Találatok a következő kifejezésre: Lehet még párt (1154 db)

23 évesen, szűzként, nulla kapcsolattal, lehet még párt találni?

Mármint van esély arra hogy még kialakul valami?

Legjobb válasz: Meg se merem írni, én hány évesen találtam meg az igazit és vele vesztettem el a szüzességemet is. Legyen elég annyi, hogy sokkal idõsebb voltam. És nem bántam meg, hogy vártam rá!

Meg se merem írni, én hány évesen találtam meg az igazit és vele vesztettem el a szüzességemet is. Legyen elég annyi, hogy sokkal idõsebb voltam. És nem bántam meg, hogy vártam rá!
Lehet. Bátorság!
Persze.Az esély minden pillanatban adott, csak fel kell ismerni:)
50 évesen ha megkérdezed ezt azt mondom hát nem biztos. De 23 évesen még azért bõven van idõ hogy változzon ez a helyzet. Csak itt ezen az oldalon naponta olvasok olyat akiknek 20-25 fölött lett meg a nagy õ, és azokból legtöbbször komolyabb kapcsolat alakul ki.
Bár teljesen mindegy.Fíú vagy lány vagy?
Lehet csak ne családon belül keresgélj lehetõleg (nem túl szerencsés a kategóriaválasztásod). Amúgy nekem is 26 évesen volt elõször barátnõm. Szóval van erre példa.
Nincs. ha 23 évesen szûz vagy, akkor már az is maradsz, és nem találsz párt soha. sok ilyet hallani. ez most komoly???
nem lehet, neked mar tul keso. igy 23 es a halal kozott mar mit varsz?
Sajnos nem lehet.Majd a következõ életedben talán.
Ha fíú vagy menjél el egy jó fajta prostihoz és ha arra kerül a sor akkor már legalább tudod hova kell nyúlni nagyjából.Tudom most le fgonak pontozni, de vannak erre specializálódott korod beli nagyon tuti kis csajok:D Persze ha férfi vagy:D
fiúként nem olyan könnyû a helyzet mint lányként. mert egy csúnyácskább lánnyal lefekszik azért egy kellõen részeg fickó, de a legtöbb lánynak még nagyon ittasan is van némi ízlése, és nem a teszetosza pasikra izgul. ha más nem, marad a prosti. onnantól megjön egy kicsit az önbizalmad, és mást sugárzol a csajok felé mint azelõtt. egyébként én lány vagyok, és egy nem igazán szerelmi kapcsolatban vesztettem el a szüzességem 17 évesen. azért örülök, h nem kellett a világ végezetéig várnom, mert utána már tudtam mit kezdeni a pasikkal, nem jöttem zavarba, mikor feljött a szex téma.
Szia! Persze, hogy van még rá esélyed!:) ))) Nem könnyû ennyi szingli életmód után összejönni valakivel de nem is lehetetlen. Nagyon fontos, hogy szerersd és elfogadd magad! Sportolj, öltözködj szépen. Érezd, hogy milyen jó nõ/férfi vagy! Mosolyogj sokat, sugározd magadból azt, hogy Te vagy a legjobb. Ha megszereteted önmagad, mások is szeretni fognak.:) Ha pedig megtalálod az Igazit, akkor örülni fogtok mindketten, hogy te vagy neki a legelsõ! :)
Mindez csak tõled függ, fõleg ha teszel is érte.
