Találatok a következő kifejezésre: Lehet minden régi Van még (40 db)

A Wolfendoom-hoz hasonló játékokat ismertek? Lehet ilyen régi is, meg egyszerű, mint a Wolfendoom. Grafikailag és gépigényileg lehet jobb is, mert jó gépem van, csak ezzel szeret játszani a párom!

Aki tud kérem írjon pár játék címet! Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Doom , The Ultimate Doom , Doom 2 , Final Doom:Plutonia , Final Doom:TNT Evolution , Duke Nukem 3D , Heretic , Hexen egyébként a The Ultimate Doom ugyan az mint a sima Doom csak még van benne egy ajándék világ

Doom , The Ultimate Doom , Doom 2 , Final Doom:Plutonia , Final Doom:TNT Evolution , Duke Nukem 3D , Heretic , Hexen egyébként a The Ultimate Doom ugyan az mint a sima Doom csak még van benne egy ajándék világ

Lehet minden a régi? Van még esélyem?

összejöttem egy sráccal tök jó volt minden... De a végén úgy vettem észre h megromlott a viszonyunk.. Megijedtem és lezártam.. Smsbe.. (? azt mondta nem így van) kicsit talán bántóan... Utána nem beszéltünk... és egyik np nem bírtam ki és elmentem éjjel hozzá és letámadtam h nekem ? kell.. Eltolt és a fejemhez vágta az smst amit írtam, meg h hagyjam de mondtam h nem-nem.. Tiszta bunkó volt velem.. Mondtam h öleljen és csókoljon meg de mondta h nem és ha fontos lett volna nekem nem így viselkedek.. Mondta h mennyek el.. Mondtam nem... Utána meg megcsókolt h elmennyek... Utána én ?t és hagyta... Mondta h vegyem vissza msnre vagy majd ? engem és beszélünk.. Lehet még esélyem? Jóvá tudom tenni? : (

Legjobb válasz: persze, hogy jóvá tudod tenni... legyél vele kedves és próbáld változatosabbá tenni a kapcsolatotokat: közös programok, mozi, bicajtúra, piknik... ha legközelebb is megromlik a kapcsolatotok, akkor várj egy kicsit és ne kapkodd el a döntést, mert lehet, hogy csak egy hullámvölgybe kerültetek...

persze, hogy jóvá tudod tenni... legyél vele kedves és próbáld változatosabbá tenni a kapcsolatotokat: közös programok, mozi, bicajtúra, piknik... ha legközelebb is megromlik a kapcsolatotok, akkor várj egy kicsit és ne kapkodd el a döntést, mert lehet, hogy csak egy hullámvölgybe kerültetek...
A kérdező hozzászólása: de mi nem jártunk csak talizgattunk...de szerintem ezek után már nem fog velem...meg meg sem akart csókolni:( leírtam magam elõtte lehet:(
Lehet még a régi a kapcsolat, bár nem biztos, hogy ugyanolyan jó lesz, mint az elején. Csak legyél vele kedves.
Sms-ben szakítani kicsit gerinctelen dolog, bármennyire is felszínes volt a kapcsolatotok. A srác helyébe szóba sem állnék Veled. Szerintem legközelebb ne csinálj ilyet, mert ez übergáz. Te elhinnéd valakirõl, hogy szeret Téged, aki még arra se méltatott, hogy legalább a szemedbe mondja, hogy dobni szeretne Téged? (Mennyek = menjek, nem kötözködésbõl, de így annyira ronda leírva, hogy az nem igaz.)
A kérdező hozzászólása: nem jártunk mondom csak sosem ért rá a végén sorozatosan és ez szarul esett..nem szakító smst volt mert nem is jártunk...nemtom h lehet e még esélyem...meg tegnap vajon mit érezhetett?
Szerintem nem volt túl jó ötlet sms-ben "szakítani", és az sem volt az, hogy te utána éjjel odamentél hozzá, és letámadtad stb.Lehet az lenne jó, ha most nem keresnéd, vagy legalábbis nem támadnád le, nem bombáznád levelekkel, sms-ekkel stb..Ha felvesz téged msn-re próbáljátok meg megbeszélni normálisan a dolgokat, ha érez irántad valamit(még/már), akkor talán van rá esély, hogy helyre lehet hozni a dolgokat, de viselkedjél kedvesebben és kicsit visszafogottabban ezután, mert ez a letámados stílus, ezek szerint nem jött be nála.
sz.tem lehet h. majd azért nem akarja újrakezdeni, mert fél h. megint lepattintod.átkellett volna gondolnod...meg én nem mentem volna oda hozzá utánna.de egyszer én is mondtam a barátomnak olyan dolgot, amit nem kellett volna, sz.tem az lenne a legjobb ha nég 1szer írnál neki smst de ne vágja le, h. ennyire kivagy, csak v.mi lazát és várd meg h. jelentkezzen, de ha nem, akkor felejtõ.
Ne akarj nyomulni, az fiúnál lánynál egyaránt nem jön be. Próbálj kicsit lazítani és ne azon agyalni folyamatosan, hogy "jajj, úgyis utál, nem szeret, nincs esélyem". Vedd fel msn-re (vagy õ téged) és beszélgessetek, de ne a gondokról. Mi történt veled ma? Hogy vagy? Szóval ilyen "baráti" kérdéseket tehetsz fel neki. De nem görcsösen és minden másodpercben azt gondolni, hogy nincs is esélyem, miért beszélek vele? Egy ideig csak beszélgessetek, ameddig hajlandó egy újabb találkozót megejteni. Ott csak egy szimpla "sajnálom, ami eddig történt" mondat teljesen elég. Ne feledd, fõ a kitartás és minden rendbe a jön! Csak ne nyaggasd és ne nyomulj! :)

