Találatok a következő kifejezésre: Lehet nagy baj (1437 db)

Lehet nagy bajom ha véres a fehérfolyásom?

Már több mint egy éve szedek fogamzásgátlót ezért szerintem nem lehet attól hogy még nem állt be rendesen a menszeszem.Vesekövem van de attól nem volt még eddig ilyen csak akkor ha lejött a kövem a pisilésnél.Ezért félek hogy nem e valami komolyabb bajom van.Gondoltam megpróbálom el?ször a kamillás forró fürd?t hátha felfáztam.De kérlrk titeket hogy segítesetek nekem adjatok tanácsot.Terhesség jele lehet ez?El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Elõször is tisztázni kéne, honnan jön a vér. Fehérfolyás a hüvelybõl jön, ha az véres, lehet köztivérzésed a tablettától, de ha eddig nem volt, kicsit az esély rá. Ha valamilyen gyulladás van, esetleg méhszájseb, és az vérzik, az elég nagy baj. Lehet akár ciszta is. De csak nõgyógyász és csak vizsgálattal tudja megmondani, ezek közül mirõl van szó. Terhességrõl biztosan nem. Ha a vér a húgycsõbõl jön, az lehet felfázás, de ha már véres, szintén elég nagy baj. Jelezhet veseproblémát, az is elég nagy baj. Ezekben az esetekben a háziorvos illetékes. Haladéktalanul fordulj orvoshoz. Egyik sem kezelhetõ kamillával.

Elõször is tisztázni kéne, honnan jön a vér. Fehérfolyás a hüvelybõl jön, ha az véres, lehet köztivérzésed a tablettától, de ha eddig nem volt, kicsit az esély rá. Ha valamilyen gyulladás van, esetleg méhszájseb, és az vérzik, az elég nagy baj. Lehet akár ciszta is. De csak nõgyógyász és csak vizsgálattal tudja megmondani, ezek közül mirõl van szó. Terhességrõl biztosan nem. Ha a vér a húgycsõbõl jön, az lehet felfázás, de ha már véres, szintén elég nagy baj. Jelezhet veseproblémát, az is elég nagy baj. Ezekben az esetekben a háziorvos illetékes. Haladéktalanul fordulj orvoshoz. Egyik sem kezelhetõ kamillával.

10 hetes kismami vagyok. Véletlenül beütöttem a hasam egy éles tárgyal. A hasam alját alul a bal oldalt. Nagyon fájt. Meg vagyok rémülve. Ugye nem lehet nagy baj? Ha baj lenne már véreznék és görcsölnék?

Legjobb válasz: szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van ,,megtervezve,, hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg

szia! nyugodj meg! fo a nyugalom. ha baj volna mar eszlelted volna!a baba nem ugy van , , megtervezve, , hogy olyan konnyen bantodasa essen. biztonsagban van, nagyon vedve, a magzatviz vedi. szerintem nyugodj meg
Jól körbe van bélelve a babád odabent. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Én is többször megütöttem a pocimat, pedig vigyáztam. Minden gyerekem egészségesen született. :) ))
nyugi, nincs semmi baj. a magzatvíz nagyon védi a kicsid (aki ráadásul éppen hogy magzat, tehat nem valószinu, hogy nagyon erzekelte volna a balesetet). képzeld el a pocid ugy, mint egy lufit, a lufi körül egy szörmével bélelt valamit, a lufin belul meg vizet, es a vizben a babát. a külsõ rész tompítja az ütést, a víz meg tompítja, ÉS védi (gondolom ismered a játékot, amikor egy lavór vízben levõ almát kell kiharapni.. az almát védi a víz, egyszerûen tovauszik.. na a baba is hasonlóan van) (amúgy ezt az "elvet" használják külsõ fordításra is, hogy ahol kb van a baba, ott megfogják, és a nyomás miatt a magzatvíz "arrébb rakja" a babát) elnézést, ha nem tudom érthetõbben leírni, de azért remélem érted mit szeretnék mondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Nagyon megrémültem. Már minden ok. Eddig négy babót veszítettem el (21 hét, 6-6-7hét), és teljesen be vagyok parázva. Még dolgozok, meg akarom várni a 12 hetes uh-t hogy minden oké, és után megyek táppénzre. Lent pakoltam a raktárban, és egy magas kemény kartonnak a csücskébe nyomtam magam. (ki akartam venni legalulról egy papírt és úgy behajoltam lendületbõl....:(... Tehát ha gáz lenne akkor már lenne jele..... Uh..... Köszönöm még egyszer!
Hát akkor fájna ha a gyerekednek lenne valami károsodása, de ha nem fáj akkor nyugodj meg nem lesz komoly baja! És vigyáz magadra!
A kérdező hozzászólása: Jelentem így hogy megszületett, már 8 hónapos, a fenekén van egy vízszintes egyenes csík :)

