Találatok a következő kifejezésre: Lehet még a mellem, (480 db)

A ferde fekvenyomáson kívül mivel lehet még a mell felsõ részére edzeni?

Legjobb válasz: Nehéz sulyos fekvenyomás 1-2x hetente 5 munkasorozat Nehéz sulyos vállbol nyomas 1-2x hetente 5 munkasorozat Ertelemszeruen akkor nyomsz fekve amikor nem vallbol nyomsz + amikor vallbol nyomsz tolodszkodas 3 sorozat. Rendszeresen emeld a sulyt. Ha le van maradva a melled még igy is akkor csinald a nyomasokat ugy hogy megallitod a mellkasodon 1 mp-re es ugy csinald egy ideig. Ha még igy is kicsi lesz a melled ami elég nehezen jön össze akkor heti egyszer 3 sorozat kezisulyzos ferde nyomas mar boven eleg lesz.

Nehéz sulyos fekvenyomás 1-2x hetente 5 munkasorozat Nehéz sulyos vállbol nyomas 1-2x hetente 5 munkasorozat Ertelemszeruen akkor nyomsz fekve amikor nem vallbol nyomsz + amikor vallbol nyomsz tolodszkodas 3 sorozat. Rendszeresen emeld a sulyt. Ha le van maradva a melled még igy is akkor csinald a nyomasokat ugy hogy megallitod a mellkasodon 1 mp-re es ugy csinald egy ideig. Ha még igy is kicsi lesz a melled ami elég nehezen jön össze akkor heti egyszer 3 sorozat kezisulyzos ferde nyomas mar boven eleg lesz.
Ferde pados tárogatás.
Tárogatás nem tömegnövelõ gyakorlat. A tömeg mellre a nyomásoktól jön.

2. trimeszterben jellemző lehet még a mell érzékenysége?

Legjobb válasz: nekem végig érzékeny volt mind a két terhességnél, alig bírtam elviselni, ha bármi hozzáért

nekem végig érzékeny volt mind a két terhességnél, alig bírtam elviselni, ha bármi hozzáért
Nálam eléggé jellemzô tünet, néha elmúlik, de ha valami hozzáér, akkor nagyon érzékeny. 18+4 hetes kismami
Hajjaj! Fõleg a mellbimbók, azok, ha a párom csak rájuk néz, már fájnak! :) Nagyon rossz. Meg ha háton fekszem és hirtelen oldalra fordulok akkor is iszonyatosan tudnak fájni, de nem tudom magam rávenni, hogy melltartóban aludjak.
21 h km, ez lemaradt

Bnömmel smárolgatunk és már fogtam meg a mellét meg a seggét is mármint ruha alatt és akkor most kéne ODA is nyúlnom vagy még korai lehet? Vagy megujjazni? Vagy csak melléd puszilgatni stb?

Legjobb válasz: Attól függ, hány évesek vagytok, mióta jártok, és mennyire elmélyült a kapcsolat érzelmi síkon. És valóban attól is függ, hogy a csaj mit szeretne. Szerintem ne tolakodj, az a biztos, mert ha akar is valamit, majd rávezet; viszont ha tolakszol, megsértõdhet.

Attól függ, hány évesek vagytok, mióta jártok, és mennyire elmélyült a kapcsolat érzelmi síkon. És valóban attól is függ, hogy a csaj mit szeretne. Szerintem ne tolakodj, az a biztos, mert ha akar is valamit, majd rávezet; viszont ha tolakszol, megsértõdhet.
Én viszont (lány) úgy gondolom, hogy egy fiúnak az a dolga, hogy próbálkozzon... Aztán majd õ eldönti, mi meddig. Én nem örülnék, ha nekem kéne rávezetnem a barátom. Elõször próbáld gatyán keresztül, és ha az ok, akkor majd megy tovább...
Milyen kérdés ez? pff Csak rájössz majd mit enged és mit nem, és ami a legfontosabb, mit igényel vagy mit szeretne és mit nem. Ezt én mondjam meg neked hogy ujjazd e meg a nõdet?...
Érdekes egy kérdés.Mert a csajok nagyrészén ilyenkor látszik hogy többet enged vagy ez éppelég és külömbenis.. Hát probálkozz, de csak óvatosan.Nekem barátomat rá kellett vezetni és már ott puffogtam magamba h most mit szerencsétlenkedik ennyit?Most vajon gondolkozik vagy mivan?xD Szal hajrá.

