Találatok a következő kifejezésre: Lehet még párt találni (11 db)

23 évesen, szűzként, nulla kapcsolattal, lehet még párt találni?

Mármint van esély arra hogy még kialakul valami?

Legjobb válasz: Meg se merem írni, én hány évesen találtam meg az igazit és vele vesztettem el a szüzességemet is. Legyen elég annyi, hogy sokkal idõsebb voltam. És nem bántam meg, hogy vártam rá!

Meg se merem írni, én hány évesen találtam meg az igazit és vele vesztettem el a szüzességemet is. Legyen elég annyi, hogy sokkal idõsebb voltam. És nem bántam meg, hogy vártam rá!
Lehet. Bátorság!
Persze.Az esély minden pillanatban adott, csak fel kell ismerni:)
50 évesen ha megkérdezed ezt azt mondom hát nem biztos. De 23 évesen még azért bõven van idõ hogy változzon ez a helyzet. Csak itt ezen az oldalon naponta olvasok olyat akiknek 20-25 fölött lett meg a nagy õ, és azokból legtöbbször komolyabb kapcsolat alakul ki.
Bár teljesen mindegy.Fíú vagy lány vagy?
Lehet csak ne családon belül keresgélj lehetõleg (nem túl szerencsés a kategóriaválasztásod). Amúgy nekem is 26 évesen volt elõször barátnõm. Szóval van erre példa.
Nincs. ha 23 évesen szûz vagy, akkor már az is maradsz, és nem találsz párt soha. sok ilyet hallani. ez most komoly???
nem lehet, neked mar tul keso. igy 23 es a halal kozott mar mit varsz?
Sajnos nem lehet.Majd a következõ életedben talán.
Ha fíú vagy menjél el egy jó fajta prostihoz és ha arra kerül a sor akkor már legalább tudod hova kell nyúlni nagyjából.Tudom most le fgonak pontozni, de vannak erre specializálódott korod beli nagyon tuti kis csajok:D Persze ha férfi vagy:D
fiúként nem olyan könnyû a helyzet mint lányként. mert egy csúnyácskább lánnyal lefekszik azért egy kellõen részeg fickó, de a legtöbb lánynak még nagyon ittasan is van némi ízlése, és nem a teszetosza pasikra izgul. ha más nem, marad a prosti. onnantól megjön egy kicsit az önbizalmad, és mást sugárzol a csajok felé mint azelõtt. egyébként én lány vagyok, és egy nem igazán szerelmi kapcsolatban vesztettem el a szüzességem 17 évesen. azért örülök, h nem kellett a világ végezetéig várnom, mert utána már tudtam mit kezdeni a pasikkal, nem jöttem zavarba, mikor feljött a szex téma.
Szia! Persze, hogy van még rá esélyed!:) ))) Nem könnyû ennyi szingli életmód után összejönni valakivel de nem is lehetetlen. Nagyon fontos, hogy szerersd és elfogadd magad! Sportolj, öltözködj szépen. Érezd, hogy milyen jó nõ/férfi vagy! Mosolyogj sokat, sugározd magadból azt, hogy Te vagy a legjobb. Ha megszereteted önmagad, mások is szeretni fognak.:) Ha pedig megtalálod az Igazit, akkor örülni fogtok mindketten, hogy te vagy neki a legelsõ! :)
Mindez csak tõled függ, fõleg ha teszel is érte.
Én is majdnem 23 voltam, amikor összejöttem a párommal. Elõtte én is voltam keseredve, hogy magányos nõként halok meg 40 macskával meg sosem fog senki szeretni, mert ha eddig nem sikerült (jó, az tény, hogy önbizalomhiányos vagyok stb., valszeg ez is belejátszott), ezután sem fog... aztán jött a barátom. Sztem van, akivel késõbb történik ez meg, ennyi.
Persze, hogy lehet. En most töltöttem be a 25-öt, kb. 22 eves koromig volt már rengeteg randim, mondhatni, hogy jártam is már 1-2 ferfivel, de nem feküdtünk le. Utána pedig a fõsuli alatt nagyon elhagytam magamat, híztam, nem figyeltem magamra, es hát megcsappant az erdeklõdõk száma, meg amúgy sem akartam ilyen külsõvel kapcsolatot. Most összeszedtem magamat, sokat fogytam, elkezdtem a külsõmre megint adni es úgy nez ki van olyan ferfi, akivel nemsokára meg fog törtenni a dolog. Szóval nem kestel le semmirõl, de ha otthon gubbasztasz negy fal között, ne várj csodákra. Járj el valahova, foglalkozz magaddal többet, hogy nagyobb legyen az önbizalmad, es ismerkedj. Csak ne görcsölj rá, kezeld lazán a dolgot.
22:42, ja, ez a két véglet van. Vagy késõn kezdesz kapcsolatot, ami a sírig tart, vagy korán, de akkor válás a vége.. hát semmi más utat nem látsz a két véglet között?...
Nem vagy még lecsúszva semmirõl.Nekem is 23 évesen lett elõször komoly kapcsolatom.Most vagyok annyi.De nekem az az elvem, hogy inkább az egyedüllét és a remény, minthogy egy idiótával vesztegessem az idõmet.És bevált:) Lehet, hogy sokan ferdén néznek rád, amiért még nem volt senkid, de akik most piszkálnak, azok 30 évesen ott lesznek elváltan a nyakukon a gyerekkel.Na, akkor cikizzék azt, aki inkább várt egy jó kapcsolatra és nem ugrott bele egybõl az elsõbe.Az én életemben volt már ilyesmire példa.
Egyik jó barátnõm 24 volt, egyetem alatt lett elõször párkapcsolata, és vele is vesztette el a szüzességét. Õ annyit tett, hogy megrázta magát, azt mondta elég, sportolt és diétázott- lefogyott, nõcisebb lett, mert flörtölgetni, meg olyan ruhákban vonulni, amikben elõtte nem mert, és a szerelem is rögtön megtalálta, ahogy sugárzott belõle az önszeretet. Elõtte az õ megfogalmazásában: csak várt a sült galambra. Ami ugye nem arról híres, hogy az emberek szájába röppen.
24 vagyok, pár napon belül 25. Igaz, volt már kapcsolatom, de nem feküdtünk le. És lám, élek még, nem érzem magam szardarabnak, kilátástalannak pedig abszolút nem találom a helyzetet. Egy biztos: ha görcsösen akarod, úgy sosem fog összejönni, vagy pedig beleugrasz valami hülyeségbe hamar, és nagyon megbánhatod.
így döntöttem. Volt már párkapcsolatom, és az emberek nehezen is képzelik el, hogy nem volt semmi. Nem aggódom, legalébbis nem nagyon :) .
Én 24 vagyok, szûz, mert
Én 23évesen veszítettem el a szüzességemet, és 27évesen lett az elsõ komoly kapcsolatom ami azóta is tart! 33/N
Sok sikert, nekem nem sikerült. 32/f
Van esély, de változnod kell (nem tudom miben), mert az egyértelmû hogy eddig valamit rosszul csináltál.

