Találatok a következő kifejezésre: Lehet még a boltokban (97 db)

Féltengely gumiharangom kiszakadt, de a féltengelycsukló még nem kopog. Lehet kapni a boltban simán csak gumiharangot? Toyota celica 2. 0 GT

Legjobb válasz: lehet, és javaslom, hogy minél elõbb csináltasd meg, mert biztosan kopogni fog.

lehet, és javaslom, hogy minél elõbb csináltasd meg, mert biztosan kopogni fog.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Egyél egy kanál levest, majd egy kanál homokot hozzá. Ezt érzik azok az alkatrészek is, amik ki vannak téve a külsõ környezeti hatásoknak. De ha már megvan a gumiharang, takarítsd ki az addig belerakodott port, homokot benzinnel vagy gázolajjal, majd újra zsírba kell rakni az egészet. Amennyiben sokáig közlekedtél így, kár a gõzért, mert rövid idõn belül elõjön az amire nem gondoltál eddig. A MORGÁS...

Habpatront lehet kapni még a boltokba?

Legjobb válasz: Bács-kiskun megyében igen.

Bács-kiskun megyében igen.
Ez erõsen a témához kapcsolódik. :D

Meg lehet inni a boltban vásárolt cékla savanyúság üvegben megmaradt levét?

Nem írja az üveg, hogy olyan nagyon "csúnya" dolgok lennének benne pl tartósítószer, stb. Csak a szokásos, só, cukor, ecet, f?szeraromák.

Legjobb válasz: Aki bírja az ecetet, az megihatja.

Aki bírja az ecetet, az megihatja.
Meg hát. Én a savanyú uborka levét is megiszom.


Miért éri meg vaterán meg GMS boltoknak az új bontatlan készüléket olcsóbban eladni? Lehet hülye vagyok. Elmagyarázná valaki mi ezen nekik a haszon?

Köszi

Legjobb válasz: nem adják olcsóbban...az õ webáruházukban is ennyibe kerül, és azért olcsóak, mert csak bolti gari van hozzájuk és tartozékok nélkül

nem adják olcsóbban...az õ webáruházukban is ennyibe kerül, és azért olcsóak, mert csak bolti gari van hozzájuk és tartozékok nélkül
Mihez képest olcsóbban? Mert ahhoz képest amilyen áron õk megveszik jóval drágábban adják el. Innen van a haszon. Külföldrõl használt telefonként hozzák be a telefonokat így megspórolják az áfát. Így aztán ha rá is tesznek valamennyit haszonként még mindig olcsóbban tudod sok esetben megvenni a telefont mint szolgáltatónál valamilyen feltöltõkártyás csomagban. Viszont általában csak egy bolti garanciát kapsz és tartozék nélkül (töltõ azért van). De vannak olyan boltok is ahol kérheted tartozékokkal és garanciával is. Így igaz kicsit drágább de még mindig olcsóbb mint szolgáltatónál. Amúgy meg ott van a Speedshop. Na õk nem így csinálják. Õk rendesen hivatalos úton szerzik be a termékeket. Így õk drágábbak mint más gsmboltok.

1. Ma ugye még nyitva vannak a boltok egész nap? 2. Holnap van nyitva valami? Esetleg ahonnan lehet kaját rendelni, pizza stb?

Legjobb válasz: 31-e még munkanap, mi is dolgozunk :( Úgyhogy gondolom, lesznek nyitva boltok, ha más nem, délig.

31-e még munkanap, mi is dolgozunk :( Úgyhogy gondolom, lesznek nyitva boltok, ha más nem, délig.
A _legtöbb_ bolt ma rendesen nyitva van. De nem lepõdj meg, ha némelyik az ünnepek között ünnepi nyitvatartást alkalmaz.
Holnap este 6ig nyitva van nálunk a tesco, szerintem a boltok pedig 12-13óráig.
A kérdező hozzászólása: És holnap esetleg szerintetek lehet még mondjuk pizzát rendelni?:)

Ezt a játékot lehet még kapni a boltokban?

Aliens vs Predator : Walkthrough Alien .A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia, keress rá neten, biztosan lehet rendelni. Boltokban már nemhiszem hogy lehet találni ;)

Szia, keress rá neten, biztosan lehet rendelni. Boltokban már nemhiszem hogy lehet találni ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a utolsónak is én oda személyesen mennék el.
Fehérnemû boltokban próbáltad már?

Mit lehet tenni egy 4 éves fiúval, akire a boltban jön rá a hisztiroham, egy meg nem vett édesség miatt?

Volt már ilyen helyzetetek?Mikor rugdossa a polcokat és ordít torka szakadtábol?Pedig ne kap meg mindent egyáltalán,egy valami és kész.

Legjobb válasz: Megértem, hogy megviselt de neki sem lehet könnyû. Én azt mondom ezután az eset után, elgközelebb mikor mentek a boltba, emlékeztesd, hogy nem édességért mentek. Csakis akkor mehet veled, ha tud viselkedni, mert ahogy legutóbb viselkedett az elfogadhatatlan. HA úgy érzi képes magán uralkodni akkor jöhet és kap megegy esélyt ha nem, akkor otthon kell maradnia. Én ezt a szöveget használom és nagyon bevált. Nem buta meg fogja érteni de tele van méreggel, mert nincs befolyása nagyon arra ami körülötte történik.

