Találatok a következő kifejezésre: Lehet meg kisteso (13 db)

Lakáson belül, mivel lehet még levezetni egy kistestû kutya fölös energiáját?

Tacskó keverék kutyám van, napi 4x sétáltatom, klikkerezünk, szoktam vele a szobában "pecázni"(partvis nyélre kötök szõrös játékot és húzgálom elõtte), dobálok neki labdát amit vissza kell hozni. Mindez ki is fárasztja egy idõre , de aztán föl alá rohangászik a lakásban mint aki megõrült.Nyáron és jó idõben amikor többet voltunk lenn, nem igazán volt ezzel gond, de ilyenkor gondban vagyok.Mit lehet még csinálni lakásban?Kifogytam az ötletekbõl.

Legjobb válasz: Kedves elsõ,nagy marhaságot írtál. Két kutya nem fogja lefárasztani egymást, 2 kutya 2x akkora rendetlenséget és zajt csinál,ha unatkozik.A kérdezõ egy kutyájával is küzd,hogy lefárassza,ha lenne neki még 1 az dupla energiába kerülne... Kérlek,ne írj butaságokat,ha dunsztod nincs az egészrõl.

Kedves elsõ, nagy marhaságot írtál. Két kutya nem fogja lefárasztani egymást, 2 kutya 2x akkora rendetlenséget és zajt csinál, ha unatkozik.A kérdezõ egy kutyájával is küzd, hogy lefárassza, ha lenne neki még 1 az dupla energiába kerülne... Kérlek, ne írj butaságokat, ha dunsztod nincs az egészrõl.
Vegyél neki kongot, amibe lehet kaját tenni, az sokáig leköti a figyelmét. Én azt szoktam még csinálni, hogy kiküldöm a nappaliból, eldugok 3-4 helyre kicsi sajtdarabkákat, és mondom, hogy keresd. na abba el szokott fáradni agyilag és fizikailag is.
Mert nyáron meleg van, ilyenkor nincs gond Tudod, hogy 1 kutya sokat igényel... Gondolom fiatal, ha ennyire zavar hogy kergetõzik, akkor vegyél mellé 1 másik kutyát, aztán nem lesz baj
Fizikailag nehéz lefárasztani lakásban egy kutyát, bár az elõttem szólók ötletei segíthetnek. Én trükköket kezdtem tanítani, a hideg idõ beálltával. Fél óra alatt agyban teljesen lefárad. Ezzel egészítem ki a lerövidült sétákat.
szintén tacsi keverékünk van, csak mi kertes házban lakunk, mikor kint elkezd rohangálni, akkor idebent halljuk, hogy odakint dübög a kutya alatt a föld, szóval, igen, egy kis tacsi képes ekkora zajt okozni :D
Az a 4 séta milyen? Jó hosszúak, elengedõsek? Lehet le kéne vinni olyan helyre ahol jó alaposan ki tudja magát szaladgálni, és akkor otthon csak aludna! Bár az enyém is ilyen lenne, õt sehogy nem lehet rávenni a több mozgásra, szintén két éves masztiff típusú és 15 perc aktív szaladgálás után meg van halva. :D
A kérdező hozzászólása: A szomszédaim befoghatnák mert mi meg azt tûrjük, hogy a hisztis gyerekük egész álló nap bömbõl és még mondják is neki, hogy sírjál csak.Nyáron a legjobb nyitott ablaknál.Amúgy nekik is van kutyájuk, de írtó kekeckedõek, úgy, hogy mi enm szólunk egy szót sem ha õk hangoskodnak...A kutya a kanapéra, ágyra nem jöhet, hanem csak szaladgál föl alá a padlószönyegen vagy 5 percig egyhuzamban aztán elfárad és lefekszik.Ez kb egy nap 1 max 2x csinálja, de dübög. Ez a fa játék is jó ötlet, lehet barkácsolunk egyet párommal.
Kérdezõ, a szomszédaid még egész korrektek voltak, van olyan, aki kapásból a rendõrségre megy :( Amúgy vicces, hogy egy tacsi keverék ekkora zajt csap, mit csinál, ugrál a kanapéról a földre? :D
A kongot tudnám én is ajánlani, illetve pár ezer forintért lehet venni (vagy ha van egy kis kézügyességed, pár száz forintból lehet csinálni) kutya logikai játékokat, ilyesmiket: http://www.szupereb.hu/logikai-jatekok/40-dog-brick.html ezekkel is nagyon jól elszórakozik a legtöbb kutya (ráadásul egyedül :P), mint említettem, kis kézügyességgel és némi faanyaggal a végtelenségig lehet kombinálni, bonyolítani a játékot :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó.Az biztos!!
A kérdező hozzászólása: Ez a keresõsdi jó ötlet egynek.Köszönöm.:) Elsõ:nem veszek másik kutyát, bõven elég õ is.Azért rossz, hogy rohangászik mert nagyon dübög és az alattunk levõk már szóltak, hogy de zajosak vagyunk...igazi jó szomszédok :S, meg nem akarom, hogy más dolgokon vezesse le a fölös energiáit és mondjuk ugasson vagy valami.
A kérdező hozzászólása: Tegnap rejtettem el neki tepertõt a szobában, nagyon élvezte, végigszaglászta az egész szobát mire megtalálta a darabokat.Aztán le is feküdt :D

