Találatok a következő kifejezésre: Lehet még vagy már semmi (89 db)

Ovuláció után vagyok 8 nappal. 3 napja barnás-véres pecsételésem van, meg fájdogál az ölem. Mitől lehet ez? Most már semmit sem értek!

A múlt hónapban voltam hormonvizsgálaton, ahol mindent rendben találtak.A progeszteron szintem szerintem kicsit alacsony( 11,90ng/ml),de a doki szerint ez jó.Mivel nem kaptam rá gyógyszert iszom a palástf? teát napi két csészével.De most akkor miért barnázgatok-vérezgetek már 3 napja? Kicsit idegesít? tud lenni.Ha beágyazódási vérzés lenne az nem tart ilyen sokáig,nem?

Legjobb válasz: Bocsi a hibákért! Semmi-semmit velek- veletek

A kérdező hozzászólása: Bocsi a hibákért! Semmi-semmit velek- veletek
Szia! Én évekkel ezelõtt voltam így... A baba nem jött, a hormonjaim rendben voltak. Viszont már a 17-18. ciklusnaptól barnáztam, a 28.napig, amig meg nem jött rendesen. Doki eü kaparást végzett, mert méhnyálkahártya szintjén volt gubanc. Második ciklusban babás lettem.
A kérdező hozzászólása: Kérem írjatok, ha velek elõfordult ilyen vagy hasonló!Itt olvastam, hogy valakinek 6 napig pecsételése volt menzisz elõtt, a 28. napom meg pozitívat tesztelt.
Szia! Nekem is 8 napja volt pé-m, eddig nem volt vérzésem, csak a hasam fáj iszonyatosan, olyan feszülõ érzés, ma pedig egy picit véreztem. Iszom én is a palástfû teát. Eddig minden hónapban pecsételõ vérzésem volt ilyenkor 6-7 napig, utána meg is jött a mensim. Most nem tudom mire vélni, ezt a vérzést. Remélem beágyazódás! És nálad is lehet az, nem??? bizzunk benne!!! Szoritok! Majd ird meg mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem szokott lenni barnázáson egy-két nappal menzi elõtt, de után meg is kapom.De , hogy egy héttel? Na reménykedjünk.
A kérdező hozzászólása: A Closty mellé még Duphastont is kellett szednem.Reggel -at teszteltem, de lehet ez még túl korai.Nagyon jó lenne már egy babó :)
Peteérésre kaptad a closty-t vagy a rendszertelen menstruációra?
A kérdező hozzászólása: Peteérésre kaptam a Clostyt, a Duphastont meg a rendszertelen mensire?
Honnan tudod mikor kellett volna megjönnie, ha rendszertelen a mensturációd? Én a 31-34 napos ciklusaimra kaptam és ez volt az elsõ clostys hónapom.. majd meglátjuk sikerült-e...
A kérdező hozzászólása: Szia!Onnan tudom, hogy elõzõ hónapokban már szedtem a Duphaston-t, és az beállította a mensimet.De sajnos nem vagyok babás, ui. ma ténylegesen megjött:(A barnás pecsételõs tényleg csak a mensi elõjele volt.Kár volt beleélnem magam:(
Én csak Clostit szedtem, a mensi napjától számítva (nem jött meg)2 napra rá lett pozitív a teszt.

Lehet még kisbaba vagy már semmi esély nem maradt?

Sógorn?mnek múlt héten 3 hetes terhességet állapítottak meg, akkor az orvos nem látott babát csak petezsákot üresen. Aggódott. Tegnap elkezdtett vérezni, ma er?södött. Holnap megy dokihoz. Szerintetek, elment a baba?

Legjobb válasz: Még nincs veszve a baba, kaphat gyógyszert.

Még nincs veszve a baba, kaphat gyógyszert.
ha 3 hetes terhességet mondott a doki, akko rmensi elõtt volt még 1 héttel...így akko rez "normális"mensi keretein belül ürül ki.Magyarul megjött neki rendesen és a baba nagyon icike picike volt még...ez normális
És akkor még megmaradt a baba???
A kérdező hozzászólása: Január eleján volt egy vetélése, az ugyan így kezdõdött és a doki szerint most sincs sok esély, hogy megmarad, mert nem azt látta amit kellett volna. Vagy mi a manó..
az, hogy gyakorlatilag van/volt, ennyit az elvilegrõl!