AtTol amiert no a mellem vagy meg van a menszeszem lehet csomo a mellembe?

15 L

Legjobb válasz: Ha most a normális élettani funkció szerinti hormonjaidra gondolsz (ezt elég nehéz levenni a kérdésbõl) akkor nem azok alapjáraton nem okoznak tumort. A daganatos sejtek képzõdése alapvetõen természetellenes folyamat...(oké tudom minden nap keletkeznek "daganat" gyanús sejtek csak a szervezet javítja az apróbb genetikai hibákat)

Ha most a normális élettani funkció szerinti hormonjaidra gondolsz (ezt elég nehéz levenni a kérdésbõl) akkor nem azok alapjáraton nem okoznak tumort. A daganatos sejtek képzõdése alapvetõen természetellenes folyamat...(oké tudom minden nap keletkeznek "daganat" gyanús sejtek csak a szervezet javítja az apróbb genetikai hibákat)

Csináltam egy tesztet 2 nap késés után, ami halvány poz volt, rá két napra is egyet, ami neg. Soha nem késett még, a mellem duzzattabb, de nem fáj. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: SZIA!Várj még pár napot,és végezz egy ujab teszte.Nincs kizárva hogy terhes vagy.Én mensi elmaradása után 4 nappal csináltam tesztet,és pozitiv lett.Most 9 hetes kismami vagyok.

SZIA!Várj még pár napot, és végezz egy ujab teszte.Nincs kizárva hogy terhes vagy.Én mensi elmaradása után 4 nappal csináltam tesztet, és pozitiv lett.Most 9 hetes kismami vagyok.
Ugyanazzal a fajta teszttel csináltad?várj pár napot még bármi lehet hajrá!!!
Másfajta tesztet használtál 2 nap után? Vagy lehet nem reggelibõl csináltad és azért nem mutatta ki, vagy pedig kevesebbet tudtál pisilni, akkor is lehet a 2. negatív. Én is azt javaslom 2 nap múlva csinálj egy újabb tesztet, ha lehet ugyanolyat, mint elõször és reggeli vizeletbõl. az már biztos eredményt fog mutatni!
A kérdező hozzászólása: Ma egy harmadik félével is teszteltem, az is neg lett, és nem betegedtem meg, de tegnap óta kicsit rózsaszínes.Már kezdek megijedni.

Ha agykontroll segitségével meg lehet nagyobbitani a mellet, akkor a himvesszőt is meg lehet növesteni?

Legjobb válasz: 21.28 azért nem ilyenek szaladgálnak az utcán, mert nem mindenki végez agykontrollt. ez nagyon hosszú folyamat, míg az ember elsajátítja, és rendszeresen kell is gyakorolni. természetesen lehetséges, de nem olyan egyszerû, hogy hipp-hopp 2 hónapig most gyakorlok és megnõ. bonyolult és hosszú folyamat elsajátítása az agykontroll ilyen szinten, hogy mélyreható változtatásokat tudjunk elérni, és bizonyos csodákra is képesek legyünk. nem értem miért van ennyi hitetlen ezen az oldalon, hiszen már olyan régóta bizonyított tények ezek, hogy az agyunk mire képes. egyáltalán nem humbuk és varázslás az agykontollban a gyógyítás, 'csodatevés', hanem agyunk nem használt képességei. mindenki képes rá, aki persze nem fogyatékos. sajnos nagyon sok kitartás szükséges ahhoz, hogy igazán eredményesen elsajátítsuk, s sok látható eredménye legyen, ne pedig csak meditációhoz, jógához hasonló eredmények.