Én is majdnem 23 voltam, amikor összejöttem a párommal. Elõtte én is voltam keseredve, hogy magányos nõként halok meg 40 macskával meg sosem fog senki szeretni, mert ha eddig nem sikerült (jó, az tény, hogy önbizalomhiányos vagyok stb., valszeg ez is belejátszott), ezután sem fog... aztán jött a barátom. Sztem van, akivel késõbb történik ez meg, ennyi.
Persze, hogy lehet. En most töltöttem be a 25-öt, kb. 22 eves koromig volt már rengeteg randim, mondhatni, hogy jártam is már 1-2 ferfivel, de nem feküdtünk le. Utána pedig a fõsuli alatt nagyon elhagytam magamat, híztam, nem figyeltem magamra, es hát megcsappant az erdeklõdõk száma, meg amúgy sem akartam ilyen külsõvel kapcsolatot. Most összeszedtem magamat, sokat fogytam, elkezdtem a külsõmre megint adni es úgy nez ki van olyan ferfi, akivel nemsokára meg fog törtenni a dolog. Szóval nem kestel le semmirõl, de ha otthon gubbasztasz negy fal között, ne várj csodákra. Járj el valahova, foglalkozz magaddal többet, hogy nagyobb legyen az önbizalmad, es ismerkedj. Csak ne görcsölj rá, kezeld lazán a dolgot.
22:42, ja, ez a két véglet van. Vagy késõn kezdesz kapcsolatot, ami a sírig tart, vagy korán, de akkor válás a vége.. hát semmi más utat nem látsz a két véglet között?...
Nem vagy még lecsúszva semmirõl.Nekem is 23 évesen lett elõször komoly kapcsolatom.Most vagyok annyi.De nekem az az elvem, hogy inkább az egyedüllét és a remény, minthogy egy idiótával vesztegessem az idõmet.És bevált:) Lehet, hogy sokan ferdén néznek rád, amiért még nem volt senkid, de akik most piszkálnak, azok 30 évesen ott lesznek elváltan a nyakukon a gyerekkel.Na, akkor cikizzék azt, aki inkább várt egy jó kapcsolatra és nem ugrott bele egybõl az elsõbe.Az én életemben volt már ilyesmire példa.
Egyik jó barátnõm 24 volt, egyetem alatt lett elõször párkapcsolata, és vele is vesztette el a szüzességét. Õ annyit tett, hogy megrázta magát, azt mondta elég, sportolt és diétázott- lefogyott, nõcisebb lett, mert flörtölgetni, meg olyan ruhákban vonulni, amikben elõtte nem mert, és a szerelem is rögtön megtalálta, ahogy sugárzott belõle az önszeretet. Elõtte az õ megfogalmazásában: csak várt a sült galambra. Ami ugye nem arról híres, hogy az emberek szájába röppen.
24 vagyok, pár napon belül 25. Igaz, volt már kapcsolatom, de nem feküdtünk le. És lám, élek még, nem érzem magam szardarabnak, kilátástalannak pedig abszolút nem találom a helyzetet. Egy biztos: ha görcsösen akarod, úgy sosem fog összejönni, vagy pedig beleugrasz valami hülyeségbe hamar, és nagyon megbánhatod.
így döntöttem. Volt már párkapcsolatom, és az emberek nehezen is képzelik el, hogy nem volt semmi. Nem aggódom, legalébbis nem nagyon :) .
Én 24 vagyok, szûz, mert
Én 23évesen veszítettem el a szüzességemet, és 27évesen lett az elsõ komoly kapcsolatom ami azóta is tart! 33/N
Sok sikert, nekem nem sikerült. 32/f
Van esély, de változnod kell (nem tudom miben), mert az egyértelmû hogy eddig valamit rosszul csináltál.

