Találatok a következő kifejezésre: Lehet még vagy már a (1034 db)

Mikor lehet okj-s képzésre jelentkezni? Ha kiderülnek a ponthatárok, utána is lehet még? Vagy már kellett?

Arra az esetre, ha esetleg nem vennének fel egyetemre. Lehet még ponthatárok után is jelentkezni, vagy már ez el?tt kellett volna? És ha igen, hol lehet jelentkezni?

Legjobb válasz: Július legvégéig- augusztus legelejéig lehet jelentkezni. Pl ahova én megyek már augusztus végén alkalmassági meg beíratkozás van.

Július legvégéig- augusztus legelejéig lehet jelentkezni. Pl ahova én megyek már augusztus végén alkalmassági meg beíratkozás van.
persze hogy lehet utána is jelentkezni, vannak akik csak szeptember-októberben iratkoznak be egyre, miközben már elindult. kiválasztasz egy okj-s sulit, bemész és ott jelentkezel.

Mit tegyek a telefonommal? Meg tudom oldani magam, van rá lehetõség, vagy marad a szervíz?

nokia c5 03 telefonommal az a baj, hogy kevesebb, mint 4-500 kb hely van a telefon memórián, és nem tudok törölni semmit, hogy több legyen, már csak az alap cuccok vannak rajta. újra tudom telepíteni vagy valami más megoldás?

Legjobb válasz: Vegyél bele memóriakártyát, vannak már egészen olcsón (1500-2000 Ft), szerintem 2 gigással ellennél. Tescoban is lehet kapni, bár ott szerintem drágább.

Vegyél bele memóriakártyát, vannak már egészen olcsón (1500-2000 Ft), szerintem 2 gigással ellennél. Tescoban is lehet kapni, bár ott szerintem drágább.
A kérdező hozzászólása: telefon memóriáról van most csak szó, de azért kösz. már megoldottam, hard reset, és kész is van

Most ez mi lehet? Beágyazódás vagy már a mensi? De a nem vártnak még nincs itt az ideje.

14-én volt pém. együtt is voltunk ahogy kellet. tegnap viszont25én este mikor együtt voltam a párommal és utána kifolytam az rózsaszín volt. a ciklusaim mostanában 42,37 naposak elötte33,31 tegnap voltam a 29 dik napon. teszteltem is de az negatív lett. 1hónapja szedek E vitamint lehet az beállítja a mensim azért akar már megjönni.vagy lehetett esetleg beágyazódás?úgy elkeseredtem a teszt után még reménykedtem de most már nem.akkor szokott ilyen rózseszín lenni mielött megjön.

Legjobb válasz: elfelejtettem hogy a hõm még mindig 37 ma reggel is mint a peteérés óta. bár tegnap elött 37,2 elötte való nap meg 37,1 volt. de elötte végig 37. akkor most mi van???

A kérdező hozzászólása: elfelejtettem hogy a hõm még mindig 37 ma reggel is mint a peteérés óta. bár tegnap elött 37, 2 elötte való nap meg 37, 1 volt. de elötte végig 37. akkor most mi van???
lEHET, H MOST IS HOSSZABB LESZ A CIKLUSOD ÉS LEHET, H EZ MÉG CSAK A BEÁGYAZÓDÁS. Ha nem fog erõsödni a vérzés, azaz, ha nem alakul ki belõle menszi, akkor pár nap múlva újra tesztelj. Szorítok.

Ha elmegyek 5-6 héten orvoshoz, baja lehet a babának? Kismama vagyok minden jel szerint már, de orvos nem bólintott még rá? ! Várjak még vagy jöhet a vizsgálat?

Legjobb válasz: A terhesség 6. hetében van már szívhangja a babának, akkor szokták biztonsággal kijelenteni az orvosok, hogy jön a baba, mivel ezáltal életjeleket mutat. Aki elõbb megy el, mint ahogy én is tettem, papír szerint 4-5 hetes terhes voltam, mikor teszt szerint terhes voltam, az orvos megállapította, hogy mekkora a petezsák, de 2 hét múlva hívott vissza, mivel akkor már volt szívhang és akkor kaptam meg a szükséges papírokat, hogy elkezdjek járni terhesgondozásra.

A terhesség 6. hetében van már szívhangja a babának, akkor szokták biztonsággal kijelenteni az orvosok, hogy jön a baba, mivel ezáltal életjeleket mutat. Aki elõbb megy el, mint ahogy én is tettem, papír szerint 4-5 hetes terhes voltam, mikor teszt szerint terhes voltam, az orvos megállapította, hogy mekkora a petezsák, de 2 hét múlva hívott vissza, mivel akkor már volt szívhang és akkor kaptam meg a szükséges papírokat, hogy elkezdjek járni terhesgondozásra.
A kérdező hozzászólása: Ahha értemm :) ) Hát majd akkor elmegyek hétfõn ha kapok idõpontot és kiderül mit mond :) Köszi!
Amúgy nagyon nehéz kivárni.:) Szorítok!:)
A kérdező hozzászólása: köszi :) ) voltam orvosnál, azt mondta minden rendben és 28án az az szerdán mehetejk ultrahangra, ott minden kiderül :) )) <3

Este 7 körül lehet még gyümölcsöt adni a babának? Vagy akkor inkább már ne?