Gyerekkel lehet még párt találni?

Legjobb válasz: Bátyám ex barátnõjének 2 gyereke van két más apától és most ment férjhez egy harmadikhoz akitõl jön a harmadik baba.

Bátyám ex barátnõjének 2 gyereke van két más apától és most ment férjhez egy harmadikhoz akitõl jön a harmadik baba.
Igen, lehet, miért ne lehetne?Nekem is van egy kisfiam, 1 éves volt, mikor megismerkedtem a mostani párommal. Már a tesot tervezzük:)
nem ettõl függ, hidd el. bar teny, hogy a gyerek mellett nehezebb "kiruccani", de ha komoly az a dolog, akkor a gyerek nem lesz akadaly, ha meg nem komoly, akkor gyerek nelkul se kellettel volna. nekem van olyan fiuismerosom, aki falta a noket, szó szerint, hihetetlen sok csaja volt, aztan talalkozott valakivel, akibe szerelmes lett, annak van egy fia, és teljesen pozitivan all hozza, normalisan, elfogadja, meg kedveli, egyszeruen nem az, hogy nem szamit neki, hanem tenyleg komolyan torodik a gyerekkel is, ki nem neztem volna belole
unokatesóm 3 kiskorú gyereket nevel, 2 éve vált el, és most van egy barátja, kedves srác, együttélnek...
persze hogy lehet!!!!De csak ha nincs kisebbségérezete e téren e mmiatt ésha van önbizalmad!!!!
Igen lehet. 2 gyermekkel váltam el és a mostani párommal 4 hónapja született egy pici fiunk :) De nem könnyû. A válásom után volt egy 3 éves kapcsolatom, azt hittem boldog leszek, aztán egyszercsak elegem lett kezdtem tisztán látni és észrevettem, hogy nem olyan amilyennek én hittem . Én láttam olyannak amilyennek szerettem volna...szerelmes voltam. Fájdalmas bucsút vettem tõle. Jött egy fél év amikor "éltem", alkalmi kalandok, próbálkozások, de valami meghalt bennem. Aztán, mint derült égbõl a villámcsapás, jött egy férfi amikor nem is vártam és azóta szeretjük egymást :) Mellette ujra megtaláltam önmagam és bár megfogadtam, nem szülök több gyermeket (34 éves vagyok), bevállaltunk egy bébit..Egyszerûen igy éreztük. Két hónap után összeköltöztünk, házat vettünk közös hitelre és a negyedik hónapban terhes lettem. Nem bántam meg csodálatos társ és apa.
Remélem akkor nekem is össze jön a dolog. 1 hónapos fiú baba anyukája. 19/L

Lehet-e egy 45 éves nő szexi? Lehet-e még párt találni énnyi idősen?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne szexi? Csak nem 200 kilósan. Lehet párt találni, sok elvált idõsebb pasi is van, aki szintúgy párt keres magának.

Miért ne lehetne szexi? Csak nem 200 kilósan. Lehet párt találni, sok elvált idõsebb pasi is van, aki szintúgy párt keres magának.
Persze.Rengetegen találnak társat maguknak 40-50 év felett is.Ez nem függ a kortól.Ha egy nõ ad magára a késõbbiekben is, akkor miért ne nézhetne jól ki, és miért ne lehetne szexis is akár.
Egyetértek az elõttem irokkal.nem függ a kórtól ha egy nõ törõdik magával akár 45 évesen is könnyen találhat párt magának.
Sexinek tartod magad? :D Most kom! apukámnak kellene valaki aki nem csak a pénzre megy mint a jelenlegi felesége akit el kell szedni tõle mert felháborító amit mûvel. De rosszat nem akarunk neki mert egyedül nem akarom h maradjon... ha jól nézel ki és kedves aranyos vagy akkor összejöhetnél az én apukámmal is. Tehát a kérdésedre válaszolva : igen persze lehet , miért ne;)
anya ennyi idõs és most jött össze a könyvelõjével. :D.