Ha a fogakon lévõ vékony csontréteg hiányzik, abból lehet nagy baj?

A fogon lévõ vékony csont, ami elválasztja az ínytõl a fogat és beborítja azt, hiányzik. Milyen probléma származhat belõle? Mitõl van ez?

Legjobb válasz: beszéld meg fogorvossal. ha a zománcra gondolsz, az nagyon nagy baj, mert pár éven belül folyamatos fogromláshoz és vesztéshez vezethet. valószínûlg táplálkozásbeli változtatásra van szükség, ha enm genetikai

beszéld meg fogorvossal. ha a zománcra gondolsz, az nagyon nagy baj, mert pár éven belül folyamatos fogromláshoz és vesztéshez vezethet. valószínûlg táplálkozásbeli változtatásra van szükség, ha enm genetikai
Hát az betegség
Mennyi idõs vagy ?
Lehet, hogy örökölted
A kérdező hozzászólása: Nem a zománc, hanem az íny alatti rész, ahol vékony csontréteg van az íny és a fog gyökere között. Középkorú vagyok. Milyen következménye lehet? Fájni is szokott.

Abból lehet nagy baj, hogy nem szedek kismamavitamint? Elevitet szedtem, de az ára miatt abbahagytam. A vérképem eddig jó volt.

Legjobb válasz: Nem baj, magadért szeded. A baba így is úgy is kivonja magának ami kell. Már ha van elég. Viszont a folsav nagyon fontos. Azt szedni kell.