Szülés óta mióta menstruálok, össze-vissza jön meg. Lehet így kistesó? Hol 22 napra, hol 47 napra jött meg.

Legjobb válasz: én is így vaok ne aggódj de azért a biztonság kedvéért csinálj minden hónapba tesztet én is ezt teszem

én is így vaok ne aggódj de azért a biztonság kedvéért csinálj minden hónapba tesztet én is ezt teszem
A kérdező hozzászólása: Köszi. Remélem egyszer csak összejön.
a 22 napos ciklusnál kisebb az esély, de a 47 naposnál akár össze is jöhet
A kérdező hozzászólása: Gondoltam megírom, hogy idén februárban megszületett a kishugi. A kérdés kiírása után 1 nappal fogant (2010.06.01.) ez tuti. (hõmérõztem és csak akkor voltunk együtt...) Ez volt a ciklus 26. napja.
Én meg pont olvasom is. :) Na, gratulálok. Azóta nekem is született egy kisfiam, mi is tudjuk, hogy mikor fogant (2011.06.30), majdnem mint nálatok. Már annyira nem érdekes, de azért megkérdezem: azt tudod, hogy az milyen ciklusnak indult? (hosszú? rövid?) Nekem úgy volt, hogy a sok hosszú (39, 42 és hasonlók) után egy szabályos (14. napon peteérés) lett volna. De aztán egy kilenc hónapos lett belõle :)
a vége tárgytalan, már látom mit írtál
vagyis, én is 2010-t akartam írni, csak úgy tûnik nagyon figyelmetlen voltam tegnap :)

Lehet meg ebbol kisteso?

Hetfon reggel ket 20 es 22 mm-es tuszom volt, kedden reggel kaptam meg a tuszorepesztot. Lehetseges, hogy a petek hamarabb kiszabadultak mielott a serkentot megkaptam. Ha nem, akkor a tuszorepesztovel mennyi idovel tortenik meg a kilokodes? Azert kerdezem, mert elvileg hetfon es szerdan kellett volna egyutt lennunk, de ebbol egy kedd reggeli szeretkezes lett. Van meg remeny, hogy jo a lanyom melle a kisteso?

Legjobb válasz: Szia 24-36 óra mulva van a repi a szuri után.

Szia 24-36 óra mulva van a repi a szuri után.

13 hónapos a kislányom és még szopiztatok.9 hetes terhes vagyok, nem tudom, hogy a szoptatás milyen hatással van a pocimban lévő kistesóra! Hallottam érveket erre is-arra is. Lehet terhesen szotatni? Mennyi ideig? Mire kell vigyázni?

Legjobb válasz: Szia. szerintem nyugodtan szoptassd amíg õ kéri. Barátnõmnék a két gyerek között 13 hónap van, és a nagyobbikat 2 éves korági szoptatta. Tehát már javában meg volt a kistesó amíg bátyus még mindig szopizott. Mind a két gyerek teljesen egészséges, jó húsban vannak, talán a kisebb még ducibb is :) A szervezeted úgy is figyel arra, hogy elsõ a pocaklakó! õ mindent elvesz magának amire szüksége van. Csak második innentõl a már meglevõ tesó, a tej termelés ezért változhat a hormonális változások miatt. lehet más összetétele, íze, stb. Ezért van az, hogy sok gyerek amikor jön a kistesó magától abbahagyja a szopizást. Szerintem nem törvényszerû. figyelj arra, hogy Te helyesen táplálkozz és elég vitaminhoz és ásványokoz juss! mert õk ketten elesznek, ha nem pótolsz helyesen. Én csak 11 hónapig tudtam szoptatni a fiamat, de talán az a természetes, ha addig szoptatod amíg szüksége van rá! Én szerintem a két év teljesen bele fér az egészséges keretek közé! Csak azért mert valaki ezt mond vagy azt mond (látod, hogy van érv mind a két oldalon), Te nyugodtan csináld azt ami neked / nektek jól esik! Boldog babavárást!