21.28 azért nem ilyenek szaladgálnak az utcán, mert nem mindenki végez agykontrollt. ez nagyon hosszú folyamat, míg az ember elsajátítja, és rendszeresen kell is gyakorolni. természetesen lehetséges, de nem olyan egyszerû, hogy hipp-hopp 2 hónapig most gyakorlok és megnõ. bonyolult és hosszú folyamat elsajátítása az agykontroll ilyen szinten, hogy mélyreható változtatásokat tudjunk elérni, és bizonyos csodákra is képesek legyünk. nem értem miért van ennyi hitetlen ezen az oldalon, hiszen már olyan régóta bizonyított tények ezek, hogy az agyunk mire képes. egyáltalán nem humbuk és varázslás az agykontollban a gyógyítás, 'csodatevés', hanem agyunk nem használt képességei. mindenki képes rá, aki persze nem fogyatékos. sajnos nagyon sok kitartás szükséges ahhoz, hogy igazán eredményesen elsajátítsuk, s sok látható eredménye legyen, ne pedig csak meditációhoz, jógához hasonló eredmények.
Elvileg meg lehet. Hát próbáld ki, és kiderül, neked is mûködik-e.
Természetesen!
Sõt, akkor is lehet növeszteni ha addig nem az volt a helyén.
Elvileg egy teherautót pusztán a reflektorral is le lehet fékezni (lásd fotonnyomás). Amit elvileg lehetséges, azt gyakran nem érdemes, mert soká tart vagy olyan sok erõfeszítést igényel, hogy annak töredékébõl is meg lehet oldani a problémát. Ha pl. egy szép, okos, hû társat keresel, aki méretben is passzol hozzád, akkor AZT kell programozni, nem mást.
persze, én meg nagyon akarom, hogy +2 kezem nõjjön a hónam alá, így már 4 kezem lenne, és könnyebben tudnám elvégezni az irodai munkát.
Édesek vagytok... Ha ez tényleg mûködne, akkor csupa nagymellû/nagyfarkú, szép ember futkosna az utcán. De hát ha körülnézel, ugye... :D
Tévedtem! Pár hét alatt nõ vissza. Ez talán nem az a fickó, nekem nem ismerõs, de a lényeg ugyan az. http://www.foxnews.com/story/0, 2933, 353636, 00.html
Arra már nem emlékszem mi volt, csak a lényegre :) De nem hinném hogy a repcsit megúszná egy ujjal, az már többet vinne. Szerintem valami kisebb kéziszerszám lehetett. A lényeg a lényeg, csak akarni kell és menni fog az. Amúgy mekkora hogy ilyeneken gondolkozol?
A kérdező hozzászólása: En is lattam, A repulogep rotorja vagy mije vagta le az ujja veget ugye? Discoveryn volt.
A kérdező hozzászólása: Nincs gondom a mérettel csupán érdekeltek a válaszok.
Agykontrollal ha nem is, de pár év múlva(5-8)ilyen szintre fog eljutni az orvostudomány.Persze, kérdés, hogy neked ez a növesztés mire kellene.A szerelemben ennek a méretnek nincs akkora jelentõsége, mint amekkorát hozzá tesznek a legendák!
én úgy udom h a copperfield is agykontrolla irányitja a showjit de nem biztos én így hallotam
A kérdező hozzászólása: *növeszteni
Na, elolvastam a kérdést, kíváncsi lettem, végigcsináltam egy agykontroll tanfolyamot, aztán visszautaztam az idõben, 10 évig gyakoroltam, és sikerült! Most visszautaztam az idõben, hogy én legyek a bizonyíték, hogy a hír igaz! Most is a pényiszemmel verem a billentyûzetet. Kell is, hogy szabadon legyen mindkét kezem, azokkal hessegetem el a sütisdobozból kiszabadult mazsolaszemû kopogó szellemeket. Próbáljátok ki ti is, az eredmény mindent megér!
lehet, csak nagyon sok hit kell hozzá ami nem mindenkinek van..és ezt úgy értem h vágy hit és elvárás, ha egyik nincs meg az még esetleg ok, de igazán csak úgy várj eredményt ha megvan mindhárom.
Csak nem a faroktréningre gondolsz mint gyorsabb és hatásosabb módszer?
Nem éri meg az agykontrollal mert vannak sokkal hatásosabb és gyorsabb módszerek! Akit érdekel irjon
Asszem a spektrumon volt egy mûsor, de lehet más adón, nem is olyan rég. Bár ki tudja, lehet csak ismétlés volt, olyan sokat ismételnek. A címére se emlékszek sajna, de a lényeg: Volt benne egy fószer, aki sertés hugyhólyagból kinyert porrá õrõlt anyaggal kenegette a levágott hüvelykujjának a csonkját, és az szépen visszanõtt, persze nem két hét kellett neki hanem kb 1 év. Valami sejtközi anyag. Így csinálják a gyíkok is, ugyan ezzel az anyaggal. Csak õk maguknak termelik. Ez elvileg mindenkiben megvan, de csak sérülés esetén termelõdik, épp annyi amennyi a foltozásra kell. Ebbõl kiindulva, hogy te is meg tudod termelni, miért ne tudnád AK-val serkenteni ennek az anyagnak a termelését is ott lent? Vagy épp mellben? Persze nem ezt kell elképzelni, hanem a célt. Csak arra célzok, hogy a szervezeted képes rá, csak kérni kell... :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Puszta kivancsisagból kérdezem.
A kérdező hozzászólása: :D
Peeersze, biztos a plasztikai sebészek és fitneszedzõk óriási, világméretû összeesküvésének része, hogy elterjesztették, hogy ez nem igaz. Szerintem valóban 90%-kal többet tudsz kihozni az agyadból, de azt csakis szellemi energia formájában. A mellnövesztés, ugyan már...de ne egymással vitatkozzunk, a kérdezõnek válaszoljunk. :)
én a kérdezõnek válaszoltam, hogy lehetséges. de nem ilyen egyszerû. évekig kell tanulni az agykontollt. és sok más dologra is képes lehetsz még, amiben ezen az oldalon mindig lehurrognak. de nem gyõzöm hangsúlyozni, nagyfokú kitartás és állandó gyakorlás kell hozzá.
Hát volt aki levágott ujjpercét növesztette vissza agykontrollal, akkor a micsodáját miért ne tudná. :D
Ha úgy gondolod, hogy van elég hited, kitartásod és türelmes és elégé akarod akkor próbáld meg, de csak akkor ha tényleg képes vagy elhinni. Aztán ha mûködik akkor írd már meg az esettanulmányt is légyszi. Ne futkosson is sok agyament aki a farokmérete miatt aggódik, különben meg tök jó pasi.
...avtídrof kasc , azssiv mettetzsevön temejef ttogável a nÉ
Agyf...t kapok néhány választól :D
Ha nagyon akarod még a homlokodon is nõ a gyík...