Nem baj, magadért szeded. A baba így is úgy is kivonja magának ami kell. Már ha van elég. Viszont a folsav nagyon fontos. Azt szedni kell.
folsavat azért szedj! az nem olyan drága!
ha jól emlékszem, a 30-as Elevit 2000 ft volt, a folsav, ami vagy 100 darabos, szintén ennyi. egyik nap ezt veszem ba, másik nap azt, szerintem, ha ez megterhelõ, akkor a baba igencsak az lesz:(
Baj nem lesz, de érdemes szedni, hogy folyamatosan feltölthesd a vitamin raktáraidat, fõleg így tél végén. Nem muszáj az Elevitet szedned, van olcsóbb is, és szedheted két naponta. http://www.femina.hu/gyerek/a_4_legnepszerubb_terhes_vitamin Egyébként ne haragudj, hogy ezt írom, ha a költségvetésedbe ennyi sem fér bele, mi lesz, ha megvan a baba és tápszer, gyógyszer kell neki? Ott sem mondhatod, hogy drága.
Csak akkor szedd, ha valóban szükséged van rá. Régen sem szedtek, sõt külföldön nem is szednek ilyen vitaminokat.
Basszus ha vitaminra nincs pénzed, akkor a gyerekre lesz?
Nekem az orvos egyenesen azt mondta, ne szedjek, folosleges, ha kiegyensulyozott a taplalkozas. Bar a sok zoldseg, gyumolcs dragabb, mint a vitamin... De ez amugy is alap nalam, igy nem szedek pluszban.
Hány hetes vagy? Az én dokim pl. alapból nem ajánlotta a 12. hét után.
12. hét után felesleges a folsav. viszont vasat azt szednék, mert majd a 20. hét után lesz lehet rosszabb a vastartalékod, szülésig meg jó lenne feltölteni, hogy ne vérezzél el majd szülés közben. Szerintem is drágább a gyümölcs mint a vitamin... de az elevit amúgy is egy nagy [email protected] szerintem, nincs benne jód, a jód meg fontos, terhesség alatt dupláját igényli a szervezet... Szedd legalább kétnaponta, a calcium is fontos, hogy ne a te fogaid menjenek tönkre, gondolom kétgyerekes anyaként is még szeretnél nõként kinézni. egyél sok tejterméket akkor, de hát az is nagyon drága, minden drága...
Valószínûleg semmi bajod nem lesz, ha nem szeded az Elevitet. Az Elevit Czeizel Endre kisérletei alapján került a köztudatba. A nyitott gerincû babák születését akadályozta meg. A többi csak gyógyszergyári reklám. A kajádra figyelj, és a vérképedre. A többi felesleges luxus. Sõt veszélyes is lehet. A hugom sok kalciumot szedett és a lánya benõtt kutaccsal született. Amikor kisbabaként magas lett a láza, az agya nem tudott tágulni, és kétszer kellett lumbálni. Szóval nyugi!
Én az elsõnél végig szedtem. A másodiknál anyagi okokból nem. A baba egészséges lett, én viszont teljesen lerobbantam.(Fogak, hajhullás) Utólag azt mondta az orvos: hja, a baba mindent elvesz, amire szüksége van.(Azért még imádom :) ) Megjegyzem, a vérképem végig tökéletes volt. Szerintem, ha megteheted, szedjél vitamint.
Ha a vérképed eddig jó akkor mit akarsz még, vársz amíg megjelenik Jézuska és igazolja hogy nem kell szedni kismama vitamint mert az Úr-Isten úgy teremtette meg a világot hogy mindenféle zöldséget és gyümölcsöt az orrunk alá adott hogy ami azokban van az úgy jó az embernek ahogy van és ne kelljen plusszban mindenféle gyógyszerészeti kotyvalékot is szedni hozzá!
Az elsõvel szedtem, a másodikkal nem. Egyiknek sincs semmi baja. Mindkettõvel plusz vasat is szedtem, mert nagyon vérszegény vagyok, illetve a sok keményedés miatt a másodiknál magnéziumot marékszámra. Az a naturlandos magnezi citricii vagy valami ilyen, azt kaptam, pár száz forintból megvolt a 3 doboz.
Szia! Én sem szedtem terhesvitamint. Kivéve a dokim felírta a magnézium-citrit-et. Tökéletes magnézium forrás! Én magne b6 helyett szedem. 1300 FT 100 szemes kiszerelésben.
Folsavat szedj, szerintem a magnézium ilyenkor még nem kell, bár nem tudom hány hetes vagy! Én sem szedtem csak folsavat, viszont nagyon figyeltem a táplálkozásra. Mindig minden értékem tökéletes volt!
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedves hozzászólásokat azoktól akik aggódnak :) A gyereknek már megvan mindene, ugyanis a második lányomat várom. Ha akarnám megvehetném a vitamint is, de gondoltam, ha jó a vérképem akkor inkább nem veszem meg ha nem muszáj. A többi infót pedig nagyon köszönöm!
magne b6 helyett kérj a dokitól receptre Pulv. magnesii citrici -t, az receptre olyan 140 ft 10db. a magne b6 tényleg szörnyen drága. a folsav sem vészes, sok van benne, nekem csak 2 dobozzal kellett venni a terhesség során. gravidát meg egy 90 szemeset vettünk 5e ért, igaz drága, de még most is van belõle, nem szedtem rendszeresen.
Nem kell én se szedek semmit inkább több gyümölcsöt eszek és igy probálok több vitaminhoz jutni!A megne B6-ot én is szedem bár én napi 3-at
Én is csak 1-1 dobozzal szedtem be, mert mindkét doki, akikhez a 2 terhesség alatt jártam, azt mondta, elég 1 dobozzal is, felesleges tovább. Szóval ez így oké. De tudod, hogy a babának majd rengeteg olyan dolog kell, amire nem mondhatod, hogy az ára miatt nem veszed meg.
A kérdező hozzászólása: magne b6 valami olcsóbb vagy gazdaságosabb nincs esetleg? én sanofi avensis-t szedek azt a szép kék dobozost. kb 1600 ft 50 db
A kérdező hozzászólása: csak magne b6-ot szedek most , bár az is rohadt drága, hogy már 4-6-ot is be kell vennem mert gyakran keményedik a hasam.. folsav mennyibe kerül és mennyit kell szedni? köszi a válaszokat!!
fontos lenne tudni, h hány hetes vagy. a vége felé már nem olyan lényeges, de azért abba is gondolj bele, h lehet h a vérképed azért jó, mert eddig szedtél terhesvitamint. én elég sokmindenet szedek, épp azért mert nem jó a vérképem. sajnos épp a 12-13. hétig nem igazán tudtam szedni semmit a hányások és a roszzullétek miatt. A MagneB6 a legkevésbé gazdaságos és csak kis dózisban tartalmaz magnéziumot. Magnesi citricii-t vagy Béres magnézium+B6-ot vegyél. Utóbbi 1700 Ft, de nekem 2 hónapra elég és még így is 2x annyi magnéziumot viszek be vele, mint a napi 3 Magne B6-tal.

