Találatok a következő kifejezésre: Lehet okom hogy megcsal (9 db)

Mi lehet az oka? Lehet hogy megcsalt vagy meg mindig csal?

2 honapja szuletet meg a kisfiunk.Azota voltunk mar egyut a ferjemel,es azota mindig nagyon viszket es eg a huvelyem,meg folyasom is van!Mitol lehet ez.Lehet hogy megcsalt a terhesegem alat.Es azmiat van ez.

Legjobb válasz: nem valószínû hogy megcsalt volna, ennyibõl legalábbis nem következtetnék vele. ha más miatt is van okod gyanakodni, akkor kérdezz rá. gombás fertõzések kialakulhatnak akár "ok nélkül" is, ha a hüvely kémiai egyensúlya felborul valami miatt, terhesség után is elõfordulhat ilyen. menj orvoshoz vele, õ is megmondja h elõfordulhat ilyen, kapsz kezelést, pár nap és helyrejön!

nem valószínû hogy megcsalt volna, ennyibõl legalábbis nem következtetnék vele. ha más miatt is van okod gyanakodni, akkor kérdezz rá. gombás fertõzések kialakulhatnak akár "ok nélkül" is, ha a hüvely kémiai egyensúlya felborul valami miatt, terhesség után is elõfordulhat ilyen. menj orvoshoz vele, õ is megmondja h elõfordulhat ilyen, kapsz kezelést, pár nap és helyrejön!
nem tudom de nem hinném. szerintem járj utána kövesd de csak titokban esetleg kérdezz rá! Vagy kutass a munkatársnõi között és rögtön rájösz!
Jézusom, milyen a kapcsolatotok, ha ilyeneket feltételezel?!Arra nem is gondoltál, h most komoly hormonváltozások zajlanak a szervezetedben, felborult a hüvelyflórád egyensúlya, és összeszedtél vmi kis fertõzést?Akár a wc-n, törölközõtõl, vagy csak a folyamatos váladékozás kicsípte.A 6 hetes kontroll vizsgálaton elmondtad a dokinak(mert gondolom már túl vagy rajta...)? 2 gyerekem van, és a 2.nál én is "benyaltam" vmit, de a kontroll vizsg.on írt fel a dokim pár db kúpot és rendbe is jöttem.
Szio Ne gondolj egybol a legrosszabra.Az en lanyom most 4 eves lesz es szerelemgyerek.Szoval a terhessegem kozbe szakitottunk a baratommal.Mindegy.Alenyeg az hogy a terhessegem alatt nem alakitottam ki mas kapcsolatott senkivel, es szules utan nekem is hasonlo tunetek voltak.Ne ijedj meg ez csak egy baci lehet, semmi mas:) Talan meg a belsoreszed nem keszult fel a nemierintkezeshez es egy kicsit feldorzsolte.Az orvosok 3 honap sex szunetet ajanlanak szules utan.Nyugi:)

Nehezen tudok megbizni a baratomba. Gyakran attol felek hogy megcsal pedig nem ad ra okot. De nagyon felek. Mitol lehet es hogyan tudnek benne megbizni? Normalis emberektol kernek valaszt.

Normalis ez?

Legjobb válasz: Normális.Az én barátnõm is mindig fél hogy megcsalom pedig nekem õ a mindenem de ugyan úgy én is nagyon félek hogy megcsal és elég féltékeny típus is vagyok.Mindenki fél a megcsalástól de majd idõvel enyhül.

Normális.Az én barátnõm is mindig fél hogy megcsalom pedig nekem õ a mindenem de ugyan úgy én is nagyon félek hogy megcsal és elég féltékeny típus is vagyok.Mindenki fél a megcsalástól de majd idõvel enyhül.
Pedig megcsal nekünk elhiheted.
A kérdező hozzászólása: mibol gondolod?
NEM! És elmondom, veled van a baj. A féltékenység nem normális, és azért van, amiért neked nincs elég önbizalmad. Saját tapasztalat..

Lehet okom félni, hogy megcsal? Vagy a baba miatt változott meg?

