Találatok a következő kifejezésre: Lehet még kapni (1404 db)

Hullámpalát lehet még kapni?

20m kerítést szeretnék csinálni, olyat amin nem látnak át, mib?l érdemes?Hullámpala, -m?anyag hullámlemez?

Legjobb válasz: miis ilyen keritést csinálunk!!!!!és lehet kapni régen az aszbeszos pala ami rékkewltöt azt már nemlehet kapni 1100ft volt /db most amit lehet kapni betonpala abban nincs benne ez az anyag ami rákkeltõ!!!!ez 2700ft!db! Nekünk 50 m kerités csinálunk ebbõl!nekem is sokan ajánlották hogy legyen nádszövet!de ez olyan dolog hogy nekem nemtetszik mert én a palát zöldre fogom festeni!!!!!a másik pedig hogy a pala évtizedeket kibir a nád meg max 3 év! megbarnul , belekap a szél még a drot is kinyulik a kutya szétszedhetistb!Szóval ez pénz kérdése ha jó keritést akarsz akkor pala!de kikell nyitni a pénztárcát! 20m asz nemsok!Szóval szerintem simán kilehet birni!a pala 54.000ft ba kerül neked. +vasak beton alap ha ég nincs készen csavarok. szóval elég jól megúszod!nem ugy mint mi....:(

miis ilyen keritést csinálunk!!!!!és lehet kapni régen az aszbeszos pala ami rékkewltöt azt már nemlehet kapni 1100ft volt /db most amit lehet kapni betonpala abban nincs benne ez az anyag ami rákkeltõ!!!!ez 2700ft!db! Nekünk 50 m kerités csinálunk ebbõl!nekem is sokan ajánlották hogy legyen nádszövet!de ez olyan dolog hogy nekem nemtetszik mert én a palát zöldre fogom festeni!!!!!a másik pedig hogy a pala évtizedeket kibir a nád meg max 3 év! megbarnul , belekap a szél még a drot is kinyulik a kutya szétszedhetistb!Szóval ez pénz kérdése ha jó keritést akarsz akkor pala!de kikell nyitni a pénztárcát! 20m asz nemsok!Szóval szerintem simán kilehet birni!a pala 54.000ft ba kerül neked. +vasak beton alap ha ég nincs készen csavarok. szóval elég jól megúszod!nem ugy mint mi....:(
vagy amit még tudok ajánlani hogy kátránypala!aztmár nem kell festeni mert szinekben kahatod!!!!2m magas és 1 m széles 2350ft nálunk. a férjem épitészetben dolgozik . és nekünk már azota változott a véleményünk elõször miis hullámpalát akartunk de mostváltozott!!!!megez nem törik!!utolsi voltamn.
Használtan lehet kapni. Persze bontott és azbesztet tartalmaz, éppen ezért érdemes lábazatfestékkel átkenni, akkor nem porlik. Ráadásul mint kerités szerintem nem gázos.
Lehet drótháló és nádszövet. A régi pala azbesztos.
Biztos, hogy lehet kapni a tüzépeken.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: A kátránypala az a bitumenes hullámlemez?? Gondolom igen. Hallottam még valami hálóról amit a dróthálóra lehet ráhúzni nád helyett, szúnyoghálószerû valami, mi lehet az?

Hol lehet kapni mágneses piercinget? és mennyiért? Vagy egyáltalán lehet még kapni?

Mágneses ajak piercinget keresek már mióta, de googlen csak Debrecenbe láttam. Én meg pesti vagyok és azért nem megyek el érte..

Legjobb válasz: Lehet kapni kínaikban is, de szerintem nem éri meg. Véletlenül lenyeled azt csá. (elõfordult már):D:D Meg nem nem biztos hogy a mágnes megfogja, vagy hogy nem fogja túlságosan szorítani. Mindkettõ kellemetlen. Ajándékboltokban, bizsus üzletekben nézd :D

Lehet kapni kínaikban is, de szerintem nem éri meg. Véletlenül lenyeled azt csá. (elõfordult már):D:D Meg nem nem biztos hogy a mágnes megfogja, vagy hogy nem fogja túlságosan szorítani. Mindkettõ kellemetlen. Ajándékboltokban, bizsus üzletekben nézd :D
A SEPTOFORT-ra gondolsz? Ha igen akkor még lehet kapni. Én nagyon szeretem az izét.;)
Az nem félhold alakú volt, és fehér. Amúgy ha torokfájásra kell, ezerszer jobbak vannak: Tantum Verde, lidokainos Strepstils.
Az igaz, hogy nem félhold, de zöld! :-) És részemrõl ezerszer jobb a Septofort, mint a Strepsils vagy a Tantum. És töredékébe kerül...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Lehet hogy a septofort volt, csak régen más volt a kiszerelése. A strepsils nekem nem használ. Sose használt. Az jó ilyen desszert gyanánt. És azért keresem ezt mert pozitív hangulatú érzés köt hozzá, szóval már a placebo hatás tuti... :) de ha esetleg van még valakinek más tippje örülnék neki. :) mert így most nem tudom azonosítani a septoforttal.


Ausztriában lehet még kapni cikóriakávét kapni?

Az áthozott macikávét kivéve.

Legjobb válasz: Magyarországon is lehet kapni

Magyarországon is lehet kapni
A kérdező hozzászólása: De itt az volt a kérdés hogy ausztriában lehet e kapni.

Lehet meg kapni uj iPhone 5-ot? Vagy mar csak az 5s-t?

Nem tudja esetleg valaki?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet kapni! Még 4S-t is lehet, nem hogy Iphone 5-öt.