Lehet nagy bajom belőle? Baromkodtam biológia órán, és elővettem a farkamat. Hatalmas botrány van belőle, és a tanárnő lehet tovább akarja vinni az ügyet. Mi lehet a legrosszabb?

azt már nem is mondom hogy valszeg kifognak rúgni:S 11. es vagyok.

Legjobb válasz: Bátor vagy, de ugyanakkor barom is.. ezzel tényleg komoly bajba sodorhatod magad. Utólag viszont most arra kell koncentrálni, hogy mit tehetsz. Legjobb, amit tudsz, hogy bocsánatot kérsz az érintettektõl, mint a tanár, vagy az osztálytársad. Próbáld meg õszintének feltûntetni, ez a legjobb esélyed a bennmaradásra.

Bátor vagy, de ugyanakkor barom is.. ezzel tényleg komoly bajba sodorhatod magad. Utólag viszont most arra kell koncentrálni, hogy mit tehetsz. Legjobb, amit tudsz, hogy bocsánatot kérsz az érintettektõl, mint a tanár, vagy az osztálytársad. Próbáld meg õszintének feltûntetni, ez a legjobb esélyed a bennmaradásra.
"amúgy apám szerint ez a tanár egy hülye fap.icsa." Gratula apucinak! Azért tartunk itt, ahol vagyunk, mert a h.ülyegyerek csinál valamit, és persze azok a hibásak, akik ezt nem tolerálják. Anno, mikor én voltam gimis, be sem hívták volna a szüleidet, hanem egybõl mentél volna a levesbe.
nem bátor, csak vakmerõ.
Az intim testrészed közszemlére tevése miatt Közszeméremsértés, illetve, amiért nem mondjuk meztelenre vetkõztél, hanem konkrétan "elõvetted a farkad" akár szexuális zaklatás is.
A kirúgás mellett max. szabálysértés (garázdaság esetleg közerkölcs megsértése) miatt kaphatsz valamit. Szerintem valamennyi pénzbírság. #1-es Mi az a "szexuális zaklatás"?
Honnan veszed, hogy kirúgnak? Az igazgatóiban már voltál? Készülj fel rá, hogy a szüleiddel is tudatni fogják. Vagy õk már tudják?
Az jó hogy apukád melletted áll. Sztem szülõk többsége a tanárnak szokott igazat adni, de szerencsés vagy. Amúgy tényleg hülyeség volt =S vagy inkább éretlen dolog. Sztem próbáld bizonyítani h érett vagy, bocsánatot kérni a tanártól vagy ha õ nem akar látni akkor az igazgatótól. Állj elé szemlesütve és magyarázd el hogy 'nagyon sajnálod, csak viccnek szántad és rosszul sült el és megbántad' stb.. Ha meg ez sem segít akkor sok sikert az új suli keresésében, akkor sincs semmi veszve, már ha találsz vmi jó sulit.. De sztem megoldható lenne h maradj, csak valahogy rá kellene venni a tanárt meg igazgatót h nagyon megbántad és belátod h éretlen buta vicc volt.
Rajztanárnál nem mersz próbálkozni, mi?Annál szokott lenni olló ;)
"208. § Aki magát nemi vágyának kielégítése végett más elõtt szeméremsértõ módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ." Az a baj, hogy állt, tehát akár büntetõjogi következménye is lehet. Ha csak simán elõkapod, az még elmenne szabálysértésnek. Nyilván nem kapsz letöltendõt, valszeg egy próbára bocsátással megúsznád, de 18 éves fejjel tényleg kétszer meggondolhatnád, mit mûvelsz.
nos végül mi lett belõle
XXXXXXDDDDDD Hát ez marha nagy. :D Te aztán jó hülye vagy, hogy ilyeneket csinálsz. Azért 18 évesen ilyen szinten állni? :D
Te cigány vagy, amúgy? Meg hol laksz?
Mi az a "javinto"?
Hat ez telleg gaz amit csinaltal!sztem javinto nem lessz ebbol csak sulit kell valtanod mert a tanarok mar mashogy neznek rad, illetve mindig emlekezni fognak rad, csak nehogy kisertsen ez a viselkedesed...
