Találatok a következő kifejezésre: Lehet ma beágyazódás (82 db)

Beágyazódás? Ma vagyok kb. a 16. dpo-n. Ma elkezdtem barnázni. Ez lehet esetleg beágyazódás, vagy menzi jele?

Legjobb válasz: Hát ez lehet mindkettõ, bár szerintem inkább menstruáció lesz belõle. A beágyazódás a 7-12 nap között van valamikor. Kivéve persze ha nem jól számoltad a pé-t. De egy-két nap múlva kiderül így is úgy is. Szorítok azért!

Hát ez lehet mindkettõ, bár szerintem inkább menstruáció lesz belõle. A beágyazódás a 7-12 nap között van valamikor. Kivéve persze ha nem jól számoltad a pé-t. De egy-két nap múlva kiderül így is úgy is. Szorítok azért!
16. dpo-n már nem lehet beágyazódástól. Csinálj egy tesztet, ha negatív, akkor sajnos nem sikerült.
A kérdező hozzászólása: Reggel csináltam és negatív lett. május 4-én voltam uh-n és akkor mondták, hogy páróra és reped a pete. Vasáraptól számolom a napokat, mert szerintem szombaton volt ovuláció mert nagyon sok vizes folyásom volt. Utána 8.-án voltam uh-n, és mondták hogy bal oldalon megvolt az ovuláció és jobb oldalon lett egy 3cm-es cisztám.

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Lehet ma a beágyazódás ha tegnap 37 volt a hőm és ma 36, 8?

Mert a menzi majd 2 hét múlva lesz!Azt olvastam h beágyazódásnál leesik a h?m!És ha volt beágyazódás, akkor mennyinek kell maradnia a h?nek utána?

Legjobb válasz: Nem mindenkinél esik le. Elõfordul hogy leesik a hõ. Ha a menzid két hét múlva lesz, akkor PÉ környékén vagy még. A beágyazódási hõleesés a peteérés utáni fázis (ami kb. 14 nap) felénél történik 1 nap, aztán visszaugrik. Vagy pedig a beágyazódásnál megemelkedik és abban a magas tartományban marad a hõ a nem várt mensiig.

Nem mindenkinél esik le. Elõfordul hogy leesik a hõ. Ha a menzid két hét múlva lesz, akkor PÉ környékén vagy még. A beágyazódási hõleesés a peteérés utáni fázis (ami kb. 14 nap) felénél történik 1 nap, aztán visszaugrik. Vagy pedig a beágyazódásnál megemelkedik és abban a magas tartományban marad a hõ a nem várt mensiig.
A kérdező hozzászólása: De már ez a negyedik napja h magas a hõm!
Szia! Ha 28napos a ciklusod, akkor kb ma van peteérésed. Ilyenkor is ingadozhat a hõ, de ha babát szeretnél, most lépjetek ma akcióba, és még 1-2napig, hogy biztosra menj:-))) Na persze semmi nem biztos, csak esélyesebb mint máskor. Egyébként nekem ez a 3-ik babám akit most várok, és kb:15-18hétig maradt 37, és afölötti a hõm. De ez is normális azt mondta a doki. Sok sikert.
http://www.babatervezok.otthona.net Rengeteg infot találsz a teherbeesésrõl, és errõl a témáról.

Március 8-án voltunk együtt a párommal úgy hogy babaproject-be vágtunk. Ma bal oldalon lent erős nyyillaló érzést érzek nem lehet h beágyazódás?

Nagyon szeretnénk már babát és tudom nem lehetne de figyelem a jeleket. Nem beképzelem nem vagyok bolond tényleg fáj. mensi márc 22 hóm tegnap 36,7 ma reggel 36,2

Legjobb válasz: A beágyazódásnak ritkán vannak észrevehetõ tünetei. A fájdalom inkább a peteéréssel függhet össze. A beágyazódás a fogamzástól számított 7-10 napon belül következik be, így gyakorlatilag kizárható, hogy azt érzed már.