6 hónapos kisbabám van.Férjemnek kb 2 hete furcsa dolgai vannak.Olyan munkát végez,ami elég sok kosszal jár,de eddig mindig úgy jött haza,hogy amint letelt a munkaid? kocsiba ült és már itthon is volt,sietett haza a lányához.Most lefürödve,tisztán,illatosan jön haza,és lehet,hogy hülyeség,de az jutott eszembe,hogy talán megcsal.Velem csinálta ezt anno,amikor még csak randiztunk,hogy munka után rögtön lefürdött bent,és utána taliztunk.Nem tudom mit gondoljak.Ráadásul a szexuális életünk nem épp a legjobb mostanában.Nekem néha még mindig fáj,és elég gyakran,össze-vissza menstruálok,szóval ritkán tudunk együtt lenni,de akkor is olyan...rám nem fordít elég figyelmet,mindig az a fontos,hogy ?t én orálisan kielégítsem,pláne,ha nekem épp meg van.Régen szerettem csinálni,de mostmár nincs kedvem.Ezért már 2 hete nincs semmi szex,azaz csak egyszer voltunk együtt.És ami nagyon zavaró,hogy amikor én ?t kényeztetem akkor ? minidg csókolózni akar közbe-ez rendben van,izgi meg minden.DE!Egyébként sose csókol meg,se amikor reggel elmegy,se amikor hazajön,se este,sose.Idejét se tudom,hogy mikor smároltunk úgy igazán.És ami még bánt,hogy bunkón viselkedik velem,beszólogat.Próbáltam vele beszélni,hogy mi a baja,velem van-e baja,de azt mondja semmi és szeret.Régen nem volt ilyen problémánk.

Legjobb válasz: Hát a férjed elég önzõ! Nem mondok semmit biztosra... de azok alapján, amiket leírtál lehetséges, hogy viszonya van. De ezt így nem tudom biztosra mondani. Talán utána kellene járnod, pl hívd fel telefonon, miután végzett a munkával, és kérdezd meg, hogy mikorra fog hazaérni. Vagy esetleg ha van mobilja titokban, mikor épp kinn van a mosdón nézz bele a telefonkönyvbe, hogy található-e ismeretlen nõ száma. Nagyon remélem, hogy alaptalan a feltételezésed, de azért a biztondág kedvéért utánajárhatsz, már csak azért is, hogy te is megnyugodhass! Amúgy a szexuális életetek mióta romlott meg? Ha azóta, amióta úgy gondolod, hogy megcsal, akkor lehet emiatt, mivel már nem bízol benne annyira.