Remélem kirúgnak, megérdemlik az ilyen debilek, akik az ilyenfajta parasztságot tartják "jó mókának".
Tovább akarja vinni az ügyet?Akkor szerintem formalinba fogja tenni a farkadat, mert jó biológiai bemutató anyagnak tarja.Hogy ez jó, vagy rossz hír számodra, azt nem tudom...
Ilyet csinálnék anyám kénrné a büntetésem és meg se merne szólalni szégyenében sem az igazgató sem a tanár elõtt. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: értem én, de akkor sem gondoltam volna hogy ez lesz. csak hülyültünk.... és az osztálynak tetszett a dolog addig amíg meg nem tettem tényleg....
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy ráadásul állt is.... amúgy nõ a tanárnõ, és nagyon szexy. de tényleg jól néz ki.
A kérdező hozzászólása: voltunk.... 3-man, ugyanis a szüleimet behívta az igazgató, és a tanár mikor bement, velem találkozni sem akart, és ki kellett mennem, majd utána a szüleim is kijöttek kb 40 percig vita, és õk mondták hogy a tanár nem akar leállni, és hogy valszeg ki vok rúgva, és most nem is megyek suliba:( amúgy apám szerint ez a tanár egy hülye fap.icsa. ha nem venné ennyire komolyan akkor megúsznám egy igazgatóival, de neki nem elég ennyi....
A szüleid vitáztak az igazgatóval? Hú akkor nem jó a helyzet sztem. Ha ennyire komoly a dolog akkor szülõknek is elnézést kellet volna kérnie. Kilences: Igaz mit írsz, sajna erkölcstelenebb világban élünk, ennek megfelelõen a kamaszok és gyerekek nem olyanok mint régebben. Sztem ezért nem õket kell okolni, nem azért ilyenek mert ördögök megtestesülései, hanem mert nincs egy becsületes, tiszteletre méltó, tiszta társadalom mögöttük.
"Sztem ezért nem õket kell okolni, nem azért ilyenek mert ördögök megtestesülései, hanem mert nincs egy becsületes, tiszteletre méltó, tiszta társadalom mögöttük." Igazad, van, nem is a gyereket hibáztatom (bár már nem ötéves, hogy ilyeneket csináljon), hanem a szüleit. Egyrészrõl azért, mert némi hiányosságot vélek felfedezni nevelés terén, másrészt még nekik áll feljebb, hogy a tanár fapi.csa. És ez a nagyobb probléma. Nem biztos, hogy jót tesz a gyereknek, ha akkor is kiáll mellette a szülõ , amikor inkább két bazi nagy taslit kéne adnia.
Ez igaz #12-es (azzal a kitétellel, hogy a szülõk is vastagon benne vannak). Csakhogy egy 18 éves FELNÕTT emberrõl beszélünk, nem egy kamaszról! Elég nagy képmutatás itt már másra mutogatni...
18 évesen ilyet csinálsz. Hova süllyed még ez az ország. Én be sem hívtam volna a szüleit, kirúgattam volna a "farkával" együtt. Mióta lett az normális, hogy 18 éves ember mutogatja egy iskolában TANÓRÁN a péniszét? Lol, ez már tényleg gáz. 18 évesen ennyire primitív [email protected] lenni..., hát csak gratulálni tudok. Így tovább! 18/F
*18 évesen ilyet csinálsz?
Még nektek áll feljebb, hogy vitázott a szüleiddel a tanár. Hát még örülhetnél, hogy nem lett komolyabb bajuk a szüleidnek! Nevelni is aztán tudni kell. Azért belegondolhatnál. Ha tanár lennél és be mennél órát tartani, azok a szerencsétlenek meg nem hagynának dolgozni téged, te már pár perc után ordítanál és otthagynád az egészet. Örülj, hogy ekkora türelmük van a tanároknak.

