Találatok a következő kifejezésre: Lehet nagyon szagu (17 db)

Mitől lehet nagyon kellemetlen szagú a lehelete 3 évesemnek?

Kezd köhögni. biztosan beteg lesz. De én még ilyet nem éreztem. Fogmosás közben és után is hát iszonyú kellemetlen szagú. És már messzebbről is megérezni.

Legjobb válasz: Tüsszösmandula.Füll-orr-gégésznek mutasd meg feltétlenül s mond el neki.Már nekünk is volt 1 évesen.Nagyon lehetett érezni.Antibiotikummal kikezelték 1 éves volt.

Tüsszösmandula.Füll-orr-gégésznek mutasd meg feltétlenül s mond el neki.Már nekünk is volt 1 évesen.Nagyon lehetett érezni.Antibiotikummal kikezelték 1 éves volt.
lehet a kezdõdõ betegségétõl, vagy mi gyomorprobléma lehet, ..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megjártuk az orvost. Csináltak ultrahangot is, refluxa van. És mivel kezdõdik nála betegség is ez még jobban kihozta a refluxot, ezért ennyire büdi a kis lehellete :( De a mandulája is okozhatná...csak nálunk más a helyzet.
Én írtam, hogy tüsszösmandula! Nekünk is hal szagú volt, pedig nem is evett azt. EZ TUTIRA AZ!!!!!! 4 gyerkõc anyukája
Orvos, vérvétel.
A kérdező hozzászólása: mintha hal lenne a szájában :(
Le tudnátok írni, mégis milyen szagú, mihez hasonlít?
Amikor a kislányomnak 1, 5 évesen tüszõs mandulagyulladása volt, akkor éreztem a leheletét kellemetlennek. Nem volt kimondottan bûzös, de mindenképpen rossz szaga volt.
Igen, ahogyan már írták is mandulagyulladás csinálhat ilyet, de egy arcüreg gyulladás tünete is lehet a bûzös lehelet.
Jobbulást!

Lehet nagyon erős szagu vizelet antibiotikumtól?

Antibiotikumot szedek pár napja, és nagyon er?s szagú a vizeletem, nemis tudom, talán olyan kénes szagú. Ez mit?l lehet? Talán simán az antib. -t érzem ahogy kiürül, vagy az elpuszított bacikat amiket kinyírt? Ilyenkor a gyorsabb gyógyulás érdekében érdemesy gakrabban folyadékot innom?

Legjobb válasz: Igen, ez az antibiotikumtol van, semmi baj! Hogy pontosan miert van, azt nem tudom, talan azert, mert a gyogyszer ott valasztodik ki a veredbol (mmint a vesed valasztja ki) es az antibiotikumot eleg nagy dozidban szoktak adni, a felesleg es ami lebomlas utan marad belole, a vizelettel tavozik. Sok vizet mindig jo inni, de a pisi szaga nem fog tole valtozni, csak ha abbahagyod majd a kezelest, de akkor elmulik azonnal.

Igen, ez az antibiotikumtol van, semmi baj! Hogy pontosan miert van, azt nem tudom, talan azert, mert a gyogyszer ott valasztodik ki a veredbol (mmint a vesed valasztja ki) es az antibiotikumot eleg nagy dozidban szoktak adni, a felesleg es ami lebomlas utan marad belole, a vizelettel tavozik. Sok vizet mindig jo inni, de a pisi szaga nem fog tole valtozni, csak ha abbahagyod majd a kezelest, de akkor elmulik azonnal.

Mitől lehet nagyon kellemetlen szagú a babám széklete? . Utalhat ez valamilyen betegségre?

11 hónapos a baba.

Legjobb válasz: Gondolom mostanában változott, azért tünt fel. Nem eszik kicsit többet pl gyümibõl vagy másból? Amugy a lisztérzékenyeknek is bûzös a szèkletük, de ez étvágytalansággal, kiütéssel is járna valószinûleg.

Gondolom mostanában változott, azért tünt fel. Nem eszik kicsit többet pl gyümibõl vagy másból? Amugy a lisztérzékenyeknek is bûzös a szèkletük, de ez étvágytalansággal, kiütéssel is járna valószinûleg.
Ez attól függ mihez hasonlítanád a szagát, mert ez amúgy sem rózsaillatú. Az én babámnak egyik nap erõs záptojásszagú volt, nem jöttem rá miért, semmi olyat nem ettem (3 hónapos és még szopizik) amitõl lehetne, erre azért odafigyelek.
A kérdező hozzászólása: Igen, egy pár napja ilyen, étvágytalan is, de nincs kiütése, attól még lehet lisztérzékeny?
Elõzõ vagyok: hÁt elvileg lehet, de a rossz étvágy akár a 35 foknak is köszönhetõ. A lisztérzékenység vérvétellel derül ki, de várj egy kicsit még, hátha visszaáll:) ha nem, és idegesit, akkor vidd a gyerekorvoshoz tanácsadásra, kérdezheted a védõnõt is. Remélem csak a fõzi lett benne ilyen büdi:)

Elég surun felfazok sajnos! Es most nem erzem, hogy fel lennek fazva de a vizeletem nagyon erősen szuros szagu! Huvelygombaval kezeltek lehet az lehet a baj?