Ha 3. napja nem jön meg és csak ici-pici barnám van, a hőm minden reggel 37-37, 1 akkor lehet hogy baba, vagy csak késik?

Még nem mertem tesztelni, mert az idén egyszer már késett de akkor barnám se volt, de most semmi más tünet csak ez. Nem akarok csalódni és így beleélni sem magam.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ez a harmadik napja, hogy nem jött meg és reggel teszteltem Lilyvel és egyértelmûen pozitív lett. Tünetem nekem sincs igazán, a hõm nekem is 37,1 volt. Szerintem holnap reggel tesztelj, szurkolok!

Szia! Nekem is ez a harmadik napja, hogy nem jött meg és reggel teszteltem Lilyvel és egyértelmûen pozitív lett. Tünetem nekem sincs igazán, a hõm nekem is 37, 1 volt. Szerintem holnap reggel tesztelj, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked!!! Jó neked, remélem nekem is pozitív lesz, de én még várok egy pár napot, mert attól tartok, hogy csak késik.


Miért van az hogy nem ugy látom a berendezésemet mint régen volt, ugy értem nem ment ugy vissza mint volt! Szülés után 6 héttel vagyok! Tuti lehet szexelni? Ja és hogyan mikor egyik nap megvan másik nap meg elmulik a menzim?

Legjobb válasz: Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.

Nálam 4 hónapos a baba. Én is furcsának éreztem az elején magamat, még a szextõl is tartottam nehogy valami baj legyen. De rendben volt és van minden. Az elsõ alkalom érdekes volt, de aztán ment minden mint a karikacsapás. Csak ne aggódj.Biztos minden rendben lesz.
Én olyat hallottam, h 3 hónap kb, amire nagyjából rendbe jön a nõ.

Mi bajom lehet? Mostanában kb. minden reggel rosszul érzem magam, van amikor a fejem is fáj vagy szédülök. Voltam vérvételen is de nem mutatott ki semmi betegséget, az orvos szerint sincs bajom. Az utóbbi időbe eléggé ideges, meg stresszes voltam.

Legjobb válasz: a stressz okozhatja. evészavarod van? én voltam pánikbeteg,nekem ezek mellé még jött az h képtelen voltam enni minden ételtõl hányingerem volt,nagyon lefogytam. kérj a gyógyszertárban a tüneteidre homeopátiás bogyót, a lényeg h pontosan mond el a tüneteidet.

a stressz okozhatja. evészavarod van? én voltam pánikbeteg, nekem ezek mellé még jött az h képtelen voltam enni minden ételtõl hányingerem volt, nagyon lefogytam. kérj a gyógyszertárban a tüneteidre homeopátiás bogyót, a lényeg h pontosan mond el a tüneteidet.
A kérdező hozzászólása: nincs hányingerem, enni szoktam rendesen...

