Találatok a következő kifejezésre: Lehet még vagy már (1318 db)

Mikor lehet okj-s képzésre jelentkezni? Ha kiderülnek a ponthatárok, utána is lehet még? Vagy már kellett?

Arra az esetre, ha esetleg nem vennének fel egyetemre. Lehet még ponthatárok után is jelentkezni, vagy már ez el?tt kellett volna? És ha igen, hol lehet jelentkezni?

Legjobb válasz: Július legvégéig- augusztus legelejéig lehet jelentkezni. Pl ahova én megyek már augusztus végén alkalmassági meg beíratkozás van.

Július legvégéig- augusztus legelejéig lehet jelentkezni. Pl ahova én megyek már augusztus végén alkalmassági meg beíratkozás van.
persze hogy lehet utána is jelentkezni, vannak akik csak szeptember-októberben iratkoznak be egyre, miközben már elindult. kiválasztasz egy okj-s sulit, bemész és ott jelentkezel.

1 éves óvszert még lehet használni, vagy már túl régi? Esetleg könnyebben szakadhat, vagy egészségügyi okokból sem ajánlatos már használni?

Legjobb válasz: elvileg van rajta szavatossági idõ. azt nézd meg! én kb 3 éve vettem egy doboz óvszert, amit nemrégiben találtam meg (még szavatossági idõn belül volt) nekem nem volt vele bajom. viszont ha elsõ a csaj, akkor inkább vegyél újat :)

elvileg van rajta szavatossági idõ. azt nézd meg! én kb 3 éve vettem egy doboz óvszert, amit nemrégiben találtam meg (még szavatossági idõn belül volt) nekem nem volt vele bajom. viszont ha elsõ a csaj, akkor inkább vegyél újat :)
Ha szav.idõn belül van, akkor használható.

A XIII. és/vagy a III. kerületben hol lehet "romantikázni"? Valami olyan helyre gondolok, ahova oda lehet menni kocsival, parkos, fás rész és nincs tömeg. Gondoltam a Hajógyári szigetre, oda még be lehet menni vagy már készülnek a Szigetre?

Legjobb válasz: A III. kerületnek elég kiterjedt külterületi része van, választotok egy szimpatikus szekérutat vagy kukoricást (kombájnnal vigyázni!), aztán hajjaj.

A III. kerületnek elég kiterjedt külterületi része van, választotok egy szimpatikus szekérutat vagy kukoricást (kombájnnal vigyázni!), aztán hajjaj.
III. kerület: Testvér hegy és Hármashatár-hegy XIII. kerület: Margitsziget

Az autómnak kb 1-2 perc után olajszagú büdös füstje van . Lehet igy használni még vagy már nagyon oda van?

Legjobb válasz: Mivel ez arra utal hogy olaj került az égéstérbe így nem ártana átnézetni. Lehet már gatyán van a motor szóval készülj fel mindenre :(

Mivel ez arra utal hogy olaj került az égéstérbe így nem ártana átnézetni. Lehet már gatyán van a motor szóval készülj fel mindenre :(
A kérdező hozzászólása: És mit lehet csinálni vele? kb mennyibe fog fájni?
Nem ártana tudni , milyen autó ez ... Mert ugye nem mindegy V8 vagy csak négy henger :) Bizonyos típusok viszonylag ólcsón javíthatók... (Opelre tippelek )
amit leírtál az szelepszárszimering problémára utal, ha valóban csak melegedés után kezd el füstölni, az annyira nem vészes, néhány ezer ft+munkadíj, de az sem horror ha nem lehúzós helyre viszed. Használni lehet az autót, de én azzal kezdeném hogy figyelném, mennyi olajat eszik meg a kocsid, nézd meg a szintet, tölts után ha kell, utána figyelgesd a megtett kilómétereket és hogy hogyan változik az olajszint
A kérdező hozzászólása: ez egy 1.3as swift 1995-ös.

Ebbõl még lehet valami? Vagy már reménytelen?

Osztálytársak voltunk, tudtam, hogy bejövök neki (elmondta). Én akkor nagyon szerelmes voltam, nem foglalkoztam ezzel. Majd õ is fülig szerelmes lett, én pedig féltékeny voltam. Az õ kapcsolatuk több ideig bírta, közbe párszor találkoztunk, sokat beszéltünk, szóval tartottuk a kapcsolatot. Aztán egy ideig semmi. Többször kerestem és nem nagyon reagált. Fél évvel ezelõtt pedig újra õ keresett, nem lenne-e kedvem találkozni. Találkoztunk. Õ is zavarban volt és én is, de mindketten lépni akartunk, de mégsem történt semmi. Én akkor elmondtam neki, hogy számomra nem közömbös és igazából sosem volt az, csak marha voltam. Néhányszor még kerestük egymást, de utána pedig megint egy hosszú szünet. Aztán most újra rám írt. Fussunk össze valamikor. Õ már csak úgy tekint rám, mint egy haverra, vagy esetleg lehet még valami köztünk? Köszi elõre is!

