Találatok a következő kifejezésre: Lehet minden régi (512 db)

Mitől lehet minden reggel kellemetlen szájszaga 2 éven aluli babának?

Legjobb válasz: Az enyémnek is az volt, mikor még elalvás elõtt tejet ivott. Pár hónapja tejivás után fogmosás van (elõtte belealudt a tejbe, nem ébresztettem fel fogat mosni), utána maximum már vizet kap. Reggel így kellemes a lehellete is.

Az enyémnek is az volt, mikor még elalvás elõtt tejet ivott. Pár hónapja tejivás után fogmosás van (elõtte belealudt a tejbe, nem ébresztettem fel fogat mosni), utána maximum már vizet kap. Reggel így kellemes a lehellete is.
Gondolom azért, mert kiszárad a szája éjszaka.Azért, amiért nekünk felnõtteknek sem rózsa illatú a szánk reggel.Õ már kisgyerek, nem baba, nem hinném, hogy ez baj lenne.Éjszaka nem eszik, nem iszik, kiszárad a kis szája.
Kislányomnak fogzás idején volt kimondottan kellemetlen szagú a lehelete. Igaz nem csak reggele, hanem szinte egész nap.

Mitől lehet minden reggel hányingerem? Ha nem terhességre gyanakszok!

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat! Üdítõt szinte sosem iszok, fõleg nem este. Enni csak gyümölcsöt szoktam.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Üdítõt szinte sosem iszok, fõleg nem este. Enni csak gyümölcsöt szoktam.
Lehet, hogy van valami az epéddel. De csak tippelek, nem vagyok orvos! Szerintem a legjobb, ha elmész a dokihoz, csak õ tud biztosat mondani!
Az elõzõ vagyok, utánanéztem lehet a stressztõl is!
IBS is lehet, ha érzed is h vmi nemoké a gyomroddal és az emésztéseddel.
Lefekvés elõtt szoktál enni, vagy üdítõt inni? Nekem attól szokott hányingerem lenni reggelente.
En 2 hete hanyok, hanyingerem van , es ma megallapitottak h gyomorgyulladasom van.

Az hogy lehet, hogy reggel mindig több kg vagyok, mint este? (kimegyek wc-re reggel, mérés előtt?

Reggel mindig több kg vagyok, mint este. Reggel méredzkedés előtt kimegyek wc-re, és nem iszom semmit, úgy mérem magam, de mégis kb 1-1,2 kg-al kevesebbet mutat este a mérleg mint reggel. Ez mitől lehet? Pedig napközben eszem, meg gyűlik bennem a kaja + a víz, mégis kevesebb vagyok este. Ugyanazon a helyen mérem magam, ugyanazon a mérlegen. Reggel is, este is ruha nélkül. Ne gondoljatok mániákusnak :D heti 1 max 2szer mérem magam (de kiváncsiságból napi 2szer is megméredzkedem ilyenkor :D) és már harmadjára vagy negyedjére ezt tapasztalom, hogy reggel mégis többet mutat... mitől lehet? sokat iszom, így csak arra tudok gondolni hogy sok vizet kötök meg, (kb 3-3,5 litert naponta megiszok, de az edzés miatt sztem kell is) és csak napközben megy ki belőlem ez a víz, a reggeli pisiléssel csak egy része távozik..) Vagy mitől lehet?

Legjobb válasz: Én is kíváncsi vagyok s képes vagyok 2-szer mérni (bár a mérleg simán vibrál 1 kilót), reggel természetesen mindig kevesebb, mint este, de legalábbis nem több. Elég nehéz súlyt növelni bevitel nélkül... Te írod a vízmegkötést, akkor iszol egy csomót a két mérés között, éjjel? Amúgy mindegy, a súly vibrál, ilyen 1 kilók nem számítanak, "mindössze" nagyon érdekes, ha valóban bevitel nélkül nõ a súlyod, a világ alapvetõ törvényeire fittyet hányva.