Lehet még kisgyermekkel párt találni?

Egyedül maradt anyuka kérdezi ezt iciri-piciri gyermekével, aki persze nem akar örökké remete lenni, de a férfiakban csalódott...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. Az én anyukám 3 kiskorú gyerekkel maradt egyedül és mégis talált magának párt. Nehéz, de sikerülhet! Van olyan férfi, aki nagyon szereti a gyerekeket és el tudja fogadni, hogy nem a sajátja, de sajátjaként neveli.

Persze, hogy lehet. Az én anyukám 3 kiskorú gyerekkel maradt egyedül és mégis talált magának párt. Nehéz, de sikerülhet! Van olyan férfi, aki nagyon szereti a gyerekeket és el tudja fogadni, hogy nem a sajátja, de sajátjaként neveli.
szia.én is találtam, már 4 éve a férjem és jobban szereti a fiamat mint a saját apja!Ne add fel, majd akkor kopog ha nem számitasz rá!
Hogyne lehetne!! Egy normális pasi, ha megszeret téged, azt a pici babát is szeretni fogja, veled együtt! Hisz az a gyerek mostmár hozzád tartozik, és ezt kötelessége minden pasinak elfogadni, aki bármit is tervez veled! Ha így nem vállalja, akkor szerintem nem is szeret majd igazán. Azonkívül, nyílván a fiatalabb pasik nem annyira bevállalósak, meg nyílván még élni akarnak.. nem tudom hány éves vagy.. de szerintem lehet még találni tapasztalt, intelligens, biztonságot adó férfit. Sok sikert. :)
persze hogy lehet:) én 1 éves voltam amikor apu elhagyta anyut!4 éves koromban összejött anyu a mostohaapámmal akivel azóta is együtt vannak!:) most 16éves vagyok és van két nagyon édes öcsém, és tökéletes a családunk:)

Lehet még esélye párt találni egy olyan 20 éves lánynak, akinek soha nem volt még senkivel sem bármiféle kapcsolata?

Volt valaki, akivel simán járhatott volna, mert a pasi szerelmes volt belé, és komoly kapcsolatot szeretett volna vele. Első találkozásnál csókolóztak is, de a lány csak barátként tudott rá tekinteni, mivel nem érzett akkor iránta semmit.

Legjobb válasz: Nem értem mi köze van ennek a további esélyeidhez. Persze, hogy van.