3 napja nem jött meg. A mellem nagyon eres lett meg megnőttek, de nem feszülnek. Mitől lehet?

A hasam nem oldalt szurkál hanem középen mit?l lehet. Szeretnénk gyereket. 2 tesztet csináltam, mindkett? negatív lett.:-( Hirtelen sokat kezdtem el enni. meg reggel rögtön felébredek éhes vagyok aztán meg émelygek. nem tudom mi van. gondoltam várok egy hetet és elmegyek orvoshoz. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nagyon gyanúsak a tüneteid... valószínûleg még korán teszteltél. Várj néhány napot és tesztelj újra. Ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz, megnéz ultrahanggal. Drukkolok!

Nagyon gyanúsak a tüneteid... valószínûleg még korán teszteltél. Várj néhány napot és tesztelj újra. Ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz, megnéz ultrahanggal. Drukkolok!
Az hogy valószinûleg Babás vagy!!Én is igy vagyok, csak nekem már 9 napja késik, de negativ a teszt, szerintem még korán vagyunk.Várj még a teszteléssel.Menj dokihoz!!!Az a legbiztosabb!Drukkolok neked!!
Alacsony a hcg szint, ezért -a teszt. Menj orvoshoz, õ biztosabbat tud mondani.-)

Fog még változni/Lehet változtatni a mell formáján?

