Találatok a következő kifejezésre: Lehet még a hüvelyem (118 db)

benne a hüvelyedben? :O
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet, de én már több, mint 1, 5 éve nem voltam senkivel... Más ötlet?
Szerintem az alábbi lehet, de nézesd meg orvossal: A szifilisz (syphilis, lues), más néven vérbaj a legjelentõsebb, idült lefolyású, fertõzõ nemi betegség. Kórokozója a Treponema pallidum nevû spirochaeta baktérium. Kórlefolyás A betegség közvetlen kontaktussal szexuális úton (rendszerint a bõr és a nyálkahártyák sérülésein át), transzplacentárisan, illetve vérrel terjedhet. Ez alapján megkülönböztethetünk szerzett (syphilis acquisita) és kongenitális, veleszületett szifiliszt (syphilis connatalis). Szerzett szifilisz [szerkesztés] A fertõzés lefolyásának 6 szakaszát különböztethetjük meg: Lappangás [szerkesztés] Ez egy átlag 3 hetet felölelõ idõintervallum (10-90 nap). Ebben a szakban a spirochaeták nyálkahártyákon (genitális, orális, anális) keresztül jutnak be a szervezetbe, a behatolási kapuban szaporodnak. A kórokozó a szervezetben vér útján terjed. Elsõdleges szifilisz [szerkesztés] Ez egy 2-6 hetet magábafoglaló idõszak. A behatolási kapunak megfelelõen kialakul az elsõdleges góc, amely kezdetben egy körülírt, élénk vörös, porctapintatú beszûrõdésnek felel meg. Késõbb ezen a területen megjelenik a szifiliszes fekély. Ez egy kemény alapú papula, melyeknek közepe kifekélyesedik, szélei kiemelkednek. Szövettanilag mononukleáris beszûrõdés, makrofágok, limfociták jelenléte jellemzi. A fekély nem fájdalmas, lokalizációja az esetek többségében nõknél a méhnyak, férfiaknál a glans penis, de ritkán azonban extragenitálisan is megtalálható. Átmérõje néhány cm lehet. Ebben a stádiumban a treponemák a szifiliszes fekély váladékából mutathatók ki. A korokozók korán eljutnak a környéki nyirokcsomókba, ezért a lágyéki és kismedencei nyirokcsomók megduzzadnak, de fájdalmatlanok, és nem kapaszkodnak össze. Tünetmentes idõszak [szerkesztés] 2-24 hét közti idõszak. A fekély spontán gyógyul, kezelés hiányában is, helyén jellegzetes kis csillag alakú heg marad vissza. Ezzel egyidõben a nyirokcsomó duzzanatok is nyomtalanul eltûnnek. Megfelelõ és eredményes kezelés esetén a a betegség további szakaszaira jellemzõ elváltozások elmaradnak, de ellenkezõ esetben a treponemák a szövetekben szaporodnak tovább, és a folyamat automatikusan átmegy a következõ stádiumba.
A kérdező hozzászólása: most meg kifakadt... vérzik kicsit... valaki mondja meg mi ez!!!
A kérdező hozzászólása: Mitõl lehet herpeszt kapni, ha már elég régen nem voltam együtt senkivel ahhoz, hogy ez szóba jöhessen?
A kérdező hozzászólása: A válasz megírásának idõpontja: ma 21:05 Jogos az észrevétel... a kisajkam mellett vannak azok a bizonyos hólyagok.
Elõször is tisztában kéne lenni a testrészekkel, mert te a hüvelyedbe biztos, hogy nem látsz be...
Ha szabad szemmel is látod, kicsi és fáj, az lehet herpesz is.
Nekem volt már ilyen, egy véres hólyag volt a méhszáj mellett. A nõgyógyász kifakasztotta (nem éreztem belõle semmit), meg felírt valamit (a nevére már nem emlékszem), amivel irrigálni kellett párszor, egy hónapig tartózkodnom kellett a szextõl, és elmúlt.
Lehet, h polip. Azt könnyû eltávolítani.
mindig ez van, dugtok a Predatorral, aztán jöttök ide panaszkodni...
Szerintem a fehérnemûd miatt szenvedsz vele. Ha szoros nadrágot viselsz, hosszú percekig ülsz, az odatgyûrõdött bugyi pedig egyszerûen felgyûri a bõrt, ami ezután felhólyagosodik. Velem is elõfordult, azóta jobban figyelek a ruha lazaságára. Elmúlik, de ha megnyugtat menj dokihoz.