A mellem felett a csonton van egy dudor ami reggel ebredéskor fajt mostanra elmúlt kisebb de meg mindíg ott van. Mi lehet ez? Lehet izomláz? Nem hiszem, hogy a szoptatástól van, mert mar 10hónapja szoptatok, és nem volt ilyen.

Ha a karom mozgatom fel le,az is mozog ellente´tesen.Izom lenne??

Legjobb válasz: szerintem menj el orvoshoz..max megnyugszol, de az ilyen dolgok marhara nem jatekok.. barmi lehet. nem remiszteni akarlak, felre ne ertsd, de inkabb menj el feleslegesen dokihoz, minthogy nem mesz, vagy kesobb, es emiatt baj lesz.

szerintem menj el orvoshoz..max megnyugszol, de az ilyen dolgok marhara nem jatekok.. barmi lehet. nem remiszteni akarlak, felre ne ertsd, de inkabb menj el feleslegesen dokihoz, minthogy nem mesz, vagy kesobb, es emiatt baj lesz.

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

Mióta suli van és még előtte pár héttel sokkal idegesebb lettem meg stresszes és ezért minden reggel hasmenésem van. Miért van ez? Lehet vmit tenni ellene?

és attól meg még idegesebb leszek.:(:(..de van ugy h nem vagyok ideges és mégis...Van erre vmi gyógyszer vagy vmi?

Legjobb válasz: bolus adstringens-én ezt szoktam használni,ha szükséges.

bolus adstringens-én ezt szoktam használni, ha szükséges.
amikor ideges vagyok, vagy vizsgázom vagy izgulok vmi miatt, nekem is hasmenésem van... :S próbálj meg nem idegeskedni vagy kevésbé stresszelni, vagy vannak különbözõ hasfogók, amik megelõzik vagy elmulasztják a hasmenést, én pl. a neurosan port szoktam inni (patikában lehet venni)
Ha az ember stresszel és ideges, akkor általában normális a hasmenés. Én inkább valami stresszoldót javasolnék, az beválik.

Van egy fiú akivel nem rég ismerkedtem meg (kb.3 hete) és szinte minden nap beszélünk elég sokat. Úgy érzem neki is bejövök és ő is nekem. Olyan 2 napja kb viszont már alig ír vagy ha ír akkor másfél óránként. Mi lehet a baj?

Előtte minden nap írt és alig tudtunk elköszönni egymástól olyan jó volt és mondta is hogy nagyon szeret velem beszélgetni. De akkor nem értem.

Legjobb válasz: 2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj

2Hete írogat neked ës te nem csinálsz semmit gratulálok nem artikulálok! hagytad elmenni a közös témák már kiürûltek. lettek volna még de ahhoz talán csinálnotok kellett volna valamit. eléget már az unott 2hetes unalmas és szánalmas sztoritok. ennyi. mostmár báj báj van te ember báj báj
Talán akadályozza valami?! Kérdezz rá nála :)
Ráunt a fejedre.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit lehet tenni? túl fontos nekem
én is így jártam.. pont most. és szerintem rám unt. pedig elõtte mondta is mennyire tetszem neki.. úgy látszik nem eléggé
megunta, ilyenkor nem tudsz sokat tenni dobd fel vhogy vagy hagyd az egészet
A kérdező hozzászólása: az elsõ? azt hittem az költõi kérdés...nem tudom hogy akadályozná valami nincs semmi olyan
"beszélgetni"... ezt élõben vagy a neten végzitek?:) csak mert ha neten, akkor hidd el bármi közbe jöhet...ismerõsök vannak nála, akadozik a net , stb. Emiatt nem kell rosszra gondolni rögtön. Szerintem erre gondolt az elsõ... és igen kérdezz rá :)
Az õszinteség néha tud csodákat tenni.
Hát még egy jó nyelvtan könyv! :D
Ülj le vele beszélgetni és kérdezz rá, ha tényleg szeret elfogja mondani mi az amitõl változott a kapcsolatotok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!