Én is kíváncsi vagyok s képes vagyok 2-szer mérni (bár a mérleg simán vibrál 1 kilót), reggel természetesen mindig kevesebb, mint este, de legalábbis nem több. Elég nehéz súlyt növelni bevitel nélkül... Te írod a vízmegkötést, akkor iszol egy csomót a két mérés között, éjjel? Amúgy mindegy, a súly vibrál, ilyen 1 kilók nem számítanak, "mindössze" nagyon érdekes, ha valóban bevitel nélkül nõ a súlyod, a világ alapvetõ törvényeire fittyet hányva.
A kérdező hozzászólása: Én sem értem.. van hogy éjjel megébredek, és szomjas vagyok, akkor iszom de persze nem 1 litert csak pár kortyot :D meg elalvás elõtt is iszom. reggel és napközben kávézom (persze cukor nélkül!) ez lehet kihajtja a vizet? nem tudom... de nekem is az lenne a logikus... amit te írtál. és nem egyszer állok rá a mérlegre, mert nem akartam hinni én sem a szememnek, hanem 3szor ráállok reggel, és 3szor este (ha mérem magam) és mind a háromszor tizedesjegyre ugyanannyit mutatott :D
valószínû, hogy amiatt mert edzel :) meg nem eszel keveset? egyébként jó neked, mert én mindig több vagyok O.O néha rémisztõen :D
Nekem pont fordítva van. Én este vagyok több kiló.
Amit írtál, az nem fordulhat elõ...ilyen nincs... Saját példámból: digitális, garammos mélegem van, ezzel mérem magam este, és reggel. Ugyanúgy ruha nélkül. Még sosem fordult elõ, hogy reggel több lettem volna, mint este.Általában 80-120 dekával kevesebb.Elismerem, a mérleg nem olcsó, de baromi pontos. Próbáld ki preciziós digitális mérleggel.Meglátod reggel egy kilóval könnyebb vagy.
A kérdező hozzászólása: Digitális mérlegem van, múlt évben vettem. Nem tudom a márkát, media markt, középkategória volt. 1 tizedesjegy pontosságig mér.
akkor passz... egyszerûen lehetetlennek tartom a súlynövekedést, mert éjjel alvás közben nyugalmi állapotban van a szervezet, és nem vesz fel semmit, csak párolog, ezért csökken a testsúly. a mérleged jó, ezok már nem hibáznak. még elemhibára sem lehet gyanakodni.
Lehet hogy alvajársz és álmodban eszel / iszol.
kimondottan kiváncsiságból lemértem mennyi a súlyveszteség...reggel brunyáltam vagy fél litert, és az újbóli mérlegelésen ez pontosan fél kiló volt...

El lehet valahogy érni még hogy minden ugyan olyan legyen mint régen?

Barátnőmmel egyszer már újra kezdtem a kapcsolatunkat, de már nem keres telefonon, már SMS-t sem kapok tőle. Amikor először összejöttünk este 11-kor felhívott engemet hogy meg kérdezze mi van velem és szokta mondani hogy nem tud nélkülem el aludni stb. Már 3 napja nem beszéltünk facebookon se, de még kb 1 hete mondta hogy nagyon szeret engemet. Úgy érzem hogy már nem vonzódik hozzám annyira mint kezdetben, pedig vettem neki rózsát is (saját kérésére)!

Legjobb válasz: ÚÚÚúúúú... végig se olvasom. A válaszom: nem! Ez a vonat elment, soha nem lesz a kapcsolatotok olyan mint régen volt, hiába tanulsz a hibákból, ha újra meg is szerzed magadnak, akkor sem lesz ugyan olyan mint régen. Az nagyon ritka jelenség.