Gyerekkel lehet még párt találni?

Legjobb válasz: Bátyám ex barátnõjének 2 gyereke van két más apától és most ment férjhez egy harmadikhoz akitõl jön a harmadik baba.

Bátyám ex barátnõjének 2 gyereke van két más apától és most ment férjhez egy harmadikhoz akitõl jön a harmadik baba.
Igen, lehet, miért ne lehetne?Nekem is van egy kisfiam, 1 éves volt, mikor megismerkedtem a mostani párommal. Már a tesot tervezzük:)
nem ettõl függ, hidd el. bar teny, hogy a gyerek mellett nehezebb "kiruccani", de ha komoly az a dolog, akkor a gyerek nem lesz akadaly, ha meg nem komoly, akkor gyerek nelkul se kellettel volna. nekem van olyan fiuismerosom, aki falta a noket, szó szerint, hihetetlen sok csaja volt, aztan talalkozott valakivel, akibe szerelmes lett, annak van egy fia, és teljesen pozitivan all hozza, normalisan, elfogadja, meg kedveli, egyszeruen nem az, hogy nem szamit neki, hanem tenyleg komolyan torodik a gyerekkel is, ki nem neztem volna belole
unokatesóm 3 kiskorú gyereket nevel, 2 éve vált el, és most van egy barátja, kedves srác, együttélnek...
persze hogy lehet!!!!De csak ha nincs kisebbségérezete e téren e mmiatt ésha van önbizalmad!!!!
Igen lehet. 2 gyermekkel váltam el és a mostani párommal 4 hónapja született egy pici fiunk :) De nem könnyû. A válásom után volt egy 3 éves kapcsolatom, azt hittem boldog leszek, aztán egyszercsak elegem lett kezdtem tisztán látni és észrevettem, hogy nem olyan amilyennek én hittem . Én láttam olyannak amilyennek szerettem volna...szerelmes voltam. Fájdalmas bucsút vettem tõle. Jött egy fél év amikor "éltem", alkalmi kalandok, próbálkozások, de valami meghalt bennem. Aztán, mint derült égbõl a villámcsapás, jött egy férfi amikor nem is vártam és azóta szeretjük egymást :) Mellette ujra megtaláltam önmagam és bár megfogadtam, nem szülök több gyermeket (34 éves vagyok), bevállaltunk egy bébit..Egyszerûen igy éreztük. Két hónap után összeköltöztünk, házat vettünk közös hitelre és a negyedik hónapban terhes lettem. Nem bántam meg csodálatos társ és apa.
Remélem akkor nekem is össze jön a dolog. 1 hónapos fiú baba anyukája. 19/L
hát garázdaság miatt lehet persze
Garázdaság Nem tarthatod meg a légót Fizetsz majd, hogy megtérítsd a kárt
Amúgy elgondolkodtam és szerintem kamu a kérdés. Ennyire gyökér senki nem lehet.
Ha hülye voltál megérdemled, ne csodálkozz hogy majd egy párszor visszahívnak, örülj neki hogy szabad lábon vagy MÉG. De ha mázlid van pénz büntetéssel megúszod ami nem lesz kevés.
Ha meg mégis igaz a történet, akkor példaként felhoznám azoknak, akik szeretik hangoztatni, hogy a most 35-40 éves korosztály is volt gyerek, de mégis teljes értékû felnõtt lett belõlük. Nem lett belõlük teljes értékû felnõtt. Aki elnézi, hogy így viselkedjenek a gyerekei, az nem tekinthetõ teljes értékû felnõttnek. Meg kell hagyni, hogy a jelenleg felnõtt korosztály sem volt erkölcsi mintakép 18-20 évesen, de azért itt nem tartott. Akkor még azért jobban voltak korlátok, bár nem annyira, mint az eggyel elõttük lévõ korosztályban. Jó lenne végre elfogadni, hogy amióta kialakult a felelõtlen, öntörvényû, léha, laza, bulizós fiatalság képe, azóta minden generációnak egyre csak korcsabb az értékekrõl való felfogása.
Majd a börtönben a kan cigányokkal összeálltok, "mint két kicsi lego".
Máskor csak akkor csinálj ilyet, ha úgy van. A legót meg megtarthatod, a ha felnyomod SP seggébe, nem hinném, hogy utánna vissza akarnák kapni. Fontos, hogy elõtte benyálazd az ánuszrózsáját, bár lehet, szárazon szereti.
Öreg, itt nincs kiut, csak fiuk es fiuk varnak rad a bortonben
És persze te ezt mind meg fogod érdemelni.
priuszod lesz, ha olyan suli vagy melóhelyre kell menned ahova kell 1-2 papír h nincs ilyened akkor bukta, de megérdemled kicsi legó...h kerülni börtönbe aztán húzogatna valami 210cm-s 160 kilós állat..
Túl sok Fluort hallgatsz. Megtarthatod, de a kancigányok úgy fel fognak csinálni, hogy legóemberkét fogsz szülni.
Az a minimum, hogy az okozott kárt megfizettetik veled, vagy a szüleiddel. Valszeg büntetés is lesz, ami lehet pénzbeli, de lehet felfüggesztett, vagy letöltendõ büntetés is. Persze csak akkor felfüggesztett, ha eddig olyan tiszta voltál mint a hó. Ha már volt garázdasági eset veled, akkor most már vszeg letöltendõ szabadságvesztés lesz. Talán még nem a Szegedi Csillagban, hanem "csak" valami lightosabb helyen. Sajnos kancigók minden büntetésvégrehajtási helyen vannak, úgyhogy nemsok jót várhatsz, ha lesittelnek. Bár nem vagyok jogász, de szerintem ez garázdaság bûntettének minõsül, amit csináltatok. Ez alól nem mentség az se, ha be voltatok rúgva, vagy drogozva. HA még fiatalkorú vagy, akkor Tökölre kapsz egy beutalót, ami maga a földi pokol. Ha valami csoda folytán meg is úszod a büntetést, biztos, hogy az ifjúságvédelem, a rendõrség látókörébe kerültél. Innentõl kezdve bármit is követsz el, már van "elõzmény". Remélhetõleg ebbõl az esetbõl levontad már a tanulságot, hogy mekkora marhaságot csináltál a haverjaiddal. Ha én lennék apád, anyád, most nagyon komolyan elbeszélgetnék veled!!!!
Töröltek, pedig aránylag finom voltam.
12:16 muszáj szegény SP-t mindig bántani? nemtom mi a bajotok vele, egy tök ari srác
Ez garázdaság, ami bûncselekmény, - nem szabálysértés. Komoly büntetésre számíthatsz, - na nem mintha sajnálnálak ezért. Örülj annak, ha megúszod pénzbüntetéssel! Remélem, a szükséges konzekvenciákat levontad, - "papolás" nélkül!