Azt mondták az ügyeleten, majd menjek vissza holnap. Akkor gondolom nem lehet nagy bajom, igaz?

A probléma tömören: már tegnap este is elég furán éreztem magam, émelyegtem. Ma is, csak ma párosult er?sen sötét szín? széklettel, majdnem fekete. A probléma hátterében állhat: csütörtökön alkoholt fogyasztottam, azóta meg elég rendzsertelenül étkeztem, ezek mellett pedig elég stresszes vagyok. 22/F

Legjobb válasz: Azt mondták, ha holnap is fennáll, menjek el a háziorvoshoz. Akkor gondolom csak nem lehetne valami hirtelen, vészesen nagy baj. Mert azt gondolom látták volna.

A kérdező hozzászólása: Azt mondták, ha holnap is fennáll, menjek el a háziorvoshoz. Akkor gondolom csak nem lehetne valami hirtelen, vészesen nagy baj. Mert azt gondolom látták volna.
Majdnem fekete széklettel hazazavartak? Engem annak idején ott akartak fogni a kórházban ezzel. Emésztõrendszeri vérzés gyanújáról beszélünk. Szerintem menj el egy másik ügyeletre, célszerûen kórházira. Milyen vizsgálatokat végeztek?
A kérdező hozzászólása: Semmilyeneket. Csak beszélgettünk.
Jó, ha nem szédülsz, nem sápadsz, akkor gondolhatták, hogy nincs komoly baj. De én akkor sem gondolom, hogy ez így jó ötlet. Ha nincs más ügyelet a közelben, akkor ennyit tehetsz. Valaki mindenképpen legyen azért veled holnapig.
A kérdező hozzászólása: Igen, nem megyek így vissza suliba, esetleg majd csak holnap. Köszi a válaszokat.
Nem vorosbor volt az alkohol? Mit fogyasztottal?
A kérdező hozzászólása: Rosét
Sötét széklet oka lehet cékla, vastartalmú gyógyszer, vörösbor, sötét gyümölcs fogyasztása is. Vagy a már említett elmésztõtraktusból eredõ vérzés.
Szerintem hívd fel az orvosod hogy biztos ne legyen baj.
Szerintem is hívd fel az orvosod. Egy ultrahang megnyugtathat, hogy minden rendben van. Szerintem nincs semmi probléma, hogyha nincs erõs vérzés és görcs. Nekem is volt ilyen a 15. héten.(bár elõtte is volt párszor, de minden rendben volt) azt mondták, hogy a hüvely faláról lehetett a vérzés. Nem kell rögtön megijedni, de az uh-on megnézik, hogy a méhlepény rendben van-e.
Szerintem menj be a kórházba, ha vérezgetsz. Én abból indulok ki, hogy nincs mindenkinek fogadott orvosa, akit ilyen esetben megkérdezhet. Meg telefonon keresztül a doki se tud okosat mondani, max azt, hogy menj el uh-ra.. A kórházban meg úgyis csinálnak UH-t...