ÚÚÚúúúú... végig se olvasom. A válaszom: nem! Ez a vonat elment, soha nem lesz a kapcsolatotok olyan mint régen volt, hiába tanulsz a hibákból, ha újra meg is szerzed magadnak, akkor sem lesz ugyan olyan mint régen. Az nagyon ritka jelenség.
nem engemet-engem lehet várná h te keresd
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló kifejtenéd a válaszod? Mert nem értem :/
hát...úgy ahogy irtam:) de amúgy facen, beis van jelentkezve online, és akkor sem ir? eddig mindig irt? hát úgy értettem lehet azt várja hogy te irj neki, te vagy a pasi, dehát nem ismerlek titeket hogy milyen kapcsolatban álltok már egymással Nem tudom kérdezd meg tõle, van e valami gond
A kérdező hozzászólása: Facen mindig csetelünk ha mindketten fent vagyunk!
hát akkor nem értem, irj rá telón
A kérdező hozzászólása: Egyébként a csaj 12 éves! Nem kérek erre olyan válaszokat hogy még éretlen rá stb... :/
De éretlen. Meg te is. Egyébként meg küldj neki sms-t, hogy mizu...

Már rég nem találkoztam a barátikörömmel, és ma taliztam velük és nem olyan volt mint régen! Lehet, hogy újra be kéne illeszkednem? Tudtok tanácsokat adni?

Legjobb válasz: Az a körülményektõl is függ, pl.: h mióta nem találkoztatok vagy a múltban mennyire volt jó a kapcsolatotok, na és persze a baráti körtõl is. Én is hasonló helyzetben vagyok, nem rég találkoztam az egyik alapsulis barátnõmmel és alig tudtunk mirõl beszélgetni annak ellenére, h rég láttuk egymást. A lényeg az, hogy a tali vége felé már azért felszabadultabb volt a hangulat, de úgy érzem, h sosem leszünk már olyan jó barátnõk. :) Szerintem próbálj velük több idõt tölteni és majd kiderül, hogy lehettek-e olyan jóban, mint azelõtt :D U.i.: Bocsi, egy kicsit hosszúra sikeredett :D

Az a körülményektõl is függ, pl.: h mióta nem találkoztatok vagy a múltban mennyire volt jó a kapcsolatotok, na és persze a baráti körtõl is. Én is hasonló helyzetben vagyok, nem rég találkoztam az egyik alapsulis barátnõmmel és alig tudtunk mirõl beszélgetni annak ellenére, h rég láttuk egymást. A lényeg az, hogy a tali vége felé már azért felszabadultabb volt a hangulat, de úgy érzem, h sosem leszünk már olyan jó barátnõk. :) Szerintem próbálj velük több idõt tölteni és majd kiderül, hogy lehettek-e olyan jóban, mint azelõtt :D U.i.: Bocsi, egy kicsit hosszúra sikeredett :D
igen tudok...ne alkalmazkodj másokhoz...fõleg ne utánozz másokat...legyél önmagad...ne majmolj...

Ha valakinek eltörik a térde, vagy a csuklója, lehet olyan mint régen, vagy ott mindig sérülékenyebb lesz?

Legjobb válasz: az több mindentõl függ. a forradás minõségétõl, a kortól és még sorolhatnám. de lehet szerintem olyan mint a régi

az több mindentõl függ. a forradás minõségétõl, a kortól és még sorolhatnám. de lehet szerintem olyan mint a régi
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Miert nem jon meg? Fogamzasgatlot szedek, mindig reggel max 8ig megszokott jonni, es most meg nem jott meg? Tesztet is csinaltam, de negativ, mi oka lehet annak h most kesik?

Legjobb válasz: Szia! Ilyen nekem is volt, hogy hétfõ reggel helyett vasárnap reggel jött meg, vagy éppen hétfõ reggel helyett csak késõ du. Én is gyógyszert szedek, ne idegeskedj, meg fog jönni :) Mióta szeded?