A beágyazódásnak ritkán vannak észrevehetõ tünetei. A fájdalom inkább a peteéréssel függhet össze. A beágyazódás a fogamzástól számított 7-10 napon belül következik be, így gyakorlatilag kizárható, hogy azt érzed már.
Szia!Úgy látszik mi egy cipõben járunk!:) Remélem mind a ketten babásak vagyunk!Egyelõre figyelem a jeleket.Nálam több is van, és remélem nem csak beképzelem.Drukkolok Magunknak!:)
2.vagyok!Még kicsit messzebb van, hogy jöjjenek a + tesztek. De, aki majd már tud valamit, írja meg erre az oldalra! Drukkolok nagyon!!!:)
Én márc 24-re nem várom. Elvileg 10-én volt peteérésem, de aznapra beteg lettem és most két napja nem tudtunk összebújni. Remélem az elõzõ kiskatonák még a helyükön voltak. Nekünk ez az elsõ hónap amikor próbálkoztunk. Drukkolok mindenkinek!
Tegnap teszteltem, gondoltam hátha egy elõzõ együttlét eredményét már mutatja, de persze negatív lett. Nem lepõdtem meg :) Megvárom a napját és ha nem történik semmi akkor tesztelek. Most így látom, aztán lehet nem bírom tovább és elõtte egy-két nappal ellövöm :) Én is nagyon szurkolok Mindenkinek! Ti mióta próbálkoztok?
2.vagyok!Novemberben hagytam abba a gyógyszert, és ez a második hó, hogy próbálkozunk!
Ez szerintem, peteérés! A hõd is erre, hogy visszaesett! Akciózzatok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló ezt a kérdezõnek irtad?
3. vagyok, nekünk most ez lenne a 2. babó, december végén volt a vetélés, azóta próbálkozunk.
Azt esetleg tudja valaki, hogy az ikerterhesség tünetei erõsebbek vagy elõbb jelentkeznek, mind ahol egy babóca van? Vagy nincs összefüggés?!köszi
én hasonló cipõben járok, mint a kérdezõ. febr 23-án (hétfõ) jött meg, kb 4 napos volt. március elsején álltunk neki a dolognak, másnaptól elkezdeztt fájni a hasam (tudom, hogy nem tünet de nem is pszichés). néha nagyon nagyokat szurkált, meg kellett állnom az utcán pl. azóta még 3x voltunk együtt nagyjából a hétvégén lehetett a peteérésem, akkor a hasam is úgy fájt, ahogy akkor szokott. nagyjából két napja érzek olyasmi hányingert, ami olyan kis sunyi, lappangós, az a típus, amitõl simán tudnál hányni, de enni is lehet tõle, egyszerûen két napja folyamatos hányingerem van. szédülés fejfájás dettó, bár ezt betudom ennek a kurtafurcsa idõjárásnak. nekem nagyjából 23-án kéne ismét megjönnie, én nem túráztatom magam rajta, egyelõre úgy vagyok, hogy valszeg nem vagyok terhes.
A kérdező hozzászólása: Én annyira szeretném hogy sikerüljön szeretnénk is babát ne értsd félre de a munkahelyemen is kezdenek elfajulni a dolgok fizetés ügyben és ebbõl a szempontból is nagyon jo lenne. meg mondom vágyunk is rá mind aketten
Nekem is február 23.-án jött meg, és hût hamarosan megint meg kell.(remélem távol marad 9 hónapra)Én is nagyon szeretném, és szintén a munka miatt, ahol táppénzen vok!Én csak 2 napja mérem a hõt, tegnap is, ma is 36.6. Hülye kérdés, de ebbõl még semmi nem vehetõ ki, úgye?
És én is görcsölgetek, hol a derekam, hol a hasam, és a melleim is fájnak.Remélem sikerült!:D (az elõzõ)
Tõlem kérdezte a kérdezõ, hogy kinek írtam a soromat. Igen, neki, a kérdezõnek. Ez szerintem peteérés. Ma mennyi volt a hõd? Visszament 3-4-5 tizedet felfelé?
A kérdező hozzászólása: szóval akkor aki 9-e körül volt együtt a párjával már érez szurkálást... én is ez akkor jo jel lányok!!!
