Találatok a következő kifejezésre: Lehet még ha a (4856 db)

Fülfolyás mitõl lehet még, ha a gyulladás kizárt?

Csak az egyik fül és néha folyik, de nem fáj. Van amikor a másik is. Menjek orvoshoz vagy ez természetes dolog néhanapján? Pálcikával szoktam tisztítani a fülemet, de nem annyira mélyen. Szél, hideg vagy egyéb allergia/érzékenység miatt lehet? Dobhártyát sérülés nem érte, nincs beszakadva.

Legjobb válasz: No ez biztosan nem természetes dolog. Legalábbis ha az akkor velem van gond mert nekem soha nem volt ilyen... Én biztosan meglátogatnám a háziorvost/Fül-orr- gégészt.

No ez biztosan nem természetes dolog. Legalábbis ha az akkor velem van gond mert nekem soha nem volt ilyen... Én biztosan meglátogatnám a háziorvost/Fül-orr- gégészt.
Mindenkepp menj orvoshoz ha nem is faj lehet gyulladas. Ird meg mi volt!

Sokan mondják hogy nem lehet sexelni ha a csajnak menszije van, sokan meg azt mondják lehet? Most akkor lehet vagy nem?

a fogamzásgátlós védekezésre értem.

Legjobb válasz: Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..

Lehet akkor szexelni. Ha van hozzá gusztusod..
A kérdező hozzászólása: ugy értem olyankor állitólag nem esik teherbe valaki szerint meg ugye pont akkor esik teherbe mert azok a termékeny napok
Ha fogamzásgátlót szed akkor nem mindegy mikor lennének neki? Amúgy meg általában nem a menszesz idõpontjára esik a peteérés. Az elég ritka. De nem kizárt. Édesanyám pl. azt mondta, hogy õk orvoshoz jártak és az derült ki, hogy a menszesz idején van a peteérése.
Teherbe eshet akkor is, igen. Van rá esély. De nem azokat nevezik a termékeny napoknak... Egyébként marhára nem egészséges olyankor szexleni.
1. fogamzásgátló szedése esetén nem értelmezhetõ az a fogalom, hogy "termékeny nap". 2. termékeny napoknak a normál (nem gyógyszerrel kontrollált) nõi ciklus közepét értik, értsd: mensturáció elsõ napjától számított 14. nap környékét. Ekkor a legnagyobb az esélye a teherbeesésnek. Ettõl eltérõ napokon is elõfordulhat, de sokkal kisebb eséllyel (hagsúlyozom: Gyógyszer nélküli ciklus!) 3. Fizikailag lehetséges a szeretkezés menstruáció alatt, ha ahhoz mindkét félnek kedve van, semmi nem tiltja, de a szervezet ilyenkor fogékonyabb a fertõzésekre, és sérülékenyebb is. Ezért csak óvatosan! 4. Õszintén, mielõtt elkezdesz szeretkezni, gyógyszerrel elnyomni a ciklusod és mensi alatt szexszelni, elõször tanulj, nézz utána annak, mit csinálsz!!! Ez az elméleti tudás kevés ehhez. Véleményem szerint a minõségi szexhez elméleti tudás is kell. Addig csak állati szinten marad. L27
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Utólag, adóbevalláskor is meg lehet még osztani a családi adókedvezményt, ha egész évben az egészet én vettem igénybe havonta?

Azért kérdezem, mert így most év végére kiderült, hogy havi 2-3 ezret nem tudtam kihasználni az adójóváírásból. Szóval meg kellett volna osztanom a férjemmel a családi adókedvezményt, s így akkor a max. adójóváírást kaphattam volna. Lehet még ezen adóbevalláskor változtatni, hogy megosztjuk a családi adókedvezményt és így igénybe tudom venni teljes egészében az adójóváírást? Vagy ez így utólag már nem működik?

Legjobb válasz: De utólag is meg lehet oldani.

De utólag is meg lehet oldani.

Be lehet még váltani a pöttyös túrórudikat, ha rá van írva, hogy: Terméket nyert?

Vagy nem lehet már?

Legjobb válasz: Tegnap volt rá az utolsó lehetõség, most már nem lehet.