3 hetes kisfiam amikor ébren van sokat nyög erőlködik, kézben marad el de akkor se áll meg fél percre se. Ha leteszem kb 10 percig marad és sir. Már nagyon fáradt vagyok, szinte semmit nem tudok tőle csinálni. Mitől lehet ez? Normális ez?

Legjobb válasz: Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul,hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre,pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos,hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba,három órán keresztül cipelem,ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki,ide-oda rakosgatom stb... ,de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)

Az én babám pont ilyen és most 5 hetes. Pár napja mindenki azt írta nekem válaszul, hogy biztos a melegtõl van. Itt sok mindent ráfognak a melegre, pedig most nálunk hideg van és semmi sem változott. Az biztos, hogy nem beteg, mivel csak nyöszörögve és hisztisen sír és a kezemben egy hangja sincs. Van hogy egyik szopizásból átérünk a másikba, három órán keresztül cipelem, ringatom, berakom a bébihordóba, zenélõ játékot rakok elé, énekelek neki, ide-oda rakosgatom stb... , de sehol sem jó csak 1-2 percig. Én is ki vagyok már, ötletem nincs mit kellene csinálni. Szerintem ezen csak a kitartás és az idõ segít. A védõnõm azt mondta, hogy már ritkaságnak számítanak azok a csecsemõk akik csak esznek és alszanak. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) én nem bánnám ha nem alszik csak el lehetne kicsit foglalni valamivel.õ is cicin jól elvan, de utánna kezdjül elõröl.akkor kitartás neked is.kicsit megnyugtattál hogy nem csak az enyém csinálja ezt:)
Sziasztok! Az én kisfiam 7 hetes és ugyan ez volt az elsõ 2 hétben míg rá nem jöttem hogy az igény szerinti szoptatás egy nagy baromság.Folyamatosan görcsei voltak sikitozott a pocifájástól éskiprobáltam hogy 3oránként etetem, fél ora plussz minusszal.Az elsõ alkalom szívbemarkolo volt de nagynehezen letelt 2, 5 ora ás adhattam neki enni.ugy megszívta magát hogy onnantól 3 oránként kérte a cicit, most viszont már 4 oránként eszik.A játék cumit is megszeretettük vele és azóta nem akar álandóan rajtam "lógni", mert a cumiban megtalálta a nyugalmát.Ez nem azt jelenti hogy eltávolodott tõlem, mert ugyan ugy szeret az ölemben lenni csak nem kell minden szíre szóra felkapkodni, mert teljesen kiegyensúlyozott baba lett.Én mindenkinek azt tanácsolom probálja meg ezt a modszert, gyerektõl is függ hogy beválik e.Mindig egy és ugyanazon idõben játszok vele, mikor már a tennivalóimmal végeztem.Olyan picik még hogy azt szokják meg amit kapnak és ez lesz a természetes nekik.Jó babázást kívánok! E.

Végzõs vagyok és semmit sem tudok a négyéves anyagból. Fel lehet még készülni az érettségire vagy már teljesen mindegy?

Legjobb válasz: Simán. Én alig tanultam valamit és 3-asok lettek pedig nem voltam sosem valami nagy ész. Egyedül a matek volt az amivel foglalkoztam minden este egy fél órát. Magyart fölöslegesnek láttam mert a tételeket kérdezgette a tanár az írásbelire meg nem lehet tanulni. Töri esetében meg napi 1-2 tételt elolvastam. Angol meg megint fölösleges volt. A levelekkel állandóan bombázott a tanár. Ha azt meg jól meg írjuk közel 3-as meg van az nevetve fel lehet húzni szóbelin.