A 3. vagyok. Nekem most per pill is szúrkál a petefészkemnél, meg kicsit émelygek, bár ez utóbbi sajna nálam nem mérvadó, a vetélésem óta minden nap hányingerem van.. A cicim nem feszül, legalábbis nem érzem.. Már másodszor álmodtam pozitív teszttel, remélem bejön. Az elsõ terhességemet megéreztem, a másodikat is, de ott azt is éreztem, hogy vmi nem oké és igazam is lett. Az elõzõ hónapban is sok tünetem volt, 2 nappal elõbb jött meg és nagyon görcsösen, szóval lehet, hogy megint elindult valami, csak nem maradt meg. Most nagyon reménykedem, hogy baba lesz. A folyásom egyre sûrûbb. TEgnap még testápolós folyékonyabb volt, ma már kicsit ragadósabb. Utoljára febr.22.-én volt meg, most akkor vagy 26 vagy 28 napra nem várom, ez 19-21-e környéke. Tesztelni? Háááát, szerintem úgysem bírok magammal és 19-én ellövök egyet.. :)
2. válaszoló Szia!Én március 4-tõl 9-ig minden nap együtt voltam a párommal elõtte is és utána is!Hiszen sosem lehet tudni mikor is fogan meg a bébi:) .(Olvastam olyat, aki menis után köz. lett terhes)Nekem már vannak tüneteim.Rem. nem beszélem be magamnak!Nekem remélem 21-én nem fog megjönni.Tesztelni csak utána 2-3 nappal fogok!Te teszteltél már?Talán még korai lenne, nem?
Szia!Én is 20-22-e környékére nem várom, én 7-én voltam a párommal utoljára, akkorra jelezte a Ciklus.hu a PÉ-t. :) Én is érzek szúrkálást, és mensiérzésem is van néha. Meg tegnap este hányingerem is volt. De nem akarom figyelni magam, úgyhogy ilyenkor mindig keresek valami okot, hogy mitõl lehet, hogy ne csalódjak a jeleim félreértése miatt. Drukkolok magunknak, lányok, ki mikor mer tesztelni elõször? :)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszolo msn? [email protected] vegyél fel és beszélgetünk
A kérdező hozzászólása: msn?
2. válaszoló vagyok! A kérdés írójának: Ne hari, most nincs msn-em ( géppel van baj, késõbb lesz csak.) Én majd csak a nem várt mensi elmaradása után 2-3 nappal tesztelek legkorábban.Már múlt hónapban is csalódnom kellett, :( most nem szeretnék.Igyekszem mással foglalkozni(több kevesebb sikerrel). Cickóim már pár napja fájnak, köldököm alatt szurkál, a méhem körül is érzek szurkálásokat, kívánósabb vagyok és hányingerem is van néha.Ezeket múlt hónapban nem érzetem, ezért vagyok most bizakodóbb. Ti mikor teszteltek?
A kérdező hozzászólása: én is cslódtan mmár párszor mensi után. mondjuk én megyek egybõl tp-re ha megtudom h babás vagyok. lehet azért is várom annyira. ma reggel a derekam is majd leszakat meg fáj alul bal oldalt kicsit a hasim. az ott a petefészken ugye?
Valószínûleg azt érzed! Nekünk ez az utolsó hónapunk, hogy sikerüljön a babócánk, mert sajna én már felmondási idõn vagyok.És mivel utána jártam milyen feltételek szükségesek a GYED folyósításhoz, összevetettem az én helyzetemmel, kiderült nálunk ez az utolsó hónapunk a következõ már kicsit necces lenne. 2. válaszoló
És csak a petefészkednél fáj?
Én is éreztem apró szúrkálásokat mikor beágyazódott a baby, de attól tartok, hogy 4 nap még kevés ahhoz, hogy azt érezd!:( Én a 8-9 napon kezdtem észrevenni, hogy valami van...De azért szorítok!
A kérdező hozzászólása: Még a derekap is nagyon fáj most is ahogy itt ülök majd leszakad
A kérdező hozzászólása: nekem is idén kellene a baba mert a tp-t az elõzõ éves átlagbó számítják is az jo volt az idei hát az katasztrófa. a GYED-et hogy számolják?
A kérdező hozzászólása: köszönöm akkor kb annyi lesz majd mint a tp.
Szívesen:)
Sziasztok Lányok! Mi márc.5-én voltunk utoljára együtt a férjemmel, kb hétfõ óta érzem ezt a szurkálást a méhem/petefészkem felõl. Kicsit feszül is a hasam. Nekem 19-én jönne meg, remélem nem fog. Voltam rosszul is, de már egy hete beteg vagyok, ezért ezt nem tekintem jelnek. Sajnos épp emiatt nem tudtam a hõmet sem mérni. A melleim nem feszülnek, de úgy vagyok vele, hogy ez mindenkinél más, és remélem mire jönne a nem várt addigra több jelem is lesz. Ti mikor fogtok tesztelni?
Hogy vagy kérdezõ?Miújság Veled?TEszteltél már?

