Találatok a következő kifejezésre: Lehet még a boltokban vörösfülű (1 db)

Lehet még kapni a boltokban vörösfülű ékszerteknőst?

Legjobb válasz: én amikor utoljára állatkereskedésben voltam lehetett...

én amikor utoljára állatkereskedésben voltam lehetett...
Nálunk lehet.
Elvileg már nem lenne szabad, mert védett állatok. Ha jobban körülnézel csak olyan vörösfülü ékszerteknõsöket árulnak, amelyek már nagyobbak, mert ezeket olyan emberek adják oda, akiknek már nem kell a saját tekijük, vagy nem tudnak már vele törõdni. Kistekiket már csak sárgafülüben lehet kapni. Persze ez a törvényes... lehetnek kivételek...
Én láttam itt az M5 mellett lévõ buy waybe az állatkereskereskedésbe.Van kb 100 eladó kis vörösfülü.
Nem mert már elmult a kommunizmus!!!!! Fekete-fehér-piros van még arany sasokkal. gondolj csak az 1933-45 közötti idõkre
szerintem lehet!a nagyobbak szaporodnak a boltokba :)
Az a helyzet, hogy a vörösfülünek az importja tilos csak, de hazai szaporulat forgalmazható (lenne, ha élnének a lehetõséggel a kereskedések).... Annyira védett amugy, hogy több van belõle mint a sárgafülübõl, mégis a sárgafülüt árulják.... Na ezt kapd ki xD Sansenoy
Nem lehet már, mert az ékszerteknõsök hosszú ideig élnek, sokan vesznek, megunják és tóba visszaengedik és az ott élõ teknõsfajt kiirtja.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mik kellenek két leopárdgekko tartásához (1hím 1nőstény)?

evásárlólista hogy mi kell kép,link hogy kell berendezni hogy jól érezze megát most alig van pénzem apránként szeretném venni és ősszel a gekkot.Még kezdo vok

7

Elveszett a gyíkom, hogy szerezzem vissza?

Elveszett,amikor suliban voltam,és itt van valahol a házban.kéne egy csapda,hogy visszaszerezzem!csak nincs ötletem

8

Heló! Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy mocsári teknősöm nem rég kaptam és hogy egy teknős elvan egy 84x41/5cm helyen elvan egy mocsári teknős?

6

Va egy madagaszkári tarka gekkóm és lesz 2 leopárd gekkóm ha nagyábol egy méretben vannak akkor lehet őket egy terrariumba tenni?

1

2-3 hónapos sisakos kaméleonnak lehet adni csontkukacot?

Tücsköt is kap, ezt csak kiegészítésnek gondoltam.

1

Hámlika teknősöm, a növéstől van? (sárgafülü ékszerteki, lenn több. )

Sziasztok!

Húsvétra kaptam egy sárgafülü ékszerteknőst,azt mondák a boltba,hogy még nincs egy éves, nagyon sokat eszik de azért próbálom csak este etetni ahogyan a boltba mondták de nagyon falánk és állandóan kapar( a kövek közt matat maradék után) ilyenkor adok neki szárított bolharákot de nem sokat este pedig ilyen szív mixet, ma először pedig egy nagyon kicsit darab salátát is adtam neki de annyira nem jött be neki. Szóval azt olvastam,hogy lehet azért mert nő és ilyenkor normális hogy hámlik és tényleg látványosan megnőtt,tényleg lehet,hogy ezért hámlik vagy v mi betegség is lehet? A másik kérdésem pedig,hogy azt is olvastam hogy ilyenkor elkaphatnak különféle bőrbetegségeket. Ezeket hogyan lehet megelőzni? (heti 1-2x takarítom).
Bocsánat nem akartam regényt írni csak aggódom a kis kedvenckémért. :/

3

Baj, ha a terrárium fertőtlenítésénél az élő növényekre is rámegy a Frontline spray?

A terráriumban apró élősködőkre lettem figyelmes, de az állatokon nincsen. Ki akarom írtani őket, és olvastam, hogy erre jó a Frontline spray. Hogyan használjam? Mennyi időre szedjem ki az állatokat? A növényeket nem tudom kiszedni, baj, ha véletlenül rájuk fújom?

1

2-kiraly teknosom van az 1-gyik2eve a 2-dik 1eve van meg. Nem volt veluk semmi gond. De a 2-dik 1-hete nem eszik. Vettem nekik viztisztitot es ha bekapcsolom felnek tole. De ha nem hasznalom mar 2-naputan zavaros a viz. Lehet hogy ezert nem eszik?

2

Elmennék a Terra Pláza Expo-ra, de attól félek, hogy nagyon "szakbarbár" pedig én csak hüllőt (és egyebet) nézni mennék, érdemes?

2

Egy fél órája elment a görög tekim aludni, nincs még túl korán?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!