Szív billentyű probléma miatt lehet nagy baj szülésnél?

Jó pár évvel ezelőtt kivizsgálás során derült ki, hogy a bal szív billentyűm gyengébb mint a másik, és kis mennyiségű vér vissza áramlik! Viszont eddig nem szóltam a dokimnak, csak most kezdtem el gondolkozni.....( tudom hogy felelőtlen vagyok!!) Félek hogy emiatt ne adja isten belehalnék a szülésbe, és nem szóltam a dokimnak... érdemes említeni neki? Az EKG eredményem viszont jó lett amit a terhesség elején végeztek el!

Legjobb válasz: kutya bajom nem lett, pedig nekem szinte alapjáraton 124-et ver a szívem percenként emiatt bízom benne, hogy neked sem lesz

kutya bajom nem lett, pedig nekem szinte alapjáraton 124-et ver a szívem percenként emiatt bízom benne, hogy neked sem lesz
A kérdező hozzászólása: Hozzáteszem hogy 39+2 hetes vagyok! Nagyon rá paráztam a témára, de az az egy "nyugtat" hogy az EKG eredményem jó lett januárban..! Köszönöm a választ! :)
Nekem is van, én kértem kardiológián egy ultrahangot. Azért nem mondanám, hogy ha nekem nem gond, neked sem az. Elég felelõtlen kijelentés, mivel fogalmunk sem lehet, hogy a te szívedben mekkora ez az eltérés és mennyi a visszaáramlás, stb. Ehhez kardiológus kell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon fenékbe rúgnám magam emiatt, hogy csak most kezdtem el ezzel foglalkozni :( De ha szólok hétfõn a dokimnak hogy ez a probléma van( papírt nem tudok neki vinni, mert azóta kis milliószor költöztem) akkor õ el tudja intézni a kardiológust?
Nekem mitrális billentyû polapszusom van 2 gyereket szültem természetes módon .A kardiológus azt mondta nincs akadálya a természetes szülésnek.

Ez mitől lehet? Nagy baj van?

Észrevettem, hogy a bal herémnél lent van egy összegumbancolódott ércsomó. Átlátszik kicsit a herezacskómon is, hogy nem daganat hanem egy sima ér. Ha szétnyomon, kibomlik de utána visszagubancolódik. Ez nagy baj? Lehet valamit tenni?

Legjobb válasz: Ez lehet azért is, hogy a péniszem mereven nagyon eres(duzzad az erektõl)?

A kérdező hozzászólása: Ez lehet azért is, hogy a péniszem mereven nagyon eres(duzzad az erektõl)?
kár találgatni - irány az urológus!
1. Ne nyomogasd. 2. Nem sürgõsen, de keress fel egy urológust.

Az egyik mellemen a bimbó körül lilás bimbóm meg piros és nagyobb mint a másik. Ez azután lett olyan, hogy beütöttem. Kicsit félek. Voltunk dokinál, azt mondta semmi, de azóta ugyanolyan. Lehet nagy baj?

Legjobb válasz: ha a doki azt mondta h nincs baj akkor valószínû az úgyis van!nem fog az 1iknapról a másikra elmúlni a dolog.várni kell vele és sztem azzal nem veszítesz semmit se ha pl vizes ruhával borogatod.de pl kamillateával is csiálhatod a borogatást mert az nyugtatja is a bõrt:)

ha a doki azt mondta h nincs baj akkor valószínû az úgyis van!nem fog az 1iknapról a másikra elmúlni a dolog.várni kell vele és sztem azzal nem veszítesz semmit se ha pl vizes ruhával borogatod.de pl kamillateával is csiálhatod a borogatást mert az nyugtatja is a bõrt:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!