Találatok a következő kifejezésre: Lehet még vagy (7761 db)

Mikor lehet okj-s képzésre jelentkezni? Ha kiderülnek a ponthatárok, utána is lehet még? Vagy már kellett?

Arra az esetre, ha esetleg nem vennének fel egyetemre. Lehet még ponthatárok után is jelentkezni, vagy már ez el?tt kellett volna? És ha igen, hol lehet jelentkezni?

Legjobb válasz: Július legvégéig- augusztus legelejéig lehet jelentkezni. Pl ahova én megyek már augusztus végén alkalmassági meg beíratkozás van.

Július legvégéig- augusztus legelejéig lehet jelentkezni. Pl ahova én megyek már augusztus végén alkalmassági meg beíratkozás van.
persze hogy lehet utána is jelentkezni, vannak akik csak szeptember-októberben iratkoznak be egyre, miközben már elindult. kiválasztasz egy okj-s sulit, bemész és ott jelentkezel.
A-a. Nem a te hibád. Ez elõfordul. Rendszert kell tenni a szexuális életetekben és minden rendben lesz. 22F
Lehet, hogy parás volt a hely, vagy õ görcsölt rá nagyon és azért...
Áh csak ráparázott. Minek egy hétre elõre tervezgetni? Azért lett kókadt, mert az járt az eszében, hogy mit beszéltetek meg , és nem azon mit csinál.
Hát én láttam már olyat, h. volt egy fiú aki már régóta össze akart velem jönni, nagy csajozós volt.Én épp rossz passzban voltam és hát összejöttem vele.Amikor szexre került a dolog.Háát.Csókolózás közben felállt, de amikor begudta hamar lelankadt.Õ nem talált rá magyarázatot, de nagyon izgult, az tuti+biztoscikinek tartotta.
Ratyi a csóka, azért lehetett, nem tudott elég erõsen Ricky Martinra gondolni.:D
A kérdező hozzászólása: Ez egy alkalmi kapcsolat, uh nem tudom mit kéne rendbe rakni!szex elõtt egy hétig tervezgettük mit fogunk együt csinálni az éjszakán..lehet parázott??vagy dolgozott elötte fáradt volt??:(
parázott és hirtelen belehasított valami az agyába és hirtelen "oda több vér kellett". nem tudott odafigyelni.
Egyszerû... ugye a pasiknak vissza kell tartani az orgazmust, hogy a csajnak is legyen elég ideje... és lehet hogy abban a pár pillanatban ez kicsit jobban is sikerült a kelleténél. Örülj neki h nem két perc után lõtt beléd, hanem igyekezett, hogy neked is jó lehessen. Erre mért nem gondol senki?
mert nem mondta hogy hány percenként lankadt :D

Ez normális lehet még, vagy valami baj lehet?

5 éve menstruálok, rendszeresnek mondható, általában csak +/- 1-2 napot csúszik, valamikor annyit se.

Legjobb válasz: Egyszer-egyszer ilyesmi belefér a normálisba.

Egyszer-egyszer ilyesmi belefér a normálisba.
néha belefér ez, nem hinném hogy bármi gond lenne, figyeld továbbra is ha gyakrabban elõfordul akkor fordulj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Kicsit félek, mert ennyivel hamarabb nem szokott megjönni. :/ Egyébként nem volt semmilyen szexuális kapcsolatom, tehát ez nem zavarhatott be.
A legbiztosabb választ csak orvos tudja vizsgálat után!
Ez szerintem is elõfordulhat, ha a következõ megint szabályosan megjön, de lehet ettõl számítva lesz rendszeres, lehetett egy korai peteérés miatt is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam. :)

Tavaly ilyenkor ptx-em volt és ma nem számít hogy hogy fenékkel estem a betonra. Most pedig köhögnöm kell jó lehet meg vagyok fázva de szeretnék meg nyugodni, hogy ez nem egy újjabb ptx. Valaki tud mondani valami bíztatót?

Eddig is kellett köhögböm de most mintha jobban kellene, de lehet hogy csak félek és be mesélem magamnak.Valaki nyugtasaon meg. Ptx jeleit a köhögés en kívül nem tapasztalom.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 7 hónapja volt spontán spontán ptx-em! Nálam köhögés egyáltalán nem is volt...