6,5 hós kislányom kitolta a reggeli evését 1-1,5 órával, így 7 körül jön ki a vacsora. Eddig valamilyen gyümit kapott, mert 5 körül evett az esti tápszer el?tt. Tegnap 19.15kor 1 almát evett keksszel. Nem kellett volna adnom? Inkább f?zeléket egyen vacsira?

Legjobb válasz: Ha jól tudom délután 4ig ajánlott adni nekik gyümölcsöt, este már semmi féleképpen! Bár ez nem írásos törvény! ha esetleg elõfordul nem lesz semmi baja, én is adtam már neki este, igaz 8hónaposan. Inkább aznap hagyjátok ki szerintem! Ez a védõnõm tanácsa is! A fõzeléket uzsira gondoltad szerintem, mert este tápszert kap! Uzsira a legjobb még a fõzelék, de egy pár hónapon belül azt is el lehet hagyni és jöhet a vajas papa. Remélem tudtam segíteni!

Ha jól tudom délután 4ig ajánlott adni nekik gyümölcsöt, este már semmi féleképpen! Bár ez nem írásos törvény! ha esetleg elõfordul nem lesz semmi baja, én is adtam már neki este, igaz 8hónaposan. Inkább aznap hagyjátok ki szerintem! Ez a védõnõm tanácsa is! A fõzeléket uzsira gondoltad szerintem, mert este tápszert kap! Uzsira a legjobb még a fõzelék, de egy pár hónapon belül azt is el lehet hagyni és jöhet a vajas papa. Remélem tudtam segíteni!
nekem most egy picit zavaros a napirendetek :) elõször a 10órait majd az ebédte, uzsonnát és csak utána kéne kiváltani a vacsorát, olyan 8 hónapos kora körül. a gyümölcs gyorsan bomló szénhidrát, tehát hamar megemészti. míg a tejpép, tápszer, fõzelék lassan bomló, kevésbé éhezik meg utána. pont az ellenkezõjét éred el az esti gyümölccsel, nem lesz hely a pocakjában a tápszernek de aztán elõbb fog megéhezni éjjel. inkább adj neki tejpépet uzsira és vacsira tápszert. 5 körül meg még nagyon korai a vacsora, 7körül legyen majd 8kor tápszer
Így van, a te babád, te ismered õt. Általában tízóraira szokott a lányom gyümölcsöt kapni. Már 2 hete nem tízóraizik, uzsira általában üveges tejbegrízt kap. Tegnap nem ette meg, így gyümölcsöt adtam neki (5 óra körül). Éjszaka akkora kakit nyomott, hogy csak na! :D Szóval inkább reggeli mellé adok neki gyümölcsöt, vagy ebédre husival (a fõzelékeket nem szereti). De ha a te babádnak nincs tõle baja, nem fáj a pocakja, és nem is kakil tõle, akkor adhatod neki nyugodtan vacsira. Pláne, ha annyira jól is lakik, hogy nem kel fel éjjel. :D
kaphat este ebéd maradékot. ha nálatok, a babádnak bevált a gyümi estére és jól is alszik tõle, akkor az õ igényeihez igazodj és azt add neki, ami jó.
A kérdező hozzászólása: A kérdésem továbbra is az, hogy este kaphatja az ebéd maradékot, vagy akkorra mást fõzzek neki?
A kérdező hozzászólása: Õ nem a kakilós fajta :) )) Õ is sokat ébred éjjel, de tnap hogy 19.15kor kapta az almát, annyira nem vette fel, hogy csak 1× kelt a több mint 4 helyett. :) ) És akkor lehet ugyanaz a fõzi, mint az ebéd? Vagy akkora mást fõzzek?
Az én 6, 5 hósom is így eszik: délben fõzelék, fél négy körül gyümölcs keksszel, fél hét körül tejpép vagy fõzelék maradék és fél kilenckor lefekvés elõtt tápszer. Szerintem így jó, volt már hogy megfordítottam a tejpépet a gyümölccsel és valóban éjszaka bekakilt :-) az neki sem jó, mert felébresztette, mondjuk õ anélkül is ébred :-(
Szerintem fõzelék legyen a vacsija. Én nem adnék gyümit vacsira, nehogy éjjel bántsa a pocakot, vagy esetleg éjjel jöjjön rá a gyümi miatt a kakilhatnék.
A kérdező hozzászólása: Ebédre fõzit eszik, utána 4 körül gyümölcsöt adok, de este 7 körül még ennie kell, mert nem bírja ki. Aztán fürdés után fél 9 körül eszik tápszert elalvás elõtt. Tejpépet sajna nem szereti, azt is csak gyümölccsel enné meg. Akkor mi legyen a vacsija?
Én már nem adnék, az érzékenyebb pocakú babáknál savat csinálhat. Mi estére tejpépet adtunk, eltelíti, és nem okoz problémát.
A kérdező hozzászólása: A napirendünk olyan, hogy ha 6× eszik, akkor hajnalban és reggel tápszer. Aztán már ebéd következik, majd uzsi, vacsi és lefekvés elõtt tápszer. Ha 5× eszik, akkor reggel és este tápszer, közte 3 kanalas. Akkor csak össze-vissza nevezem a dolgokat, de a vacsi, az utolsó evés mindig tápszer. Tejpépet nem eszi. Gondolom gyümölccsel azt is enné, de úgy még nem adtam neki. Szóval nem gyümölccsel lakik jól éjszakára. Nekünk jó ha reggelre van kaki az esti gyümölcstõl :( A hasa nem fáj tõle, nincs semmi baj.
Nagyon nagy valószínûséggel nem lehet.
Nem lehet.
A beszélgetõpartnerednél megvan. Kérd el tõle! Bár ha hirtelen felindulás volt a törlés oka, akkor gondolom azóta sem vagytok beszélõ viszonyban...
nem lehet sajnos :\ kivétel ha archiválva volt, akkor letudod tölteni egy csomagolt fájlban az archivált beszélgetéseidet :)
A kérdező hozzászólása: köszi! :) Reménykedtem azért, hogy hátha mégis lehetséges valahogy :((