Hát a férjed elég önzõ! Nem mondok semmit biztosra... de azok alapján, amiket leírtál lehetséges, hogy viszonya van. De ezt így nem tudom biztosra mondani. Talán utána kellene járnod, pl hívd fel telefonon, miután végzett a munkával, és kérdezd meg, hogy mikorra fog hazaérni. Vagy esetleg ha van mobilja titokban, mikor épp kinn van a mosdón nézz bele a telefonkönyvbe, hogy található-e ismeretlen nõ száma. Nagyon remélem, hogy alaptalan a feltételezésed, de azért a biztondág kedvéért utánajárhatsz, már csak azért is, hogy te is megnyugodhass! Amúgy a szexuális életetek mióta romlott meg? Ha azóta, amióta úgy gondolod, hogy megcsal, akkor lehet emiatt, mivel már nem bízol benne annyira.
Szia. Nem lehet, hogy csak a megváltozott helyzet miatt ilyen a párod (gondolok a babára). Lehet, hogy fáradt, ideges és emiatt ilyen veled. Bár ez amit írtál, hogy lefürdik a munkahelyén, nem hangzik túl jól. De lehet, hogy csak bebeszéled magadnak. Ezt amit ide leírtál, elmondtad már neki? Konkrétan ezekre kérdezz rá. Hátha meg tudjátok beszélni. Sok sikert. :)
Hát én ezt nem értem. Most szültél meg egy kisbabát.. fél éve gondolom folyamatosan vele vagy. Te is kivagy! Nem csak õ, mért õ várja el a kényesztetést?... És egyáltalán ezt hogy hagyhatod? Természetes, hogy megvan ez is egy kapcsolatba... de szerintem ide azért több minden is kéne. Ha helyre akarod vele hozni a dolgot, muszáj földobnod vmivel a kapcsolatot. Szerintem. Egy romantikus vacsora kettesbe... esetleg egy régi helyen, ami emlék.. és a szexet is. Akárhogyan. Én nem tudom mennyi ideig normális, hogy fájjon, de ... muszáj megoldanotok :S Mert ez így gondolom nem lehet jó. És igenis követeld ki, hogy szépen beszéljen veled.. mégiscsak van egy kisbabátok, ilyenkor mindenkinek boldognak kéne lennie. A megcsalásról pedig... hát nem tudom, szerintem szimplán lehetnek más okai is, nem biztos, hogy van valakije. De ha jóba vagy valakivel onnan, a munkatársai közül, akár rá is kérdezhetsz, vagy akár... érted. De egyszer próbáld meg meglepni! Menjetek oda a babával, mikorra végez. És vedd rá, hogy menjetek el vhova 3-asban :) Ha végig veled van, és lett volna vkivel találkája, azt ugyebár vhogy le kell mondania.. Szerintem elõször megpróbálhatod ezt is.
Elsõ válaszoló vagyok. Hát ha kint hagyja a mobilját, akkor jó okod van azt gondolni, hogy nem akarja, hogy láss valamit benne! Szerintem mindenképp nézz utána, biztos nem ok nélkül "felejti" kinn, és hozza be késõn! Kívánom a legjobbakat neked is és a kicsinek is;)
Megértem hogy bánt ez az egész, nem jo ez igy.Próbláj meg ugy tenni mintha nem lenne semmi baj, ne is bezsélj vele ilyenekröl.Aztán majd azt fogja gondolni hogy ugysem gondolja, hogy megcsalom(ha tényleg megcsal) vagy vmi és akkor egy idö után majd hibázik, te meg résen leszel.Sajna többet nem tudok segiteni, mert ahogy irod te a fejed tetejére is állhatsz ha ö nem akar beszélni:( Sok szerecsét!
Elhiszem , sok férifi azthiszi ha otthon vagy csak tv-t nézel.Arrol megfeledkeznek hogy a gyereket etetni kell törödni vele, rendetrakni takaritani, fözni, mosogatni.
A kérdező hozzászólása: A mobilját mostanában rendszeresen kint hagyja a kocsiba, ez is furcsa, és csak este hozza be, amikor fekszünk le aludni, nem jutok hozzá. Ez az egész kb 2 hete van, ahogy írtam, és próbáltam vele beszélni, de azt mondta semmi baja. Ami engem zavar még, hogy ugye nem úgy nézek már ki mint régen, a hasam, a melleim, de állítása szerint ez õt nem zavarja.Nem tudom mit tehetnék.Kollegáit nem ismerem.Nagyon bizonytalan ez így.Régen olyan jól megvoltunk, szenvedélyesek voltunk, most meg... Nem nézem ki belõle, hogy megcsaljon, legalábbis régen így gondoltam, de mostmár nem tudom.Amikor rákérdeztem, azt mondta hülyeséget beszélek.Annyira hiányzik a figyelmessége, törõdése, hogy amikor nagy néha szex van, ne csak az legyen, hanem szeretet is, kedveskedés, ne egy gyors numera. Most mennem kell egy picit el a géptõl, mert a kislányomat etetem.De várom még a tanácsokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!A legelsõ válaszolónak és az utolsónak különösen.Megfogadom a tanácsot, résen leszek.Néha már azt kívánom, derüljön ki hogy megcsal, mert ez a bizonytalanság se jó!Az a baj, hogy õ azt hiszi, nekem itthon hú de jó, semmi dolgom, gondom nincsen!Neki az nem "munka", hogy a gyerekünkkel foglalkozok.Abba nem lehet elfáradni, csak õ lehet fáradt, csak neki lehet baja.És még sorolhatnám!Olyan nehéz így!
Szia! Egy kisbaba gondozása fárasztóbb, mint a férfiak gondolják. A kisbaba sír, játszani kell vele, pelenkázni kell... és még hol vannak a háziasszonyi teendõk. Estére totál lemerülsz, kicsi kényeztetést szeretnél, ez természetes. Ha ezt a férjed nem érti meg, tényleg nagyon önzõ. Egy kapcsolat 2 emberrõl szól, a ti esetetekben 3-ról, hiszen ott a pici. De a férjed csak magára gondol. Valószínûnek tartom, hogy valaki van a háttérben. Ha már pici sem fontos neki, meg te sem. Az tényleg nem lenne rossz megoldás, ha elmennél a munkahelyére a picivel és megvárnátok. Én ha nagyon félteném a kapcsolatomat, akkor még arra is vetemednék, hogy kövessem a férjem, hiszen már elég alapot adott a gyanúra.