Nem értem mi köze van ennek a további esélyeidhez. Persze, hogy van.
Persze hisz még csak 20 éves. Biztosan talál majd egy olyan elveszett lelket mint õ.
Egy csókolózástól még nem lesz szerelmes az ember. Mondjuk ha azt sem vártad h újra találkozzatok, akkor jobb h nem folytattad. 20 évesen még elég fiatal vagy, még akkor is találsz valakait, ha csúnya vagy.
Volt már 23 éves, szûz (csókszûz is!) barátnõm is, azóta férjezett, és anya. Mondjuk ha valakinek ennyi idõsen még senkije sem volt, annak oka van, én is csak 3 hónapig bírtam vele, élég furcsán látta a dolgokat...
Persze, hogy lehet, nekem sem volt még barátnõm, de azért nem adom fel. 20/F
Nekem sincs, mégis mindig foglalt vagyok. 20/L
Jelentkezõ sincs? Külsõre és belsõre hogy értékelnéd magad?
Küldj képet.
lehet. a siker elsõ kulcsa az önbizalom. egyébként 99% hogy vna jelentkezõ pasi körülötted, csak nem veszed észre, (vagy nem akarod észrevenni) egyébként, uj külsõ, és más fajta szemlélet segíthet a dolgon, uj ruhák esetleg, stb...kcisit kimozdulni a 7 köznapokból :DDD
Na várjunk. Elõször azt kellene tisztázni, hogy az önbizalomhiány pontosan milyen okra vezethetõ vissza.
Anyakomplexusod van.
loOl BMW helyett BMX-et írtam. sorry. Mellesleg ha érzékeim nem csalnak akkor már egy érett nõt találtál is a válaszadók között.
Kérdezõ nem bántásként, hanem tájékoztatásként írtam ezt. Az anyakomplexus nem baromság, csupán annyit jelent, hogy édesanyád jól nevelt, tenyerén hordott. És a tudatalattidban úgy ragadt meg ez az egész, hogy egy kedves, csinos érett nõt szeretnél, aki türelmes, megértõ, kedves veled, és ha szerencséd van isteni vele még a szex is, ellentétben a mostani mizu, szolárium, BMX, szinten megragadt, " nyaldkiaseggemhamegakarszb***ni " típusú tinicsajokkal, illetve 20 páréves lányokkal. DE: Ha nem csak a alkalmi, vagy tartós, de nem kötött szex a lényeg, akkor már egy kisebb gond van, mert nem mersz ismerkedni a saját korosztályodba. Az már probléma, ha pl. 21 évesen 35-45 éves nõk társaságát keresed tartós kapcsolat céljából. Ami a gondot jelenti az a társadalom. Nem fogadják el a 10+ korkülönbséget rendszerint az emberek, és ez a családi, munkahelyi, iskolai, társadalmi kapcsolatokat tökreteszi, és sajna idõvel a kapcsolatotokat is. Tehát ha van egy kedves, megértõ, stb.... érett nõ akivel isteni a szex, akkor abban semmi kivetni való nincs, ha hetente találkoztok, jókat szexeltek. Akkor van gond, ha valamelyik fél a jó szex miatt szerelmes lesz a másikba és többet akar, figgyet hányva a társadalmi kötöttségekre. Hidd el nekem is van rálátásom, mert nekem is volt már 21 éves koromban 39 éves nõvel tartós kapcsolatom. Isteni volt vele a szex, élmény számba ment. Teljesen más mint a 20 év körüli korosztályom. Lehet vele hosszan beszélgetni, az ágyban úberelhetetlen, elsõ találkozáskor vacsorával vár, igényes vonzó, tabit szedett és nem kellett a gumival mocskolódni, órákon át furulyázott... áhh reggeli sorolhatnám. De csak szex volt, és ezt az elején le kell fektetni, és nincs gond.
írj privit
12:46 vagyok. Tudom, hogy nem nekem írtad :) Gondolom az ember elkezdi nézni a másikat finoman, és ha veszi a lapot, elkezd szemezni vele, odamegy hozzá. Csak ha ezt egy 37 éves nõ teszi... Igen hülyén jönne ki... Lényeg, hogy van esélyed ebbõl a korosztályból párt találni. Az ismerõseim, azt hiszem, munkahelyen jöttek össze.
A kérdező hozzászólása: Egyébként nekem is a kiröhögés meg a kötekedõk a legnagyobb visszatartóim.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12:46 . Én azt nem neked hanem az elsõnek írtam.
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyébként meg ez az anyakomplexus dolog nem is létezik csak a pszichiáterek találták ki mint sok más baromságot.
12:46 vagyok. Személy szerint nem elítélõleg írtam, mert nekem meg a fiatalabb pasik jönnek be, 25-35... Csak fogalmam sincs, hogy hol lehet ismerkedni velük, mert a kiröhögést azért nem vállalnám be...
Anyakomplexus tényleg megfontolandó, de amúgy igen, van esélyed! Csomó ilyet olvasok itt is, meg párat ismerek is. 37N
A "színpatikus"-sal mondjuk nem hozod magad könnyû helyzetbe :)
hehe. hehehe. sziiiinpatikus. hehe. hehehe. en kerek elnezest.
Ha nem lennél akkora lúzer, mint amekkora vagy, akkor már rég 2-3-at felváltva kúrogatnál, nem itt kérdezgetnél. Normális esetben sokadik kapcsolatként mindenkinek becsúszik az ilyen. Nem olyan nagy ügy.
A kérdező hozzászólása: "Anyakomplexusod van." Na és mi van akkor? Mért kéne másban gondolkodnom ha egyszerûen ez a korosztály tetszik?

Szerintetek lehet úgy új párt találni hogy még a gyerekem apjánál élünk? Mielőtt elítéltek (LENT)

Sajnos nagyon megromlott vagyis inkább tönkrement a kapcsolatunk. Egymás mellett élünk, lassan másfél éve nincs szex sem és közös programok sem. 1 év múlva tudok elköltözni, addig nem. Csinálom a dolgom és ráhagyok mindent, nem szólok semmiért, mert abból gond van. Így elélünk egymás mellett, de fél éves gyerekemet nem ilyen kapcsolatban szeretném nevelni. Nem ér hozzám mióta terhes lettem és mindig kifogást talál, 3 hónapja nem próbálkozok közeledni mert nagyon megalázó hogy leráz. Úgy élünk, mint 2 szomszéd. Van kiszemeltem, szerintetek van így esély? Ha elmondom hogy élünk és mi a célom, szerintetek van aki szóbaállna egy n?vel ilyen helyzetben? Köszi el?re is és ne ítéljetek el, nem így akartam élni, de közös dolgok és szex nélkül nálam nincs kapcsolat.

Legjobb válasz: Miért neked kell elköltöznöd a babával?

