Találatok a következő kifejezésre: Lehet nyomtatni lapra (18 db)

Nem a legjobb ötlet, mert a grafit összekenheti a nyomtatót. Nem írtad meg, hogy milyen nyomtatóról van szó?
Tapasztalatból tudom, hogy egyes nyomtatók nagyon nem szeretik a "használt" papirokat!Fõleg a lézer-nyomtatók. Én a helyedban nagyon meggondolnám, mert nem a nyomat minõsége a probléma, hanem a nyomtató "veszélyeztetettsége"!
fénymásold le, es utana nyomtass ra. abbol mar nem sok baja lehet.
[link]
A kérdező hozzászólása: Köszi! Igaz már mindegy mert nem igényelhetem! :(

Milyen ingyenes programmal tudnek itthon borospalackokra cimket tervezni, meg nevjegykartyakat? Ja es a boroscimket mire kell nyomtatni, hol lehet ilyen lapokat kapni?

Legjobb válasz: Ingyenes rajzprogramokban: Gimp,Pentool Sai... De inkább ajánlom, hogy menj mûvészhez, mert nekik direkt ilyenekre vannak programjaik.

Ingyenes rajzprogramokban: Gimp, Pentool Sai... De inkább ajánlom, hogy menj mûvészhez, mert nekik direkt ilyenekre vannak programjaik.


Üdv! Kifogyott az írólap a nyomtatómból, muszáj lenne nyomtatnom, de csak sima füzetlapom van itthon, esetleg rajzlap, de az meg szürke, és nem lehetne jól látni. Lehet füzetlapra, vagy vékonyabb lapra nyomtatni?

Legjobb válasz: A füzetlapot meglehet próbálni, de könnyebben átüthet rajta a festék, és kell várni egy idõt mire megszárad mert ha fényesebb a lapja akkor lassabban szárad meg, akkor óvatosan kell kiszedni a nyomtatóból nyomtatás után, és kitenni a napra egy picit száradni.

A füzetlapot meglehet próbálni, de könnyebben átüthet rajta a festék, és kell várni egy idõt mire megszárad mert ha fényesebb a lapja akkor lassabban szárad meg, akkor óvatosan kell kiszedni a nyomtatóból nyomtatás után, és kitenni a napra egy picit száradni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kipróbálom
Reménykedj benne, hogy a puhább papír nem fog elakadni a nyomtató mechanikájában. Tényleg nincs egy teszkó sem a környéken?
A kérdező hozzászólása: Nem volt, de már megoldottam, találtam írólapot végül :)

Epson stylus c45-ös nyomtatóm van és kifogyott a színes patron, viszont a fekete majdnem tele van és próbálok nyomtatni és úgy csinál a gép "mintha nyomtatna" de üres lapot ad ki. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: probálj meg egy fej tisztitást. A windows tálcán lévõ epsonos iconról elérheted ezt (Jobboldalt) De azt is kinézem belõlük, h mint üzleti fogás, nem nyomtat ha nincs benne valamelyik tinta...

probálj meg egy fej tisztitást. A windows tálcán lévõ epsonos iconról elérheted ezt (Jobboldalt) De azt is kinézem belõlük, h mint üzleti fogás, nem nyomtat ha nincs benne valamelyik tinta...
A kérdező hozzászólása: A tisztítást már próbáltam, sajnos én is arra tippelek, hogy mivel kifogyott a színes patronom így a feketével sem nyomtathatok. Köszi a választ!

Miért nem tudok A/5 -ös lapra nyomtatni? Hol lehet a hiba?

Papírt betöltöttem, a nyomtató lapadagolóját hozzá igazítottam. Minden beállítást elvégeztem, több helyen is, nyomtatóbeállításokban, mindenhol átírtam a papírméretet A/5 -re, mégsem úgy nyomtatja ki a nyomtató. Kijelölt területet szerettem volna kinyomtatni, ezt is mindenhol bejelöltem, és még a kisebb lapon sem lett volna 1 oldal, mégsem csinálja így a gép. A nyomtató HP Deskjet 2050 A. A szöveges rész Open Office. org -ban van. Nem tudom ez számít e. Már elpazaroltam sok lapot, az eredményem pedig nulla. Már nincs több ötletem. Aki találkozott már hasonló problémával kérem írjon. Köszönet.

Legjobb válasz: Csináld meg A4-re a doksit, két hasábosra, fekvõre. És mindig csak a bal hasábba legyen szöveg, a jobb hasáb maradjon üresen. Majd az A5-ös lapot töltsd bele úgy, hogy fekvõ legyen (tehát olyan széles, mint az A4-es).

Csináld meg A4-re a doksit, két hasábosra, fekvõre. És mindig csak a bal hasábba legyen szöveg, a jobb hasáb maradjon üresen. Majd az A5-ös lapot töltsd bele úgy, hogy fekvõ legyen (tehát olyan széles, mint az A4-es).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. (: Annyira törtem a fejem a megoldáson, hogy ez eszembe se jutott. :)

Hogy lehet beállítani a Paintben, hogy A4-es lap nagyságú legyen a 'lap'? Ki kéne majd nyomtatni. (Windows XP)

Köszönöm szépen:)

Legjobb válasz: MS. XP - Panit-tal: Fájl menü > Nyomtatás (Ctrl+P)> Beállítások: Papír fül > Papírbeállítások: Méret... OK http://imagerz.com/QEEXUEtvAwMGVF8bEQVQ

MS. XP - Panit-tal: Fájl menü > Nyomtatás (Ctrl+P)> Beállítások: Papír fül > Papírbeállítások: Méret... OK http://imagerz.com/QEEXUEtvAwMGVF8bEQVQ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, hogy fáradoztál egy screen shottal:) Ment a plusz.
Töltsd le inkább a Paint.net programot (Framework 3.5 kell hozzá, de ezt megkeresi a progi.)Ebben be tudsz állítani mindent.

Hogyan lehet egy nyomtatóval 2 képet egy lapra nyomtatni? (Epson nyomtató)

Legjobb válasz: megnyitod a word-ot és beleteszed a képeket 1 lapra. ha nem fér rá, le kell kicsinyíteni.

megnyitod a word-ot és beleteszed a képeket 1 lapra. ha nem fér rá, le kell kicsinyíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!