Szerintetek lehet ok arra, hogy megcsaljuk a párunkat, vagy ez minden esetben gerinctelenség, gyávaság?

Úgy értem olyan hülye indokokat lehet olvasni:

Legjobb válasz: Minden esetben gerinctelenség. MEg kell beszélni hogy gondok vannak, ha nincs javulás, vagy még erõfeszítés sincs, akkor el kell hagyni, nem kell erõltetni. és utána lehet mást keresni.

Minden esetben gerinctelenség. MEg kell beszélni hogy gondok vannak, ha nincs javulás, vagy még erõfeszítés sincs, akkor el kell hagyni, nem kell erõltetni. és utána lehet mást keresni.
Nem azt írtam, hogy helyeslem. Csak azt, hogy nem ítélkezhetek más élete felett. Jogom sincs hozzá. Õ élete. Õ keresztje, neki kell cipelnie. De nincs hozzá jogom, hogy még én is belerúgjak. Ha segíteni nem tudok rajta, akkor bántanom sem szabad.
Azért van különbség! A kulcsszó szerintem nem a mozgáskorlátozottan, hanem a demensen volt. Egy testi fogyatékkal élõ ember éppen olyan társ, mint bármelyik egészséges társa, de egy szellemileg leépült emberrõl ez nem mondható el. Az említett példában számomra nem elítélendõ, hogy egészséges felnõtt társaságra vágyott a nõ, hiszen se testileg, se lelkileg nincsenek kielégítve a szükségletei. Viszont vele marad, ápolja, holott bedughatná egy otthonba. Szóval semmi nem fekete vagy fehér, kivételes esetek mindig vannak. Tudod a mondás is úgy szól, hogy a kivétel...
A kérdező hozzászólása: ma 16:13 Én viszont igen... "Jóban-rosszban, betegségben-egészségben" szoktunk hûséget fogadni....szerintem fordított esetben is elítélendõ lenne.... Betolja a beteg férjét a szobába, aztán szexel egy jót a másik férfival? Vagy õ megy hozzá, és mialatt kéjesen nyögdécsel, a mozgásképtelen férjére gondol?
Mindig azt gondoltam, gerinctelenség. De már nem vagyok benne biztos.. Van egy ismerõsöm, 5 éve ápolja mozgáskorlátozott, demens férjét. Egy éve van egy barátja, akivel hetente egyszer találkozik. Nem csak a szex, a beszélgetés, simogatás, emberi kommunikáció is hiányzott neki. Nem tudom elitélni érte.
Nem, erre nincs mentség. Ha valakinek nem jó valami, akkor változtasson, ha nem tud változni vagy a párja változtatni, akkor meg ne kínlódjanak egymás mellett, hanem szakítsanak. Sose aláznám meg így a páromat, és sose bocsájtanám meg, ha így megalázna valaki.
Minden esetben aljasság. A pofon mellett a megcsalás az számomra ahol nem mérlegelnék, hanem kidobnám a páromat.
Az én szememben nincs rá ok. Ha egy kapcsolat nem jó, le kell zárni.
Részemrõl ezek csak kifogások, erre nincs mentség.
Abban az esetben, ha nyitott házasság van, vagy a másik fél beleegyezésével történik meg a dolog (hirtelen az egyik impotens lesz mondjuk, ilyesmi esetekre gondolok), tehát ha van rá engedély és elõre megbeszélik, akkor úgy-ahogy elfogadhatónak tartom. Semmi egyéb esetben nem tartom annak. A piás kifogásra azt mondom, hogy aki tudja magáról, hogy nem bírja a piát, az ne igya le magát. Dönthetett volna úgy is, hogy nem issza magát mocsokrészegre, de az fontosabb volt. Aki elhanyagolásról beszél, az beszélje meg a párjával, aztán ha nem mûködik, akkor szakítson. Az a legalja, amikor vki a terhes feleségét csalja azért, mert pár hétig viszket a töke - verje ki magának, azt' ennyi. Olyan meg nincs, hogy csak úgy megtörtént, de hát én imádom a férjemet / az asszonyt...