Meg lehet tanulni a hüvelyi orgazmust?

Néha már úgy éreztem közel járok hozzá, de még sosem sikerült... :(

Legjobb válasz: Igen, meg lehet tanulni, 400Ft/óra és 1 hét alatt megtanítalak rá. Pénz visszafizetési garancia!

Igen, meg lehet tanulni, 400Ft/óra és 1 hét alatt megtanítalak rá. Pénz visszafizetési garancia!
Koncentrálj, vigyél bele fantáziát, és sikerülni fog! 28/L
Ötpercenként van ez a kérdés. Jó tudom hogy ez a gyakorikérdések de akkoris. És szerintem igen meg lehet tanulni. Csak valami jó izmos feszes testû pasira kell gondolni. Vagy olyanra aki nagyon bejön testileg. És elképzelni gondolatba hogy mit csinálnál vele. Amikor már begerjedtél akkor kezdd el simogatni magad.
Hogy értve? egy pasi elégít ki vagy magad? Gondolom a pasid. Ne aggódj ha nem jön össze, annál rosszabb. A pasik is ha nem csinálják elég gyakran, korábban elmennek és a nõ nem elégül ki. Én kb. 50%-ban tudom elérni a barátnõmnél a hüvelyi orgazmust, õ is veled idõs. Érdemes szex közben még izgatni a csiklód kézzel, akkor hamarabb el fogod érni, és szex elõtt jó hosszan izgasson a pasid.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem 1edül szeretném elérni, hanem a barátommal...vmelyikõnk szokta közben izgatni a csiklómat, de akkor sem jön össze...megfigyeltem, hogyha megemelem kicsit a csípõmet akkor szoktam közel járni hozzá, de akkor sem mindig...van ott egy pont amit ha megtalálunk, akkor tényleg úgy érzem, hogy csak még egy pici hiányzik hozzá, és naon próbálok koncentrálni, de vmiért mégsem m1... :(
Velem is ugyanez a helyzet. De ha én vagyok felül és nagyon felizgulok, akkor össze szokott jönni.
A kérdező hozzászólása: Kihagytam, hogy szombaton is volt egy negativ teszt.
A kérdező hozzászólása: köszi:) )))))
A kérdező hozzászólása: köszi, ma délelõtt megjött!
Menzesz!
Megint én! Sajnálom de ez annak a jele!


Ma reggel ahogy fölébredtam nagyon kellett pisilni. Lementem a fürdőbe de előtte begumiztam a hajam és olyan érzésem volt mintha meghúzódott volna a hasam és belenyilallt meg a hüvelyembe is. Baj lehet? Ti voltatok már így?

Pár nyilallás után elmúlt.Remélem nincs baja a lurkónak!?Ha baj lenne akkor már más is jelentkezett volna ugye?10 hetes km

Legjobb válasz: Szerintem nincs baja, nekem is volt ilyen, feszül, nõ a méhed, és ezért volt ilyen! Mosmár azért óvatosabban kell mozogni! :) Boldog babavárást! 16 hetes km