Simán. Én alig tanultam valamit és 3-asok lettek pedig nem voltam sosem valami nagy ész. Egyedül a matek volt az amivel foglalkoztam minden este egy fél órát. Magyart fölöslegesnek láttam mert a tételeket kérdezgette a tanár az írásbelire meg nem lehet tanulni. Töri esetében meg napi 1-2 tételt elolvastam. Angol meg megint fölösleges volt. A levelekkel állandóan bombázott a tanár. Ha azt meg jól meg írjuk közel 3-as meg van az nevetve fel lehet húzni szóbelin.
Ez attól függ, mik a céljaid az érettségivel. Ha csak annyit szeretnél, hogy legyen meg a papír, aztán majd jó lesz OKJ-hoz, akkor fel lehet készülni: 2-esek, 3-asok, talán 1-2 4-es is lesz benne, de nem fogsz bukni semmibõl. Ha viszont a felsõoktatásba vágysz, akkor elég rosszak az esélyeid. Egy gyenge érettségivel még talán meglehet a pontszámod valami alacsony ponthatárú szakra, de a hiányos tudás miatt ki fogsz pottyanni onnan.
Ha egy kicsi józan paraszti ész is szorult beléd, akkor szinte tanulás nélkül 5ösre lehet érettségizni. Én csak matek-fizika emeltre készültem egy keveset (kb 3-4 napot keményen), a többi az szinte szövegértés és saját kútfõbõl írás, én elõ sem vettem. Az elképzelés is nevetséges, hogy ne lehessen hónapok alatt felkészülni egy nyamvadt érettségire. Az elsõ egyetemi vizsgám nehezebb volt mint a teljes érettségis huza-vona.
Én pontosan ezt éreztem, az érettségi elõtt 2 héttel is.

Már 8-9 napja késik, eddig semmi jel nem volt arra hogy meg akarna jönni. Sőt arra voltak kis jelek, hogy esetleg terhes lehetek. Ez lehet még baba? Vagy már tuti nem?

(kicsit érzékeny a mellem)De ma kb. 1,5 órája kétszer belenyilalt a fájdalom,a hasam aljába.Szinte csak egy pillanatig tartott,de félek hogy ez esetleg menzesz el?jele lehet.

Legjobb válasz: hátha 8-9 napja késik miért nem tesztelsz? vagy negatív lett? mert nem irtad. Ennyibõl sajna nem lehet megállapítani a terhességet.

hátha 8-9 napja késik miért nem tesztelsz? vagy negatív lett? mert nem irtad. Ennyibõl sajna nem lehet megállapítani a terhességet.
tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: HÁt ismét negatív a teszte.Sajna mehetek kivizsgálásra. :(
A kérdező hozzászólása: Múlt hét kedden csináltam reggeli vizeletbõl, az - lett.Csüt-ön voltam rákszûrésen ott a doki azt modta vérbõ a méhem, de még nem lehet megállapítani a terhességet, de lehet az is.Azt mondta 1 hét múlva teszteljek.Nem bírtam és péntek du. csináltam 1 tesztet, de az is - lett.
na de kedd van! azóta lehet pozítiv lenne nem? csinálj még egyet. doki mit mondott? vissza kell majd menni nem?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta ha negatív akkor vissza kell mennem, és ad beutalót, 1 teljes hormon vizsgálatra. 2 éve volt hormon zavarom, azóta volt egy vetélésem, és szültem is.Félek, hogy megint hormon zavar lehet.
A kérdező hozzászólása: De lehet holnap reggel tesztelek egyett.Már két napja meg vettem a tesztet, csak nem mertem megcsinálni.Reggeli elsõ az ha mondjuk 4-5 körül felkelek, de ált. még vissza szoktam feküdni 7-8ig és inkább akkor?
Sajnálom! Kitartást!

Az első babám elment. Igy amikor vele babás lettem, mindent meg akartam tenni, h. ne legyen semmi baj. De most már jó lenne, ha lehetne nekem is jó. Lehet még valami baj 17. héten az orgazmustól? Vagy várjak még?

Legjobb válasz: Ha nem tiltott el az orvosod, akkor nem lehet semmi baj. Nem értem mire vársz..az elsõ baba esetleg az orgazmus miatt ment el? Ez nem ezen múlik..nyugodtan legyetek együtt , addig amig a doki álljt nem parancsol, mert nyílt méhszájnál szokott ilyet az orvos.