Szia! Nekem 7 hónapja volt spontán spontán ptx-em! Nálam köhögés egyáltalán nem is volt...
A kérdező hozzászólása: nekem tünet volt, amúgy nem volt semmi akkor :)
HA PTX-ed lenne, akkor inkább hasitó mellkas fájdalmad lenne, nem köhögésed.

SOS, csiperke gomba dec.27-én járt le, megcsináljam most még este gyorsan? Jó lehet még vagy dobjam ki?

Kolis vagyok, így nem lenne szívem kaját elpazarolni... meg pénzkidobás lenne. Tegnap vettem (tegnap 28-a volt) le volt akciózva de meg se néztem hogy meddig jó.. nem barna a csiperke kivülr?l megcsináljam most este gyorsan? megpárolom/megsütöm így még jó lenne és holnap megenném. 400 grammos

Legjobb válasz: Ha hûtõben van, holnapig semmi baja nem lesz. Akkor is megcsinálhatod.

Ha hûtõben van, holnapig semmi baja nem lesz. Akkor is megcsinálhatod.
A szavatossági idõ nem azt jelenti, hogy aznap 0:00 órától már megromlik, csak azt, hogy addig szavatolja a gyártó a jó minõséget! A konzervet -ha nem púposodik fel- még lejárat után akár évekkel is fel lehet használni! Ha tudnád miket ettünk a katonaságnál, mikor cserélték az M-zárolt készleteket! :)
Tapasztalataim alapján a kollégista gyomra nagyjából mindent képes lebontani, nem lesz semmi bajod tõle.
Semmi baja nem lesz, ha nem kell, add nekem. :)

Lányok! Ti reménykedtek ha egy kapcsolat nem működik valamiért normálisan h egyszer jó lehet még vagy inkább egyből kiléptek belőle?

Mindig fura alakokkal kerülök kapcsolatba...ti h vagytok ezekkel a dolgokkal?

Legjobb válasz: Én tini koromban abszolút hirtelen ötletektõl vezérelve döntöttem. Ez azt jelentette, hogyha kiakasztott a párom, összevesztünk, akkor közöltem, hogy vége, bõgés, viszlát. Eltelt egy hét és visszasírtuk magunkat egymáshoz. Ennek ellenére most így fiatal felnõtt koromra pont ennek a totális ellenkezõje vagyok. Ha én kimondom hogy vége, akkor egészen biztos hogy vége és nincs értelme folytatni, mert addig reménykedek és küzdök, próbálok harcolni egy kapcsolatért, hogyha annak vége, akkor vége. A volt párommal 2 éves kapcsolatban fél év már csak a szenvedés, a próbálkozás volt. Jelenlegi kapcsolatom sem tökéletes, de ebbõl sem menekülök el.

Én tini koromban abszolút hirtelen ötletektõl vezérelve döntöttem. Ez azt jelentette, hogyha kiakasztott a párom, összevesztünk, akkor közöltem, hogy vége, bõgés, viszlát. Eltelt egy hét és visszasírtuk magunkat egymáshoz. Ennek ellenére most így fiatal felnõtt koromra pont ennek a totális ellenkezõje vagyok. Ha én kimondom hogy vége, akkor egészen biztos hogy vége és nincs értelme folytatni, mert addig reménykedek és küzdök, próbálok harcolni egy kapcsolatért, hogyha annak vége, akkor vége. A volt párommal 2 éves kapcsolatban fél év már csak a szenvedés, a próbálkozás volt. Jelenlegi kapcsolatom sem tökéletes, de ebbõl sem menekülök el.
Egyik sem, a reménykedés nem segít. Ha fontos az illetõ, akkor inkább megpróbálom megbeszélni, és megoldani a problémákat.
Most már nem reménykedek.

Magzatviz szivárgás lehet? Meg vagyok fázva, folyamatosan köhögök és akkor mindig érzem h valami folyik, de nem nagy mennyiségü, de én ugy nézem tiszta viz! Nem sárgás, krémes és egyéb hanem vizes!

