Találatok a következő kifejezésre: Lehet nyomtatni lapra (16 db)

Nem a legjobb ötlet, mert a grafit összekenheti a nyomtatót. Nem írtad meg, hogy milyen nyomtatóról van szó?
Tapasztalatból tudom, hogy egyes nyomtatók nagyon nem szeretik a "használt" papirokat!Fõleg a lézer-nyomtatók. Én a helyedban nagyon meggondolnám, mert nem a nyomat minõsége a probléma, hanem a nyomtató "veszélyeztetettsége"!
fénymásold le, es utana nyomtass ra. abbol mar nem sok baja lehet.

Üdv! Kifogyott az írólap a nyomtatómból, muszáj lenne nyomtatnom, de csak sima füzetlapom van itthon, esetleg rajzlap, de az meg szürke, és nem lehetne jól látni. Lehet füzetlapra, vagy vékonyabb lapra nyomtatni?

Legjobb válasz: A füzetlapot meglehet próbálni, de könnyebben átüthet rajta a festék, és kell várni egy idõt mire megszárad mert ha fényesebb a lapja akkor lassabban szárad meg, akkor óvatosan kell kiszedni a nyomtatóból nyomtatás után, és kitenni a napra egy picit száradni.

A füzetlapot meglehet próbálni, de könnyebben átüthet rajta a festék, és kell várni egy idõt mire megszárad mert ha fényesebb a lapja akkor lassabban szárad meg, akkor óvatosan kell kiszedni a nyomtatóból nyomtatás után, és kitenni a napra egy picit száradni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kipróbálom
Reménykedj benne, hogy a puhább papír nem fog elakadni a nyomtató mechanikájában. Tényleg nincs egy teszkó sem a környéken?
A kérdező hozzászólása: Nem volt, de már megoldottam, találtam írólapot végül :)


Epson stylus c45-ös nyomtatóm van és kifogyott a színes patron, viszont a fekete majdnem tele van és próbálok nyomtatni és úgy csinál a gép "mintha nyomtatna" de üres lapot ad ki. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: probálj meg egy fej tisztitást. A windows tálcán lévõ epsonos iconról elérheted ezt (Jobboldalt) De azt is kinézem belõlük, h mint üzleti fogás, nem nyomtat ha nincs benne valamelyik tinta...

probálj meg egy fej tisztitást. A windows tálcán lévõ epsonos iconról elérheted ezt (Jobboldalt) De azt is kinézem belõlük, h mint üzleti fogás, nem nyomtat ha nincs benne valamelyik tinta...
A kérdező hozzászólása: A tisztítást már próbáltam, sajnos én is arra tippelek, hogy mivel kifogyott a színes patronom így a feketével sem nyomtathatok. Köszi a választ!

Miért nem tudok A/5 -ös lapra nyomtatni? Hol lehet a hiba?

Papírt betöltöttem, a nyomtató lapadagolóját hozzá igazítottam. Minden beállítást elvégeztem, több helyen is, nyomtatóbeállításokban, mindenhol átírtam a papírméretet A/5 -re, mégsem úgy nyomtatja ki a nyomtató. Kijelölt területet szerettem volna kinyomtatni, ezt is mindenhol bejelöltem, és még a kisebb lapon sem lett volna 1 oldal, mégsem csinálja így a gép. A nyomtató HP Deskjet 2050 A. A szöveges rész Open Office. org -ban van. Nem tudom ez számít e. Már elpazaroltam sok lapot, az eredményem pedig nulla. Már nincs több ötletem. Aki találkozott már hasonló problémával kérem írjon. Köszönet.

Legjobb válasz: Csináld meg A4-re a doksit, két hasábosra, fekvõre. És mindig csak a bal hasábba legyen szöveg, a jobb hasáb maradjon üresen. Majd az A5-ös lapot töltsd bele úgy, hogy fekvõ legyen (tehát olyan széles, mint az A4-es).

