Találatok a következő kifejezésre: Lehet még kapni valahol (341 db)

Lehet még kapni valahol márvány drazsét?

Volt régen,a francia drazsé"testvére",csak nem szines volt,hanem zöld-barna-fehér,és sokkal de sokkal finomabb!!!!!!

Legjobb válasz: Emlékszem rá. Szerintem már nem gyártják, én már évek óta nem láttam. Bár ha arra alapozok, h mennyi régi terméket visszahoztak mostanában, lehet, h hamarosan újra lehet majd kapni! Én a Kajla csokit szeretném már viszontlátni! Imádtam! (meg a Maci csokit is)

Emlékszem rá. Szerintem már nem gyártják, én már évek óta nem láttam. Bár ha arra alapozok, h mennyi régi terméket visszahoztak mostanában, lehet, h hamarosan újra lehet majd kapni! Én a Kajla csokit szeretném már viszontlátni! Imádtam! (meg a Maci csokit is)
Nagy kedvencem volt :-)


Magyarországon lehet még kapni valahol Bud sört?

imádtam! 5 sört vagyok hajlandó meginni, de ez benne volt! (most már csak négy van)

Legjobb válasz: 1-2 hónapja a Váci úti Tescoban még volt, ha jól láttam. Ott elõkerülnek a raktárból olyan dolgok, amiket máshol már rég nem lehet kapni. Amúgy miért, tán kivonják Magyarországról? Mi a 4 másik?

1-2 hónapja a Váci úti Tescoban még volt, ha jól láttam. Ott elõkerülnek a raktárból olyan dolgok, amiket máshol már rég nem lehet kapni. Amúgy miért, tán kivonják Magyarországról? Mi a 4 másik?
A kérdező hozzászólása: rohanok és megnézem, kössz kössz!!!!! már hónapok óta nem látom sehol..... miller, murphys irish red, budweiser, kelt, azért ez a 4 egy kicsit nagyképû kijelentés volt mert megtudok inni mást is.... :D nem vagyok nagy sörös, igazából kajához szeretek heti egyszer kétszer inni egyet. abszolut nem sznobságból, de általában ezek közül választok. inkább meg iszok egy üveg drágább sört, mint 3 arany ászokat.
jó sör?:D
Jó ízlésed van, bár az én személyes kedvencem az Edelweiss :) Sikerrel jártál a Tescoban?
A kérdező hozzászólása: jó sör e a Bud? :D nos kinek mi. ha elolvastad a linket amit adtam, akkor a tesztelõ szerint, nem. szerintem viszont ha nem vedelni akar valaki, akkor igenis jó! nekem az a jellegzetes illat mikor beleszagolsz, nem jön be, de az íze nagyon és egyáltalán nem annyira szénsavas mint írja. sõt, annak ellenére, hogy 5% az alkohol tartalma inkább könnyû sörnek tartom.
A kérdező hozzászólása: kössz! az Edelweiss egy elég erõs és karakteres búzasör, kicsit olyan erjedt íze van nem? meg ha jól tudom szoktak beletenni egy rizsszemet? miért amúgy? nem jártam sikerrel! nem volt sajnos..... vevõszolgálaton is megkérdeztem de elég bunkó volt az ember....
Sajnálom... Igen, ott a vevõszolgálatnál általában nagyon bunkók... Na, azért majd figyelem neked, hátha látok majd valamikor ilyen sört. Hát igen, egészen találó jellemzés az Edelweissról. Valóban kicsit erõsebb. Számomra letisztultabb ízvilágú, mint mondjuk a Löwenweiss. Természetesen a szûretlenrõl beszélek, a szûrtet nem szeretem :) És citromkarikával, az adja ki igazán az ízét (szintén minden normálisabb helyen raknak bele). Rizst nem mindenütt tesznek bele, azért kellene, hogy több, tartósabb habja legyen a sörnek. Nem vagyok oda a habért, de az Edelweissnál még azt is szeretem :)
A kérdező hozzászólása: na valamikor kipróbálom ezt az edelweisst! :D azt meg nagyon köszönöm, hogy figyeled felbukkan e valahol a Bud! kössz mégegyszer!

Lehet még kapni valahol az országban pl tescoban vagy vhol PEPITO csokit?

Legjobb válasz: hajnali 2kor ez a legnagyobb probléémád?:D amugy asszem lehet,mert mintha valahol láttam volna..

hajnali 2kor ez a legnagyobb probléémád?:D amugy asszem lehet, mert mintha valahol láttam volna..
A kérdező hozzászólása: :D hajnali 2kor jött rám ammeg köszi

Lehet még kapni valahol habjoghurtot? És ha igen, mi a neve és hol?

gyermekkoromból emlékszem rá, hogy ilyen epres joghurtot ettem, aminek az állaga olyan habszer? volt,mint a tejszínhab és nagyon ízlett....de sehol nem szoktam olyat látni...

