Találatok a következő kifejezésre: Lehet nyitott szexelni (3 db)

Lehet nyitott méhszájjal szexelni?

39.hétben vagyok. Már nagyon nagyon nehezen bírom a terhességem.Elég nagy a babám is hozzám képest, ha kihúzom végig valószín? hogy csak császárral fogom tudni megszülni!Azt nem szeretném.Az orvosom azt javasolta hogy sétáljak nagyokat,vagy szexeljek egy jót a férjemmel.De nyitva mindkét méhszájam. Nem ártalamas ez?

Legjobb válasz: De igen ártalmas. Én azt javaslom, ne szexelj. Mennyire van nyotva a méhszáj?

De igen ártalmas. Én azt javaslom, ne szexelj. Mennyire van nyotva a méhszáj?
A kérdező hozzászólása: Ezek az értékeim: C:2111. A dokim szerint bõ 1 ujjnyira vagyok nyitva. Csak azt nem értem, miért mondják akkor hogy ez megindítja a szülést, ha egyébként ártalmas? A babámnak lehet baja?
Nos, a baba a burokban van, így védve is van..nem kell aggódni.Bár tényleg nem tanácolják..a spermában oxitocin van, amit a szülés beindításakor alkalmaznak, így ezért mondta a doki.És ha azt mondta higy szexelj egy jót, akkor tedd azt:) Mindenkinek jó lesz:) :) :) :)
Én is azon a véleményen vagyok, hogy SEXELJ!!! A doki mondta, nem te találtad ki, szóval csak tudná ha ez bármiféle apró bajhoz is vezetne akkor valószínûleg nem tanácsolt volna ilyet. Én veszélyeztetett vagyok és nem szexelhetek. 30 hetes vagyok, de a végén tuti fogok, ha szabad, ha nem. Ha a babának nem ártok természtesen csak akkor!!! Feledhetetlen boldog élményeket, és egy gyönyörû, egészséges babát kívánok! ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) Majd megírom használt e!!! ;-) Aki babát vár annak szintén kellemes babavárást és könnyû szülést aki pedig nem vár babát, annak minden jót kivánok! :)
Szia, nekem is az elsõ babával a szexet ajálották, mert már 40-ik héten túljártam.Párommal szexeltünk is napi 3 alkalommal is de 1 hétig semmi, aztán beküldtek körházba és ott indították be a szülést.Ha baba nem akkar elõjönni akkor hiába a szex.Kitartás már nincs sok hátra!!!!32hetes kismama.
Ka mar kivankozik kifele a baba, de picit meg vacakol, a szex segitehet neki jonni. De ha meg napokat heteket akar benn lenni, nem okozza azt, h az ideje elott jojjon. Tehat hajra!!!! :)

32 hetesen teljesen nyitott méhszájjal lehet szexelni? C:2211 az eredményem, de nem mondott semmit a doki, csak a sok pihit.

Legjobb válasz: Gyakorlatilag teljesen nyitott vagy, én nem szexelnék a helyedben, bár szerintem így is úgyis hamarabb fogsz szülni. azért még 5-6 hétig jó lenne ha bennmaradna... Fogadott dokid van, õ vizsgált? Vagy csak a rendelésen írták a kiskönyvedbe az értéket? Furcsa hogy nem mondtak semmit (szigorú fekvés, no szex, ilyenek, szerintem a sok pihi természetes már ezekben a hetekben) Jó lenne ha írna valaki aki ilyen korán már teljesen nyitott volt!