Tegnap volt rá az utolsó lehetõség, most már nem lehet.
Igen lehet.
Sõt! Akkor érdemes igazán!

Lovely Baltic Sand körömlakkot lehet még venni a Rossmanban? Ha igen, mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Tudtommal már nem, de nézd meg az akciós/leárazott kosárkákban, hátha van még belõlük pár :)

Tudtommal már nem, de nézd meg az akciós/leárazott kosárkákban, hátha van még belõlük pár :)
:O én még augusztus végén is vettem, nem leárazottat. Gondolom akkor, hogy májusban még bõven kellett lennie.

Lehet még feszes a bőröm? 2 éve még 85 kiló voltam és 1 éve már 65 most meg már 59 kg vagyok és lógós a bőröm, ha állok nem látszik de ha már kicsit begörnyedek hasamon már kezd "lefolyni", de ugyan ez van az egész testemen.

De ugye miközben fogytam nem csináltam semmit inkább csak koplaltam mert azt hittem jó lesz, de így nem érzem jól magam a bőrömben, leülni sem merek póló nélkül. Tudnátok valamit ajánlani vagy valami amivel feszes lehet a bőröm? Egyáltalán lehet még az? 15/f

Legjobb válasz: Ha lefogy valaki 25 kg-t az mit vár ? Szedj vissza 65-68 kg-re és jobb lesz.

Ha lefogy valaki 25 kg-t az mit vár ? Szedj vissza 65-68 kg-re és jobb lesz.
Érdekes, én is 85 voltam, és lementem 60-ra, de nekem a bõrömmel nem volt sok problémám, bár nálam egy kicsivel tovább tartott a fogyás. Te még fiatal vagy, elég valószínû, hogy még nõni fogsz, és akkor sokkal jobb lesz. Én most 75 kiló vagyok, egy kis zsírt és izmot felszedve, és nem mondanám, hogy lóg a hasam, bár nem feszes, de enyhe elhízottságomban nem súlyos. Érdemes testépítésbe kezdened, és akkor majd a kockák is kinyújtják a bõröd, emellett magától is fog még összébb húzódni.

Itthon már egyáltalán nem engedélyezett a fül illetve farok vágását/kupirózását? Vagy meg lehet csináltatni ha a standard "megköveteli"?

Legjobb válasz: mivel nem követeli meg, nem lehet megcsináltatni.. már kiállításon se nézik jó szemmel.

mivel nem követeli meg, nem lehet megcsináltatni.. már kiállításon se nézik jó szemmel.
a Dobermann standard nincs módositva, és nem természetes a lógó fül, mivel a tenyésztõje kupirozva alakitotta a fajtát. A vágott fülû kutyát hivják dobermannak. Ráadásul szûk hallójáratú kutyák, teljesen indokolt orvosi szempontból is a fül vágása. Az emberek nem fogják megszokni, a fajta rövid idõ alatt el fog tûnni. mint ahogy Hollandiában, és Németországban is a legnagyobb tenyészetek szüntek meg, sehol nem lesz ez másként. Ez egy idióta törvény, az ivartalainitás is csonkitás, támogatott. Sokkal nagyobb mûtét, mint a fül vágása. és amig az ivartalanitás következtében kialakulhatnak betegségek (szõr, inkontinencia, pajzsmirigy) Igy a fülvágás után nem. nagyon sok természetes fülû lesoványodott, kidobott kutya cserélne a selyemdiványon alvó vágott fülû dobermannokkal.
Nem követeli meg a standard, mivel tilos fület vágni, farkat 7 napos korig szabad. Amúgy milyen fajtáról van szó?
pontosan azok vágják a fülét, akik a fajtajelleget meg szeretnék tartani. Pl. a dobermannál.
A rendes tenyésztõk már nem vágják a fülét.
Hatalmas fajta jelleg, amit egy mûtéti beavatkozással érnek el.
Majd idõvel megszokják az emberek hogyan is néz ki egy dobermann természetesen, lógó füllel. Merthogy a dobermannak lógó füle van és kész. A fülvágás a törvény értelmében állatkínzásnak minõsül, ez alól egyetlen fajta sem kivétel. Ennek megfelelõen a standardokban már nem is szerepel a vágott fül.
A kérdező hozzászólása: Dobermannról pl. Szerintem elég furán néz ki lógó füllel. Konkrétan egy vizsla jut eszembe róla úgy. A többi fajtánál szerintem nem vészes....
farkat lehet fület nem.
elvileg nem lehet, de kiállitásokról nincs kitiltva a vágott fülû kutya.
egy másik mûtéti beavatkozással meg egyes fajtáknak elveszik, csupán emberi lustaság, és butaság miatt!!!!