Szia. szerintem nyugodtan szoptassd amíg õ kéri. Barátnõmnék a két gyerek között 13 hónap van, és a nagyobbikat 2 éves korági szoptatta. Tehát már javában meg volt a kistesó amíg bátyus még mindig szopizott. Mind a két gyerek teljesen egészséges, jó húsban vannak, talán a kisebb még ducibb is :) A szervezeted úgy is figyel arra, hogy elsõ a pocaklakó! õ mindent elvesz magának amire szüksége van. Csak második innentõl a már meglevõ tesó, a tej termelés ezért változhat a hormonális változások miatt. lehet más összetétele, íze, stb. Ezért van az, hogy sok gyerek amikor jön a kistesó magától abbahagyja a szopizást. Szerintem nem törvényszerû. figyelj arra, hogy Te helyesen táplálkozz és elég vitaminhoz és ásványokoz juss! mert õk ketten elesznek, ha nem pótolsz helyesen. Én csak 11 hónapig tudtam szoptatni a fiamat, de talán az a természetes, ha addig szoptatod amíg szüksége van rá! Én szerintem a két év teljesen bele fér az egészséges keretek közé! Csak azért mert valaki ezt mond vagy azt mond (látod, hogy van érv mind a két oldalon), Te nyugodtan csináld azt ami neked / nektek jól esik! Boldog babavárást!
En csak a csaladi peldat tudom mondani, sogornom mikor a masodikkal teherbe esett, szoptatta az egy eveset, neki az orovos a szoptatas abbahagyasat tanacsolta. De nem is kellett levalasztani a babat, mert magatol elapadt a teje napok alatt, ekkor lehetett kb. 6 hetes terhes. A 13 honapos baba eleg nagy mar szerintem.

Mi lehet a gond? A kistesóka nem sikerül vércsop. "B rh negatív-Anti-D megkaptam újra és még is elvetélek

Legjobb válasz: A vetélések miatt kivizsgáltak már? Szerintem nem feltétlen a vércsoport miatt veszíted el a babád, lehet hogy teljesen más oka van! Én is B- vagyok, szintén kistesóra gyúrunk, már 10 hónapja próbálkozunk, egyszer talán össze is jött, de korán el is ment. Nálam tuti nem a vércsoport a baj, hisz a férjem is negatív és a kisfiam is az, így nem is kaptam anti-d-t. Nálam valószínû progeszteronhiány van és ez nehezíti az esetleges megtapadást, ebben a ciklusban megyek hormon vérvételekre, hogy kiderüljön mi a probléma. Mióta próbálkoztok?

