volt, ott is mindig ácsorgott egy-két teherszerelvény.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!