Lányok! Mi lehet az az ok, ami miatt NEM szakítanátok a barátotokkal, ha biztosak lennétek benne, hogy megcsal?

Legjobb válasz: Ha elõtte én megcsalnám, õ pedig bosszúból vissza... Bár én sosem fajulnék odáig, hogy benne maradjak egy kapcsolatban, amikor már úgy érzem, képes lennék megcsalni, hiszen ezzel magamnak is bebizonyítanám, hogy nem szeretem õt... Egyébként más esetet nem tudok, amikor megbocsájtanék. Remélem sikerült érthetõen magyaráznom...:) 17/L

Ha elõtte én megcsalnám, õ pedig bosszúból vissza... Bár én sosem fajulnék odáig, hogy benne maradjak egy kapcsolatban, amikor már úgy érzem, képes lennék megcsalni, hiszen ezzel magamnak is bebizonyítanám, hogy nem szeretem õt... Egyébként más esetet nem tudok, amikor megbocsájtanék. Remélem sikerült érthetõen magyaráznom...:) 17/L
nincs ilyen. :DD
Én mindenféleképpen szakítanék vele.Max csak akkor nem ha már lenne gyerekünk.
Mindenképp a külön válásra törekednék. Ha lenne is gyermekem nem akarnám, hogy olyan körülmények között nevelkedjen ahol érzi a szülei között feszültséget. Amúgy meg nem bocsájtom meg ha megcsalnak.
Ha tudok róla, és megbeszéltük és nem hazudik. 25/N házas
Ha tudok róla, és megbeszéltük és nem hazudik. 25/N házas
A kérdező hozzászólása: utolsó, házas válaszolótól kérdezem: te belemennél ebbe, ha elmondaná, hogy szeretõje van?
Nincs ilyen ok. Akárhogy történt én pát intek az ilyeneknek.
Szia! 13:57-es vagyok! Igen én belemennék, de ez fordítva is így lenne nálunk. Na, de ez nálunk közös megegyezésen alapul és 7 éve vagyunk együtt. A te helyzeted valszínüleg más. Nekem egyébként is a megcsalás azaz érzelmi megcsalás.
ha van pénze :DD
mindkettõ lehetséges, ahhoz hogy el lehessen dönteni, ismerni kéne a fiú személyiségét.
Miért van az, hogy ha egy pasi nem fekszik le egy darabig egy lánnyal, akkor õ normális, meg kell érteni, vannak érzései, vedd megtiszteltetésnek stb? Ha meg egy lány kéri meg a pasit, hogy várjon még, akkor kis hülye, meg nem érdemes rá pazarolni az idõt, dobni kell, stb?
:) én már aludtam úgy egyszál semmiben csajjal, hogy egyáltalán nem érdekelt szexuálisan. Reggel arra ébredtem, hogy nagyon gyorsan lélegzik, és ver a szíve, mint állat (gyakorlatilag a mellei között volt a fejem alvás közben), de szegényt annyira nem kívántam, hogy nem lett semmi. Azóta is jó barátok vagyunk, de a megtörténtekrõl (többször is elõfordult) soha nem beszélünk.
Egy lehetséges ok: Csúnya a lány.
Szerintem az is lehet, hogy azt gondolja, sokat kell várni az elsõ szex elõtt, különben a lány azt fogja hinni, hogy csak a szexért van vele...
Attól, hogy 26 éves, nem biztos, hogy volt már lánnyal. Bátyám is annyi, tökjól néz ki, és én mégis tudom, hogy szûz, pedig nem gondolnád, ha látnád vagy ismernéd. Próbálkozz, mert minél tovább húzod annál rosszabb lesz.
Meg arra is gondolok, hogy lehet annyira szeret, hjogy nem fekszik le veled és nem használ ki...csak akkro ha majd úgy érzi, hogy kell. Lehet neki nem a testi öröm a legfontosabb...mert a testi az mulandó...meg talán nem akar lefeködni túl hamar, mert lehet, hogy megbánja majd... De ezt õ tudhatja legjobban én csak lehetõségeket találgatok...
Lehet hogy neki sokkal fontosabb a lélek meg az együttérzés, az összhang, az összetartozás, a bezsélgetések, egymás megértése, mint az, hogy lefeküdjön veled... Lehet õ olyan érzékenyebb tipus és nem fekszik le csak úgy, de ha valamikor lefekszik veled akkor az nagy érték es megtisztelhetésnek és kiváltságnak veheted ezek szerint. Nem minden férfi Szexéhes fenevad....
Általában, ha egy lány nem fekszik le egy fiúval amikor az akarja, akkor a srác kidobja mint macskát sz**ni. Ilyen fordított helyzetet még nem hallottam.
A kérdező hozzászólása: persze hogy volt lánnyal 26 éves a srác
Impotens, nem kívánja a lányt.
A kérdező hozzászólása: hát ha nem szeretne akkor miért lenne velem végülis sex nincs köztünk és köztudott hogy akkor egy fiu nincs eggyütt egy lánnyal de akkor itt jön képbe az hogy megcsal...de ha megcsal akkor bevallaná
Volt már lánnyal? Lehet még nem, és ezért tart a dologtól. Nem biztos, hogy egybõl rosszra kell gondolni.
A kérdező hozzászólása: tárgytalan már szakítottam vele