Szia! Ilyen nekem is volt, hogy hétfõ reggel helyett vasárnap reggel jött meg, vagy éppen hétfõ reggel helyett csak késõ du. Én is gyógyszert szedek, ne idegeskedj, meg fog jönni :) Mióta szeded?
nem 2 hetet késett, csak 2 órát... -.-
1000 és egy oka lehet, gyógyszer mellett is késhet napokat, sõt, akár ki is maradhat. Ne izgulj.
Egyrészt ne hisztizz, az nem segít. Másrészt ugye nem gondolod komolyan, hogy két óra az késésnek számít? Harmadrészt a teszt az két hétnél fiatalabb terhességet nem mutat ki. Negyedrészt ha elõírás szerint szedted a gyógyszert, akkor nem lehetsz terhes. Az, hogy nem percre pontosan szedted a gyógyszert, simán okozhatja, hogy nem pont akkor jön meg, ahogy szokott. De lehet millió más oka is. A tested nem gép, nem atomóra, nem tudom hogy gondolod ezt. Ha percre pontosan szeded, akkor is csak hozzávetõlegesen lehet SEJTENI, hogy VÁRHATÓAN mikor fog megjönni a 7 napos szünet alatt. Nincs ezzel semmi baj.
Szia!Nekem abba is kellet hagynom agyógyszer szedését, mert gyógyszer elõtt úgy ömlött belõlem a vér, hogy sokszor a wc-rõl sem tudtam felállni.Gyógyszert kezdtem szedni, kb.8-9 hónapra rá, meg meg sem jött2*, és abba is hagytam, másikat írattam fel egy hós szünet után.Te milyet szedsz?Nekem van egy doboz SENSONETTE 75 tabim bontatlanul.Kismama vagyok, szívesen eladom..baba lesz utána spirált akarok.
A kérdező hozzászólása: Az is igaz h ebbe a honapba eleg rendszertelenul szedtem, olyan ertelembe h mindig 7kor szoktam bevenni es akkor ebbe a honapba hol 9kor hol 8kor stb vettem be, es vizsgaim is voltak, lehet ez is az oka?
A kérdező hozzászólása: Most mar nem csak 2 ora telt el
A 7 napos szünetben meg kell jönnie. Ha nem jön meg, akkor aggódj. Ne két óra miatt...
A kérdező hozzászólása: *volt
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat. Az eredmeny ugyan az mind reggel meg nem jott meg, megnyugodtam egy kicsi mert a teszt negativ lett, ebbe a honapba sexualis kapcsolatom a verzes kimaradasa utan vol es eddig csak ki kellett volna mutassa, mar amennyibe nem volt hibas a teszt
Az utolsót kijavítanám.Tabletta mellett sem jön meg a vérzés, ha terhes vagy.Ennek hormonális okai vannak.Azért vérzel, mert megvonod a szervezetedtõl a tablettát és megváltozik a hormonszint a szervezetedben, ha terhes vagy akkor nem csökken a hormon szint és vérzés sem lesz.Kivételek mindig vannak, de ugyanúgy ritka, mint normál esetben , menstruálni terhesen. A kérdésedre a válasz, hogy nyugi!Lesz még olyan is, hogy elöbb fog megjönni, elötte lévõ nap, mint szokott és kérshet is egy-két napot.Sõt van olyan, hogy nem jön meg az adott 7 napos szünetben és mégsem vagy terhes.Ha ilyen lenne azért menj dokihoz, hogy tényleg kizárható legyen a terhesség.A lényeg az, hogy tényleg nyugodj meg, mert most még nincs okod a pánikra.Még van pár nap a 7 napos szünetbõl bármikor megjöhet.Ahogy az egyik hozzászóló is írta a tested nem gép, nem lehet hozzá órát igazítani még tabletta szedés mellett sem.
Mindenkivel elõfordul. Túl sokat képzelsz bele a fogamzásgátló hatásaiba. 2 óra az még gyakorlatilag semmi. Majd 3-4 nap múlva érné meg tesztelni és még akkor se lepõdj meg ha negatívat mutat. Tabletta szedésénél egyébként is megjön akkor is ha terhes vagy, mert nem valós hanem mesterséges menstruációt idéz elõ.
nekem össze vissza jön meg, van hogy késik 1 hetet, vagy elõbb jön meg egy 1 héttel, van hogy kimarad. Tavaly mikor elõször jött meg akkor utána 6 hónapig nem jött meg, most idén meg megint megvan! 15/L
A kérdező hozzászólása: Jo de ahogy kesett 2 orat ugy meg keshet 2 hetet is, es olyan idegesito, h nem tudom h 3 ora mulva jon meg vagy majd 2 het mulva, eddig soha nem huzodott el.
A kérdező hozzászólása: 7 honapja h szedem
A kérdező hozzászólása: Meg massal is elofordult?
A kérdező hozzászólása: De arra is gondolok h mi van hogy ha a teszt mutassa tevesen
Mint mondtam, akkor aggódj, ha 7 napos szünetben nem jön meg. Vagy ha ennyire nem bízol abban a szarban, akkor használj mellé óvszert.