Az a helyzet, hogy a melleim meglehet?sen kicsik, ezt el is fogadnám, de a formájuk sem az igazi, nem kerekek, inkább 3szög alakúak, szóval a mellbimbó udvarom mintha duzzadt lenne, (ha fázom akkor normális, kicsik és kerekek) ez még megfog változni? lehet vele vmit kezdeni (m?téten kívül)?

Legjobb válasz: mellizomgyakorlatok, és tényleg hasznának

mellizomgyakorlatok, és tényleg hasznának
1.) Szex. 2.)Melltartó! 3.) Anyaság

Piros foltok jelentek meg a melleimen. Mi lehet a bajom?

A foltok szúnyogcsípésnek néznek ki és szabálytalanul helyezkednek el. Egyik napról a másikra jöttek ki rajtam. Néha picit viszketnek de nem nagyon és csak néha jön rám. Egyenl?re nem akarok orvoshoz menni, vagy érdemes lenne?

Legjobb válasz: Így elsõre allergiára tippelek, de ennyibõl nem lehet megállapítani.

Így elsõre allergiára tippelek, de ennyibõl nem lehet megállapítani.
Nekem is volt egy ilyen foltocskám. Elõször azt hittem, hogy ekcéma, de aztán kiderült, hogy gomba OO szóval Canesten. De biztosabb lenne, ha megmutatnád bõrgyógyásznak. Nem jó ha az elterjed.. :/
Ha nem tûnnek el néhány napon belül, mindenképp menj el bõrgyógyászhoz! Az allergián és gombán kívül még egy rakat fertõzõ betegség lehet a hátterében.Jobb biztosra menni.
A kérdező hozzászólása: De nekem nem egy folt van, hanem egyszere jött ki kb 10 picike... meg azóta még több, de ma ahogy figyeltem, mintha a legrégebbiek kezdenének eltûnni, olyan mintha "lehámlana" vagyis nemtudom elmondani értelmesen, olyan mintha "kiszáradna"... De akk ebbõl úgy látom bõrgyógyász lesz :S De azért köszi mindent :)
A kérdező hozzászólása: csütörtökön megyek bõrdokihoz (ha elszabadulok a suliból vh...) drukkoljatok!! :S:D
Nekem is ez a problémám. Eleinte a mellbimbóudvaromon jöttek ki ilyen ki kisebesedés szerû foltok. Mintha ki lenne száradva. Azt hittem, hogy azok lesznek a mellbimbóudvaron a kis természetes kitüremkedések, amik anyumnál is vannak. Aztán terjedt a mellemen másfelé is. Megijedtem. Canesten kenõccsel próbáltam, de nem történt semmit. Neogranormon kenõccsel kentem és szinte egybõl eltûnt mind. Szóval én ezt ajánlom!
A kérdező hozzászólása: bár már 1 éve volt, azért köszönöm:) én hintõporral kentem be, ami gombás fertõzések meg nemtom mik ellen jó:) azóta semmi bajom. de a neogranormon is tuti jó:) köszi, szia

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37,3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült,ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)

Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37, 3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült, ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)
A kérdező hozzászólása: elvileg mikor el múlt egybõl együtt voltunk 2 nap meg után kettõ 13 volt az utolsó hát nem tudom reménykedek hátha
Hasonlóan vagyok én is.Nekem kb 3 napja kellett volna megjönnie, de semmi.A hõm fent van, tesztek negatívak.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél azota?nekem negativ a teszt es 3napja kesik
Csütörtökön teszteltem utoljára, azóta nem.Holnap csinálok egyet, és az eredménytõl függetlenül, elmegyek nõgyógyászhoz, mert holnap töltöm elvileg a 6. hetet, és már volt 2 vetélésem, nem akarok kockáztatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!