Kb. az utolsó két hónapban észre vettem, hogy a párom sűrűn az együttlétünk után alig lövel ki csak egy pici spermát. Mondhatom fele sem mint a megszokott. Vajon megcsal, vagy más oka is lehet?

Pàr ève együtt vagyunk màr,heti egy kèt alkalommal szeretkezünk,minden a megszokott.

Legjobb válasz: Ha elõtte önkielégítést végez, akkor a következõ alkalommal kevesebb jön ki. Ez lehet egy ok.

Ha elõtte önkielégítést végez, akkor a következõ alkalommal kevesebb jön ki. Ez lehet egy ok.
Abba bele se gondoltál, hogy más lehet a háttérben?nem mindig termlõdik annyi sperma.de mi lenne ha õt kérdeznéd?
Már miért csalna meg? Önkielégítés is létezik.. Vagy stresszesebb mostanában és kevesebb termelõdik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól ismerem ès tudom , hogy nem vègez önkielègitèst.Ami a stresszt illeti, semmivel sincs több mint eddig, sõt sûrûn jókedvû ès sûrûn nem tudom hol jàr. Valamilyen nemi betegsèg okozhat kevesebb spermàt, ha igen milyen?
vagy (gyakrabban) kiveri, vagy más veri ki neki :) vagy... öregszik.
Hidd el, az ilyet nem lehet tudni. Meg biztos azt is tudod, hogy sose néz pornót..na ja.. ;)
A kérdező hozzászólása: 13 ève együtt èlünk, negyvenen tul vagyunk, mèg mindig nagyon jó pasi ès nem nèz màr pornót, sem nem veri ki magànak.Na hogy màs veri ki az vitatható.
Szóval ezekszerint te inkább azt akarod hinni, hogy megcsal, minthogy netalántán mégis kielégítette magát..

Nem hiszem el, hogy 6 hónap után nem hiányzik neki. Mi lehet az oka? Szerintetek is megcsal (t)?

6hónapon keresztül csak telefonon és neten beszéltünk, bár arra se volt mindig id?m. Már nagyon vártam, hogy haza jöhessek mert már teljesen kész voltam, folyton elutasít de nekem már szükségem van nagyon egy n?re. Nem hiszem el, hogy ? nem akarja. Ezek el?tt mindig együtt voltunk amikor ránk jött. Egyszer volt már ilyen hogy fél évig nem voltam de akkor ennek az ellentéte volt. Sokszor kérdeztem de nem mondja el, hogy miért vagy hogy mi történt. Én csak arra tudok gondolni, hogy megcsalt. Jobb nem jut eszembe. Azért ez sok id? volt. Hogyan szedjem ki bel?le?

Legjobb válasz: "szükségem van nagyon egy nõre." Ez tök romantikus. *Egy* nõre. Nem a nõre, akit szeretek, egy nõre. Egyébként egyszer sem írtad le a szex szót. Azért ki mered mondani neki, hogy szex kell?