Lehet-e egy 45 éves nő szexi? Lehet-e még párt találni énnyi idősen?

Legjobb válasz: Miért ne lehetne szexi? Csak nem 200 kilósan. Lehet párt találni, sok elvált idõsebb pasi is van, aki szintúgy párt keres magának.

Miért ne lehetne szexi? Csak nem 200 kilósan. Lehet párt találni, sok elvált idõsebb pasi is van, aki szintúgy párt keres magának.
Persze.Rengetegen találnak társat maguknak 40-50 év felett is.Ez nem függ a kortól.Ha egy nõ ad magára a késõbbiekben is, akkor miért ne nézhetne jól ki, és miért ne lehetne szexis is akár.
Egyetértek az elõttem irokkal.nem függ a kórtól ha egy nõ törõdik magával akár 45 évesen is könnyen találhat párt magának.
Sexinek tartod magad? :D Most kom! apukámnak kellene valaki aki nem csak a pénzre megy mint a jelenlegi felesége akit el kell szedni tõle mert felháborító amit mûvel. De rosszat nem akarunk neki mert egyedül nem akarom h maradjon... ha jól nézel ki és kedves aranyos vagy akkor összejöhetnél az én apukámmal is. Tehát a kérdésedre válaszolva : igen persze lehet , miért ne;)
anya ennyi idõs és most jött össze a könyvelõjével. :D.

Már 2 hete hogy meg volt de csak fél napig. Igazábol mult héten kellet volna meg jönnie de egy pár napja hányingerem van és fáj a hasam. Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet még babám?

Legjobb válasz: ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI

ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Bár nagyon reménykedek.
Vannak olyan tesztek, amik már a 2-3 napos terhességet is kimutatják, rá van írva a dobozukra, hogy melyiket mikortól lehet használni, illetve milyen pontossággal tesztel. Én 3-mat is csináltam a tuti kedvéért :D. Szerintem is várj még 1-2 napot. A hányinegeres és émelygéses tünetek inkább csak a 4. héttõl jelentkeznek. Legalábbis nálam ez van és ezt is mondták. Morzsa
apaságit bármikor tehet ez nem függ attól hogy házas e még.
Bementek a gyámhivatalba (nyugodton még a terhesség ideje alatt) és a párod apasági nyilatkozatot tesz. Ezzel elismeri, hogy a születendõ gyerek az övé, tehát az õ nevére fog kerülni.
Bizony, jól írják az elõttem levõk.Még a terhesség alatt csináltassátok meg, mert állítólag születés után macerásabb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. És élettársi nyilatkozatot tehetünk?
Amíg nem vált el, addig azt hiszem nem. Bejegyzett élettársit semmiképpen. De apasági nyilatkozatot tehet.
Igen lehet, ha te lennél házas az lenne a szívás mert akkor a volt férj nevét kapná.

Ha egy weboldal nemtolt be par napja nekem es meg par embernek de vannak olyanok akiknek meg igen akkor mi lehet a baj? 2-3napja nem mukodik .

amikor sokat varok kiirja h a szerverrel van valami gond. .de hogy van az h valakinel meg jo?(ask.fm)

Legjobb válasz: lehetséges hogy bannoltak

lehetséges hogy bannoltak
A kérdező hozzászólása: ?