Nekem a 18 hétöl volt 1111.40+5 naposan inditoták regel hatkor és este tízkor letmeg a lányom.Egyáltalán nem biztos h elöbb szülsz.Nyugodj meg!Szex-el kapcsolatban nem tudok tanácsot adni mert én nem mertem meg probálni, piheni nem nagyon tudtam mert volt 2 és egy 4 éves fiam akkik melet nem nagyon lehetet.Szerintem is kérdezd meg az orvosod õ biztosat tud mondani.
megint én 14:37es...wzt irják ott ahonnan kimásoltam a meghatározásokat A leletre írt négyszámjegyû értékbõl az elsõ azt jelzi, hány ujjnyi a méhnyak, a másik három pedig a külsõ, középsõ és belsõ méhszáj nyitott vagy zárt állapotára utal. Ha 1-es, akkor nyitott méhszáj, a 0, akkor zárt. A méhszáj akkor nyitott teljesen, ha mindhárom érték 1-es, azaz a nyitott külsõ és középsõ méhszáj még semmi komoly problémát nem okoz. Gyakran ezek már a 30. hét elõtt kinyílnak, a belsõ pedig még a 41. héten sem akar :o)
Gyakorlatilag teljesen nyitott vagy, én nem szexelnék a helyedben, bár szerintem így is úgyis hamarabb fogsz szülni. azért még 5-6 hétig jó lenne ha bennmaradna... Fogadott dokid van, õ vizsgált? Vagy csak a rendelésen írták a kiskönyvedbe az értéket? Furcsa hogy nem mondtak semmit (szigorú fekvés, no szex, ilyenek, szerintem a sok pihi természetes már ezekben a hetekben) Jó lenne ha írna valaki aki ilyen korán már teljesen nyitott volt!
14:37es vagyok...nem igazán értem hogy ez az érték mit jlenethet mert még a keresõ sem ad ki rá olyan oldalt ahol erröl irnának.. aki irta hogy létezik az honnan tudja? és ha azt mondod h van ilyen akkor szerinted mit takar ez az érték? tudtok olyan oldalt ahol ez le van irva?már én is nagyon kiváncsi lettem rá :)
15:04-es vagyok: bocs, engem mindig a nyitott méhszájjal ijesztgetnek, de ezek szerint ez egyáltalán nem olyan "veszélyes" mint gondoltam! Örülök hogy olvastam megnyugtató véleményt, ezentúl nem parázok annyit! Bocs a kérdezõtõl, ha véletlenül téged is "beparáztattalak" :) minden jót!
Ha a doki nem tilt, lehet szexelni. Igaz, van egy ilyen nézet a spermáról, de nem bizonyított. Ha gumit használtok, ez kizárva, tehát nincs vész. A szexet is csak óvatosan, bár az orgazmus okozhat összehúzódásokat, nem maga a szex. ÉS koránt sem biztos, hogy elõbb szülsz, de jobb vigyázni, sokat feküdni, hogy ne terheld a méhszájad. És persze, hogy van ilyen érték:-) A 4 szám bármilyen kombinációja életképes...
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj itt nincs olyan amit irtál... biztos hogy az az érték? amugy szerintem már nem kéne sexelned mert az beindithatja a szülést..
A kérdező hozzászólása: Hallottam hogy a spermában oxitocin van, ami megindíthatja a szülést, de ha gumival csináljuk? Úgy lehet?
A kérdező hozzászólása: Tuti biztos, mert a kiskönyvemben is ez van, és a leletemen is.
Szia. Én 32 hetes vagyok, és épp pár napja mondta a doki hogy 2111 az értékem, és még be is akart fektetni a 36. hétig, de megbeszéltük hogy itthon fekszek.NON-STOP, csak wcreés fürödni kelhetek fel, tégla az ágy alatt!Legalább a 36. hétig így kell lennem.Hát durva, de a babáért..... Csodálom hogy neked nem mondtak semmit. Ilyenkor már kevés a pihenés, persze mindenki más, reméljük még vagy 4 hétig nem szülünk.

Nyitott méhszájjal, enyhe vérzéssel lehet szexelni szülésindítás céljából?

Hétf?re voltam kiírva, azt tanácsolták a kórházban, hogx szexeljünk. Gumival vagy anélkül? Kell a sperma vagy elég az orgazmus is? Fert?zésveszély?

Legjobb válasz: Az orgazmus mehosszehuzodasokat idezhet elo,ez indithatja el a szulest.Mindenkeppen gumit hasznaljaTOK.

Az orgazmus mehosszehuzodasokat idezhet elo, ez indithatja el a szulest.Mindenkeppen gumit hasznaljaTOK.
Gumi vagy nem gumi, oszlik a vélemény... Én azt mondom, hogy mit kaphatnék el a férjemtõl? Elõtte és utána is gumi nélkül voltam és vagyok vele, semmi baj, tehát a babát sem fogja megfertõzni, hisz burokban van! Nyugodtan szexeljetek önfeledten:-)
az orgazmus és a spermák is fontosak, mert bennük van egy olyan anyag, ami segíti beindítani a vajúdást. a burok még védi a babádat szerintem a fertõzésektõl
nyugodtan sexeljetek! az elosegiti a szules beinditast is! de en a helyedbe gumival csinalnam!
Az orgazmus termeli az oxitocint (amit szülésmegindításkor használnak) valamint serkenti a méhösszehúzódást.De a spermában is van olyan hormon ami megindíthatja a szülést.Sajnos nálunk nem vált be, de néhány próbát megér:)
Sok boldogsagot a babahoz, szep Karacsonyotok lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is erre gondoltam! A dokim csak a végsõ esetben akar mesterséges indítást...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!