Miért neked kell elköltöznöd a babával?
Eloszor teljesen le kell zarni a kapcsolatot gyereked apjaval. (Erzelmileg, testileg-lekileg, angyagilag) Mig egy agyban alszotok, meg ha csak kezfogassal is, addig nem hiszem hogy barmely ferfi felvenne a szekerere.
Hát tényleg nehéz a helyzeted. ÉS a férjed mit mond a válásra és szétköltözésre? Illetve gondolom a gyermeket viszed magaddal, errõl mi a véleménye? Amúg szerintem attól még, hogy van gyermeked és csak 1 év múlva tudsz különköltözni, szerintem van rá esély, ha a kiszemelted is úgy érez irántad, mint ahogy te õiránta. Viszont ne a gyermek lássa ennek az egésznek a kárát.
Én nem tudnék ilyen kapcsolatba belemenni, hogy a választottam még együtt él valakivel. Megalázó az új partner számára. Elõször költözz el, aztán lehet új párod.
Szerintem a helyes sorrend az lenne, hogy : 1. lezárod vele a kapcsolatot; 2. elköltözöl; 3. Kialakítod a saját életteredet a gyerekeddel, megállsz a saját lábadon 4. Újból ismerkedni kezdesz, mint független, önálló nõ. Miért a pasizás az elsõ dolgod, miért olyan sürgõs, hogy még ki se szálltál a mostani párod ágyából, már az új társ keresése a legfontosabb?
Biztos szóba állna valaki így veled, de annak csak a szexre kellenél semmi másra. Akkor meg aztán otthon is elszabadulna a pokol ha kiderülne, hogy megcsaltad a férjedet. Normális férfinek nem kellenél így.
sztem aki igy belemegy veled egy kapcsolatba, az egy idióta.
* Szerintem a helyes sorrend az lenne, hogy : 1. lezárod vele a kapcsolatot; 2. elköltözöl; 3. Kialakítod a saját életteredet a gyerekeddel, megállsz a saját lábadon 4. Újból ismerkedni kezdesz, mint független, önálló nõ. Igaza van, de az 1. és 2. pontot akár fel is cserélheted. A többit nem. Egyébként arra nem gondolsz, hogy gyerekkel nem lesz olyan egyszerû párt találni? Mibõl gondolod, hogy a kiszemeltednek kell a gyereked? És végül: mondhatod, hogy nem társ, el is hiszem, de egyetlen kérdés maradt, miért õt választottad? Nem volt ilyen? Akkor mitõl változott meg ennyire MELLETTED?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:18 -én azt üzenem a kérdezõnek, hogy igenis lehetséges!(írtam privit is) nekem ugyanis sikerült, és nem csak a szexre kellettem a pasinak, együtt is élünk már, minden a legnagyobb rendben van. nem érzem ugy h a kérdezõ megcsalná a gyereke apját, mert én azt nem nevezem annak h köztük nincs szex, és a nõ egy másikat választ.hisz max. lakótársként élnek.lakótársnál meg nem beszélhetünk megcsalásról.
A kérdező hozzászólása: Hidd el jár máson is az agyam, mint a szex-en, de itt és most épp az ezzel kapcsolatos kérdésemet tettem fel.
igazad van: a kérdésre azt válaszolom: nem. Amiket írtam, úgy írtam, hogy megdöbbentett, hogy ilyen kicsi gyerek mellett az a legnagyobb gondod, hogy sexelj, amíg az apa a gyereket fürdeti, kedvesen este az ágyban a kezedet fogja. Idõvel visszatérhet a vágy, de türelem és szeretet kellene hozzá. A kicsi gyerekért áldozatot kell hozni, ez szerintem úgy jó.(felnõvén ez okafogyottá válik, akkor másról szól már az életem, a gyereket el kell engedni a saját útjára) Ezért veszélyes, ha ez késõn történik, (házasság, gyerek) és elõtte az ún. "kiélés" van, ami most olyan divatos, mert kiég a lélekbõl a heroikus hozzáállás a dolgokhoz, az élet igazán nagyszerû és csodás dolgaihoz, az érkezõ kis emberkéhez. De mivel úgy tûnik, kölcsönösen nem szeretitek egymást, valószínû el kell válni. De ha nem mondod meg, hogy Te új kapcsolatot akarsz, a háta mögött teszed, hazudva, az immorális. Az pedig senkinek nem jó, az új kapcsolatnak sem. Az egésznek áldozata sajnos mindig a kicsi gyerek. A pótapuka ritkán olyan jó apuka, mint az igazi, bár van arra is példa, reméljük ti ilyen kivételesek lesztek. De szerintem az fontos, hogy kezdettõl fogva ne szennyezze hazugság a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Ne forgasd ki a szavaimat. 10 éve elváltak mikor mi megismerkedtünk. Nem volt tartós kapcsolata ez idõ alatt, csajozgatott mindig mással ahogyan most is. Nekem amíg nem lettem terhes, szépet s jót mutatott, ez az én hibám, tudom jól. A kérdésre válaszolj légyszives. köszönöm szépen
"hanem NÕ és ANYA egy személyben" - hát látod ez baj. Helyesen így lenne: NÕ vagyok, aki feleség és anya egy személyben. Nem mindegy ám. A feleségtõl te csábítottad el?
A kérdező hozzászólása: Én is tehetek róla, hogy így alakult, mert nem ismertem meg eléggé, mielõtt gyereket vállaltam volna, az 1 év kevésnek bizonyult. Azt viszont tudom, hogy nem így akarok élni, és változtatni nem tudok a helyzeten! Mert a másik nem partner benne. A kiutat keresem és a vélemények érdekelnek, lehet e így párt találni. köszönöm