Csináld meg A4-re a doksit, két hasábosra, fekvõre. És mindig csak a bal hasábba legyen szöveg, a jobb hasáb maradjon üresen. Majd az A5-ös lapot töltsd bele úgy, hogy fekvõ legyen (tehát olyan széles, mint az A4-es).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. (: Annyira törtem a fejem a megoldáson, hogy ez eszembe se jutott. :)

Hogy lehet beállítani a Paintben, hogy A4-es lap nagyságú legyen a 'lap'? Ki kéne majd nyomtatni. (Windows XP)

Köszönöm szépen:)

Legjobb válasz: MS. XP - Panit-tal: Fájl menü > Nyomtatás (Ctrl+P)> Beállítások: Papír fül > Papírbeállítások: Méret... OK http://imagerz.com/QEEXUEtvAwMGVF8bEQVQ

MS. XP - Panit-tal: Fájl menü > Nyomtatás (Ctrl+P)> Beállítások: Papír fül > Papírbeállítások: Méret... OK http://imagerz.com/QEEXUEtvAwMGVF8bEQVQ
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy, hogy fáradoztál egy screen shottal:) Ment a plusz.
Töltsd le inkább a Paint.net programot (Framework 3.5 kell hozzá, de ezt megkeresi a progi.)Ebben be tudsz állítani mindent.

Hogyan lehet egy nyomtatóval 2 képet egy lapra nyomtatni? (Epson nyomtató)

Legjobb válasz: megnyitod a word-ot és beleteszed a képeket 1 lapra. ha nem fér rá, le kell kicsinyíteni.

megnyitod a word-ot és beleteszed a képeket 1 lapra. ha nem fér rá, le kell kicsinyíteni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)
Mi a diagnózis?
És nyomtattál egymillió lapot?
A kérdező hozzászólása: Azt írja hogy kifogyott a festékpatron, holott van benne, + másik eredetivel is próbáltam, ami tele van és azzal is ezt írja ki.
Felhozom a kérdést, bár nem tudom a választ! Bocs. De szerintem nézd meg a villanykörte összesküvés címû filmet. Az a te problémáddal is foglalkozik? Konkrét választ igaz nem ad, de utal rá, hogy vannak ezzel foglalkozó weboldalak. Szerintem keress rá a googleval a nyomtató márkáját és típusszámát és a hackelés (angolul) szót beírva. Persze ez csak akkor igaz, ha tényleg ez a baja.

Hogyan kell letölteni a Java-s adóbevallást (0853-as lappal) konkrétan és kitöltés után hogyan lehet a C:\-ről mindenestől átmenteni pendrive-ra, hogy utána másol kilehessen nyomtatni? Sajnos nem boldogulok egyedül.

Legjobb válasz: Szia. A www.apeh.hu oldalon jobb oldalt a letöltések fül alatt a nyomtatványkitöltõ programok fület kell kiválasztani aztán ott kikeresni a 0853-as bevallást és letölteni az abev java webstart programot a és a 0853-as webstart változatát. Ezeket fel kell telepíteni és ha megnyitod az abev java-t akkor azon belül a nyomtatvány megnyitása pont alatt kell kiválasztani a 0853-as nyomtatványt. A program kiszámol csomó dolgot helyetted. Ha a súgót is feltelepíted (onnan ahonnan a programot) akkor ha belekattintasz egy mezõbe és megnyomod az F1 billenytyût akkor kiírja, hogy oda mit kell beírni. Ja és mindez csak akkor mûködik, ha java program is van a gépedre telepítve. A pendrivos lementésre nem tudok tanácsot adni, ott kéne megcsinálni, ahol nyomtató is van, mert szerintem máshogy nem igen lehet.

Szia. A http://www.apeh.hu oldalon jobb oldalt a letöltések fül alatt a nyomtatványkitöltõ programok fület kell kiválasztani aztán ott kikeresni a 0853-as bevallást és letölteni az abev java webstart programot a és a 0853-as webstart változatát. Ezeket fel kell telepíteni és ha megnyitod az abev java-t akkor azon belül a nyomtatvány megnyitása pont alatt kell kiválasztani a 0853-as nyomtatványt. A program kiszámol csomó dolgot helyetted. Ha a súgót is feltelepíted (onnan ahonnan a programot) akkor ha belekattintasz egy mezõbe és megnyomod az F1 billenytyût akkor kiírja, hogy oda mit kell beírni. Ja és mindez csak akkor mûködik, ha java program is van a gépedre telepítve. A pendrivos lementésre nem tudok tanácsot adni, ott kéne megcsinálni, ahol nyomtató is van, mert szerintem máshogy nem igen lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget, egyedül nem boldogultam vele.
Ha kész a bevallás és elmentetted a mentés könyvtárba a szerviz funkció alatt találsz olyan lépést, hogy másolás a mentés könyvtárból, itt tudod megadni a cél könyvtárnak a pendrive-t. A másik gépen is ugyabúgy kell, hogy telepítve legyen a program. A márolás a mentés könyvtárba lépéssel be tudod másolni. Bakosné
Bocs a hibákért, siettem: ugyanúgy, másolás Bakosné


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!