Szerintem nincs baja, nekem is volt ilyen, feszül, nõ a méhed, és ezért volt ilyen! Mosmár azért óvatosabban kell mozogni! :) Boldog babavárást! 16 hetes km
Nekem nagyon sokszor volt ilyen. Semmi gond nem lett belõle.:)
Igen tudom, hogy nagyon éles fájdalom, nagyon tud fájni. De hidd el, hogy nem lesz semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó hogy írtatok nekem!!!Nagyon aranyosak vagytok!!!Már megfordult a fejemben hogy megkérdezem az orvosom, de akkor nem fárasztom.Mégegyszer köszönöm a válaszokat, megnyugtattak!
Szia! Nekem is szoktak ilyen tüneteim lenni. Felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy ez lehetnek a hirtelen mozdulatoktól is. Nem kell nehezet emlni, vagy egyéb megerõltetõ munkát végezni, ahhoz, hogy ilyen kis nyillalások, vagy keményedések legyenek. Szépen nyugodtan kell mindent csinálni. Állítólag a szervezet termel is egy olyan anyagot, vagy hormont, amitõl úgymond lelassulnak az izmok is. Nálam például a székrekedést is ezzel indokolta meg a doki. Csak nyugalom, minden téren!!! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy írtatok!De ez most nagy nyilallás volt!MÉg ilyen nem fordult velem elõ soha!Fú nagyon megilyedtem.
Szio!Az elso idokben nekem is volt ilyen eros nyilalas ahogy te leirtad.Most mar vigyazz a nyujtozkodassal is.Ilyeneket meg fogsz erezni de ne ijedj meg.:) Kellemes babavarast!:) 32 hetes kismami

30 hetes vagyok. Időnként az alhasamban meg a hüvelyemben nyilalásokat érzek. Pénteken voltam dokinál, a méhszájam teljesen zárt, a baba fejjel lefelé van. Mi lehet ez?

leginkább mozgás közben érzem, mármint amikor én mozgok, pl. séta dombon felfelé, felmosás közben, után...

Legjobb válasz: Szerintem a babód a fejével nyomja a szeméremcsontodat. Ne aggódj,nincs semmi gond,ez normális. Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Szerintem a babód a fejével nyomja a szeméremcsontodat. Ne aggódj, nincs semmi gond, ez normális. Boldog babavárást! 38 hetes kismami
Nekem is szokott ilyen lenni, állítólag egy ideget nyom meg a baba ilyenkor-pedig nekem nem is fordult még meg:(ne aggódj ez normális tünet, de nem jó ha sokat van.36hetes kismama

A barátnőm még szűz de már ujjaztam meg és akkor igy ö lehet terhes, de nem került sperma a hüvelyébe de a bugyijára véletlenül ráment és aztán lehet hogy beerült neki akkor lehet? !?

? terhes?

Legjobb válasz: Ha hüvelybe került, lehet terhes. Akkor is, ha csak a hüvely környékére került és bevittétek valahogy. Sõt a spermák mozogni is tudnak.

Ha hüvelybe került, lehet terhes. Akkor is, ha csak a hüvely környékére került és bevittétek valahogy. Sõt a spermák mozogni is tudnak.
mostál kezet az ujjazás elõtt?
anniyt azért szerintem nem tudnak, mozogni, és ha te megujjaztad, már bocsi de a te spermád hogy került az õ bugyijára?:D mind1 bocsi, de ez furcsa nekem, amúgymeg 3 nap amíg megfogan teljesen a kicsi, a lány kimossa teljesen a hüvelyét, és kész. semmi gond. hisz amik be is akartak már nem jutnak be.
NEm!MErt ha rendesen a hüvelybe kerül a sperma akkor lehet csak terhes.Meg hát ha még szûz akkor egyértelmûen nem:) A bugyiból meg nem fog belefolyni a hüvelyébe.:)
Szüzen hogy a máriába lehet teherbe esni???
nyugi nincsen gond

Valaki elmagyarázná nekem hogy mi a csikló és mi a hüvelyi orgazmus között a különbség? Meg csiklóit hogy lehet elérni és hüvelyit hogyan? (önkielégítésnél)

Legjobb válasz: a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P

a csiklóit a csikló ingerelésével, a hüvelyit a g-pont(kb 5cm mélyen a hasad felöli oldalon) ingerelésével lehet elérni. a különbség: tapasztald meg:P
elõzõ vok, am meg h ha bármi kérdésed van priviben segítek:)

Mi a különbség a hüvely és a csikló orgazmus között? Hogy lehet meg különböztetni a csikló orgazmust és a hüvely orgazmust?

Legjobb válasz: Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.

