Találatok a következő kifejezésre: Lehet okom hogy megcsal Vagy a (2 db)

Lehet okom félni, hogy megcsal? Vagy a baba miatt változott meg?

6 hónapos kisbabám van.Férjemnek kb 2 hete furcsa dolgai vannak.Olyan munkát végez,ami elég sok kosszal jár,de eddig mindig úgy jött haza,hogy amint letelt a munkaid? kocsiba ült és már itthon is volt,sietett haza a lányához.Most lefürödve,tisztán,illatosan jön haza,és lehet,hogy hülyeség,de az jutott eszembe,hogy talán megcsal.Velem csinálta ezt anno,amikor még csak randiztunk,hogy munka után rögtön lefürdött bent,és utána taliztunk.Nem tudom mit gondoljak.Ráadásul a szexuális életünk nem épp a legjobb mostanában.Nekem néha még mindig fáj,és elég gyakran,össze-vissza menstruálok,szóval ritkán tudunk együtt lenni,de akkor is olyan...rám nem fordít elég figyelmet,mindig az a fontos,hogy ?t én orálisan kielégítsem,pláne,ha nekem épp meg van.Régen szerettem csinálni,de mostmár nincs kedvem.Ezért már 2 hete nincs semmi szex,azaz csak egyszer voltunk együtt.És ami nagyon zavaró,hogy amikor én ?t kényeztetem akkor ? minidg csókolózni akar közbe-ez rendben van,izgi meg minden.DE!Egyébként sose csókol meg,se amikor reggel elmegy,se amikor hazajön,se este,sose.Idejét se tudom,hogy mikor smároltunk úgy igazán.És ami még bánt,hogy bunkón viselkedik velem,beszólogat.Próbáltam vele beszélni,hogy mi a baja,velem van-e baja,de azt mondja semmi és szeret.Régen nem volt ilyen problémánk.

Legjobb válasz: Hát a férjed elég önzõ! Nem mondok semmit biztosra... de azok alapján, amiket leírtál lehetséges, hogy viszonya van. De ezt így nem tudom biztosra mondani. Talán utána kellene járnod, pl hívd fel telefonon, miután végzett a munkával, és kérdezd meg, hogy mikorra fog hazaérni. Vagy esetleg ha van mobilja titokban, mikor épp kinn van a mosdón nézz bele a telefonkönyvbe, hogy található-e ismeretlen nõ száma. Nagyon remélem, hogy alaptalan a feltételezésed, de azért a biztondág kedvéért utánajárhatsz, már csak azért is, hogy te is megnyugodhass! Amúgy a szexuális életetek mióta romlott meg? Ha azóta, amióta úgy gondolod, hogy megcsal, akkor lehet emiatt, mivel már nem bízol benne annyira.