Lefagy a firefox 10 amikor behozom a freemailt ciromailt meg még pár oldalnál. Azután lehet csak folytatni ha alul jobb klikk a firefoxra és behozok vele egy másik oldalt és visszakattintok rá de utána pár másodperc és az is lefagy. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia, Telepítsd újra a böngészõdet! Ha így sem mûködik, telepítsd fel a Google böngészõjét, a Chrome-ot (http://www.google.hu/chrome), ami 35%-al gyorsabb a jelenlegi, Firefox böngészõdnél. Amennyiben mégis a FF-nél maradsz, javaslom, töröld az elõzményeket, vagy egy újratelepítés szükséges.

Szia, Telepítsd újra a böngészõdet! Ha így sem mûködik, telepítsd fel a Google böngészõjét, a Chrome-ot (http://www.google.hu/chrome), ami 35%-al gyorsabb a jelenlegi, Firefox böngészõdnél. Amennyiben mégis a FF-nél maradsz, javaslom, töröld az elõzményeket, vagy egy újratelepítés szükséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. úgy látszik át kell állnom a chromra. lehet hogy jobb lesz. kösz

Lehet még kisgyermekkel párt találni?

Egyedül maradt anyuka kérdezi ezt iciri-piciri gyermekével, aki persze nem akar örökké remete lenni, de a férfiakban csalódott...

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. Az én anyukám 3 kiskorú gyerekkel maradt egyedül és mégis talált magának párt. Nehéz, de sikerülhet! Van olyan férfi, aki nagyon szereti a gyerekeket és el tudja fogadni, hogy nem a sajátja, de sajátjaként neveli.

Persze, hogy lehet. Az én anyukám 3 kiskorú gyerekkel maradt egyedül és mégis talált magának párt. Nehéz, de sikerülhet! Van olyan férfi, aki nagyon szereti a gyerekeket és el tudja fogadni, hogy nem a sajátja, de sajátjaként neveli.
szia.én is találtam, már 4 éve a férjem és jobban szereti a fiamat mint a saját apja!Ne add fel, majd akkor kopog ha nem számitasz rá!
Hogyne lehetne!! Egy normális pasi, ha megszeret téged, azt a pici babát is szeretni fogja, veled együtt! Hisz az a gyerek mostmár hozzád tartozik, és ezt kötelessége minden pasinak elfogadni, aki bármit is tervez veled! Ha így nem vállalja, akkor szerintem nem is szeret majd igazán. Azonkívül, nyílván a fiatalabb pasik nem annyira bevállalósak, meg nyílván még élni akarnak.. nem tudom hány éves vagy.. de szerintem lehet még találni tapasztalt, intelligens, biztonságot adó férfit. Sok sikert. :)
persze hogy lehet:) én 1 éves voltam amikor apu elhagyta anyut!4 éves koromban összejött anyu a mostohaapámmal akivel azóta is együtt vannak!:) most 16éves vagyok és van két nagyon édes öcsém, és tökéletes a családunk:)

Menszeszem 26-36 napokra jönmeg. Most a 33 napnál tartok és még nem jött meg. Párommal 10 hónapja élek nemi életet és a megszakított közösülés módszerrel védekezünk. Lehet h az injekció miatt nem jött még meg? Vagy vajon miért késik? Mit csináljak?

20 db injekciót kaptam sérülés miatt

Legjobb válasz: A megszakított közösülés NEM védekezési forma, mivel az elõváladékban is vannak spermiumok. 100 így "védekezõ" nõ közül 40 teherbe esik egy év alatt. Igen, lehet az injekció miatt, lehet a sérülés okozta stressz miatt, de lehetsz terhes is, így állj hozzá.

A megszakított közösülés NEM védekezési forma, mivel az elõváladékban is vannak spermiumok. 100 így "védekezõ" nõ közül 40 teherbe esik egy év alatt. Igen, lehet az injekció miatt, lehet a sérülés okozta stressz miatt, de lehetsz terhes is, így állj hozzá.
1. Azt írod 26-36 napra szokott megjönni, szóval még normális. 2. A sérülés miatt is lehet, az injekció miatt is. 3. Csinálj egy tesztet, ha negatív, várj tovább. 4. Tesztelj pár naponta addig, amíg meg nem jön vagy a teszt nem mutatja, hogy terhes vagy.
Vagy mondjuk azért nem jött meg, mert a megszakítás egy megbízhatatlan szar módszer? Nem kell nagyon csodálkozni, ha pozitív lesz a teszt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!