Találatok a következő kifejezésre: Lehet még kapni valahol buffalo (2 db)

Lehet még nálunk kapni valahol buffalo classic cipőt?

Legjobb válasz: http://www.buffalo-shop.de/buffalo/urwfilter/catalog/do/acti.. Nálunk nem tudom de itt találhatsz

Lehet még valahol Buffalot kapni, és ha igen, hol?

Legjobb válasz: De egyébként meg vagyok döbbenve... A klasszikus buffalo bakancsra gondolsz, a nagytalpúra? Nem ciki az már? Vagy már retronak számít? :) Nekem is van kettõ itthon, hibátlanok kb. 10 évesek... de nem merem már õket felvenni, mert tiszta cikinek tartom :) De lehet fel fogom... fõleg most a hóban :)

De egyébként meg vagyok döbbenve... A klasszikus buffalo bakancsra gondolsz, a nagytalpúra? Nem ciki az már? Vagy már retronak számít? :) Nekem is van kettõ itthon, hibátlanok kb. 10 évesek... de nem merem már õket felvenni, mert tiszta cikinek tartom :) De lehet fel fogom... fõleg most a hóban :)
uccsó... jaja... bejött az ázsiacenter, és fossák a [email protected] eszméletlen, egyszer voltam... ennyi dzsuvát egy rakáson... A minõség már nem kell senkinek... gumicsizma a lányoknak az igen.. pff... Tényleg a buffalom még mindig bírja, pedig 10 éves... hibátlan, kényelmes, meleg. Panama Jack cipõm ugyanez... És az a poén, hogy ez így sokkal olcsóbb... Van több panama jack-em is ami 5-10 éves, olyan mintha újak lennének! Kvázi ha elosztom egy 30-50 ezer forintos cipõ árát 10 évre, akkor az 3-5 ezer forint évente... annyi egy kínai [email protected] ami bír kb. 2 hónapot, feltör, beázik, kénylmetlen.
10 éve nem volt ciki egyáltalán... sõt, olyan volt, mint most a converse, amúgy nagyon sok helyen lehet venni buffalo cipõket, de a régit már tényleg nem... nekem is meg van még, abba szánkóztam a hétvégén:) )
Az összes régi modellt lehet kapni ám! :) Neten lehet õket rendelni a hivatalos honlapon! :D
Dehogy volt ciki 10 éve. Nekem is van és még mindig imádom, bár már utcára nem veszem fel csak szánkózni meg hóembert építeni.
45 e ft ba került régen 10 éve, most meg a kínais mûanyag cipõ egy ezres és az a divat mert proli mindenki...
Buffalo mint márka létezik, van a westendben boltjuk. De ha arra a régi förmedvény bakancsra gondolsz (ami természetesen nekem is van még :D ) akkor az már csak használtan vatera.
Ha azokra a régi ocsmány vastagtalpú szartaposókra gondolsz, már rég nem lehet boltban kapni... de ne is hordd, mert körberöhögnek vele. már 10 éve is ciki volt, ma meg aztán...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszok közül a hasznosakat! Igen a régi förmedvény szartaposó az, ami szerintem egy ennél sokkal jobb divatkor szimbóluma volt, mindamellett hogy hideg, havas, vagy esõs idõben a legjobb választás - ellentétben a converse tornacipikével, amit akkoriban úgy dobáltak az ember után a Sanghai-on 200 forintért. Amúgy sokan vannak, akik ma is fölvennék, csak sajnos a média meg a fogyasztókat kiszolgáló szféra ezt nem teszi lehetõvé, inkább lejáratja, hogy az új, de drága szart vegyék az emberek.
Nekem is van, hordom is, utcára is simán felveszem, mert imádom, és bár többen leszóltak már miatta, valahogy nem tud érdekelni. Teszvesz, vatera...:-)
Ha még érdekel valakit westend buffalo bolt, de nem valami nagy a választék, úgy összességében sem, meg totál drága. A buffaloshop.de nagyon jó leárazásokat csinál, pl. mikor ott engednek 90eurót egy cipõbõl, itthon a buffalo boltban mondjuk 4ezret engednek, viszont Magyarországra nem szállítanak, megoldás lehet kint élõ barát. Vagy ebay. Ott is lehet venni "üzlettõl" újat és sok postáz is ide. Ha volt/van olyanod, tudod a méretet, de elég jó a méretezése, nekem tkppen minden modellbõl jó a 37es.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!