A kérdező hozzászólása: hozzáteszem, õ nem partner semmiben. nem a társam. este haza jön, megkajál, tv, gyereket fürdet, befekszik az ágyba, megfogja a kezem és jó éjt. õ 34, én 28 vagyok. (és nem 70...) hiába beszélek vele, semmire sem hajlandó, nem akar változtatni sem. lefutott ügy, túlvagyunk párterápián és mindenféle beszélgetéseken. be kell látnom, nem megy.
Elhiszem. Türelmetlen vagy. Van olyan ismerõsõm, aki nagyon hasonló helyzetbõl lépett ki - és tíz évre rá megkeseredten, elgyötörten ezt mondta: "Nem tudtam, milyen boldog voltam akkor." Persze minden helyzet más és más, de tudj errõl is, ilyen is van. És ajánlom, Tolsztoj/ Anna Kareninát olvasd el. Érdekelne, hogy elfogadod-e az elõzõ utolsó gondolatát, vagy nem értesz egyet vele, ezt: "De szerintem az fontos, hogy kezdettõl fogva ne szennyezze hazugság a dolgot."
a kérdésre válaszolva, szerintem nem lehet. én is már csak lakótársként éltem az akkor párom mellett amikor megismertem a mostani férjem, de nem fogadta el a kapcsolatunkat addig amig el nem költöztem a volt pasitól, és szerintem normális is. azt mondod nem sikerült megismerni 1 év alatt? én 7 évig voltam együtt az elõzõvel, aztán szakitottunk. rá 1 hétre találkoztam azzal a férfival aki a férjem lett 9 hónap ismerettség után, rá 1 évre gyerekem apja:) tehát van hogy 1 hét elég ahhoz hogy megismerd, van hogy több év sem. jobb ha minél elõbb cselekszel, érzelmileg letarol ez a szar állapot!
Szerintem egy kapcsolatot nem lehet úgy indítani, hogy "Gyere és tarts el a gyerekemmel együtt, mert szeretlek!". Abban a kapcsolatban megint nem lennétek egyenrangú felek, mert a férfi tartana el. Állj a saját lábadra, légy mindenkitõl anyagilag független és akkor tudsz majd tiszta lappal új kapcsolatba kezdeni.
Persze hogy lehet. Anyósom rá a példa. Az elsõ férjével még együtt volt, mikor a másodikkal összejött. Majd ugyanez a másodikkal és a harmadikkal. Az már más kérdés, hogy ha ez kiderül kinek mi lesz a véleménye rólad.
A kérdező hozzászólása: Igaza van annak, aki írta, hogy türelmetlen vagyok. Lehiggadtam picit, igazatok van. Feltuningolom a nyelvtudásom, munkát keresek, elköltözöm a saját lakásomba és újra a régi mosolygós nõ leszek egy csodaszép gyerkõccel! Önmagammal kell most rendbe jönnöm, kiölni a sok megbántást és sebet, amit apuka okoz, hogy az élet összes terén [email protected] vagyok. Mert ez nem igaz. Értékes nõ és anya vagyok aki szerethetõ és aki szeretni is tud.
Errõl van szó, Kérdezõ! Az utolsó mondattal elérkeztél, hogy megtaláld önmagad, amit különféle okok miatt elvesztettél. Minden ember egyszeri, megismételhetetlen csoda, és ez magunkra is érvényes. Sokan akarják elhitetni: a másik nem csoda, fölösleges, selejtes. Talán gonoszság van mögötte, talán az, hogy önmagát érzi annak, már korábbi, gyerekkori sérülés eredményeként, és ezt a lelki terhet nem bírja hordozni, és "átrak " belõle más vállára. Hordozhatjuk egymás terheit, de közben soha nem szabad elfelejtenünk: egyszeri csoda mivoltunkat, isteni képmásunkat. Ez adja méltóságunkat és tovább, ez adja a szenvedésekhez az erõt. Ismerjük fel egymásban és magunkban ezt az isteni elemet, idõben, ne csak ha elvesztettük azt. http://birtalan.hu/balazs/olvasokonyv/kosztolanyi_halottibes.. "és szõtte álmát, mint színes fonált: a homlokán feltündökölt a jegy, hogy milliók közt az egyetlenegy. " Kosztolányi D.
A kérdező hozzászólása: köszönöm Neked a kedves sorokat!
A kérdezõ új párt akar találni, és véleményeket kért. Van, akit ez nem zavar, de van, akit más. Szóval ha értelmes hozzáfûzni valód nincs hozzám, akkor légy szíves ápolgasd a lelked és hagyj engem békén.
Tehát most 1 évig így akarsz élni azért, hogy legyen tetõ a fejed felett? A válás szót meg sem említed nehogy kitegyen a házából?Mibõl gondolod, hogy 1 év múlva lesz munkád, ha nincs ahova visszavárnak? Ha ez az egy év esetleg 3 lesz, addig hogy tervezed az új kapcsolatot? Titokban eljárkálva, közben persze fentartva a látszatot, hogy egy ágy, egy asztal a férjjel? Ezt te komolyan gondolod?
igen sikerülhet keresztanyum is így talált másik párt már több mint tíz éve együtt van az új férfival és még most sem vált el, igaz már kb. 5 éve összeköltöztek de csak akkor fog neked is sikerülni, ha a férjedhez nem kötõdsz érzelmileg, meg az egy ágyban történõ alvást mellõzni kéne
"nem beszélhetünk megcsalásról." -írja egy elõzõ. Dehogynem! mert nem csak szexualitásból áll egy ember.. ha hazudik settenkedik a háta mögött megcsalja, sõt elárulja a családot. Már azt nem tudom elképzelni: bejelenti, mikor az apa fürdeti, ellátja a kedvesen a gyereküket: most megyek ismerkedni, mert te nekem biz' nem vagy elég. Így nem lenne hazugság.