Mit lehet tenni, ha a tanteremben 12°C van, az összes diák kabátban tanul, többen már kórházba is kerültek, és a vezetőség nem tesz semmit? Kihez lehet még fordulni?

Legjobb válasz: Önkormányzat, oktatási hivatal. A vezetõség nem tesz semmit? Hogy "kértétek" õket? Ilyenkor az a "protokoll", hogy a diákok és a szülõk kollektíven bemennek az illetékeshez és rájuk borítják az asztalt, üvöltöznek stb. Ha kell lehet fenyegetõzni, hogy elmentek másik suliba, ugyanis az állami iskolák fejkvótát kapnak, ergo minden kilépett diák után kevesebb pénzt kapnak. Próbáljátok meg így, ne szépen kérjétek õket (bár nem tudom eddig milyen módszerekkel próbálkoztatok), hanem jó kis agresszivitás levezetéseként lehet vadállatkodni és ezt most minden vicc nélkül mondom.

Önkormányzat, oktatási hivatal. A vezetõség nem tesz semmit? Hogy "kértétek" õket? Ilyenkor az a "protokoll", hogy a diákok és a szülõk kollektíven bemennek az illetékeshez és rájuk borítják az asztalt, üvöltöznek stb. Ha kell lehet fenyegetõzni, hogy elmentek másik suliba, ugyanis az állami iskolák fejkvótát kapnak, ergo minden kilépett diák után kevesebb pénzt kapnak. Próbáljátok meg így, ne szépen kérjétek õket (bár nem tudom eddig milyen módszerekkel próbálkoztatok), hanem jó kis agresszivitás levezetéseként lehet vadállatkodni és ezt most minden vicc nélkül mondom.
Nálunk ugyan ez. Múlthét hétfõn a termünkben 12 fok volt, én is kiírtam egy hasonló jellegû kérdést!! Lehet, hogy egy helyre járunk? :O Amúgy: szülõk, diákok összefogva igazgatóhoz! Együtt érzek veled!!
nálunk a munkahelyen van ez. Angliában. fûtés egy szál se, télen se. majd megfagyunk, szóltunk. lejött egy emberek, és közölte, hogy itt ideális hõmérséklet van, 21°C. ja, azért ült mindenki kabátban. fûtés azóta sincs, ez volt három éve...

3 napja olyan álmos vagyok hogy végigtudnám aludi a napot. Tegnaptól nagyon sokat járok nagy wc-re. Mennyi napom lehet még ha ezek szülés előjelei?

Ma is olyan hasmenésem van,és hányingerem.Nagyon örülnék ha már a szülés el?jelei lennének,mert június 9-re vagyok kiirva,de még semmi,csak jóslófájások.Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Akkor pihend ki magad, mert szerintem nincs sok hátra, aludj amennyit csak tudsz, utánna úgyse lesz rá lehetõséged!

Akkor pihend ki magad, mert szerintem nincs sok hátra, aludj amennyit csak tudsz, utánna úgyse lesz rá lehetõséged!
Akkor mára vagy kiírva... Én szombatra voltam, de még egyben vagyok zárt méhszájjal... És ilyen tüneteim már hetek óta vannak, én is azt hittem már sokszor, hogy szülök. Van hogy alszom egész nap, van hogy 3X megyek hasmenéssel WCre, de még semmi... Lehet közvetlen elõjel, de azért ne igyál elõre a medve bõrére:-) Sok sikert:-)
Én csütörtök óta vagyok így.18-ra vagyok kiírva.Az elsõ ilyen napokon azt hittem napokon belül megyünk szülni.Lehet ettõl még túl is hordjuk.Sok már biztos nincs vissza, ez boldogítson a türelmetlenebb órákban.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!