"szükségem van nagyon egy nõre." Ez tök romantikus. *Egy* nõre. Nem a nõre, akit szeretek, egy nõre. Egyébként egyszer sem írtad le a szex szót. Azért ki mered mondani neki, hogy szex kell?
vagy megcsal, vagy teljes mértékben elhidegült... Valahogy az az érzésem, hogy külföldön dolgozhattál... írod, hogy még telefonálni, interneten írni se volt idõd... ezt azért nehezen tudom elképzelni. ELhiszem, hogy nem volt idõd, energiád, pénzed órákon át csevegni, de azért pár perc mindig belefér...
Mi az, hogy egy nõre? [email protected]ás, te így beszélsz a feleségedrõl, megáll az eszem, hát nem csodálom, hogy nem akar semmit tõled.
én ki merem: SZEXELNI akarok!!!
13.22 Te egy abnormális barom vagy. Ès még enyhén fejeztem ki magam!!! Szerintem te magad mellé egy kutyát sem érdemelnél nem még társat.
nyugodj bele, megcsal
elhidegult toled és ezért nem kíván már. 26N
EGyébként kérdezõ, te nagyon egyszerû lélek vagy, de az élet nem ilyen fekete fehér. Te azt mondod, szex kell a feleséged, azt hogy nem, erre, akkor biztos megcsaltál! Jujj, talán KOMMUNIKÁLNI kéne.
Kérdezõ, ha te, aki ismered, és együtt vagy vele évek óta, és most is, nem tudod, akkor mi honnan tudjuk? Megeshet, hogy elhidegült, megeshet, hogy összejött valami alkalmi afférja és szégyenkezik, de szimplán az is megeshet, hogy furcsa vagy nem, de a szexuális élet egy olyan dolog, amit hosszabb szünet után nem mindig egyszerû újra kezdeni, lásd, akik mondjuk veszélyeztetett terhesség vagy akármi miatt ilyen hosszas kihagyásra kényszerülnek, ott rendszerint hosszabb és problémás folyamat mire minden visszaáll ezen a téren, az a ritkább, hogy tudják simán ott folytatni, ahol fél éve abbahagyták. Beszélni kell ezekrõl a dolgokról, újra egymásra kell találnotok, "össze kell jönnötök", ez jelentheti a megoldást.
Hol voltál 6 hónapig? És ez mennyire gyakori? Miért? Ez fontos dolog. Nem mindegy mi miatt hanyagolod annyira el, hogy neten se és telefonon se volt idõd mindig beszélni vele. Kívülrõl ennyi info után és igen csak érdekes házasság ez. De fõleg neki. És mi az, hogy nem mondja el? Nem értem...kezdeményezel, elutasít. Megkérdezed mi a baj? És bezárja magát erre a fürdõbe? Lehet, hogy nem vagy megértõ , lehet, hogy azt várja magadtól gyere rá arra, hogy elrontod a házasságodat. Nem vagytok már gyerekek, viselkedjetek felnõttként.
#13 - "Fejlett az igazságérztem és nyersen öszinte vagyok" - tévedni tetszel, ez nem a kisebbségi komplexusait túlkompenzáló helybéli macsósurmó másik neve. Tudod, én tényleg 47-es ingnyakat hordok, a problémáimat viszont megbeszélni szoktam, és nem hisztirohamot bemutatni mint az elkényeztetett ovis, akinek elvették a homokozóban a kislapátját... szanalmas.hu.
Ti most egy pár vagytok, vagy mi van?
Ha arra sem volt mindig idõd, hogy internet, vagy telcsi, akkor lehet õ ugyanezt kezdte el érezni amit te most, hogy talán azért nincs, mert megcsalod. Lehet elhidegült, nem bízik. Hogy emiatt félrelépett e vagy se, azt nem tudom, te ismered hajlamos e. Mi már hónapok óta nem csináljuk a férjemmel, de tudom nem csal meg. (akármilyen naivan hangzik is) Beszélgessetek errõl, engedjétek ki a macsekot a zsákjából. Kezd te, hogy azért haragszik e vagy távolodott el, mert nem tudtad hívni mindig, és fél e hogy megcsaltad, és vigasztald meg, hogy nem errõl van szó. Bizalom problémátokkal szembesülni kell, és akarni, tenni érte, hogy jobb legyen, kicsit most dolgozni kell ezen nektek, de még lehet jó.