Szerintem mindenki másképp éli meg, de én a (sajátomat) úgy tudnám leginkább elmagyarázni, hogy csiklónál olyan, mintha minden jó érzés abba az egy pontba szippantódna bele, és nagyon intenzív, a hüvelyi pedig fordítva, olyan, mintha a hüvelybõl indulna ki a jó érzés, és az árad szét a testben.
Elõzõ jól írta, amikor elõször volt hüvelyi orgazmusom, teljesen odáig voltam :D Egyszerûen minden minden porcikádban érzed, csak ezt (legalábbis nálam) nehezebb elérni. Csikló orgazmushoz hamar eljutok, de a hüvely orgazmusért eléggé meg kell dolgozni nálam.
Az egyik a csiklón történik a másik a hüvelyben. Ha a csiklóját izgatod felteszem nem hüvelyi orgazmusa lesz...
A csiklói orgazmus a csikló izgatásának hatására jön létre. A hüvelyi meg anélkül. (érzésre nem tudom neked összehasonlítani)

27 hetes vagyok. Kb már 2 hete olyan érzésem van néha, mint ha lenne valami a hüvelyemben. Mi és mitől lehet ez? És esetenkénti menszi szerű fájás ilyenkor is normális még?

Ez a van valami kb olyan érzés, mint ha a bébi ledugná a kezét, vagy lábát. Azt tudom, hogy az nem lehet. De akkor mi ez? kb 4-6x volt ilyen érzésem az elmúlt 2 hétben.

Legjobb válasz: Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :)). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája

Egyre nagyobb a babácska súlya, ami ugye a medence és hüvely részre nehezedik a legjobban. Illetve elõfordul, hogy valamelyik belsõ szervedre fekszik. (nagyon kellemes :) ). Az ettõl lehet. A mensi szerû érzés pedig lehet kisebb méhösszehúzódás. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mikor van inkább esetleg többet mész, takarítasz, nehezebb szatyrot cipelsz stb. Próbálj meg pihenni többet. Persze azért mindenképp kérdezz rá legközelebb a dokitól. Boldog babavárást! 7 hós fiucska anyukája
Nekem is fájt és görcsöltem, az orvos szerint normális volt. Néha én is éreztem olyat, mintha a baba vakargatna, lehet h igaz:) Ha nagyon görcsölsz, viszont menj el orvoshoz, az a legbiztosabb, nehogy valami baj legyen!
Én is éreztem ilyet, a doki azt mondta a méhszájat rugdossa a kicsi.

Hat hete szültem, az mitől lehet hogy még mindig húzódik a hüvelyem, illetve hogyha fújom az orrom akkor is fáj odalent ez mitől lehet? Valakinek tapasztalat?

Illetve én tükörrel megnéztem magam odalent és olyan mintha a hüvelyfala, vagy akár a méh úgy el?re lenne esve, nem olyan mint régen.

Legjobb válasz: Nekem a masodikszules utan gyogyultam nehezen. Meg a 6 hetes kontrollnal is erosen ereztem, hogy van huvelyem. (nem tudom maskepp fogalmazni.Erzekeny is volt, en is megneztem tukorel, nekem is furcsa volt a latvany, de a 6 hetesen a doki mindent rendben talalt, aztan el is mult minden erzekenyseg is. Ne aggodj,a dokid majd ugyis megvizsgal a 6 hetesen, ha meg nem voltal.

Nekem a masodikszules utan gyogyultam nehezen. Meg a 6 hetes kontrollnal is erosen ereztem, hogy van huvelyem. (nem tudom maskepp fogalmazni.Erzekeny is volt, en is megneztem tukorel, nekem is furcsa volt a latvany, de a 6 hetesen a doki mindent rendben talalt, aztan el is mult minden erzekenyseg is. Ne aggodj, a dokid majd ugyis megvizsgal a 6 hetesen, ha meg nem voltal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igen jól fogalmaztad meg hogy érzed a hüvelyed. Nekem is ez a bajom hogy érzem. :) Voltam a hat hetes kontrollon, annyit mondott hogy még van bent varrat de hogy nem piszkálja, gondolom rosszabb lett volna ha piszkálja, mint ha nem. Ja és képzeld azóta picit megnyílt a gátsebem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!