Miért van, hogy 3-4 nappal a mensi előtt ma világosbarnás krémes folyásom van? (nem túl nagy mennyiség) Lehet ez beágyazódás? (csak mensi napján szoktam barnázni, de az sötétebb és más jellegű)

Gyomorégés, szédelgés, mellfájdalom stb. pár napja van.Hidegrázás is pár napja.a h?m napok óta 36,9-37, tegnap 36.8, ma 37.1

Legjobb válasz: Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

Lehet beágyazódás. Ha elmúlik, az volt.

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Lehet a beágyazódást érzem ma?

20án volt a peteérésem, voltunk is együtt a párommal el?tte is utána is. Ma nagyon szúrkál a petefészkem, de annyira, hogy munka közben egy pillanatra össze kellett görnyednem... És nagyon er?s fehér folyásom van, picit barnás volt ma. Lehet, hogy beágyazódás? Elméletileg a napokban lehet, ha van :)

Legjobb válasz: Lehet, persze hogy lehet! A sok fehér folyás, barnázás és a szurkálás is jelezheti mindezt, sõt elég bíztató jelek. Mikor babás lettem, ugyanezeket éreztem! Nekem is 20-án volt pém, sajnos nincs folyásom, a szurkálás is elhanyagolható, így én szomorú vagyok. :-( Mióta van ez az erõs fehér folyásod?

Lehet, persze hogy lehet! A sok fehér folyás, barnázás és a szurkálás is jelezheti mindezt, sõt elég bíztató jelek. Mikor babás lettem, ugyanezeket éreztem! Nekem is 20-án volt pém, sajnos nincs folyásom, a szurkálás is elhanyagolható, így én szomorú vagyok. :-( Mióta van ez az erõs fehér folyásod?
Persze, hogy nem hurroglak le, hiszen ezek kézzelfogható jelek, a folyást nem tudod bebeszélni magadnak, nem igaz? :-) Ráadásul nálam is ugyanezek voltak. A 2. baba is megvan már, a harmadikat tervezzük. Az elsõ lurkónk már iskolás, a második 2 éves. Tél elején volt egy vetélésem, most próbálkoztunk elõször azóta. Mindhárom baba elsõre megfogant, de most érzem, hogy nem így lesz. Valószínû, hogy a baba elvesztése után a lelkiek még nem álltak helyre, talán kell még pár hónap. Tudom, hogy így is szerencsés vagyok a két gyermekemmel és hogy ilyen hamar fogantak, de nagyon szeretném a 3. Õ lenne az utolsó bébink.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én is így tudom... Reméljük nem a mensit jelzi nálad! Nekem kicsit kevesebb a fehér, de most már a hasam kevésbé fáj, viszont a mellem nagyon feszül tegnap óta, és nagyon érzékeny. Az egyiken fehér pöttyök jelentek meg tegnap. Szerintem már bebeszélem magamnak :)
Akkor Ti sem próbálkoztok régóta...Mi most ünnepeltük a 12. évfordulónkat, de még 35 év alatt vagyunk pár évvel. Mikorra nem várod? Ma mi újság, milyen tünetek vannak? Én még mindig száraz vagyok, a bugyimon semmi, de nedves érzésem van. Remélem nem a mensi elõtti vizes folyást érzem, még van 6-7 napom a nem vártig. Én úgy tudom, hogy a vizes a mensi elõtti egy-két napon jelentkezik. Tudsz errõl valamit?
A kérdező hozzászólása: Ez még csak a 2. hónap, de majd 9 éve vagyunk együtt, és én nagyon családcentrikus vagyok, tehát hosszú volt az elmúlt 2-3 év, mire a párom is megérett a kérdésre! :)
Igen, jópár év korkülönbség van a kettõ gyermekünk között. ennek is megvan az elõnye és a hátránya is. Ti mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: :) Remélem babások vagyunk! Ti mióta próbálkoztok?
szia, nekem ugyanezek a tünetek voltak ma:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a babát és titeket! :( Viszont gratulálok a másik kettõhöz! :) Biztos, hogy hamarosan újra bbázhatsz... :) Nem megterhelõ 2 kisci gyerek? Én nagyon vágyom már egyre, de a másodikat lehet, nem merem majd bevállalni amíg kicsi az elsõ. De ha a nagy már sulis, akkor nem 1-2 év van köztük. Meg is beszéltem magammal. :)
A kérdező hozzászólása: Második babát terveztek? Mióta dolgoztok az ügyön? :) mekkora az elsõ?
A kérdező hozzászólása: De örülök, hogy nem hurrogtál le, hogy ezt nem is lehet érezni...:) Köszi! :) Kb 2 napja van ilyen folyásom. És ma szúrkál ezerrel a pocim... Annyira örülnék, ha tényleg baba lenne!:) De nem beszélem be magamnak, nem borulok ki akkor sem, ha most még nem sikerül, de nagyon jó lenne... :)
A kérdező hozzászólása: ja, és jöv hét péntekre-szombatra nem várom! :)

Lehet beágyazódás? A 15 napon volt peteérésem, a 20. napon egy csepp barnás vért észleltem. Ciklusaim 28 naposak. Ha nem beágyazódásos vérzés, akkor mi lehet? Ma vagyok a 22. napon.