A vetélések miatt kivizsgáltak már? Szerintem nem feltétlen a vércsoport miatt veszíted el a babád, lehet hogy teljesen más oka van! Én is B- vagyok, szintén kistesóra gyúrunk, már 10 hónapja próbálkozunk, egyszer talán össze is jött, de korán el is ment. Nálam tuti nem a vércsoport a baj, hisz a férjem is negatív és a kisfiam is az, így nem is kaptam anti-d-t. Nálam valószínû progeszteronhiány van és ez nehezíti az esetleges megtapadást, ebben a ciklusban megyek hormon vérvételekre, hogy kiderüljön mi a probléma. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia köszönöm válaszodat. Kérdezed hogy az én vetélésemet azaz az okát kivizsgálták-e?Erre értetted a hormonra progira? Nekünk kisfiúnk 7é.hála egészséges születésekor mi Anti-d szurit kaptunk.Senki nem jött rá hogy ezt az Anti-d szurit ha kell, fontos akkor kell!a második baba próbálkozásához. januárban inszem történt állítólag nem jutnak fel a spermiumok.70.napon elvetéltem cyst.pete volt eü.laparást végeztek+Anti-d.2hónapot pihentünk 3.ciklusban újra szép endom szép tüszõ hihetetlen de magunktól, segítség nélkül próbálkozásunk 23.hónapjában sikerült!51.napon sajnos újra gond lett, sürgõ ellen anyag vért kaptam negatív lett az eredmény.Jobb o.kezdõdött a görcsölés, derékfájás.Lassan emelkedett a hg szint.Újra eü.kaparás+kaptam anti-d-t felet, hiába negatív lett az ellen anyag.Kérdésed:igen ez lett volna ez a vérvétel újra hormon panel igaz hogy elõzményekben a doki említette hogy nem rossz de kevesebb a progi.Ezt milyen gyógyszerrel szurival lehet orvosolni?Lehetséges hogy ez lehet a gond?Ma mondtam a páromnak hogy ha meg jön az elsõ mensi akkor megyek 3.és 21.napi hormon panel vérre. Sajnálom hogy ti is ennyi ideje próbálkoztok de gondolsz esetleg valamire hogy mi lehet a gond nálatok?
Szia! Az anti-d-ket minden terhesség után rögtön megkaptad? Mi a fiad vércsoportja? Csak mert ha õ is rh- akkor nem ez a baj. Nálunk szerintem progihiány van, az elsõ terhességemnél is ez volt, de majd a vérvétel eredményekbõl kiderül hamarosan.

Igaza lehet anyósomnak? Pont költözés lesz, meg születik a kistesó és a fiam meg mehetne az oviba. De mi úgy gondoltuk inkább januárig maradjon otthon, túl sok lenne neki az újdonság.

anyósom szerint meg túl kombinálom,?k nem gondolkoznak így, vigyem csak az oviba.oké,hogy nem úgy gondolkoznak mint a felnöttek, de érzései csak vannak 3évesen, nem?nemtudom mi legyen.tény és való ,könnyebb lenne nekem is ha menne az oviba, meg lehet neki is jó lenne a társaság.tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem is túl sok lenne egyszerre. Nálunk is ez a 3 dolog volt. Költöztünk, rá 3 hétre megszületett a kistesó. Érdekes módon a mai napig mondja hogy költözzünk vissza, emlegeti a régi helyet, pedig szeret itt is. A költözés jobban megviselte. Aztán itt a tesó ügy, ilyen korban már tudják hogy te a tesóval itthon vagy. Igy én vártam 3-4 hónapot, és csak azután adtam oviba, de csak fél napra! Így vagy a kicsivel is, házimunka is belefér valamennyi, és a nagyobbal is többet tudsz lenni.

Szerintem is túl sok lenne egyszerre. Nálunk is ez a 3 dolog volt. Költöztünk, rá 3 hétre megszületett a kistesó. Érdekes módon a mai napig mondja hogy költözzünk vissza, emlegeti a régi helyet, pedig szeret itt is. A költözés jobban megviselte. Aztán itt a tesó ügy, ilyen korban már tudják hogy te a tesóval itthon vagy. Igy én vártam 3-4 hónapot, és csak azután adtam oviba, de csak fél napra! Így vagy a kicsivel is, házimunka is belefér valamennyi, és a nagyobbal is többet tudsz lenni.
Szerintem maradjon csak otthon. Unokaöcsém két hónappal elõbb ment oviba, minthogy a kicsi megszületett. Állandóan vitte haza a bacikat. Az orvos nekik is azt tanácsolta, h inkább legyen otthon egy darabig, amíg a kicsi is megerõsödik. Szerencsére a nagy szerette az ovit, így akkor sem volt baj lelkileg, mikor járt és akkor sem, mikor nem. De a betegségek elkerülése végett jobb nem beíratni.
Nem te írtál ki hasonló kérdést néhány nappal ezelõtt? Akkor a válaszolók, köztük én is azt tanácsoltam, hogy ne add oviba a nagyobb gyermeked. MOst is ezt javasolom.
A kérdező hozzászólása: nem, ma beszéltünk róla, és nem tudom mi lenne a jó.
Ne vidd oviba.Tényleg sok lesz neki egyszerre. Meg a pici miatt sem kicsit nehézkes lesz de legalább nem hozza haza a bacikat az oviból. Visszagondoltam amikor mi költöztünk a gyerekem 2, 5 éves volt 3 napot simán elvolt , utána hetekig gond volt alvásnál , hogy ö nem tud itt aludni és menjünk haza.
Én megpróbálnám elvinni oviba. Ha nem tetszik neki akkor simán kiveheted pár hónapra. Esetleg próbáljátok meg azt, hogy 1/2 napra viszed csak. Nálunk a helyzet annyiban másabb, hogy nem költöztünk. A fiamat beírattam oviba, és õsszel kezdi is. Azt gondolom, hogy neki már szüksége van a gyerektársaságra. Ha Õ igényli, akkor majd elmegyünk érte ebéd elõtt, vagy ebéd után-alvás elõtt, de ha nem igényli akkor marad délutánig. Most azt mondja, hogy Õ ott marad a gyerekekkel, vacsorára hozzam csak haza. Majd meglátjuk.