Ez nagyon érdekes, hogy tök mindegy, ki mit csinál, még az is a férfi hibája, ha a nõ megcsalja..
sonáj, igazad van. :) ))) Lehet, hogy az ilyen sírva fakad, ha csúnyán néznek rá....
most erre mit lehetne mondani? te sem úgy állsz hozzá, ahogy egy szeretõ férjnek kellene, õ sem úgy áll hozzád, ahogy egy szeretõ feleségnek kellene. elhidegültetek, talán meg is csalt téged, ki tudja. igazából abból a szempontból lényegtelen is, h ez már nem házasság. nincs meg köztetek az összetartozás érzése.
Szerintem is elhidegûlt tõled. De ne csodálkozz, ha csak arra kell, hogy kielégüljél szexuálisan. Márpedig nagyon úgy tûnik ebbõl a kijelentésedbõl, hogy "már szükségem van nagyon egy nõre". Ez eléggé kiábrándító egy házas férfitól, már ne haragudj. Valószínû erre érzett rá, hogy így gondolkodsz. Érzelmi biztonságra van szüksége ahhoz, hogy kinyíljon, szeretgetésre és csak másodlagos a szex ezek mellett. Nem feltétlenül csalt meg, csak egyszerûen besokallt a stílusodtól.
szájkaratés nethuszár. Miért, szerintetek egy igazi nehézfiú itt fórumozik, de most komolyan ?? Pfff :) ))
Fejlett az igazságérztem és nyersen öszinte vagyok, , hogy neked ezzel kapcsolatban milyen meglátásaid vannak ill milyen rekciókat vált ki szived joga hogy hangot adj neki, mint ahogy nekem is arra hogy válaszoljak egy kérdésre, a magam de általd nehezményezett módján.;Ui.szemtöl szemben nem hiszem hogy szavakba is öntenéd a véleményed:) ez biztos:) 13.22
Milyen undorító állat vagy 9-es, látszik több erõd van mint eszed.
Nagyon egyszerûen gondolkodik ittt néhány férfi. Lehet, hogy megcsalta...de ha csak errõl lenne szó és egyébként szereti akkor attól még ugyanúgy ráugrott volna amint megérkezik...már csak azért is nehogy elkezdjen gyanakodni. Sokkal valószínûbb, hogy teljesen elhidegült. Persze lehet, hogy a kettõ együtt jár.
Hát fél év alatt sok minden történteh. Nem biztos, hogy megcsal, egyszerüen csak elhidegült töled!! Csapjatok egy romantikus estét.Majd meglátod.
Szex szag van :D
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha zavaros. A feleségemrõl van szó, 5 éve vagyunk házasok.
24. Ezt rosszul látod! De szerinted, ha a férfi 6 hónapig konkrétan még telefonon se áll szóba a feleségével, akkor ott a nõ a hibás??? Nem férfi ellenes itt senki, de ebben a konkrét esetben, érdekesnek találom ezt a fajta házasságot. Mindenesetre, megjegyzem, én nem így reagálnék a nõ helyében, nálam a kommunikáció kulcsfontosságú.

Rosszat álmodtam, lehet valami oka? Azt álmodtam, hogy a barátnőm megcsal.

tudom h csak álom, de nagyon felzaklatott. miért álmodhattam ezt?

Legjobb válasz: talán mert ettõl tartasz nagyon. Nem bízol benne.

talán mert ettõl tartasz nagyon. Nem bízol benne.
Mert nem gyûrted a puskát lefekvés elõtt.
Az álmoskönyv szerint ez annyit jelent : MEGCSAL, MEGCSALÁS- Lelkiismeret furdalás. Nem tudom van e benne igazság !
velem is igy van. de én szinte minden nap ilyet álmodok. és már kezd az agyamra menni :( vagy a férjem csal meg vagy én csalom meg öt. szerintem ez azt jelentheti hogy tartasz attól hogy megcsal a bnöd.:(
Az álom a tudatalatti üzenete, csak te tudod értelmezni :) . Jelentheti azt h tényleg megcsal (a tudatalatti okosabb :( ), de azt is jelentheti h csak félsz tõle. Neked kell rájönnöd, pl ha eddig eszedbe se jutott ilyesmi akkor valószínûbb h nem azért álmodtad mert ettõl félsz... na de ezt én nem tudom megítélni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!