Egyébként olyan tüneteim vannak, mint a korábbi hónapokban (er?s mellfájdalom, alhasi fájdalom), de még soha nem tapasztaltam ilyen 2 csepp vérzést.

Legjobb válasz: Csak furcsa, hogy ettõl a kis vércsepptõl eltekintve, minden ugyanolyan, mint a korábbi hónapokban. Volt már vkinek, hogy ugyanolyan tünetekkel mégis terhes lett és nem a mensi jött?

A kérdező hozzászólása: Csak furcsa, hogy ettõl a kis vércsepptõl eltekintve, minden ugyanolyan, mint a korábbi hónapokban. Volt már vkinek, hogy ugyanolyan tünetekkel mégis terhes lett és nem a mensi jött?
Nem tudom mitõl lehet, valami kis hormoningadozás lehet a hátterében. Legközelebb...
Simán lehet beágyazódástól. :)
28 naposak a ciklusaim, eddig ilyet még nem tapasztaltam, hogy a 21. napon véres barnás lett volna a betétemen. A múlt hónaban igen. Sokszor olvasom itt, hogy a 21. nap körül pecsételés, barnázgatás volt, amit a beágyazódásnak tulajdonítottak. Aztán hol lett baba, hol nem. Nos nekem most tuti nincs baba, mert nem próbáltuk, viszont 2 hete szedem a merckformint ami elvileg helyretesz peteérésileg.Hormonjaim rendben vannak, semmi eltérés nincsen, peteérés van, viszont nem olyan minõségûek a petesejtek, hogy alkalmasak legyenek a megtermékenyülésre. Vagyis remélem már azok lesznek. Tehát ez a 21. napi vérzés egyéb hormoningadozás is lehet. Én már nem hiszek semmiben. Szorítok hogy baba miatt legyen ez nálad. Majd írd meg hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Ma megjött sajnos. Így a 20. napi pecsételéssel a nem terhesek táborát gazdagítom. Majd jövõ hónapban ..

Beágyazódás lehet? Ma vagyok a 21. napon.

Ma kezdtem furcsa érzést érezni a hasamban, meg a jobb petefészkemnél. Tegnap délután volt mindjárt megjön görcsölgetés. Pedig ha meg is jön, csak jöv? hét kedd körül. Már február óta próbálkozunk. Nem volt peteérésem. Most mi lehet?

Legjobb válasz: Honnan tudod hogy nem volt peteérésed?? UH-n látták, vagy vérvételbõl? Az is lehet hogy most lesz peteérés. Hõmérségleted mit mutat?

Honnan tudod hogy nem volt peteérésed?? UH-n látták, vagy vérvételbõl? Az is lehet hogy most lesz peteérés. Hõmérségleted mit mutat?
A kérdező hozzászólása: Ultrahangon nézte meg a doki. A hõmérsékletem nem mérem, mert azt mondták, minél kevesebbet foglalkozom a dologgal, annál könnyebben összejön.
A kérdező hozzászólása: Ha van ebbe a hónapban peteérés, akkor annak már kellett volna lennie, nem?
Nekem a clostival lett a 21-en! Elõtte mikor nem szedtem 21-25 között volt. Igaz a ciklusom is hosszú volt. Ne add fel!!
A kérdező hozzászólása: Utoljára szombat reggel voltunk együtt a párommal. Akkor lehet, hogy lemaradtunk a peteérésemrõl?
igen elöfurdulhat hogy attol van legalábbis a höd alapján tuti
Ha vasárnap voltatok együtt, akkor még kicsit korai a beágyazódás, hiszen az a 7. nap kezdõdik, és a 12. napig tart. A hõ bármitõl lehet, meglehetõs bátorság azt állítani, hogy a hõd alapján tuti a beágyazódás, fõleg úgy, hogy nem tudunk semmit rólad - pl. mennyi az átlaghõmérsékleted, stbstb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!