Naponta 2-szer szoptatok még, a menszeszem 3 hónapja állt be 25 naposra. Akkor már lehet peteérésem? Szeretnénk kistesót! Vagy miből tudom, hogy van?

Legjobb válasz: Elvileg van már peteérésed, a termékenységed meg majdnem tökéletes. Amíg az anyuka szoptat naponta legalább 3 óránként, akkor az majdnem 100%-os védelmet ad. Ahogy csökken a szoptatások száma úgy nõ a teherbeesés esélye. 7-8 hónapos kisbaba mellet elég sokan esnek már teherbe.

Elvileg van már peteérésed, a termékenységed meg majdnem tökéletes. Amíg az anyuka szoptat naponta legalább 3 óránként, akkor az majdnem 100%-os védelmet ad. Ahogy csökken a szoptatások száma úgy nõ a teherbeesés esélye. 7-8 hónapos kisbaba mellet elég sokan esnek már teherbe.

Josera miniwell vagy Ecopet natural mini? Melyiket vegyem? Vagy kistestû (havanese) kutyának még melyik Josera lehet jò, nagyon nagy a többi Josera szemcsemérete?

Legjobb válasz: Inkább Royal Canin, fõleg ha kölyök, nem olcsó de szép a szõre, egyenesek a lábak, fogak is rendbe, angol kórnak nyoma sincs Royal Caninnál A purinának is van prémium kölyök tápja, valamennyivel gyengébb a fehérje, de az sem rossz, valamennyivel olcsóbb talán 1000ft/kg (passz, a nejem veszi) Sörélesztõs vitamin is jó kiegészítés, ha nagyon aktív nekem sikerek voltak napi 1 tojással. (Állatok » Halak, akvarisztika)

Inkább Royal Canin, fõleg ha kölyök, nem olcsó de szép a szõre, egyenesek a lábak, fogak is rendbe, angol kórnak nyoma sincs Royal Caninnál A purinának is van prémium kölyök tápja, valamennyivel gyengébb a fehérje, de az sem rossz, valamennyivel olcsóbb talán 1000ft/kg (passz, a nejem veszi) Sörélesztõs vitamin is jó kiegészítés, ha nagyon aktív nekem sikerek voltak napi 1 tojással. (Állatok » Halak, akvarisztika)
A kérdező hozzászólása: Nem kölyök, de több mint 10 hónapos koráig Royal Canint kapott, a felnõtt tápjai viszont ár-érték arányban rosszak

Hogy csináljam? Ha jön a kistesó, de még 2 hónapig gyeden vagyok, utána muszáj gyesre menni vagy lehet táppénzre is?

Ha lehet annak mi a módja?Szabadságom is van b?ven,azt ki tudom venni,vagy csak a második baba után?

Legjobb válasz: szabadság, táppénz (nõgyógyásztól papír veszélyeztetett terhességrõl ezzel háziorvos, õ adja a táppénzes papírt, ezt adod le a munkahelyeden). szüléstõl tgyás, majd gyed.