Haziorvos tud errol mondani valamit vagy menjek nogyogyaszhoz!

Legjobb válasz: Álltalában háziorvos is tud segíteni! Hüvelygombánál nincs szúros szagú vizelet, hanem felfázásnál. Hüvelygombánál folyás van

Álltalában háziorvos is tud segíteni! Hüvelygombánál nincs szúros szagú vizelet, hanem felfázásnál. Hüvelygombánál folyás van
A kérdező hozzászólása: De a kettõnek nem lehet köze egymáshoz?
Gomba tünetei -Hüvelyi folyás. Fájdalmas közösülés. Piros, esetleg duzzadt bõrfelszín. Viszketõ, égõ érzés a nemi szerv környékén Nincs egymáshoz köze
Ismét én :) ) Régen mindig felfázós voltam. 9hónapig egy orvos se tudott meggyógyítani.Pedig többet is fizettem. Egyszer bementem az ügyeletre annyira rosszul voltam és ott felírtak nekem egy Monural 3g nevezetû antibiotikumot. Ezt folyadékkal kell meginni egyszer és 3 napig tart a hatása. Engem ez nagyon rendbe vágott :) Azóta is hálás vagyok annak az ügyeletes dokinak :) Nézz utána

8 hónapos kisfiamnak 2 napja nagyon híg és savanykás szagú a széklete, naponta 2-3-szor kakil. Lehet ez a melegtől és a megnövekedett teafogyasztástól? Vagy a túrótól, amit most kapott először.

Pocakja nem fáj, közérzete rendben, jókedv? egyébként.

Legjobb válasz: A foga nem jön? A túrótól nem igazán lehet,és a teától sem nagyon,csak ha esetleg kamillát kap. Próbáld meg a sima vizet,esetleg a nagyon gyenge teát.Épp csak szinezzen. A tejallergiánál kiütések is jönnek és nem minden esetben van hasmenés.

A foga nem jön? A túrótól nem igazán lehet, és a teától sem nagyon, csak ha esetleg kamillát kap. Próbáld meg a sima vizet, esetleg a nagyon gyenge teát.Épp csak szinezzen. A tejallergiánál kiütések is jönnek és nem minden esetben van hasmenés.
Tehát konkrétan hasmenése van? Próbáld meg kitalálni, hogy kajától van-e, és, ha igen, akkor melyiktõl. Ha nem adsz neki túrót akkor is? Vagy tea helyett víz? Hívd fel a dokitokat és kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy a napi 2-3 széklet hasmenésnek számít-e. A dokink és a védõnõnk is sajnos szabadságon van még két hétig... A tejallergia hogyan jelentkezik, nem így? Vagy az már korábban elõjött volna a tápszerre, tejpépre?
A kérdező hozzászólása: A vizet sajnos nem fogadja el, bár lehet, hogy ebben a melegben ismét megpróbálom, hátha. Hipp instant teát iszik egyébként. Meddig lehet ezzel várni? Mikor indokolt orvoshoz fordulni? Ha más tünet is jelentkezik vagy ha 2-3 nap alatt sem lesz normális a széklet?
Szia! Az én kislányom 9 hónapos és nemrég nálunk is volt ilyen.A dokink azt mondta hogy ha iszik-eszik rendesen és nem sugárban jön ki belõle a (vízszerû)kaka akkor nincs semmi gond.Nálunk pár nap után elmúlt! Remélem nálatok is minden rendben lesz!

4hónapja szültem most óvszerrel védekezünk. Mitől lehet az hogy kb.4-5 naponta nagyon nyúlós, nyálkás, gumi szagú ürül belőlem (olyan mint a nyák dugó csak ezt nem lehet szét szedni. Nagyon sok jön ki)! . Lehetséges hogy az óvszerről a vazelin?

Normális ez???

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mi lehet ez, de erre mondják szerintem azt, hogy jobbb kint, mint bent. Volt olyan ismerõsöm, akinek pl: a menstruációs vér nem jött ki rendesen és baj lett belõle. Megbízható választ, szerintem, csak orvostól kaphatsz.