Hát a férjed elég önzõ! Nem mondok semmit biztosra... de azok alapján, amiket leírtál lehetséges, hogy viszonya van. De ezt így nem tudom biztosra mondani. Talán utána kellene járnod, pl hívd fel telefonon, miután végzett a munkával, és kérdezd meg, hogy mikorra fog hazaérni. Vagy esetleg ha van mobilja titokban, mikor épp kinn van a mosdón nézz bele a telefonkönyvbe, hogy található-e ismeretlen nõ száma. Nagyon remélem, hogy alaptalan a feltételezésed, de azért a biztondág kedvéért utánajárhatsz, már csak azért is, hogy te is megnyugodhass! Amúgy a szexuális életetek mióta romlott meg? Ha azóta, amióta úgy gondolod, hogy megcsal, akkor lehet emiatt, mivel már nem bízol benne annyira.
Szia. Nem lehet, hogy csak a megváltozott helyzet miatt ilyen a párod (gondolok a babára). Lehet, hogy fáradt, ideges és emiatt ilyen veled. Bár ez amit írtál, hogy lefürdik a munkahelyén, nem hangzik túl jól. De lehet, hogy csak bebeszéled magadnak. Ezt amit ide leírtál, elmondtad már neki? Konkrétan ezekre kérdezz rá. Hátha meg tudjátok beszélni. Sok sikert. :)
Hát én ezt nem értem. Most szültél meg egy kisbabát.. fél éve gondolom folyamatosan vele vagy. Te is kivagy! Nem csak õ, mért õ várja el a kényesztetést?... És egyáltalán ezt hogy hagyhatod? Természetes, hogy megvan ez is egy kapcsolatba... de szerintem ide azért több minden is kéne. Ha helyre akarod vele hozni a dolgot, muszáj földobnod vmivel a kapcsolatot. Szerintem. Egy romantikus vacsora kettesbe... esetleg egy régi helyen, ami emlék.. és a szexet is. Akárhogyan. Én nem tudom mennyi ideig normális, hogy fájjon, de ... muszáj megoldanotok :S Mert ez így gondolom nem lehet jó. És igenis követeld ki, hogy szépen beszéljen veled.. mégiscsak van egy kisbabátok, ilyenkor mindenkinek boldognak kéne lennie. A megcsalásról pedig... hát nem tudom, szerintem szimplán lehetnek más okai is, nem biztos, hogy van valakije. De ha jóba vagy valakivel onnan, a munkatársai közül, akár rá is kérdezhetsz, vagy akár... érted. De egyszer próbáld meg meglepni! Menjetek oda a babával, mikorra végez. És vedd rá, hogy menjetek el vhova 3-asban :) Ha végig veled van, és lett volna vkivel találkája, azt ugyebár vhogy le kell mondania.. Szerintem elõször megpróbálhatod ezt is.
Elsõ válaszoló vagyok. Hát ha kint hagyja a mobilját, akkor jó okod van azt gondolni, hogy nem akarja, hogy láss valamit benne! Szerintem mindenképp nézz utána, biztos nem ok nélkül "felejti" kinn, és hozza be késõn! Kívánom a legjobbakat neked is és a kicsinek is;)
Megértem hogy bánt ez az egész, nem jo ez igy.Próbláj meg ugy tenni mintha nem lenne semmi baj, ne is bezsélj vele ilyenekröl.Aztán majd azt fogja gondolni hogy ugysem gondolja, hogy megcsalom(ha tényleg megcsal) vagy vmi és akkor egy idö után majd hibázik, te meg résen leszel.Sajna többet nem tudok segiteni, mert ahogy irod te a fejed tetejére is állhatsz ha ö nem akar beszélni:( Sok szerecsét!
Elhiszem , sok férifi azthiszi ha otthon vagy csak tv-t nézel.Arrol megfeledkeznek hogy a gyereket etetni kell törödni vele, rendetrakni takaritani, fözni, mosogatni.
A kérdező hozzászólása: A mobilját mostanában rendszeresen kint hagyja a kocsiba, ez is furcsa, és csak este hozza be, amikor fekszünk le aludni, nem jutok hozzá. Ez az egész kb 2 hete van, ahogy írtam, és próbáltam vele beszélni, de azt mondta semmi baja. Ami engem zavar még, hogy ugye nem úgy nézek már ki mint régen, a hasam, a melleim, de állítása szerint ez õt nem zavarja.Nem tudom mit tehetnék.Kollegáit nem ismerem.Nagyon bizonytalan ez így.Régen olyan jól megvoltunk, szenvedélyesek voltunk, most meg... Nem nézem ki belõle, hogy megcsaljon, legalábbis régen így gondoltam, de mostmár nem tudom.Amikor rákérdeztem, azt mondta hülyeséget beszélek.Annyira hiányzik a figyelmessége, törõdése, hogy amikor nagy néha szex van, ne csak az legyen, hanem szeretet is, kedveskedés, ne egy gyors numera. Most mennem kell egy picit el a géptõl, mert a kislányomat etetem.De várom még a tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A legelsõ válaszolónak és az utolsónak különösen.Megfogadom a tanácsot, résen leszek.Néha már azt kívánom, derüljön ki hogy megcsal, mert ez a bizonytalanság se jó!Az a baj, hogy õ azt hiszi, nekem itthon hú de jó, semmi dolgom, gondom nincsen!Neki az nem "munka", hogy a gyerekünkkel foglalkozok.Abba nem lehet elfáradni, csak õ lehet fáradt, csak neki lehet baja.És még sorolhatnám!Olyan nehéz így!
Szia! Egy kisbaba gondozása fárasztóbb, mint a férfiak gondolják. A kisbaba sír, játszani kell vele, pelenkázni kell... és még hol vannak a háziasszonyi teendõk. Estére totál lemerülsz, kicsi kényeztetést szeretnél, ez természetes. Ha ezt a férjed nem érti meg, tényleg nagyon önzõ. Egy kapcsolat 2 emberrõl szól, a ti esetetekben 3-ról, hiszen ott a pici. De a férjed csak magára gondol. Valószínûnek tartom, hogy valaki van a háttérben. Ha már pici sem fontos neki, meg te sem. Az tényleg nem lenne rossz megoldás, ha elmennél a munkahelyére a picivel és megvárnátok. Én ha nagyon félteném a kapcsolatomat, akkor még arra is vetemednék, hogy kövessem a férjem, hiszen már elég alapot adott a gyanúra.

Kb. az utolsó két hónapban észre vettem, hogy a párom sűrűn az együttlétünk után alig lövel ki csak egy pici spermát. Mondhatom fele sem mint a megszokott. Vajon megcsal, vagy más oka is lehet?

Pàr ève együtt vagyunk màr,heti egy kèt alkalommal szeretkezünk,minden a megszokott.

Legjobb válasz: Ha elõtte önkielégítést végez, akkor a következõ alkalommal kevesebb jön ki. Ez lehet egy ok.

Ha elõtte önkielégítést végez, akkor a következõ alkalommal kevesebb jön ki. Ez lehet egy ok.
Abba bele se gondoltál, hogy más lehet a háttérben?nem mindig termlõdik annyi sperma.de mi lenne ha õt kérdeznéd?
Már miért csalna meg? Önkielégítés is létezik.. Vagy stresszesebb mostanában és kevesebb termelõdik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól ismerem ès tudom , hogy nem vègez önkielègitèst.Ami a stresszt illeti, semmivel sincs több mint eddig, sõt sûrûn jókedvû ès sûrûn nem tudom hol jàr. Valamilyen nemi betegsèg okozhat kevesebb spermàt, ha igen milyen?
vagy (gyakrabban) kiveri, vagy más veri ki neki :) vagy... öregszik.
Hidd el, az ilyet nem lehet tudni. Meg biztos azt is tudod, hogy sose néz pornót..na ja.. ;)
A kérdező hozzászólása: 13 ève együtt èlünk, negyvenen tul vagyunk, mèg mindig nagyon jó pasi ès nem nèz màr pornót, sem nem veri ki magànak.Na hogy màs veri ki az vitatható.
Szóval ezekszerint te inkább azt akarod hinni, hogy megcsal, minthogy netalántán mégis kielégítette magát..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!