Legjobb válasz: A kaiserbe lehet kapni bakony termék,nézd meg ha van a közeledben....

A kaiserbe lehet kapni bakony termék, nézd meg ha van a közeledben....
A Lidl-ben lehet kapni csokisat, a márka nevér sajnos nem tudom de olyan hogy ilyen hab szerû csokis mogyorós krém van benne, az alján tejszínhab.
Lidlben tenyleg van nem csak csokis hanem gyümölcsös is van, én epreset vettem egy jó darabig, a nevére nem emlékszem, de az benne van hogy Sahne ennyi biztos.
az a túróhab volt. A tetején fehér túrókrém, az alján a gyümölcös massza. Most a Bakony néven fut, van epres és meggyes is, meg õszibarackos.

Lehet még kapni valahol 3db-os NUVARING-ET?

Több hónapja csak 1 db-osat tudok venni, már mindenhol lekell húzni az embert?

Legjobb válasz: szia!Lehet kapni én kb. 2hete jártam ugy,h sehol nem kaptam ....(mert bevonták öket)Nagy nehezen a tescoban a gyógyszertárban tudtam csak venni...eléggé paráztam,h nem lesz.. Sikerült szerezned??

szia!Lehet kapni én kb. 2hete jártam ugy, h sehol nem kaptam ....(mert bevonták öket)Nagy nehezen a tescoban a gyógyszertárban tudtam csak venni...eléggé paráztam, h nem lesz.. Sikerült szerezned??
A kérdező hozzászólása: szia! Hol és melyik tescos gyógyszertárban? budapesti vagyok. Bnõm volt ma a nõdokinknál, mondta neki, h. nem kapok sehol, és mondta a doki, hogy készlet hiány van, és hogy lesz majd. Bnõm mondta, hogy a acég részérõl pénzlehúzásra gondolunk, mondta a doki, hogy azért megbûntetnék õket. Még van 2 hetem beyzerezni a gyûrûket, csak nem mindegy hogy 9ezerért veszek 3-at, vagy 1-esével 3 db-ot 12ezerért.

Lehet még kapni valahol fa ülőrudat kalitkába?

Nem a felcsavarozható faágra,hanem a hagyományosra gondolok.

Legjobb válasz: Nem tudom. De ha nekem kellene, csinálnék könnyen, mert pl. faáruboltban, kárpitoskellék boltban lehet kapni méteres szálakban és különféle vastagságokban stift anyagot. Csak méretre kell vágni, a két végét picit bereszelni és kész. Egy ilyen rúdból minimum 5 ülõfa készíthetõ.

Nem tudom. De ha nekem kellene, csinálnék könnyen, mert pl. faáruboltban, kárpitoskellék boltban lehet kapni méteres szálakban és különféle vastagságokban stift anyagot. Csak méretre kell vágni, a két végét picit bereszelni és kész. Egy ilyen rúdból minimum 5 ülõfa készíthetõ.
Én egyszerûen betettem egy letört gallyat (persze csak ami nem mérgezõ) azon fel-le jobbra-balra tudnak mászkálni és ha eltörne vagy valami akkor van ingyen másik :D
OBI Bricostor Praktiker stb.lehet 180-200cm-es rúdban kapni 4-700 Ft.Ahogy fennt írták, levágod bereszeled a véget és kész!Egy fontos jótanács legalább 3 különbözõ vastagságú legyen, mert ha egyféle van görcsöt kaphat a lába!
Én Fressnapf-ben vettem faágat a kalitkába. Egyszerûen lehet rögzíteni és nagyon szereti a madárkám. Persze ez amolyan lusták megoldása :)
Gyümölcs- vagy fûzfa ág legjobb.Ezeknek a kérgét is letudja rágni(papagáj) , ami tele van ásványianyagokkal és vitaminokkal. A mûanyag ülõrúd semmi esetre se jó! Nem ad természetes tartást a madár lábának, egészségtelen!

Lehet még kapni valahol a battlefield 2-őt? Mammut 576-ban már nincs, media marktba se láttam már.

Legjobb válasz: ezt találtam: http://www.supergamer.hu/battlefield-2-p-8108.html de meg lehet venni steamrõl is: http://store.steampowered.com/app/24860/?l=hungarian

A kérdező hozzászólása: köszi, és nem tudod, éredemes-e megvenni? vannak még fennt?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!