szabadság, táppénz (nõgyógyásztól papír veszélyeztetett terhességrõl ezzel háziorvos, õ adja a táppénzes papírt, ezt adod le a munkahelyeden). szüléstõl tgyás, majd gyed.
Mikor születik meg a kis tesó? 2 hónap múlva? S addig még Gyed-n vagy? Ha teheted várd meg a gyed végét utána vedd ki a szabidat és ha szabi alatt születik meg a tesó akkor már vele mehetsz tgyás gyed-re. Ha pedig 2 hónap múlva lejár a gyed-t és még sok van a szülésig akkor amit elõttem írtak.
A kérdező hozzászólása: Jövõ év elejére várjuk csak a tesót.Lassan be kellene jelentenem hogy vissza szeretnék menni, ezzel egyidejúleg jelentsem be az újabb terhességet is? Akkor védett leszek?Mert ha csak simán visszamegyek akkor elküldhetnek ha jól tudom. Köszönöm a válaszaitokat!
Tulajdonképpen két lehetõséged van. 1. a gyed lejártával táppénzre mégy, majd tgyás, gyed. 2. kiveszed a szabikat, majd táppénz, tgyás és gyed. Mindkét variációnak megvan az elõnye, az elsõnek, hogy sokkal több szabid marad a második baba utánra, amikor visszamégy dolgozni, a másodiknak az, hogy a szabi alatt több pénzt kapsz. Azt ne jelentsd be a munkáltatónak, hogy vissza akarsz menni dolgozni, hiszen nem mégy vissza, inkább menj be, tájékoztasd a terhességrõl, és beszéljétek meg, hogy legyen.
Ja és lemaradt, hogy ha igazolhatóan bejelented, akkor védett vagy.
A kérdező hozzászólása: Csak azért gondoltam hogy be kell jelenteni azt is hogy vissza akarok menni, hogy ezáltal majd aktív státuszba kerüljek ahonnan el lehet menni táppénzre.Mert úgy tudom a gyed, gyes passzív státusz, így onnan közvetlenül nem lehet elmenni táppénzre.De lehet hogy nem jól tudom. köszönöm válaszaitokat!

Lehet probléma, hogy a kistesóm (most töltötte az 5. évét) még mindig a macijával alszik el?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Nem értem, miért aggódsz emiatt. Ha például cumizna, az inkább baj lenne, de hogy a macihoz túl idõs lenne, azt nem hinném. Én nem tudom hány éves koromig aludtam a macimmal, és teljesen normális vagyok. Imádtam a macimat, aztán ahogy nõttem, szép lassan leszoktam róla magamtól. Nem szabad elszakítani attól, amit szeret.

Nem értem, miért aggódsz emiatt. Ha például cumizna, az inkább baj lenne, de hogy a macihoz túl idõs lenne, azt nem hinném. Én nem tudom hány éves koromig aludtam a macimmal, és teljesen normális vagyok. Imádtam a macimat, aztán ahogy nõttem, szép lassan leszoktam róla magamtól. Nem szabad elszakítani attól, amit szeret.
Én 24 éves lány vagyok, és mai napig van egy plüssöm, amivel alszok, pedig a párommal élek, de semmi hátrányom nem származik ebbõl!:D Mi baja lenne tõle?
A kérdező hozzászólása: Akkor békén hagyom :) Én valahogy úgy szokhattam le a macimról, hogy elszakadt, meg ki kellett mosni, és ezért napokig nem volt velem. Vagy már nem is tudom. Igazából tényleg nincs mitõl aggódnom, mert nyitott, segítõkész, és mostmár leszokott a hajam húzogatásáról. :) Köszi nektek:)
még 10 évesen is alhatna a macival az sem kóros. Majd magától elhagyja. Bár nekem volt olyan évfolyamtársam, aki macival aludt, 25 évesen!!!
ne aggódj mire barátnõje lesz, már nem fog kelleni a maci.:)
kedves hogy aggódsz érte :) jó testvér vagy:) amúgy nem lesz baja, nem probléma:)
Ez nem probléma, tök természetes:) Nem lesz belõle semmi gond késõbb. Az, hogy te 4.5 évesen leszoktál róla, nem jelent semmit. Nekem már van 2 gyermekem, jómagam 34 éves vagyok, de a mai napig itt van a párnámon az a kutyus, amit még gyerekkoromban anyukám varrt nekem.
én 26 éves vagyok, és van egy plüss kutya, azzal alszok...nekem mindig volt/kellett valami amivel aludjak, ez van :) És ettõl nincs semmi bajom, nincs baj az elmémmel, nem vagyok visszamaradott..stb :) Van egy 2éves fiam, õ semmivel nem hajlandó elaludni, (csak a fülemmel, azt morzsolja...)annyi féle plüsse meg minden van neki, de semmi nem kell.Már gondolkoztam egy mûfülen az enyém helyett, mert már nem érzem...
Hatalmas probléma!!!! ;) Én 35 évesen egy röfivel alszom!! :) Mert mégis mi baj lehetne ebbõl? Ez most komoly? Ugye nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!