Nem tudom, hogy mi lehet ez, de erre mondják szerintem azt, hogy jobbb kint, mint bent. Volt olyan ismerõsöm, akinek pl: a menstruációs vér nem jött ki rendesen és baj lett belõle. Megbízható választ, szerintem, csak orvostól kaphatsz.
Egyetlen egyszer én is tapasztaltam hasonlót egyik szex elõtt, de letöröltem és annyi. Én akkor arra gondoltam, hogy a nevdesség vhogy ilyen sûrû formában ürült ki (nem szültem még és szex elõtt tapasztaltam. Baromira fel lettem izgatva, lehet azért, nemtudom). Szerintem ha sûrûn elõfordul érdemes dokit megkérdezni.

8 éves keverék hosszú szőrű kutyám nagyon büdös. Sajt szagú. Voltunk állatorvosnál, de nincs ötlete. /Bűzmirigy, fogak, fül, szörzet, fürdés renben van/ Jó lenne valami tanács, hogy mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Gondolom a farkaskutya alatt németjuhász keveréket értesz. Van az ír farkaskutya és a csehszlovák, ill. saarloosi farkaskutya, több nincs! :D Le lehet neki nyírni. Nem lesz szép, de 2-3 hónap alatt már a nagy része visszanõ. Ha csak Darlingra futja anyagilag, akkor inkább ne is adj neki ilyen tápot, mert semmi jó nincs benne. Csupa színezék, tartósítószer, hústartalom 4%. A Darling árából bõven kijön, ha csak fõzöl neki. Húst (farhát, csirkecomb húsa, sertésmáj - ezek olcsóak), és tészta, rizs, zöldség, ha szereti, adhatsz gyümölcsöt is. Így sokkal jobban tudod táplálni a kutyát, mint Darlinggal. Vagy ha meg tudod engedni, válassz egy középkategóriás tápot, pl. Dog Chow, Happy Dog, Flatazor, Biomill, ezek 500-600Ft/kg-ba kerülnek. Írd meg, mit mondott a másik doki, engem érdekel, mi okozhatja a sajt szagot.

Gondolom a farkaskutya alatt németjuhász keveréket értesz. Van az ír farkaskutya és a csehszlovák, ill. saarloosi farkaskutya, több nincs! :D Le lehet neki nyírni. Nem lesz szép, de 2-3 hónap alatt már a nagy része visszanõ. Ha csak Darlingra futja anyagilag, akkor inkább ne is adj neki ilyen tápot, mert semmi jó nincs benne. Csupa színezék, tartósítószer, hústartalom 4%. A Darling árából bõven kijön, ha csak fõzöl neki. Húst (farhát, csirkecomb húsa, sertésmáj - ezek olcsóak), és tészta, rizs, zöldség, ha szereti, adhatsz gyümölcsöt is. Így sokkal jobban tudod táplálni a kutyát, mint Darlinggal. Vagy ha meg tudod engedni, válassz egy középkategóriás tápot, pl. Dog Chow, Happy Dog, Flatazor, Biomill, ezek 500-600Ft/kg-ba kerülnek. Írd meg, mit mondott a másik doki, engem érdekel, mi okozhatja a sajt szagot.
Én szeretem a sajt szagát... szerintem ne etessetek vele tápot vagy ha azt etettek vele, akkor sajtot ne etessetek vele
Volt itt valamelyik nap egy olyan történet, hogy a kutya erõs szagát komoly betegség okozta, asszem májbetegség. Érdemes megnézetni szerintem más dokival. Esetleg rövidre nírni a szõrét, hátha azzal van a baj.
Esetleg okozhatja a táplálék is (pl. az ember, ha fokhagyma kúrázik, iszonyú büdös lesz, hiába fürdik rendesen), de inkább valami belszervi problémára gondolnék. Röntgen, ultrahang, egyebek, talán egy másik orvosnak van jobb ötlete, mint akihez eddig vittétek. Lehet, hogy bepállik a szõre a melegtõl, de vakaródzást, szõrhullást nem okoz. Ne adj isten nem fordulhat elõ, hogy rendszeresen kakiba/dögbe hempergõzik, és nem veszitek észre?
A kérdező hozzászólása: Valószinüleg keresek másik dokit. Most csak Darlingot adok egy hétig, de egyelõre nincs változás. Nem fekszik bele semmibe, az valószinû. Farkaskutya keverék és igy nem tudom szabad e a szõrét lenyirni???
A kérdező hozzászólása: Eddig 2 nap fözött pulyka szárny volt és két nap Darling. Majd megprobálom azt amit ajánlottál. Németjuhász keverék. A szõre nagyon szép. Hétfõn csináltatok neki egy vérképet. Tud valaki rendes doki a 16.ker kötnyékén. ??

Nagyon kellemetlen szagú a nemi szervem hiába fürdök zuhanyzok reggel és este, valami folyik belőlem ami kellemetlen szaggal jár. Mi lehet az oka?

Mit tegyek? Volt már intim mosakodóm is meg használtam már hüvely Kupot is és nem tudok megszabadulni a szagoktól. Kérem adjatok valami tippet.