Ki sem heverted, hogy a férjeddel rossz a kapcsolatod. Hogyan akarsz egy ùj kapcsolatba menni. Igen zàrjàl le mindent, adjàl idõt magadnak, hogy feldolgozhass mindent és utàna hajrà.A kiszemelted meg, ha te is az vagy neki, akkor vàr ràd.
Miért nem költözik el õ? Ha ez nem megoldható, akkor nem tudsz a szüleidhez menni vagy albérletbe? Ha a ház elég nagy, akkor ketté is oszthatnátok és amíg nagyon muszáj két háztartást vezetni, mint ha valóban szomszédok lennétek.A válópert beadtad? "Ha elmondom, hogy élünk és mi a célom"- mi a célod? Szexet akarsz vagy társat? A társ szerelmet jelent, kölcsönös elfogadást és a közös célok elérését.Egyelõre még más mellett kelsz és fekszel, õ maximum máshol találkozgathatna veled, mint egy szeretõ.Ez azért elég megalázó szerep és egy komoly kapcsolatot keresõ férfi ebbe nem megy bele, ha van büszkesége.Ha nincs, akkor úgyis mindegy, azt csinálsz vele, amit akarsz. Az sem mellékes, hogy te már nyitott vagy érzelmileg is egy új kapcsolatra? Még csak fél éves a gyerekeket.Másfél évvel ezelõtt még rendben volt minden köztetek, hisz gyereket vállaltatok (lehet, hogy naív vagyok, de egy romokban lévõ kapcsolatra csak a hülye szül).Nem kellene elõbb vele elvágni minden köteléket, érzelmit, anyagit és csak aztán továbblépni? Tiszta lappal, amennyire egy gyerekkel lehet, hisz a gyerek a múltad és a jelened egyben.Ne akarj kapkodni és sürgetni valamit, aminek még nem jött el az ideje.Az anyagi biztonságot pedig ne egy férfi mellett keresd, hanem teremtsd meg és akkor nem kell mindenáron valaki, csak olyan, aki valóban megfelel, nem a kényszer hajt bele.
15:45 jó összefoglalás, egyetértek 1 kivétellel: "Miért nem költözik el õ?" - sok ilyen megunt bútordarab fekszik az aluljárókban, aki szerette a gyerekeit - aztán kidobták, mert a kielégíthetetlen asszonkának úgy tetszett.(nem a kérdezõrõl van szó, általában sok ilyen tönkretett apuka van) Azon elszorult a szívem: a csecsemõ csak fél éves!!! Nem lehet, hogy fontosabb a terhesség és csecsemõ korban a gyerek, nemcsak az anyának, az apának is?? sok helyen csak a szülés után 1 évvel áll helyre a házaspár kettõjükre vonatkozó élete! ennek természetes oka van.. türelem... ne kapkodd el, kérdezõ, nagyon sokat veszít egy gyerek, ha az apját elveszíti.. Elolvasnád (ha még nem történt meg) L. Tolsztoj: Anna Karenina c. gyönyörû regényét? nagyon-nagyon hozzád szól
talan eloszor a ferjeddel/paroddal kene tisztazni a dolgokat.egyaltalan tudja hogy valni akarsz? amugy meg egy normalis ferfi sem menne ebbe bele. eloszor lezarni a multat utana lehet uj kapcsolatba kezdeni. annal gusztustalanabb dolog nincs is amikor valaki erdekbol van valakivel de mar szervezi a kovetkezot.
Elsõ körben tisztázd a férjeddel, hogy vége, és indítsátok el a válást. Ha egy lakásban is éltek, ne egy ágyban aludjatok. Szerintem ez után nyugodtan kezdhetsz új kapcsolatba és az elköltözés is legyen folyamatban.
Engem nem a pasi zavarna, hanem a gyerek. Saját családot akarok, nem kapni egyet, akihez gyakorlatilag semmi közöm.
Utolsó!Akinek nem inge ne vegye magára!errõl ennyit!
Bocs, de ez most hogy jön az én válaszomhoz?
Kb.úgy ahogy a tied a kérdezõéhez!Nem a gyerek miatt tette fel a kérdését.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mielõtt szegény apucit sajnálja vki, a szegény apuci a volt feleséggel is csalt a terhességem alatt és nem akar velem lefeküdni. Legalább olyan vagyok mint gyerek elõtt, ha nem jobb. És nem nagyképûség, csak fel akarom vázolni. Én csinálok mindent, õ csak leül és eszik vagy tv. Belelógatja a gyerek lábát a vízbe, és ennyi. Sétálni, hétvégenként sehová nem jön velünk. Mindenhová én megyek egyedül a gyerekkel. Úgy élek mellette mint egy egyedülálló nõ. Úgy érzi hogy van gyerek, ki vagyok neki szolgáltatva, õ lakása, õ pénze stb, aminek hangot is ad. Akkor tudok csak elmenni ha találok munkát. Akkor viszont van hová, van lakásom, diplomás vagyok, csak akad vmi munka is, de fél éves kicsikémet még nem adom bölcsibe. Nem lelépés a célom, de tudom hogy ez már esélytelen. Próbáltam , nem megy. Külön is voltunk szülés után de az sem segített. Akkor is csak azzal volt elfoglalva hogy miért nincs minden nap takarítva. Én meg nem bólógatós kutya, sem házvezetõ nõ vagyok hanem NÕ és ANYA egy személyben. Erõs egyéniséggel és ezzel van baja hogy nem tud betörni és nem uralhat. Kb ennyi a lényeg amiért azon töröm a fejem, hogy kezdjek új életet. Érzelileg nyitott vagyok már egy ideje, mert annyi fájdalmat kaptam tõle terhesen és közvetlen utána hogy sajnos ebbe tönkrement a kapcsolat. A kiszemelt is egyedülálló, elhagyták õt a 2 gyerekével együtt. Õ sem és én sem akarunk gyereket már. Persze, nem azonnal szeretném megpróbálni mert még a kicsi az elsõ, csak attól félek, amíg itt kell laknom mert nincs munkám, senki nem fog szóba állni velem. Pedig ez a kapcsolat már csak elméletben létezik.