Ha nem tiltott el az orvosod, akkor nem lehet semmi baj. Nem értem mire vársz..az elsõ baba esetleg az orgazmus miatt ment el? Ez nem ezen múlik..nyugodtan legyetek együtt , addig amig a doki álljt nem parancsol, mert nyílt méhszájnál szokott ilyet az orvos.
Szia! Addig, amíg a doki nem tiltja, nyugodtan lehet!! Nekem is elment az elsõ babám, és utána nem tiltotta a doki a sexet! Nyugi, ami neked jó, az a babának is! Boldog babavárást!
Szeretkezni lehet, de arra vigyázz hogy a párod ne menjen beléd, mert állítólag olyan anyagot tartalmaz amitõl kinyílhat a méhszáj.
Szia! Sajnos nekem is volt egy vetélésem 2 éve, és most én is nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! Az elsõ 12 hétben nem volt szabad szexelni, de azt mondta a doki, hogy most már a második trimeszterben óvatosan bár, de el lehet újra kezdeni! Már biztosan nem lesz semmi gond, ha nincsenek görcsös panaszaid, vagy barnázás, nyugodtan szeretkezzetek. Csak óvatosan :) Boldog babavárást, és jó egészséget mindkettõtöknek!

Gyógyszer abbahagyása után, mikor jön meg a menzesz? 8 hónapig szedtem, ebbe a hónapba már nem és már 2 napja meg kellett volna jöjjön, de semmi! Lehet terhes vagyok, vagy a gyógyszer miatt késik? Régen is össze-vissza jött meg, általába később.

Legjobb válasz: Ha régen is összevissza jött meg, akkor vszínûleg most is úgy fog. A tabletta nem rendszerezi a vérzést, csak elfedi a problémát azzal, hogy egy mû ciklust csinál. Abbahagyás után visszatér az eredeti állapot az esetek nagy részében.

Ha régen is összevissza jött meg, akkor vszínûleg most is úgy fog. A tabletta nem rendszerezi a vérzést, csak elfedi a problémát azzal, hogy egy mû ciklust csinál. Abbahagyás után visszatér az eredeti állapot az esetek nagy részében.

Semmi jele sem a menstruációnak sem a terhességnek. Tesztek negatívak. Már 16 napja késik. Lehet még baba a dologban vagy mondjak le róla?

Legjobb válasz: Szia! Hát itt több minden is lehet a dologban! Mivel a menstruációd nem jött meg, gondolhatnál babára, de ugye a tesztek negatívak. Az sajnos negatív. Az esetek nagyon ritka esetében a nõi szervezet még nem termel annyi HCG-t hogy kimutatná a teszt! A másik lehet valamilyen betegség vagy egyszerûen csak kimarad egy menstruációd. Nekem nemrég volt ilyen. Szerintem minnél elõbb keress fel egy orvost, õ többet tud mondani mint mi itt! Remélem tudtam segíteni...

Szia! Hát itt több minden is lehet a dologban! Mivel a menstruációd nem jött meg, gondolhatnál babára, de ugye a tesztek negatívak. Az sajnos negatív. Az esetek nagyon ritka esetében a nõi szervezet még nem termel annyi HCG-t hogy kimutatná a teszt! A másik lehet valamilyen betegség vagy egyszerûen csak kimarad egy menstruációd. Nekem nemrég volt ilyen. Szerintem minnél elõbb keress fel egy orvost, õ többet tud mondani mint mi itt! Remélem tudtam segíteni...
nekem is késett sokáig mind a 4 tesztem negatív lett szomorú is voltam meg minden és azóta itt az 5 hónapos kislányom....pedig minden tesztem negatív lett ugyhogy fel a fejjel mert még járhatsz úgy mint én :)
A kérdező hozzászólása: Kedvesek vagytok! Köszönöm a választ. Egyébként most du csináltam 1 halvány pozitívat, de inkább majd az orvosnak hiszek a jövõhéten meglátogatom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!