38hetes vagyok tehát nem lenne probléma, de tanácstalan is, nem akarok potyára korházba menni! :)

Legjobb válasz: nem hinném..nem csak akkor folyna, amikor köhögsz.

nem hinném..nem csak akkor folyna, amikor köhögsz.
A kérdező hozzászólása: Nekem is ez a fura! De mégis aggaszt! Na mindegy, várunk! ;)
Azt mondják édeskés illatú a magzatvíz.
Szerintem pisi. Stressz inkontinencia, a 38. héten már normális.
Szerintem is vizelet. En is voltam igy, pedig meg nem voltam 38 hetes terhes.
hûtõben volt?
Ha a hûtõben tartottad akkor sztem még jó. Nekem is van h másnap eszem meg mert hatalmas adagot küldenek :D
Egészségedre!
Egészségedre :D Most nekem is megjött a kedvem kínaizni :D Kár h fogyózok :S
A kérdező hozzászólása: :D Hütõben volt, nem volt baja, már meg is ettem.:D
Persze, hogy megeheted még másnap is, jó az még! :) :D
Onnan tudod meg, hogy igazan jo e az etterem, hogy ha felemelgitve is jo ize van- akkor jo minosegu- ha felmelegitve kis mellek izt kapsz, akkor nem volt jo minosegu-

Lehet sérv? Vagy pedig nyirokcsomó lehet? De miért csak jobb oldalon? Nem nő, meg semmi, nem is fáj!

A lényeg, hogy ha nagyon erőlködök állva, tehát kb befeszítem nagyon az alhasi részem, akkor jobb oldalt a lágyékomnál ha fogom, ilyen kis cucc mintha lejjebb menne, kb olyan érzés, mintha ott vmi in lenne, de ez csak amíg feszítem, alapból nincs dudor, ekkor sem, csak érzem kézzel, hogy ott van ha nyomkodom! Ez lehet sérv? Ja és 25 éves vagyok és férfi!

Legjobb válasz: Nagyon nehéz így megmondani mi lehet. Lehet, hogy sérv vagy mint említetted, nyirokcsomó. Az sem lehet kiindulópont, hogy nem fáj, mert a daganatok túlnyomó része nem fáj/legalábbis a kezdeti stádiumokban/ Mindenképpen mutasd meg sebésznek vagy urológusnak. Egy ultrahang vagy egy aspirációs cytológiai vizsgálat el tudja dönteni mi is ez.Bár lehet az orvos ránézésre megmondja. Neked is jobb ha tudod mi van... ha nincs gond megnyugszol ha van akkor meg jó ha idõben felismerik!

Nagyon nehéz így megmondani mi lehet. Lehet, hogy sérv vagy mint említetted, nyirokcsomó. Az sem lehet kiindulópont, hogy nem fáj, mert a daganatok túlnyomó része nem fáj/legalábbis a kezdeti stádiumokban/ Mindenképpen mutasd meg sebésznek vagy urológusnak. Egy ultrahang vagy egy aspirációs cytológiai vizsgálat el tudja dönteni mi is ez.Bár lehet az orvos ránézésre megmondja. Neked is jobb ha tudod mi van... ha nincs gond megnyugszol ha van akkor meg jó ha idõben felismerik!
A kérdező hozzászólása: De nincs ott minmdig, csak ha befeszítem az izmomat nagyon, akkor ! SZóval daganat nem lehet szerintem semmiképp, mert az anélkül is tapintható lenne.

Hogy lehet megtanítani a babát egyedül elaludni? Még csak 3hetes, éjjel cici után rögtön lerakom akkor alszik is 3-3órákat, de nappal nem tud elaludni csak ha babusgatjuk, altatjuk. Túl kicsi még, vagy lehet már tenni valamit az ügy érdekében?

Ha leteszem aludni azonnal sír,hiába nyugtatom,addig csönd van,de ahogy távolodom újrakezdi.

Legjobb válasz: Mi 2,5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?

Mi 2, 5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?
Én ennyi idõs korában az ágyába tettem, símogattam a buksiját, és mellette ültem, míg nem éreztem, hogy tényleg alszik. Cumit is kapott, ha már nem szívta, akkor már aludt, akkor ott hagytam. Egy idõ után már nem igényelte a símogatást, csak a cumit. Most már (3 hónapos) csak akkor van simike, ha valami miatt zaklatott, és egyszerûen nem bír elaludni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õt megnyugtatni csak úgy lehet ha felveszem, különben sír és ahogy visszateszem bömbõl.Próbáltam magamon altalni járkálok, ringatom..ahogy visszateszem újra sír.Telejesen el vagyok keseredve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!