Persze, hogy lehet kapni! Még 4S-t is lehet, nem hogy Iphone 5-öt.
A kérdező hozzászólása: De nem arrol volt szo, hogy befejezik az iPhone 5 gyartasat?
A gyártását lehet, de amennyit legyártottak, még jó ideig kapni lehet.
A Media Marktban biztos hogy lehet kapni: [link]
Legalább is én láttam ott, bár ez az oldal azt írja, nem elérhetõ. :O De szerintem biztos kapható még.
Igen lehet. pl. [link] Vagy apróhirdetéseken magánszemélytõl. (Az már más kérdés hogy 10-20-ezerrel többért már 5S-t kapni)

Lehet még kapni szétcsúsztathatós és kinyithatós telefonokat? Mert én mindenkinél csak érintőset látok

Ha lehet színeset.. :) pl : rózsaszínt:) =)

Legjobb válasz: Még lehet kapni, de nemsokára már teljesen kifutnak és már alig gyártják ezeket. Most már csak a normál van meg az érintõs. Egyik ismerõsöm azt olvasta hogy 2-3 év múlva már a normál gombos sem lesz, csak is butított változatban ami csak telefonálásra való fõleg az idõsebb korosztály számára.

Még lehet kapni, de nemsokára már teljesen kifutnak és már alig gyártják ezeket. Most már csak a normál van meg az érintõs. Egyik ismerõsöm azt olvasta hogy 2-3 év múlva már a normál gombos sem lesz, csak is butított változatban ami csak telefonálásra való fõleg az idõsebb korosztály számára.
Én ugy hallottam, hogy 2012-ben már nem gyártanak gombos telókat tovább...
amúgy az érintõképernyõsökön is van gomb
Oké, de legfeljebb csak 4, + még oldalt. Itt a gombok halmaza féle telefonokról van szó.
használtan tuti kapsz, csak arra nincs gari. egyébként biztosan fognak még gyártani rendes gombos telókat, gondoljunk csak a vakokra és gyengénlátókra, akiknek fontos, h érezzék melyik gomb hol van. de tuti hogy fejleszteni csak az okostelefonokat fogják, a gombos korszak kezd lezárulni.
Igen, tudod azoknak az embereknek nem okostelefont gyártanak külön. SMS írásra és hívásra szánt telókra van szükségük.
A kérdező hozzászólása: Oké:) Csak egy kérdés volt:) De azért ez várható volt, hogy 2012ben már nem fognak több nyomógombosat gyártani, mert az a korszak már tényleg a múlté... Mindenkinek (szinte) érintõse van:)
"Mindenkinek (szinte) érintõse van:) " Azért én még látok rendesen hagyományost is fiataloknál. Kártyafüggetlen piacon még egész szép tudású példányok beszerezhetõk újonnan.
PG53, de az elõttem szóló már belinkelte. Én 2.000 Ft-ért vettem több mint 2 éve. Az elsõ próbálkozós hónapban sikerült vele a baba, aki most 15 hónapos és alszik :) A második baba is az elsõ tervezõs hónapban fogant meg, éppen ma teszteltem pozitívat, szintén a PÕG53 segítségével.
2.vagyok, az kimaradt hogy a nagyobb gyógyszertárakban is lehet kapni, de ha nem, akkor is megrendelik.
Szia én is vettem de teljesen használhatatlannak bizonyult, az ovulációs tesztek sokkal egyértelmûbbek mint a mikroszkóp, ott tényleg látni kell és észlelni a különbséget az ovulációs tesztnél pedig azért az viszonylag egyszerûbb hogy van e két csík és ha van akkor melyik az erõsebb. Én ezt javasolnám neked! Sok Sikert!

Lehet még kapni ezt a folttiszttót?

Van egy nagyon jó folttisztító, Magyarországon vásároltuk anno, látta ezt valahol valaki? Lehet még kapni valamelyik boltban?

Legjobb válasz: azt hiszem a profiban lehet kapni még ha jól tudom,vagy még az 1 eurós ban.. nem biztos.

azt hiszem a profiban lehet kapni még ha jól tudom, vagy még az 1 eurós ban.. nem biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnézem mindkét helyen!

Régen lehetett kapni pakli, p20. cigit. Lehet még kapni? S milyen árba vanak ezzek a cigaretták?

Legjobb válasz: p20-at biztos hogy lehet, 450 alatt van, bár a környéken nincs sehol. a pakli meg annyira sz-r volt, hogy még a csövesek sem szívták el, szóval nem csodálkoznék, ha teljesen leálltak volna vele. én már évek óta nem találkoztam vele, szerencsére. :)

p20-at biztos hogy lehet, 450 alatt van, bár a környéken nincs sehol. a pakli meg annyira sz-r volt, hogy még a csövesek sem szívták el, szóval nem csodálkoznék, ha teljesen leálltak volna vele. én már évek óta nem találkoztam vele, szerencsére. :)
A kérdező hozzászólása: köszi!! Hát már tuti nem szivnám..anno szakmunkasban ment a p20 akkor elvoltunk vele paklit meg a takaritok szivtak emlekszem egyszer megkinaltak...de..wáááááá meg elalszik ha nem szivod:-) köszi akkor megprobalok p20 venni valahol osztalytalalkozora vagy 5-6doboz szerintem mindenkinek jo emléket kellt hehehe
Helló! Pont tegnap vett a párom P20-as cigit, 430 Ft-ba került. Paklit nem láttam már régen.Sok sikert az elszíváshoz!Ha csak ezt a cigit lehetne kapni, könnyen leszoknék:)
A P20 jelenleg 2012 márciusában is kapható, 595 FT-ért lehet kapni legolcsóbban jelen pillanatban.
én még emlékszem a P20-ra kb 10 évvel ezelõtt édesanyám és édesapám azt szívta xD
2012 november: Még mindig kapható mert nálam -nemsokáig- , de van egy bontatlan csomaggal :) Most 655 :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!