Én nem ítéllek el, igazad van, lépned kell.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, ha egyesek másra godoltak a válaszomból, mint amit írni akartam, lehet hogy szerencsésebb lett volna külön-külön kommentezni. Amit akartam sugallni maz az, hogy nem vagyok egy mások nyakán élõsködõ szélhámos, de egyáltalán nem vagyok gazdag sem, tehát az ezzel való kapcsolatszerzés is esélytelen, ráadásul igencsak távol is állna a stílusomtól. Szóval ezen a téren a középmezõnybe tartozom. Ha már ez is bunkóság, akkor valóban az vagyok és tévedtem. Sajnos ezen a téren is a kisebbségghez tartozom, mivel hajlandó vagyok megdolgozni azért, amit el szeretnék érni. A másik dolog az pedig az életvitelre vonatkozik, tehát ha valaki megveti a meztelenséget és a természetességet, akkor azzal biztosan nem tudnék hosszabb távon együtt élni, és így nem is látom értelmét annak, hogy a másikat hazugságokkal hitegessük. Eddig is csak olyan kapcsolatba mentem bele, amit hosszabb távra gondoltam, és a késõbbiekben sem szeretnék ezen változtatni. Bár ezek után azt hiszem már mindenki csak nemmel fog válaszolni a kérdésemre, de hát én márcsak olyan vagyok, aki kimondja hogy mit szeretne, és ha valami tetszik vagy nem tetszik neki.
én is szeretem a nudistrandot, de az még sosem volt szempont a társválasztásban. ezt nem is értem.
Na én 39 éves nõ vagyok, mindenki szerint kedves, szívesen kipróbálnám a nudista strandot is. Nem a külsõ a legfontosabb a számomra, viszont - sajnos - férjnél vagyok. Szóval az én válaszom is hasonló a többiekéhez: kicsi az esélye, hogy ilyen nõre találj. (Viszont nem lehetetlen.)
A párom 39 éves és õ bevállalná értem , ezt tudom, õ mondta.
Biztos van, de a nudista részt azért kihagyhatnád, eléggé leszûkíti a kört...
elvalt not szerintem lehet. foleg ha esetleg hajlando lennel lemondani a nudista strandrol. :p de ez nem tarskereso oldal.
Azzal, hogy nem vagy sem jóképû, sem sportos és még legyen a hölgy hûséges nõ valahogy nem jön össze ez a nudista dolog... Szóval ezért mondom, hogy ha ilyet keresel, azt ilyen strandon tedd. De ha társkeresõre ilyet írsz, hát nem bíztatlak...
Nem lehet. Azok már mind foglaltak. Aki 30 évesen még szabad, az mentálisan beteg általában, és nem kell senkinek.
Az elõttem író keményen beszólt, de osztom a gondolatát....
Igazából azért vagy primitív bunkó, mert azt hiszed, ha kocsid és lakásod van, akkor már nem lehetsz az... :-)
Még valami: mitõl jóképû egy férfi (vagy akár egy nõ) és mitõl nem az? Aki nekem tetszik, lehet, hogy a másiknak nem. Ez ilyen egyszerû dolog. Egyébként háromszor elolvastam amit a kérdésedhez fûztél így utólag. Elgondolkodtató, amit írsz.
A férfiakkal úgy általában semmi bajom. Azokkal, akik NÕNEK nézik a nõt. (Azt hiszem, ezzel mindent el is mondtam, hogy miért írtam: "sajnos".) A kigyúrt és bájgúnár pasik pedig egyáltalán nem tetszenek.
A kérdező hozzászólása: Nos úgy érzem, nem a primitív bunkó kategóriába tartozok (felsõfokú végzettségem van), meg tudok szólalni, és van rendes lakásom, autóm, munkám, stb., bár nem vagyok benne a felsõ tízezerben. Talán egy szögnél többet is be tudok verni a falba, de sajnos külsõségek tekintetében nem vagyok szerencsés. Nekem a természetesség fontos, így érzem jól magam. És ha két ember fontos dolgokban különbözik, akkor túl sokat kell ahhoz egymásnak tûrni, és ez szerintem a kapcsolat rovására megy. Sajnos ez olyan dolog, amit sokan félreértelmeznek, és ha ezt valaki nem érti meg, akkor arra rámehet a kapcsolat, aminek nagyon fontos része kell hogy legyen egymás megértése és az õszinteség. Egyszerûen nem szeretem a sznobizmst meg az álszenteskedést, ennyi. ------ Kedves N39/10:37! (elnézést, de nem tudom a neved) Miért írtad, hogy sajnos? Remélem nem általában a férfiakkal van problémád.
Szerintem is stimmelne itt minden , csak a nudista dolog érthetetlen a számomra. Nem fogom fel, ez miért is olyan fontos? Ha még azt kérdezted volna szeret-e a természetbe, moziba, koncertre járni... Azt gondolom, csak az éretlenebb Nõknek fontos nagyon a a bazi nagy jó képû pasi. Az okosabja inkább a belsõ láthatatlan értékeket keresi, és ha azok megvannak akkor nyit a Férfi felé.
Kizárt dolog. Ilyen csak a mesében van...
hát nem hinném, hogy van ilyen. Engem rá nem venne párom a nudista strandra! Õ mehet, de én semmiképp nem mennék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!