Nektek a szülés után milyen volt a szex? Lehet olyan, mint régen?

Legjobb válasz: Nekem is az elsö idöszak nem volt annyira jó, de csak a behatolás fájt, majd helyre jött minden néhány alkalom után. Most ugyan olyan jó mint régen.

Nekem is az elsö idöszak nem volt annyira jó, de csak a behatolás fájt, majd helyre jött minden néhány alkalom után. Most ugyan olyan jó mint régen.
Nekem az elsõ pár hónap nem volt valami jó. Kb fél év volt, mire visszaállt a testem, nem fájt, jól esett, olyan lett, mint régen.
Én császáros voltam, és ugyanolyan mint elõtte.
lehet ugyan olyan mint elõtte !! elõször kicsit rossz volt , de hamar minden helyre állt :)
Nekem nem fájt, csak fura volt. De utána teljesen helyrejött minden, ugyanolyan mint elõtte.
Minimum fél év volt, mire olyan volt, mint régen...a vágy is egyre erõsödött...lesz olyan, mint régen, csak légy türelmes!és ne keseredj el!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nekem hüvelyfal és méh süllyedésem is lett, így már soha nem lesz olyan a szex mint régen. Bizonyos pozitúrákról le is kellett mondani.

Mar 3 napja minden reggel tesztelek es pozitiv de a ma reggeli halvanyabb mint a tegnapi. Ez rossz jel? Lehet hogy kezd leallni a hormontermelesem?

Legjobb válasz: Nem hiszem. Nekem is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy én csak kétszer teszteltem, elõször az elmaradt mensi napján délután, az pozitív lett, így a másik tesztet másnap reggel csináltam meg és az halványabb volt, mint az elsõ. De igazából sok lényege nem volt, már elsõre elhittem, hogy baba van, csak úgy voltam vele, hogy ha ott a teszt, hát ne maradjon meg. És amúgy is olyan izgalmas mindenféle tesztcsíkokra pisilni! :-) Én azt mondom, hogy többet ne tesztelj, háromnak már hihetsz és ha tovább folytatod, akkor csak ehhez hasonló butaságokat fogsz kitalálnod. Inkább menj el dokihoz akkor, amikor kb 5-6 hetes vagy, mert akkor már valószínûleg szívhang is lesz.