Legjobb válasz: A kevert bakteriális hüvelyfertõzésnél van ilyen kellemetlen halszagú folyás. Nõgyógyászhoz menj el, vesz kenetet, abból pontosabban meg tudja mondani, hogy mi okozza. A Dalacin hüvelykrém nagyon jó erre, de csak orvos írhatja fel a vizsgálat után. Minél elõbb menj el , mert felfelé is terjedhet, méhüregi gyulladást és egyéb kismedencei gyulladást okozva. Azt viszont már sokkal nehezebb kezelni.

A kevert bakteriális hüvelyfertõzésnél van ilyen kellemetlen halszagú folyás. Nõgyógyászhoz menj el, vesz kenetet, abból pontosabban meg tudja mondani, hogy mi okozza. A Dalacin hüvelykrém nagyon jó erre, de csak orvos írhatja fel a vizsgálat után. Minél elõbb menj el , mert felfelé is terjedhet, méhüregi gyulladást és egyéb kismedencei gyulladást okozva. Azt viszont már sokkal nehezebb kezelni.
A nagyon kellemetlen szag nem az a kategória, amit tisztálkodó szerekkel lehet orvosolni. És a folyás azt mutatja, hogy valami fertõzést összeszedtél. Az oka: http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/nogyogyas..
A kérdező hozzászólása: A kérdezõ vagyok, már voltam nõgyógyásznál és P3 eredményem lett, nem kaptam csak immunrendszer-erõsítõt és hogy 3 hó múlva ismét rákszûrés.
Akkor nem tudok mit mondani. Akkor várd ki a három hónapot, esetleg másik nõgyógyászt is keress fel. Nekem is volt folyásom, egy kicsit más jellegû nõgyógyászati probléma utóhatásaként, de teljesen szagtalan volt, és tudom, meglepõ, de Neogranoemon kenõcsöt javasolt az orvos, és el is múlt.

Mi lehet ez? . Kellemetlen szagú folyás, nyálkás, undorító trutyi. Nagyon para :SS remélem értitek mire gondolok a nyálkás szó alatt.

orvoshoz kicsit félek elmenni.. de mostanában elég sokszor megfordult a fejembe.. :///

Legjobb válasz: fertõzést kaptál.lehet gomba is. mindenképp menj orvoshoz magától nem múlik el csak mégnagyobb problémát okoz.(meddõ is lehetsz)

fertõzést kaptál.lehet gomba is. mindenképp menj orvoshoz magától nem múlik el csak mégnagyobb problémát okoz.(meddõ is lehetsz)
Orvos. Kb 2 perc összesen a vizsgálat, ad rá kúpot, vagy tablettát és pár nap alatt elmúlik.Túl lehet élni hidd el.
NEM PARA!!! ORVOS!!! A félelemtõl még senki nem gyógyult meg!!!
A kérdező hozzászólása: lassan már énis ugyérzem hogy muszály :SS ....
A kérdező hozzászólása: .. de amugy milyen orvoshoz menjek? itt az sztk-ba nyomorék nõdoki van..
Igen, ezzel muszáj orvoshoz menni.
nem a nõdoki a nyomorék, ahogy a fentiekbõl kiveszem.... Mostanában elég sokszor megfordult a fejedbe? Ügyes vagy nagyon nõ létedre.
Mért sok jónak nem nevezhetõ orvos van, olyanhoz én se mennék.Nekem is volt ilyen, de magától helyre jött, intimgéllel mindig alaposan megmostam, néha még hintõporoztam is és helyre jött.De jobb az orvos mint a házipraktika, lehet már candida kérmet, meg kúpot is kapni.
Gomba?
lehet összekeverte a puncid a segglyukaddal :D
A párod egy picit meleg
A párod hülye.
Büdös a p*nád. Fogadd el.
Testnedvek tekintetében hallani olyat is, hogy pl a hagymaevés, kávéivás nem túl szerencsés...
Azért fertõzése is lehet az embernek, amivel orvoshoz lehet fordulni.
Elõtte mosakodj meg. Senkinek sem friss illatú egész nap csak úgy, ha nem mosakodik. Ha egyébként is rossz az illata, mosakodás után is, akkor lehet, hogy valami fertõzés. De az is lehet, hogy a párod egyszerûen csak érzékeny a szagokra.
ugyis ha elötte fürödtél közvetlenül? Ha igen menj orvoshoz mert valószinüleg valami fertõzésed van.
Ha rendszeresen tisztálkodsz, akkor valamilyen fertõzés lesz az ok. Azzal viszont érdemes elmenni orvoshoz, mert egyrészt kellemetlen (viszketõ, égõ érzés, szagok), másrészt ha kezeletlenül marad, akkor a késõbbiekben további súlyosabb problémákat is okozhat.
Nem jó a genetikád vagy nem megfelelõen táplálkozol.
szeretem ha büdös a pic*a kicsit :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!