Legjobb válasz: Addig amíg nem mész el és találkoztok nem fogod megtudni, hogy mi jár a fejében. :) Nem tudom milyen típus vagy, de ha esetleg rákérdezel, hogy mi van veletek, és rámondja, hogy hát õ téged.. te neki ... tetszel meg minden, akkor szerintem hatásos, ha abban a pillanatban megcsókolod :D elkerülitek a felesleges dumát, és mind ketten meg fogjátok érteni, ki mit akar :P

Addig amíg nem mész el és találkoztok nem fogod megtudni, hogy mi jár a fejében. :) Nem tudom milyen típus vagy, de ha esetleg rákérdezel, hogy mi van veletek, és rámondja, hogy hát õ téged.. te neki ... tetszel meg minden, akkor szerintem hatásos, ha abban a pillanatban megcsókolod :D elkerülitek a felesleges dumát, és mind ketten meg fogjátok érteni, ki mit akar :P
Egyébként pedig nem érdemes feladni ... Tapasztalatból beszélek. Vannak olyan kezdetek, amelyek nem mennek zökkenõmentesen, de... A végeredmény néha csodálatosan jó tud lenni! :) hajrá! :) Légy optimista :) sok sikert ;)

Rezidens orvos állíthat-e ki egyedül látleletet, illetve, hol lehet utánanézni, hogy egy orvos rezidens orvos-e még vagy már "rendes" orvos?

Legjobb válasz: Ha rezidens orvos állított ki látleletet, akkor engedélye volt rá. Ne felejtsd el, h egy rezidens már nemcsak egyy kontár kis tanuló, már van egy általános orvosi diplomája.

Ha rezidens orvos állított ki látleletet, akkor engedélye volt rá. Ne felejtsd el, h egy rezidens már nemcsak egyy kontár kis tanuló, már van egy általános orvosi diplomája.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. Ha jól értettem, akkor rezidens orvos csak engedéllyel állíthat ki és írhat alá látleletet. (azt hallottam, hogy rezidensek csak osztályvezetõ fõorvossal együtt adhatnak ki látleletet). Akkor most mi az igazság?

Honnét lehet látni valakiről azt, hogy szűz-e még vagy már nem az?

Legjobb válasz: Beletekintesz a puncijába és olyan 70-80% biztonsággal meg lehet mondani, hogy szûz-e.

Beletekintesz a puncijába és olyan 70-80% biztonsággal meg lehet mondani, hogy szûz-e.
pl borzalmas szarul szopik, akkor nem biztos hogy szûz, de meg van rá az esély.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszadó volt a legjobb.köszi!
testbeszéd..viselkedés..a szüzek félénkebbek érintés terén..de nézz utána szakkönyvben..pl pszichológia, testbeszéd, viselkedéstan, sexuálpszichológia ..stb..
ra van a irva a homlokara nagy piros bettukel hogy NO VIRGIN
A kérdező hozzászólása: Ez nagy segítség volt!
A fiúknak meg a hónaljszõrzetükön látszik. Ha nem borotválják.
A kérdező hozzászólása: De külsõre van-e valami változás?és férfiaknál honnét lehet tudni érezni?
Az elsõ válaszolónak van igaza. Csak úgy tudod meg, ha benézel a puncijába.
Ne haragudj, de ilyen ostobaságokra, mint amiket írtál nem lehet normális választ adni. Csak használni kellene azt a valamit a fejedben és összerakni néhány tényt. Elsõsorban azt, hogy a szüzesség egy elméleti dolog a férfiaknál, de a nõknél is maximum a szûzhártya megléte jelzi (néha az se).

A google forditoban van egy olyan funkcio, hogy meg lehet hallgatni a leforditott szot. De nalam valamiert nem mukodik. Hol lehet beallitani? Vagy mar megszunt?

Legjobb válasz: Nem szûnt meg. Alaphelyzetben nem látszik a hangszóró ikonja, de amikor beírod a szöveget megjelenik. Így sem mûködik?

Nem szûnt meg. Alaphelyzetben nem látszik a hangszóró ikonja, de amikor beírod a szöveget megjelenik. Így sem mûködik?

Ez alapján a görbe alapján még lehet reménykedni vagy már reménytelen?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/678ff81fbb0741c60c7920..

Legjobb válasz: jövõ hétvégére nem várom,lehet,hogy még korai ilyet kérdezni?

A kérdező hozzászólása: jövõ hétvégére nem várom, lehet, hogy még korai ilyet kérdezni?
Persze! Bármi lehet még! Ilyenkor korai jósolgatni hogy baba, vagy nem baba.... Mensi elõtt pár nappal tedd fel a kérdésed és akkor már jobban lehet látni hogy mi a helyzet! De ne add fel! Mert ez a görbe alapján simán lehetsz babás, láttam én már nagyon kacifántos görbét, sok hõleeséssel és mégis pozi lett a teszt! Szóval fel a fejjel! Pihenj sokat! esetleg szedj terhesvitamint ha még nem szedsz! megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, egy kis biztatás rám fér :-)
szerintem csak a 18. napodon ovuláltál. Annak még csak 5 napja. Remélem, a hõd holnaptól kezdve megint felfelé kapaszkodik. ha így lesz, akkor 9 nap múlvára ne várd, és akkor tesztelhetsz. remélem, így lesz. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, mára 0, 2 tizedet fentebb ment:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!