Nem hiszem. Nekem is hasonló volt, annyi különbséggel, hogy én csak kétszer teszteltem, elõször az elmaradt mensi napján délután, az pozitív lett, így a másik tesztet másnap reggel csináltam meg és az halványabb volt, mint az elsõ. De igazából sok lényege nem volt, már elsõre elhittem, hogy baba van, csak úgy voltam vele, hogy ha ott a teszt, hát ne maradjon meg. És amúgy is olyan izgalmas mindenféle tesztcsíkokra pisilni! :-) Én azt mondom, hogy többet ne tesztelj, háromnak már hihetsz és ha tovább folytatod, akkor csak ehhez hasonló butaságokat fogsz kitalálnod. Inkább menj el dokihoz akkor, amikor kb 5-6 hetes vagy, mert akkor már valószínûleg szívhang is lesz.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Ma megyek orvoshoz delutan es azert akartam meg csinalni egy teszte elotte. PCO-m van es nagyon nehezen estem teherbe ezert felek egy kicsit jobban a kelletenel. Meg csak holnap leszek 5 hetes de azert akarok orvoshoz menni mihamarabb hogy adjon hormontamogatast ha szukseget latja.

A vitaminoktól lehet rosszul az ember? Vagy miért vagyok minden reggel rosszul?

Reggelente mindig hányinger gyötör amikor nem eszek olyankor semmit csupán fogat mosok.Már több módszert is kipróbáltam mint például fogkrémet váltottam , ittam valamit felkelés után ... de egyik se használt. De ma a vitaminokat később vettem be és utána lettem csak rosszul. Mit tehetnek ellene? \így is elég gyenge az immunrendszerem nem akarom jobban megnehezíteni a helyzetét\vagy lehet hogy nem is ez okozza a rosszul létemet ? u.i. : nem lehetek terhes mivel még szűz vagyok.

Legjobb válasz: Ha evés nélkül veszel be reggel többféle vitamint, attól bizony lehetsz rosszul. Én is rosszul voltam tõle, ha nem ettem rendesen mellé. Más is dobta már ki a taccsot így. :) Ha reggel nem akarsz/bírsz enni, akkor olyankor vedd be a vitaminokat, amikor eszel rendesen.

Ha evés nélkül veszel be reggel többféle vitamint, attól bizony lehetsz rosszul. Én is rosszul voltam tõle, ha nem ettem rendesen mellé. Más is dobta már ki a taccsot így. :) Ha reggel nem akarsz/bírsz enni, akkor olyankor vedd be a vitaminokat, amikor eszel rendesen.
A legfontosabb étkezés egész nap, a reggeli! Gondolom, te épp ezért nem reggelizel.
A kérdező hozzászólása: Nem fogalmaztam pontosan( teljesen jogosak a kommentárok)!Szóval ma késõbb vettem be a vitaminokat, a reggelim után...
Én is sokszor vagyok rosszul reggel. Alig bírok enni, fogmosásnál néha öklendezni kezdek, gyenge vagyok. Az orvosom szerint stresszelek. Nincs semmi okom rá, minden ok. de valahogy reggel mindig stresszelek. Semmi konkrét (pl. tök mindengy, hogy a barátokkal találkozom vagy suliba megyek) maga a tény, hogy indulnom kell, késében vagyok, normálisan öltöztem-e fel, ilyen kis apróságok miatt stresszelek. Aztán amikor már ott vagyok akkor elmúlik. Egyébként én egyszer véletlenül szódával szedtem be a vitamint na az kikészített egész nap hányingerem volt.
Táplálékkiegészítõt csak evés után. Szerintem jobb pl. ebédnél bevenni, több kaja, jobb felszívódás. De ez szigorúan a magánvéleményem.
Az is egy nagy tanulság, hogy mindenféle gyógyszert tiszta vízzel szabad bevenni. Erõsebbeknek max pálinkával. Kedves kérdezõ: kérdezem, a gyógyszereket orvosi utasításra szeded, vagy pedig csak úgy? Én pl. C vitamint szedtem a hirdetések hatására, erre tele lettem vesekõvel, meg nem is éreztem a vitamin semmilyen kedvezõ hatását. Abbahagytam. Feltételezve, hogy a majom se eszik vitamint, hanem a napi étkezésében benne van minden, amire szüksége van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!