Találatok a következő kifejezésre: Lehet minden régi Van még esélyem (2 db)

Lehet minden a régi? Van még esélyem?

összejöttem egy sráccal tök jó volt minden... De a végén úgy vettem észre h megromlott a viszonyunk.. Megijedtem és lezártam.. Smsbe.. (? azt mondta nem így van) kicsit talán bántóan... Utána nem beszéltünk... és egyik np nem bírtam ki és elmentem éjjel hozzá és letámadtam h nekem ? kell.. Eltolt és a fejemhez vágta az smst amit írtam, meg h hagyjam de mondtam h nem-nem.. Tiszta bunkó volt velem.. Mondtam h öleljen és csókoljon meg de mondta h nem és ha fontos lett volna nekem nem így viselkedek.. Mondta h mennyek el.. Mondtam nem... Utána meg megcsókolt h elmennyek... Utána én ?t és hagyta... Mondta h vegyem vissza msnre vagy majd ? engem és beszélünk.. Lehet még esélyem? Jóvá tudom tenni? : (

Legjobb válasz: persze, hogy jóvá tudod tenni... legyél vele kedves és próbáld változatosabbá tenni a kapcsolatotokat: közös programok, mozi, bicajtúra, piknik... ha legközelebb is megromlik a kapcsolatotok, akkor várj egy kicsit és ne kapkodd el a döntést, mert lehet, hogy csak egy hullámvölgybe kerültetek...

persze, hogy jóvá tudod tenni... legyél vele kedves és próbáld változatosabbá tenni a kapcsolatotokat: közös programok, mozi, bicajtúra, piknik... ha legközelebb is megromlik a kapcsolatotok, akkor várj egy kicsit és ne kapkodd el a döntést, mert lehet, hogy csak egy hullámvölgybe kerültetek...
A kérdező hozzászólása: de mi nem jártunk csak talizgattunk...de szerintem ezek után már nem fog velem...meg meg sem akart csókolni:( leírtam magam elõtte lehet:(
Lehet még a régi a kapcsolat, bár nem biztos, hogy ugyanolyan jó lesz, mint az elején. Csak legyél vele kedves.
Sms-ben szakítani kicsit gerinctelen dolog, bármennyire is felszínes volt a kapcsolatotok. A srác helyébe szóba sem állnék Veled. Szerintem legközelebb ne csinálj ilyet, mert ez übergáz. Te elhinnéd valakirõl, hogy szeret Téged, aki még arra se méltatott, hogy legalább a szemedbe mondja, hogy dobni szeretne Téged? (Mennyek = menjek, nem kötözködésbõl, de így annyira ronda leírva, hogy az nem igaz.)
A kérdező hozzászólása: nem jártunk mondom csak sosem ért rá a végén sorozatosan és ez szarul esett..nem szakító smst volt mert nem is jártunk...nemtom h lehet e még esélyem...meg tegnap vajon mit érezhetett?
Szerintem nem volt túl jó ötlet sms-ben "szakítani", és az sem volt az, hogy te utána éjjel odamentél hozzá, és letámadtad stb.Lehet az lenne jó, ha most nem keresnéd, vagy legalábbis nem támadnád le, nem bombáznád levelekkel, sms-ekkel stb..Ha felvesz téged msn-re próbáljátok meg megbeszélni normálisan a dolgokat, ha érez irántad valamit(még/már), akkor talán van rá esély, hogy helyre lehet hozni a dolgokat, de viselkedjél kedvesebben és kicsit visszafogottabban ezután, mert ez a letámados stílus, ezek szerint nem jött be nála.
sz.tem lehet h. majd azért nem akarja újrakezdeni, mert fél h. megint lepattintod.átkellett volna gondolnod...meg én nem mentem volna oda hozzá utánna.de egyszer én is mondtam a barátomnak olyan dolgot, amit nem kellett volna, sz.tem az lenne a legjobb ha nég 1szer írnál neki smst de ne vágja le, h. ennyire kivagy, csak v.mi lazát és várd meg h. jelentkezzen, de ha nem, akkor felejtõ.
Ne akarj nyomulni, az fiúnál lánynál egyaránt nem jön be. Próbálj kicsit lazítani és ne azon agyalni folyamatosan, hogy "jajj, úgyis utál, nem szeret, nincs esélyem". Vedd fel msn-re (vagy õ téged) és beszélgessetek, de ne a gondokról. Mi történt veled ma? Hogy vagy? Szóval ilyen "baráti" kérdéseket tehetsz fel neki. De nem görcsösen és minden másodpercben azt gondolni, hogy nincs is esélyem, miért beszélek vele? Egy ideig csak beszélgessetek, ameddig hajlandó egy újabb találkozót megejteni. Ott csak egy szimpla "sajnálom, ami eddig történt" mondat teljesen elég. Ne feledd, fõ a kitartás és minden rendbe a jön! Csak ne nyaggasd és ne nyomulj! :)
A kérdező hozzászólása: még annyi...amikor meg van akkor érzek ilyet a hasamnál ott alul.
hát igen más olvasni ezeket a kérdéseket , de aki babát akar de nagyon annak bizony vannak ilyen kérdései és sokan a saját türelmetlen kérdéseit meg észre sem veszik.kedves kérdezõ. ne foglalkozz az ilyen emberekkel. akik babát akarnak és már régota brobálkoznak bizony ez a kérdés természetes. én is minden pici jelet figyelek magamon mikor nemkéne megjönnie. és szomoru is vagyok meg nemis mikor érzek valami furát, mert lehet menzi jele is.a hõd az jo, csak mégkicsit emelkednie kéne.37 fölött már lehet mégjobban reménykedni. sok sikert.
szia.én is figyelek mindent magamon, teljesen átérzem amit te.értelmetlen emberek meg mindig is voltak, de megkérem õket akkor tényleg lépjenek tovább ha nem tudnak normálisak lenni.:)
Akiben nincs semmi együttérzés, az ne válaszoljon a babát akaróknak. Én is figyelek mindent magamon, hogy észrevegyem ha lesz vmi szokatlan, vmi más, és akkor nagyon boldog leszek. + eredményt kívánok!!! (nekem is pár napom van, de gyakori pisilésen kívül semmi tünet)
Szerintem majd ki fog derülni, TÜRELEM!
A puffadás valami kajától is lehet, miért kell rögtön "húúú most biztos ez a terhességtõl van"? Valóban rémes ez a türelmetlenség.
A kérdező hozzászólása: nem ettem ma semmit mert nem kívantam. amugy meg szertnék babát. és ha csak "ilyen"kedvesen tudsz válaszolni akkor minek válaszolsz????? hihetetlen, h milyen emberek vannak. lépj tovább ha nem tetszik a kérdésem.
A kérdező hozzászólása: köszi a bíztatást:)
nagyon szépen kérek minden türelmetlen válaszolót, hogy inkább lépjen tovább!!!!!! neked pedig kitartást! még bármi lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!