Megértem, hogy megviselt de neki sem lehet könnyû. Én azt mondom ezután az eset után, elgközelebb mikor mentek a boltba, emlékeztesd, hogy nem édességért mentek. Csakis akkor mehet veled, ha tud viselkedni, mert ahogy legutóbb viselkedett az elfogadhatatlan. HA úgy érzi képes magán uralkodni akkor jöhet és kap megegy esélyt ha nem, akkor otthon kell maradnia. Én ezt a szöveget használom és nagyon bevált. Nem buta meg fogja érteni de tele van méreggel, mert nincs befolyása nagyon arra ami körülötte történik.
Én régebben azt csináltam, hogy mielõtt bementünk a boltba elmondtam a gyerekeimnek, hogy a pénztárnál kapnak egy kis csokit, ha addig végig rendesen viselkednek a boltban. Ez nálunk bevált, vagy esetleg fagyit ígértem a közeli cukrászdában, de csak a vásárlás után. Lényeg, hogy mindig vásárlás elõtt beszéljétek ezt meg és maradj következetes, bár néha nagyon nehéz.
A 22:48-as vagyok Én csak azt mondom, hogy nem egyszerû követelõzésrõl van szó hanem arról, hogy túlon-túl sok olyan hatás érte amivel nem tud mit kezdeni és ez Õ hiszti formályában adja ki. Csak azért gondolom mert azt mondtad, hogy nem szokta ezt gyakran csinálni. Egyszerûen csak kiborul a bili. Ezért is ajánlottam, hogy járassátok el valamijen sportra. Ott szépen kitombolja magát és a közösségben megtanulja, hogy ha valamit akar akkor nem ez a módi.
Szerintem igazad van kedves kérdezõ. Biztos vagyok benne, hogy nincs eltiltva a jótól a kisfiad és nincs elnyomva az akarata sem. Úgy frankón nem jó, ha a boltot úgy asszociálja a kis fejében, hogy bolt, akkor csoki, cukor, vagy fagyi. Hiszen az ember magának sem vesz meg minden xart. Azt hiszem én voltam a 3. válaszadó.
Oh nem...a második voltam.
Korábban nem csinált ilyet? Mert akkor könnyebb lett volna segíteni, mint most. Igazából egyet tehetsz: rászólsz, majd kiviszed a boltból. Viszont eszembe jutott, hogy ha eddig nem csinált ilyet, lehetséges-e, hogy érte valami trauma, ami miatt így reagál? Esetleg az oviban valami.... Ha igen, inkább kérdezz szakembert, õ többet segíthet.
Vegyél neki egy ilyen gagyi csokit, amibõl egy tábla kb. 60 Ft. ...az olyan sz*r, h többé nem fog csoki után rinyálni xD
Legegyszerûbb ha megveszed neki az a csokit. Ez a mai szülõk rákfenéje: azt hiszik, hogy a gyerekkel [email protected] következetesnek kell lennin... :P Gondolkodtál már azon, hogy Õ is szeretné magából kadni valamikor az indulatokat? Te sem vagy az év 365 napján tökéletes. a legobb ha eljáratjátok valamien sportra ahol kiélheti magát. erre rengeteg lehetõség kínálkozik :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de az utolsóval nem értek egyet.Énszerintem a gyerekek nagyon könnyen megtanulják , hogy hisztivel bármit el lehet érni.Ha ilyen szinten követelõzik, nem fogja megkapni csakazértsem!De lehet, hogy ez meg már az én makacsságomból adódik, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy most válok az apjától, így hol itt van a gyerek, hol ott, de egyébként jó a kapcsolatunk.Amúgy kb 3, 4 havonta szokott lenni egy két ilyen roham, de hálistennek még csak itthon volt rá példa.De most ez szõrnyû volt.
Nem sértésbõl linkelem a videót, ne értsd így semmiképp. http://www.youtube.com/watch?v=nojWJ6-XmeQ
na pont ezért nem lesz saját gyerekem... :D De komolyan! Majd örökbe fogadok egy kisgyerekez az legalább megbecsüli, hogy milyen jófej is vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Ó igen , tetszett a videó:-D Az én fiam is hasonlót produkált a minap, lehet, hogy nekem is felkellett volna vennem valahogy.Aztán megmutatni neki másnap. Na mindegy ami volt elmúlt, most már megint az én kis angyalkám.Köszi nektek.
22:28 te csak azt hiszed! pszichológus vagyok, hihetetlenek tudnak lenni a nevelt gyerekek is. a legjobb ha megbeszélitek vásárlás elõtt, hogy mit vesztek, és, hogy pl.: egy valamit választhat, de cak egyet, szóval jól gondolja meg. nem szabad zsarolni, hogy hogyha jól visekedsz kapsz csokit, vagy fagyit, mert rafkósak ám, aztán jönnek azzal, hogy elõbb mondják, mint te, "csak akkor viselkedek jól, ha kapok aztán fagyit". ha mégis hisztizne, levágná magát a földre, fogd meg a kezeit, egy picit lehet erõsen, de ne fájjon neki, ne arra koncentráljon, hanem a szemeidre. nézz mélyen a szemébe, és mond el neki, hogy ne hisztizz, fejezd be. itt se legyen zsarolás. ha nem hat, egyszerûen fogd meg, vidd haza, csoki nélkül. 2-3 alkalom után nem fogja csinálni. és igenis könnyû belejönni a következetességbe.
Ezt minden gyerek csinálja.xD Én nem ismerek olyat aki még ne csinálta volna. Ilyenkor ott kell hagyni vagy tudomást sem venni róla. Semmikép ne csitítgasd vagy ilyesmi mert csak felbátorítod.Én már csak tudom egyetemes hiszti királynõ voltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!