Miért nem bírom a horror-t 14 évesen mikor már majdnem 18 vagyok, csak négy év. Lehet mégi bekéne tartanom a korosztályt?

nem tok aludni tőle, és félek a sötétben nagyon :S a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S

Legjobb válasz: "majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.

"majdnem 18 vagyok, csak négy év" :D Ez hatalmas. Oké, hogy 30 éves korod után már 4 év semmit sem számít, de 14 évesen még nagyon fejlõdsz, gyerekkorodnak kb mostanában lesz vége, most kezdesz majd el szép lassan komolyodni. Az a 4 év 14 évesen rengeteg, az egész életed 35%-a.
Van ilyen ... ne nézz ha nem bírod , sztem mire 18 leszel magadon fogsz röhögni hogy ettõl fostál .. én pl vagy 8éve nem láttam semmien sorozatot/animét/filmet ami megijesztett volna komolyabban
Az utolsó nagyon jól mondja, Itt az a "csak négy év" még nagyon sokat számít. ha megmondhatom az õszinte véleményemet, akkor viszont azt mondom, hogy nem is baj, hogy nem bírod. Nem törvényszerû , hogy egy bizonyos kor után horrorfilmeket kell nézni, van, aki felnõttként sem "bírja". Sõt, talán az a nagyobb baj, ha bírja valaki, mert az valószínûleg azért van, mert hozzászokott a dologhoz az illetõ. Szóval szerintem ez nem ciki, és nem is muszáj elkezdned nézni õket. Ha mégis elfogod, akkor is ráérsz még bõven.
Elõzõ vagyok. Ja és: "a barátaim bírják de én úgy érzem kicsi vagyok még belül :S" Honnan tudod? Szerintem valószínûbb, hogy inkább csak "menõznek" vele, de este õk is ugyanúgy félnek.

A XIII. és/vagy a III. kerületben hol lehet "romantikázni"? Valami olyan helyre gondolok, ahova oda lehet menni kocsival, parkos, fás rész és nincs tömeg. Gondoltam a Hajógyári szigetre, oda még be lehet menni vagy már készülnek a Szigetre?

Legjobb válasz: A III. kerületnek elég kiterjedt külterületi része van, választotok egy szimpatikus szekérutat vagy kukoricást (kombájnnal vigyázni!), aztán hajjaj.

A III. kerületnek elég kiterjedt külterületi része van, választotok egy szimpatikus szekérutat vagy kukoricást (kombájnnal vigyázni!), aztán hajjaj.
III. kerület: Testvér hegy és Hármashatár-hegy XIII. kerület: Margitsziget

A mult honapba ki maradt a mensim . Mi lehet az oka? emellett vannak terhessegre utalo jelek na de ha nem terhesseg akkor szeretnem tudni mi lehet meg az oka a kesesenek? Vagy ezek a tunetek mire utalhatnak meg?

Legjobb válasz: Terhes vagy!!!! Kimaradt a menzesz, ha volt testi kapcsolat akkor terhes vagy, ha nem volt akkor hormonális problémák.

Terhes vagy!!!! Kimaradt a menzesz, ha volt testi kapcsolat akkor terhes vagy, ha nem volt akkor hormonális problémák.
Nem biztos, h. terhes vagy. A hirtelen fogyástól is lehet, lehet, hogy nyáron a melegben kevesebbet eszel.
Ha a menszi kimarad lehet daganatod vagy méhen kívüli terhesség, akkor is kimarad!Menj el orvoshoz és ne hallgass az olyan emberekre mint az elsõ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!